40038
-
#6329 de.. ez még az első gépemhez volt :D. Azóta kiszolgál rendesen. Bőven elég nekem, nem éreztem volna, hogy hátrány lenne még. -
#6328 Én tegnap óta használom az RC2-t, de eddig semmi gondom nincs vele, mindent gond nélkül fel tudtam rá nyomatni, ami az előző XP-men fenn volt (kivéve antivirit).
A vidi kártya miatt fostam a legjobban, hogy nem fogja rendesen vinni az aerot, de semmi gond nincs vele, teljesen simán viszi a teljes megjelenítést is. A legjobban a 3D-s ablakválasztás tetszik :D
Sok helyen átlátható és logikus az elrendezés, csak néha idegesít, hogy sok mindent nem találok a megszokott helyén, de már csak meg kell szokni :)
Gondoltam tesztelem ezt az ie7-es csodát, de a tököm ki van vele. Van bőven mit gyúrni rajta. Példának okáért: az iwiw-et képtelen megfelelően behozni.
Feltettem a firefoxot, de azt tapasztaltam, hogy mindegyik verziónál, a 2.0 RC-nél is a megjelenített oldal teteje ugrál. Olyan, mint ha gyorsan fel le huzgatnád a görgőt. Felvágtam operát, eddig azzal nincs gond. -
#6327 ahhh ertem :D faxom 3 heting nemvolt netem es lecsusztam errol is .( amugy kivan javitva az hogy az nForce 550 venes chip setet normalisan feltugya instalalni ?:D mert eleg szarvolt hogy nemtudtam halokartyamat fellrakni :) -
#6326 Nemmondod, hogy isa-s sb 16-od van!? -
#6325 Korlátozott számú volt a letöltés, már csak suttyomba tudod max valahonnan lehúzni vagy valakitől megszerezni. -
FLeK0 #6324 google/torrent/stb -
#6323 a home ultimate az kb (átszámolva dollárból) 50 ezer forint körül mozog a jelenlegi hivatalos előzetes ár szerint. -
#6322 HUHUHUHUU ?! Nemlehet latni amit irok ?:/ Vagy mi a gyik ? -
FLeK0 #6321 nice -
#6320 Van új Creative Audigy 2 driver. Remélem jó lesz végre. -
ent #6319 K8T800pro -
#6318 na gyerekek
végre lejött az éjjel torrentről :)
1ből ki is irtam,de a 64 bites nem fogadja el az RC1hez igényelt kulcsom
a 32es elfogadta, és most arrol irok
hááááát, a véleményem még nem tiszta,főleg,h most megyek melozni (és ugye telepités után aludtam 1ből) :(
széééép + csicsás + amilyennek nem tok elképzelni 1 winfost,max 1 BeOS-t,ami anno jobb lehetett vna,mint a winfos,ha fejlesztenek rá drivereket + progikat...
de 1enlőre stabilan müxik az azureus 2.5.0.0 + azureus booster
kivi vok, tartja-e a 7 órás letöltést igy az azu vista alatt,v elszáll-e,mig meloban vok :D
driver tapasztalat: nvidia driver felmászott rá,bár mindig hülye hibaüzivel indul,de mig van képem,addig nem érdekel (játékokat 7végén lez időm kiprobálni)
namo webeditor kompatibilis móddal felmászott, és müködik,bár az is hiányol mindig vmi fájlt, de müködik
xara webstyle 3 + 4 felejtős,ugyh maradnak a psp-s képszerkesztések az onmouseover effekteléshez :D
egyenlőre ennyi, 7végén több tapasztalatom lesz
ui: felismerte az ősrégi phillips 7130as TV tunerem magátol,és müxik is :)
ie állandoan kifagy, operát használok helyette,bár az is gyakran bemondja az uncsit -
#6317 Jó lenne tényleg. -
#6316 Tényleg kéne ide egy házigazda... -
#6315 64 bites kellene:) -
#6314 Akkor senki nemtudja megmondani hogy honnan tom letolteni ?:)
Bon ?:) -
#6313 Intel 955X -
#6312 Csak úgy kíváncsiságból akinél gondok akadnak az RC2-vel nekik milyen chipkészletű alaplapjúk van? -
#6311 Hülye lennék odaadni a saját kódomat. Igénylej, mint sokan mások. -
#6310 Én is ezen a véleményen vagyok egyébként. Mondjuk én nem csalódtam mert nem is vártam tőle többet. De az biztos hogy az rc1-ben kevesebb bug jött elő nekem is. Az mondjuk igaz hogy sebességben (már amikor nem szórakozik) elég sokat fejlődött. -
ent #6309 Csak tapasztalat volt, semmi végkifejlett következtetés, de azért több mint véletlen, hogy ilyen problémákkal nem vagyok egyedül... -
#6308 Nálam az RC2 gyorsabb, jobb mint az előző verzió és semmi olyat nem tapasztaltam mint te, pedig ráadásul upgradeltem 5278-as verziót, tehát nem tisztán telepítettem, fönt van egy csomó progi is és azok is királyul futnak -
Kabuki #6307 kösz a segítséget, nem lett volna egyszerübb egy nyavajás kódot adni, inkább nyomod a sablonszöveget -
Newfronter #6306 Az RTM verzióban nem lesz ilyen, egyrészt más fejlesztési vonalon fut, meg az halálstabil lesz, stb. Rengeteg ellenőrzésen fog átmenni, meg van egy olyan érzésem hogy lesznek itt újdonságok a véglegesben... -
ent #6305 Sumákba vhonnan. Legálisan már sehonnan. Esetleg torrent... -
ent #6304 Semmi tuning, nem is tudom, hogy kell:D. Ez a 32bites verzió csinálja. RC1 után álmomban nem gondoltam volna, hogy RC2 nél ilyen megtörténhet... -
#6303 RC1 Faszan bejot. igaz hogy 1 hetig vadasztam ossze az osszes Drivert de faszan bejot :D csak a kibaszot Bluetooth ot nemtudtam felrakni :(
meg az nforce 550 venes csipem szarakodot a lanal :( -
#6302 Sziasztok. Rc2 ot honnan tom leszedni?!:) -
#6301 ezek ugye nem tuningolt gépnél fordulnak elő? Mert ha egy gép tuningolva stabil 32 bites op rendszer alatt, akkor az nagyon nem biztos hogy stabil lesz 64 bites opredszer alatt is -
ent #6300 Tegnap olyan szinten felb...tam magam, hogy legközelebb a magyar vista megjelenésnél fogok vista tálcát látni.
Belassulás, lefagyás (újrainstall után is), install közben 2x restartnál csak reset gombra reagálás, stb. És ez mind a már 3x feltett DVD mellett (alap problémák kizárva, szűz vista esetén). Olyan hibák jöttek elő amit még nem tapasztaltam az előző verzióknál sem, hasonló Anonymus problémáihoz. Karattyól a vinyó, lassú alkalmazás kezelés és teljesen szűz, nincs rajta egy progi se. Se index, se defrag azt mégis. Tudom béta, de ezt a bétát valahogy nem találták el.
-
#6299 Igényeljél, vagy használd a google-t -
#6298 Telepitsd fel a CD -rol a progit amit mellekeltek hozza. -
#6297 Tudja már valaki, hogy ez kb. mennyibe fog fájni nekünk? -
#6296 tudja valaki hogy z25 lexmark nyomtatot hogyan lehet feltelepiteni?vista felismeri hogy ez a nyomtato de nem tudom használni. -
#6295 Te jó ég!!! Valaki elégítse ki kabukit, mert még a végén lemészáról itt mindenkit!!! -
#6294 megoldottam :) -
#6293 igényelj egyet :\ -
Kabuki #6292 Valaki küldjön már privibe egy Vista RC2 aktiváló kódot, olyan nagy kérés ez? köszi -
#6291 jah és a computer management-be nem 0 byte-ot lát a partíción, hanem az egészet, h mennyi a kapacitása és mennyi a foglalt, mégsem érhető el. -
#6290 Sziasztok!
Most tettem fel a Vista RC2-t, iszonyatosan tetszik, de van egy iszonyat nagy problémám vele.
Van 4 partícióm. Mindegyik partíciót eléri a Vista de az egyiket (E) pedig nem. FEl felismeri, mert a "sajátgépbe" benne van a meghajtó, csak éppen nem lehet megnyitni (Hozzáférés megtagadva). és naná, h minden lehetséges cuccom azon van rajta. Ha megnézem a tulajdonságait, akkor azt írja, h a kapacitása 0 byte.
Xp-t gyalultam le egy format C:-vel és akkor még ment rendesen a meghajtó, mivel oda másoltam át a c-ről a fontosabb cuccokat format előtt. Ez is, akár a többi, NTSF fájlrendszeren van.
Valami ötlet, vagy valakinél volt hasonló gond?
A másik az, hogy 1-2 beálíltás restart után egyszerűen elfelejt a vista... pl minden restart után engedélyeznem kell a hangkártyámat (Soundblaster 16) az eszközkezelőbe stb (bár ez inkább kompitibilitási problémára utal).
Ha valaki tud segíteni akkor előre is köszönöm. Ahhoz túlságosan tetszik eddig a kicsike, hogy emiatt leszedjem, mert nem tudom elérni azt a fontos partíciót (ugyanis rengeteg fontos dok van rajta)
Üdv,
Pano