40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • janos666 #6489
    Én nagyon ritkán használok total commandert, de miért ilyen zavaró az az ablakkeret, azt hittem el sem indul rendesen admin acc nélkül.

Külömben miért nem adtok magatoknak rendes admin accot, 2 percig se tart és utánna nem lesz ilyen gond semmivel.

Még érdekességképp megjegyzem hogy miután Vitával újranyomtam a partíciókat tökre másképp berreg a winyó mikor nagyon ide-oda nyúzza a fejet. (agresszívebben -> hangosabban, zavaróbb hangszínben) De mintha kicsit gyorsabban is dolgozna vele, főleg bootoláskor, de most így programtelepítgetés közben is...
  • Newfronter
    Ez olyan mint XP-n a DropMyRights. Hasznos nagyon.
  • bazza
    jaja, szal nemcsak egyszerűen adminnak kell lenned, hanem rá kell erőleteni, hogy igenis ez a te géped és nem vagy behatoló. :)
  • Newfronter
    Én Vista alatt megtaláltam a hosts fájlt a majdnem szokásos helyen, ja a Tc-t úgy indítsd hogy "Run as Administrator", (jobb klikk a parancsikonra)
  • L2Goku
    Nezetek meg hogy miert van az hogy Nemlatom es all file t latnom kellene mert beraktam total comm ba elege zavaro dolog
    nemtudtok valami infot mondani ezelen?
  • L2Goku
    remelem most jolesz

[img=http://img528.imageshack.us/img528/9707/wtfbc0.th.jpg]
  • janos666 #6483
    Az ám, mert innen nem lehet linkelni...
  • L2Goku

Bocsanat hogy sok Commentet csinaltam de kicsit idegesito ez a kep:)
  • L2Goku
  • L2Goku
    de nemtudok irni bele wtf?:(
  • L2Goku
    Elnezest!! nemszoltam! csak atlet helyezve a system32/etc re
  • L2Goku
    es a controlt se tom megcsinalni mert ottse engedi a Fullt:(
  • L2Goku
    ocsem beszarok :/ nincs windows/system32/drivers/etc/host file es nemtok letrehozni mert nemengedi ez a fos:(
  • Pano
    települni települni fog, de aktiválni azt nem tudod az tuti.
  • janos666 #6475
    Váú, a googlevel elsőre kidobott warezoldalon talált kóddal már települ is. :)
  • FLeK0
    nem lehet már, pár nap és kész a final
  • janos666 #6473
    Nabasszameg, a nagy formázás és DVD írás közben elkavartam az Office 2007 beta2 CD-kódom. Hol a picsába lehet újat kérni? (ha bejelentkezek hogy megint le akarom tölteni azt mondja a promotional code már foglalt...)
  • szakadek
    Emberek!

Hétfőn Vista előadás lesz a BMF-en. Úgy tudom ingyenes. Ha valakit érdekel keressen rá. (én megyek, hátha mondanak valami okosat)
  • L2Goku
    Akkor elbasztam :( Felraktam ati rc1 es drivert:)
  • endiboy
    milyen igaz :)
  • janos666 #6469
    Már bocs, de miért dupla-postolsz?
    Már bocs, de miért duplapostol neked az SG motor? (nemhogy ezt csinálták volna meg az átmaszkírozás helyett...
  • endiboy
    már bocs, de mért nem az xp-s topikba?
  • endiboy
    már bocs, de mért nem az xp-s topikba?
  • gergobaby
    Sziasztok!

Xp-m van és szeretném feltenni a vpc2007betat de amikor elkezdodik a telepito azt irja ki hogy nem támogatja az oprendszerem
    PLS help me!
  • FLeK0
    nincs, és amíg nem lesz ne is rakj fel ati driver, megy szinte minden anélkül elég jól.
  • L2Goku
    Na fentvan az rc2 . rc1 es ati driver jo neki vagy van rc2 es ati driver?
  • soma22
    akkor nemtom honnan rémlett a 15:)
  • Pano
    hát, nekem 12-es a c partíciüm és amikor telepítettem azt írta, hogy 7,5 GB szabad terület szükséges a windows telepítéséhez és futtatásához.
  • Pano
    ezért kell újraírhatóval próbálkozni :)
  • janos666 #6460
    Kipróbáltam hogy tud DVD-t írni a Vista (hogy letöltsek-e valami régebbi a Nero6-ot). Most áthúzott egy filet, megörültem hogy okosan csinálja (nem úgy mint az XP a CD-ket), errefel most megált az egész. Kihunyt az írón a LED, a csík megált, csak az animáció fut. Nabazdmeg, oda egy 80 forintos korong.
  • soma22
    hát jah. elvileg 15 öt kér,igy pontos az infom:)
  • janos666 #6458
    Jah, tényleg igaz, lehet hogy ezek a szálldongó buildek még kevesebbre is feltelepülnek, de bebaszhat hogy a végleges meg kiköveteli a 15Gb-os partíciót és akkor szopok. (lassan 3 éves 120Gb-os winyó és azóta nem partícionáltam hogy megvettem, kényes vagyok az apró fileokra, de kiírni is utálom őket, mert felesleges DVD pazarlás ha pár hónap után mindből frissebb lesz...)
  • janos666 #6457
    Felmegy az 12-re is, kérdés nekem mennyi kell hogy elférjek...

Amúgy azért bátorkodok én már RC2-t felrakni, mert ki tudja hogy tényleg beválnak-e a híresztelések és várni kell majd akár néhány hónapot is mire sikerült tökéletesen crackelni a Vistát (többet ér ez a tűrhető RC2 mint egy crack miatt szarakodó RTM)
  • soma22
    15öt kér.
  • janos666 #6455
    OHh, most hogy így partícionálás előtt állok beötlött egy fogós kérdés:

Saccnyi pontossággal mennyivel foglal több lemezterültet egy szűz Vista mint egy szűz XP telepítés?

XP-vel 10Gb-os rendszerpartíció volt tökéletes (pont 1Gb szabad hely marad tempnek), most Vistának mindenképp több kell. Bár most külön kis 1,5-ös partíciót hagyok majd a lapozófilenak is, tehát úgy 13Gb-ot saccolok. De jó lenne tudni a számadatokat.
  • Newfronter
    Hát ja, csak nem biztos hogy még videókártyagyártóék ki is adják drivereiket, mert a nagyközönségnek csak jan.30.-án jelenik meg, addig meg lustulhatnak.
  • FLeK0
    Ez nem feltétlenül fog azonnal az ölünkbe pottyanni.
  • bazza
    igen, az egy bő hónapon belül van nem?
  • Pano
    lejebb írtam, h 25.-én kijön a véleges, gyártásra kész verzió.
  • bazza
    "Windows Longhorn a Windows XP utódja." WINDOWS VISTA néven jobban mutatna nem-e?