40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • expander
    neked old
  • jnf7
    fel ismerte,csak a szoftver nem mükszik.64bites kellene abból is
  • FLeK0
    old news
  • expander
    Vista RTM - október 25?!
    http://www.msw.hu/news.php
  • Zsoltika 007
    A driverek nem is fognak futni. Ennek az az oka hogy a 64 bites Windows más típusú drivereket követel meg. Amihez nincs és nem ismeri fel alapból azt felejtsd el. Legfeljebb abban bízhatsz hogy készít majd hozzá a hw gyártója. Addig viszont érdemes a 32 bites verziót használni. Meg úgysincs sok értelme a 64 bites oprendszernek ha 32 bites emulátoron keresztül futtatod a porgramjaid 98%-át.
  • jnf7
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám.remélem tud valaki segíteni nekem.
    tudom nem éppen ide illő probléma,de hátha valaki segít.
    Az én gépemen windows vista van telepítve.ugye 64bites rendszer.
    és nem futnak a 32bites szoftverek,és driverek.
    lenne nekem egy hauppauge 878/9es tvtuner kártyám.amit nem tudok üzembe helyezni.ha valaki tudna nekem olyan oldalt adni ahonnan különböző 64bites szoftvereket/drivereket tudok letölteni,akkor azt megköszönném.google-ban nem jártam sok sikerrel.
    email címem:[email protected]
    előre is kössz mindenkinek.
    csá
  • Zsoltika 007
    Elég gázos volt a cucc. Bár nekem a win2000 nagyon bejött. Rc 2 változattól azt használtam és nagyon elégedett voltam vele. Csak sajna a Microsoft idővel elkezdte "szabotálni" a rendszert és elkerülhetetlen volt hogy xp-re váltsak kompatibilitási okokból.
  • Newfronter
    Azzal a winnel hála az égnek nem volt nagy gondom, csak az ismerőseimnek volt vele gondjuk, és én sem tudtam nekik megoldani a problémát, mindig újra kellett rakniuk. Habár én a 98-al sem voltam kibékülve, a 95-öt jobban szerettem. A win2k-t raktam fel utána, de mivel nagy játékos voltam, így nem igazán győzött meg, jött az XP és győzött. :)
  • Zsoltika 007
    "De ha belegondolsz csak nem azért dolgoztak rajta évekig, hogy sz*rabbat adjanak ki."
    Ha ez igaz lenne nem létezne Windows Me
  • Inquisitor
    Szerintem összes torrent oldalon fent van, bár valamiért csak a 32 biteset szokták kipakolni.
  • Inquisitor
    A kérdésnek nem sok értelme van, mert kérdés miben? De ha belegondolsz csak nem azért dolgoztak rajta évekig, hogy sz*rabbat adjanak ki.
    Amikor kijött a W98, akkor sokak szerint a W95 volt jobb, amikor kijött az XP, sokak szerint a W98 volt a jobb. De próbálj meg XP után mondjuk 95-öt használni. :)
    Na akkor csak jobb lett nem?
  • VTomi75
    Hmmm, van még valahol élő link 5744-re? Vagy az 5600-at is "fel lehet frissíteni" odáig valahogy?
  • ent
    Ingyen Vista új PC-khez...
  • ent
    Hanyagoljunk az ilyeneket, bann lesz a vége!!!!
  • Firerock
    és jobb a Vista mint az Xp?
  • Firerock
    tudnál adni nekem 1 meghívót??
    Bithumenre?
  • L2Goku
    de . osaban ? vlamai oansmit olvastam hogy tobb mint 1000 bugot javitotak . valaki plz linkejen kepeket a Vistabol ami nincs rc1 be :D meg 17 ora es lejon :D 3 seender van csak :D de legalabb nem 500 downloader :D
  • FLeK0
    az rckben már nincs újdonság, az első is mindent tartalmazott amig a végleges vista fog, csak bugfix és csinosítgatás van hátra.
  • L2Goku
    yeeeeee Feldobtak a Bithumen.tx.hu ra a Vista 32 es a 64 bites versiot :D mart Toltom is!:( Nemszereti ezt az xpt a netem mindig megal a netem random time onkent:(
  • L2Goku
    Amugy mi az ujdonsag az rc2 be ami nincs az rc1 be ?:D Lokjetek az infot :D
  • L2Goku
    ^.^. BON inkabb aztmond meg honnan toltom le a vistat rc2 ot :(
  • bon
    Na most este munka után felraktam az újdonsűlt creative drivert szokásommal ellenétetben a normál telepítéssel tehát a vezérlőpultal együtt, na meg is ártott a Vistának egy kicsit. Újraindulás útán gondja akadt a vezérlőpultal és alig akart belépni a profilomba, majd nagy nehezen sikerült neki. Ezután jött a meglepi, a hang beállításnál gond nélkül lefutott az 5.1 teszt de a következő pillanatban kékhalál a rendszer védelmének érdekében. Újraindulás után konzolt eltávolítottam. Ezek után maradok az XP alatt is bevált szigórúan csak Driver telepítésnél semmi egyéb kiegészítő hozzá.
  • Garyskillz
    oké, thx
  • FLeK0
    nincs, nem is lesz több
  • Garyskillz
    akár torrentről is de szntem még az ms oldaláról mindig lelehet tölteni az rc1-et cdkeyyel együtt, én is onnan szedtem az rc1-t, rc2-t nemtom honnan lehet, télleg frissebb magyar mui van vagy csak egyfajta van?
  • Firerock
    a Vistát lehet már tölteni vhonnan?
  • Garyskillz
    skacok nézzétek mit találtam:egy oldal ahol RC1-et lehet kicsit 'tuningolni'

szó van benne a nem használt szolgáltatások kikapcsolásáról is!
  • gergobaby
    ok hétvégén rászánom magam
    Már csak az a baj hogy nem mukodik a link :(
  • FLeK0
    pedig 32 biten biztos megy, szerintem az 1.0-ás változatot nézed, az írhat ilyeneket.
    itt le lehet tölteni a setupot külön.
  • etooo
    ne,, a virtual pc-ben van olyan, h használja a meghajtódat, azt válaszd ki, és ugy bootolj be róla vpc-ben
  • gergobaby
    sziasztok!
    Elég béna vagyok ebben a Virtual PC-ben.
    Monnyuk ha létrehozok egy virtuális pc-t és megnyitom akkor be kell tennem a Windows Installer CD-t és akkor ami bejon telepito az a virtuális pc-re vonatkozik?
    Vagy hogy van ez?
    Thx a segitségeket
  • Pano
    Your computer must be running Windows XP in order to install Windows Live OneCare. Learn more about upgrading to Windows XP. Please note that Windows XP x64 Edition is not currently supported in Windows Live OneCare.

Hát, nem 64 biten se nagyon enged...
  • Mr Manson
    64biten nem megy!!!!
  • csipcsala
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezt kaptam ->
    Valószínűleg hibás URL-címet használ. Vissza tudna lépni, hogy ellenőrizze, és ismét megpróbálja?
  • csipcsala
    köszi! Kipróbálom.
  • FLeK0
    Virtual PC 2007 Beta
  • FLeK0
    MS onecare live 1.5, 3 hónapig ingyenes

A jobb oldalt felsorolt országok egyikére kell állítani a windowst és a passport/live accountodat is.
  • gergobaby
    Sziasztok mondjatok valami jó virtuál pc progit PLS
  • csipcsala
    melyik vírusírtó meg stabilan rc1 alatt?
    A NOD32-őt, és a Kaspersky Internet Security 6.0.0.303-at próbáltam, de hiába.
  • FLeK0
    USA-t állíts be ne magyarországot