40038
-
#6449 Különben is, szerintem egy bő hónap sem kell és már a teljes, végleges kiadást nyüstölhetjük. Akkor pedig már a versenyhelyzet miatt özönleni fognak a Vita kompatibilis programok, driverek. -
#6448 Csak gondoltam ha már lúd, legyen kövér (tény, hogy 64bites win azért gyorsabb alapból mint a sima) :))
De mondjuk olvasom, hogy játékok még nem nagyon szeretik, még nemigazán vannak rá rendes driverek, nod32 nélküli életről meg már beszélni sem merek. Főleg ha még azzal is szarakodni kell, hogy most vajon mi fut 64biten. szal lehet mégiscsak marad a várakozás... -
#6447 tényleg gépeltem :)) -
#6446 Valaki próbáltam már valamelyik hamachit hogy müxik e neki rc2 alatt? -
#6445 Na igen, egyetlen 1 hsz-t kellett volna csak visszaolvasni, ez már tényleg lustaságra és figyelmetlenségre vall.
Najó, csak vicc, még biztos gépeltél mikor már elküldtem...
Én 32-bitest javaslok, mert van 1-2 apró, de sűrűn előforduló program és driver ami nem hajlandó rendesen futni 64 bites rendszeren. Meg gondolom úgysincs sok 64-bites programod amit használhatnál vele. -
#6444 Eljutottam odáig, hogy szivesen kipróbálnám a Vistát. 64, vagy 32bites rendszerrel járnék jobban? 64biten mennek a dolgok? Van aki azt használja? -
#6443 Bátor ember vagy, én RC2-ből csak 32-bitest merek feltenni, sokat szoptam 64-es XP-vel és a beta2-es Vistával is. (ugyanaz a szisztémája)
[apro](Vettem végre egy henger DVD-t és reggel óta írkálok, nemsoká partícionálok és megy fel az RC2 XP helyett) -
#6442 Én direkt kerülöm a Java-t igénylő programokat, pl. Azureus helyett utorrent... (alig kell, de folyton fut) -
#6441 Jaa vírtuális pc? -
#6440 Daemon 4.06 x64 nekem tökéletesen müxik :) -
#6439 Aki esetleg probaltam mar valamilyen Virtual PC programmal az irjon tapasztalatokat pls. -
FLeK0 #6438 Jó hogy dícsértem a java-t.. Megnézem milyen addonok futnak az IE-ben, és a javat kikapcsolva megszünt ez a beragadás.
akkor még várunk 1 bétát vele. -
FLeK0 #6437 Az ie7-el nekem is gondom van tegnap óta, valamiért ha új ablakot/tabot nyitok, akkor beakad az egész 1-2 másodpercre. Reboot után közvetlenül nem csinálja pár percig, aztán igen.
A Java 6 beta 2 runtime nálam bevált, ez nem kapcsolja ki az aerot, és picit gyorsabb is mint az 5-ös volt xp-n. -
#6436 - Media Player, nem jó mindíg lefagy
Én feltettem a K-Lite codecet, töéletesen megy rajta. A Media palyer classic is okés, meg az új windows media player is. Egy dolgot kivéve: ha full screen módba nézem a filmet, felhívom alul az interfészt és a kurzort rajta tartom a pause "gombon" akkor a kép akad és lassú, gészen addig amíg el nem viszem onnan a kurzort.
Amik nekem mennek eddig totál jól:
- Total Commander
- Ashampoo Burning Studio
- Opera böngésző
- Winamp
- K-lite codec pack
- Quicktime
- Winrar
- Intervideo WinDVD
- FlashFXP
- MSN (bár, ez nem csoda :D )
- Live OnceCare (ez se csoda :D )
Egyenlőre még ennyire volt szükségem. Én az IE7-el nem vagyok nagyon kibékülve, állandóan köhög valami miatt.
Firefox: valamiért nem megy.. már korábban említettem. Ha az új 2.0-s RC-t teszem fel, annál is minden betöltött oldal tetején egy kb 200 pixel magasságú téglalapban ugrál az oldal teteje.
Valamin a Java runtime ev. idegesít, mert állandóan átbassza az aero-t basicra kompatibilitás miatt, de rendszesen müxik. -
#6435 így már valahol érthető a dátum... -
Newfronter #6434 VLC Media Playert használj WMP helyett. Vagy BS playert.
A Nero 7 lite ? 7.5.x
-
Inquisitor #6433 "- Flash 8, hibátlan"
Na, kenjék a hajukra, 3 év alatt nem voltak képesek 64 bites beépülő modult gyártani? Se 8-as, se 9-es falshmodul nincs az IE7 64 bites változatához. -
Inquisitor #6432 "Media Player, nem jó mindíg lefagy" - A beépített? :O
Nekem eddig ment jól, sőt még a QT is ... -
expander #6431 - Total Commander 6.55, az van fent!
- Nero Lite nálam nem megy...
- Media Player, codecet nem raktam fel, mert elidulnak a filmek csak kiírja hogy valami hiba van a programban. -
Newfronter #6430 - Total Commander, felül nincsenek ikonok
6.55? Mert az Vista kompatibilis.
- Nero 6, azt mondja hogy nem kompatibilis, mégis ok
Tegyél fel Nero Lite-ot!
- Media Player, nem jó mindíg lefagy
Raktál fel codecet? -
expander #6429 Nekem az RC2 van fent 3 napja, tapasztalatok:
- PhotoShop CS2, néha nem frissít rendesen a képernyő de ok!
- Corel X3, hibátlan
- Flash 8, hibátlan
- Total Commander, felül nincsenek ikonok
- Nero 6, azt mondja hogy nem kompatibilis, mégis ok
- uTorrent, ok
- Media Player, nem jó mindíg lefagy
- Power DVD, ok
- ACDSEE 9, hibátlan
- Adobe Acrobat 7.0, hibátlan
- Office 2003, hibátlan
- Skype, hibátlan
- The Bat levelező, nem lehet regisztrálni de működik
Hát ennyi, meg vagyok elégedve, azért várom a véglegest... :) -
Newfronter #6428 Elvileg az RTM külön vonalon van, így annak nagyrészt köze sincs az RC-hez. Nem technológiailag értem. -
endiboy #6427 szerintem érdekes eza októberi dátum...de kitudja, mindenesetre, én biztos, hogy akkor is csak másodlagos vinyora fogom rátenni -
#6426 Hali! megtudná nekem mondani valaki hogy lehet e integrálni az RC1-be a magyar nyelvi csomagot?? -
#6425 jobban mondva, méég nem vagyok mérnök, még ahhoz le kellene diplomáznom :D -
#6424 Egyes forrásokból megtudtam, hogy a Microsoft Windows Vista már októberben kész lesz (RTM változat, Released to Manufacturing, Gyártásra kész). Még tovább kutakodva azt is megtudtam, hogy ez október 25-e, így október 26-án már egyes MSDN előfizetésekkel rendelkezők hozzájuthatnak legális Vista kópiákhoz (pl. msdn-aa egyetemisták...).
Azért is bizakodhatunk ebben, mivel az RC2 szinte már csak pozitív tapasztalatokat adott.
Továbbá tudni illik, hogy az Internet Explorer 7-es változata október 18-án jelenik meg (ez is RTM természetesen immár).
Valamint a Microsoft Office 2007 project is lezárul, azaz végleges változatba lép még most októberben, pár napon belül.
A Microsoft így tökéletesen összehangolta e fontos termékei elkészülését, megjelenését.
Személyes véleményem, és tippem, hogy a Windows Defender és a Windows Media Player 11 is kész lesz már októberben, hiszen, ezek a Vista szerves részei (természetesen az IE7 is).
Update:
Okóber 25?! Hiszen az XP születésnapja lesz! Október 25-én lesz az XP kerek 5 éves!
Hurrá, örüljünk. Bár, őszintén szólva nem felhőtlen az öröm, mert szerintem ez el lett kapkodva, mert azért valljuk be, az RC2-ben is van bőven foltozgatni való, amit szvsz az rc2 kiadásától okt 25.-ig alig ha lehet megcsinálni. Persze, nem vagyok se programfejlesztő, se mérnök, meg nem is akarok pesszimista lenni, de a logikus észjárás valahol ezt diktálja. Szerintetek? -
#6423 Nekem megy alapból. -
csimpok #6422 Cool'n'Quiet működik valakinek RC1/2 alatt? Több procidrivert is próbáltam, de egyikkel se ment. -
#6421 sztem is.ennél jobbat és stabilabbat szerintem soha senki...:D -
#6420 Nem tudom mi a jó a hetes nero-ban. Ha csak nincs blue ray íród akkor felesleges. Esetleg aki használja a pluginokat annak lehet megéri de szerintem a hatos széria verhetetlen. -
#6419 feltettem egy ezeréves 6os nerot, és az uj daemont, és probléma nélkül megy minden.dvd, és cd is hibátlan(irási idő kicsit több) -
#6418 Hoppá, azt hittem csak azért inkompatibilis hivatalosan a Nero 7, mert emlékszem régebben a virtuális image-drive drivere a daemon-toolséhoz hasonlóan kigyilkolta a Vistát. De látom hogy egyszerűen feltelepülni (vagy a félbeszakadt telepítés után azért még elindulni) is képtelen.
Vagy ha kihagyom valamelyik komponenst (virtuális meghajtó pl??) akkor felmegy? Vagy muszáj lesz előkaparnom egy Nero6-ot? -
#6417 A win2000 szerintem is nagyon profi kiforrot oprendszer, máig használom (hazsnálják) munkahelyemen közel 100db gépen és mükődik jól. Igaz mostanába egyre többször fogalmazódik meg a váltás gondolota XP-re de hardver (leginkább kevés memória) miatt még nem váltottam oprendszert a gépeken. Részbeni váltás nem lehetséges (sajnos) csak az egész géppark. Vista-ra meg esélyt se látok a munkahelyemen, jelenleg 1 gépre lehet felrakni úgy, hogy használható is lenne. Az összes gépben nagyon karcsú a memória mennyisége na meg az integrált videókártya se éppen csúcs kategória a gépekben. -
baca01 #6416 hát nemtom. nekem volt hogy felraktam, és az első indításnál már hibákat írt ki, meg hogy rundll leáll... alig vártam hogy megszabaduljak tőle -
#6415 Én elég sokáig használtam a Windows Me-t és bevált. Leginkább akkoriba játékra használtam a rendszert és arra jó volt. -
#6414 ok
-
FLeK0 #6413 írj be amit akarsz, nem postán fogják elküldeni. -
#6412 bocsi hogy nem ideillot kérdezek:
Nemtudtok olyan virtuális pc progit amihez nem kell megadni személyes adatot? -
FLeK0 #6411 várd meg a köv. patchet -
baca01 #6410 érdeklődnék hogy cod2 mért nem megy/mehet nálam rendesen? úgy tudom működnie kéne... single megy is, multi meg nem:S elindítom, fekete képernyő és kb 5perc után bejön a menü de ennyi nem lehet játszani vele
megoldás? :)