40038
-
baca01 #6209 még egy hónapot vársz és utána már lesz végleges is -
targa6269 #6208 Sziasztok!
Bosci hogy nem olvasom végig ezt a forumot, de csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a Win Vista még csak beta verzióban van vagy létezik a már megjelent tökéletes verzió is? -
#6207 GMA900/950? Elvileg a hardware megfelel a követelményeknek, de az Intel még nem készítette el a WDDM drivereket hozzá. -
AnonymouS #6206 csak a magyar verzió nem megy, az angol jó! -
#6205 integrált intel, ami 9 est támogatja, elvileg... -
FLeK0 #6204 Alapból nem így néz ki? nvidia 5700 vagy ati 9600 kell hozzá minimum, ha nem megy vmiért akkor a honlapjukon van driver. -
#6203 elvileg az de akkor hogyan kell beállitani? -
#6202 Nekem simán megy az RC1 alatt a PhotoShop CS2 -
AnonymouS #6201 jaja, én most vettem észre, hogy belépek messengerbe és tele van lapfüllel meg reklámmal :), bár valszeg úgysem fogom használni, azért megnézegetem -
FLeK0 #6200 Én már nagyon rég így használtam, a legtöbb MS-féle betába csak amerikai címekkel lehet bejutni az első hónapokban. Meg egy csomó oldalukon (pl. live.com projectek közt) csak a tartalom kis része látszik ha magyar területi beállítással nézed. viszont a messengerben magyarként kevesebb a reklám :P -
AnonymouS #6199 Nekem Audigy 2vel minden ok, 5.1 és van Audio Console, ezek a különféle progik, amik elvileg még járnak hozzá (Mixer, Eax) meg egyáltalán nem kellennek, mivel be lehet állítani őket máshonnan is, meg eszméletlen lassúak és bugosak. Egyébként meg most veszek Xfi-t, azzal megszívom? :S -
AnonymouS #6198 Az összes beállítani valót, amit lehet a Területi beállításoknál és a .net accountomban is Amerikát állítottam be. Fontos még hogy restartolj és lépj ki és be az accountnál. -
FLeK0 #6197 btw aki aggódott a régi audigy kártyák driver ellátottsága miatt; a napokban jött ki egy új beta XP-s driver ami 1-től 4ig majdnem mindent támogat, így elég valószínű hogy vistán is sima lesz minden. idővel. -
FLeK0 #6196 mi a f*szról beszélsz? :D
sztem ennyi hozzáértéssel ne erőltesd a vistát a magyar végleges verzió előtt. -
bbccc #6195 AJJJ VALAKI SEGÍTSEN!!!!! NAGYON NAGYON NAGYON KÉNE AZ RC2!!!!!!:(:(:(:( -
Newfronter #6194 Az előző logómat Vista alatt csináltam CS2-vel. Felmegy simán, futtasd a telepítőt admin módban! -
bbccc #6193 és nem töltöm le az RC1-et me 2600 hiba van rajta és kevés progi fut csak rajta -
bbccc #6192 DE EZ NEM IGY MEGY!! azé nem megy a driverek többsége az Rc1-en mer 2600 hiba van benne az RC2-n csak 1300 épp hogy több minden fut rajta -
FLeK0 #6191 töltsd az RC1-et, úgyis ahhoz vannak csak driverek. -
bbccc #6190 Tudna valaki helyet mondani ahonan le lehetne tölteni az RC2-t???????????????????????????????????????????????????? -
#6189 Francba még az rc2-esre se lehet felrakni a photoshop cs2-őt :( -
#6188 dodo55 mindent megcsináltam de nem jó :( -
bbccc #6187 De hogyhogy nm lehet letölteni?????? 75% akko hogy jön le? -
FLeK0 #6186 ha dx9-es videokártyád van akkor mennie kell -
szakadek #6185 Köszönöm! A driver nem ment fel, így nem kellett leszedni, de az eszközkezelőben kiszedtem a karit és egyből megjavult.
Az biztos hogy még nem régen letölthető volt az 5744, én tegnap este szedtem le.
És itt egy cikk: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=47710
De gondolom ezt sokan olvastátok. -
#6184 sziasztok.
az aerot honnan lehet leszedni és feltenni?vagy ezt elő lehet hozni vistában?bocsi ha hülyeség de nem találom sehol -
#6183 a registryt hol tudom megnyitni? -
Dodo55 #6182 Az 5744-et már nem lehet letölteni az MS oldaláról, próbáld esetleg torrenten. -
Dodo55 #6181 hoppá a dodo55 és az uw között lemaradt egy pont, szóval:
http://dodo55.uw.hu/vistafaq/index.php -
Dodo55 #6180 Safe módban próbáld törölni a drivert, vagy a videokártyát eltávolítani az eszközkezelőből. -
#6179 Nagyon jó lenne egy ilyen FAQ :) -
szakadek #6178 Nvidia driver óta nem indul a Vista. Csak kizárólag safe módban indul el de ott meg nem tudok mit csinélni. Induláskor bejön az állapotjelzőig aztán hirtelen fekete kép és ennyi. Num Lock működik a billentyűzeten de nem történik semmi. Valakinek tipp?
Telepíthetem újra a Vistát? Mert akkor nagyot kell csalódnom benne (1 nap alatt tönkre lehet tenni???)
Köszi előre is. -
Dodo55 #6177 Nagy nehezen igen.
Eszközkezelőbe rejtett eszközök megjelenítése, majd nem pnp eszközök között törölni kell az sptd-t.
Ezután a windows\system32\drivers mappából az sptd.sys-t.
Majd a registrybe a HKEY Local Machine\System\ControlSet001\Services\sptd-n belül mindent, mert magát az sptd kulcsot nem engedi.
Majd jöhet elméletileg a telepítés.
A műveletek között amiket leírtam valószínüleg újraindítások szükségesek, és az sptd.sys törléséhez lehetséges, hogy mindenképp a full admin fiókot kell használni, aminek előcsalogatása le van írva ebben topicban. -
#6176 :S -
#6175 :S -
bbccc #6174 Mi történt azzal a 25%-kal????????? -
bbccc #6173 DE HA LEÁLLÍTOM A TÖLTÉST ÉS UJRAKEZDEM AKKO IS FELMEGY 75%-ra
-
#6172 Sztem a Microsoft már blokkolta a letöltést. Azt mondták hogy 50000-100000 letöltés után leállítják a szervert -
bbccc #6171 AJJJJJ VALAKI SEGÍTSEN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6170 dodo55 Te le tudtad törölni az SPDT-t?