2691
-
#448 ha nagy nehezen is, de sikerült :) végre egy save point :D
ugye a későbbiekben nem lesz ilyen ugrálgatós rész?? :) -
#447 nah asszem én is itt tartok... nem tudok átugrani a másik épülethez (ahol van egy létra) már 25x próbáltam :( bekötöztem minden sebemet, de akkor is kicsit ugrik... vki help -
#446 Hi mit kell csinálni ott ahol a csávó így baltázik engem utánna kimegy 1 szobába? minden ajtó zárva van semerre se tok menni....ez még a visit to the old town pályán van... -
#445 Én szerintem csak akkor fogom leszedni, ha kijön hozzá a magyarítás... :(( -
#444 Jaja, én 2szer is próbáltam de nem ment. Sztem van módja a megmentésnek mert fel lehet oda valahogy jutni. Na mind1. Amúgy ahol te tartasz nem nehéz hely csak nyisd ki a szemed :-)
Én már bent vagyok...ott akadtam el... -
#443 Már valami gyárban vagyok, illetve tegnap este még be kellett volna jutnom, de valami őrült szórja az ólmot a bejáratnál, 1x próbáltam bejutni nem jött össze, majd este fogom folytatni
Ja igen, Ruth-ot hogy tudtam volna megmenteni? Megkerültem az épületet hátul volt is egy ablak, de nem tudtam beugrani. Csúnya véget ért a csaj :D -
#442 Nemigazán :)
Amúgy ezután fura egy eseménysor jön szal készülj fel...
Most elakadtam az új helyen...nemtom mit kell csinálni csak kacskaringózok körbe körbe :S -
#441 Ejj basszus eszembe se jutott, pedig vettem fel egyet(nem tudtam elképzelni hogy mire lesz jó:D)És megeszi vagy mi?? :D
Mostmár mindegy, rég elhagytam, csak kiváncsi voltam rá -
#440 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csatornából hozz fel egy döglött patkányt és add oda neki. Fura reakciója lesz a dolognak, de legalább be tudsz menni. -
#439 Add neki azt a fotót,amit a barátnője adott.
Engem meg az érdekelne hogy hogy lehet bejutni a szomszéd zárkába a bolond faszihoz, mert ott is van egy dokumentum, ha jól látom a lábánál. Valamit szerintem adni kell neki -
#438 A börtönben a faszit hogy lehet maggyőzni, hogy velünk jöjjön? -
djcom #437 thx
-
#436 na kinek hogy tetszik? sajna én nemtudom kipróbálni(gef3rulez) pedig már jópár éve várom:P -
vg #435 1000szer le volt írva, #427 pl... -
Jokk #434 Üdv!
Lenne egy kis problémám! Feltelepítem a játékot, indítanám elvileg minden ok, de mikor a Launcherre kattintok aztán az ablakban a launch game-re ahelyett hogy indulna egy hibaüzenetet kapok, miszerint a "cocmainwin32.exe hibát észlelt ezért a program leáll"... És ennyi.
Találkozott már valaki ilyen problémával,ötlet? -
djcom #433 Amikorkidob a foszer az utcára,ott balra van egy ajtó,ott hogyan kell csinálni,hogy ne dobjon ki? -
#432 Ramónáéknál mit kell csinálni? mert beenged a házba de 1ik ajtó se nyílik....kint meg semmerre se tok menni... -
#431 yah azt kihagytam hogy arra kattintottam?? :((
de mér restartolja a gépemet, én ezt se értem...
de mind1 ma már úgyse gamelek vele, by mindenkinek! -
#430 Az autosave amikor kiírja hogy saved...a manüből rögtön a CONTINUE feliratra kell kattintani aztán kész. -
#429 16%nál kiakadt a game (igen, megint) s most visszarakott 6%ra... pedig közben legalább 2x kiírta hogy Saving Game...
most nálam van a hiba (+havernál is) vagy mivan?? :'( -
#428 mindegy végüli a játék annyit nem ér h a biossal is szarakoggyak! -
#427 a pult mögött van egy csapóajtó a pincébe, azon kell használni. Tárgyat úgy használsz hogy ránézel a csapóajtóra, belemész az inventoryba(alapértemezett i gomb)és ott duplakatt a cuccra -
#426 áá ennyire nem lehetek hülye...hogy lehet tárgyet használni? még mindig nem tudok az őrön túljutni:( mindig elkap és kidob de nem tudom h a vasat hol kell használni mert sehol se engedi... -
#425 Most ott vagyok hogy kimentettem a srácot a sittről, odataláltunka garázsba a föld alatti járaton át.majd némi csevely után valami olyat mond hogy ki tudja nyitni a szék zárját és elkezdi javítgatni az autót.
Most nekem mi a feladatom és merre induljak? -
#424 OK,már megoldottam -
vg #423 Olvass vissza, le volt írva többször is! -
vg #422 Kapcsoljátok ki a fastwrite-ot a biosban, valamit kell a legújabb driver... ennyi. -
#421 halli! normális ez a vibrálás a játék elején? meddig lesz ez még? vagy csak nálam ilyen? -
#420 hi lehet h hülye kérdés de h kell használni a vasdarabot az elején mikor jön az őr és kidob az uccára? hiába nyomogatom semmi:'( vagy cska ennyire hülye vaok... -
#419 sziasztok! Lent a hentesboltban van egy széf mi a kombinációja?
Thx előre is! -
Anotino #418 nalam volt hogy a sok menekulestol elfaradt a figura es sokkal lassabban ment/kisebbet ugrott. Pont egy ugras elott jott ra, mindig le is potyogtam. A megoldas az volt hogy szusszantam egy 5-10 mp-t. -
#417 köszönöm
-
#416 Pedig ott kell továbbmenni.Át lehet ugrani.Nehéz, de nem lehetetlen.Nekem is kb. harmadikra sikerült. -
vg #415 #402 -
#414 Elakadtam.Ott tartok hogy túl vagyok a harangozáson és egy égő házban menekülök a roszfiúk elől egyre feljebb de nincs tovább és az egyetlen továbbjutási helyet egy ajtó jelenti ahová lehetetlen átugrani:
-
#413 Feltettem a tegnap előtt vagy mikor megjelent NVIDIA Drivert, és azóta nincs villódzás :)
Viszont megen nem tudok tovább menni... :| Fent a börtön széfjét nem tom kinyitni, mert hogy nem tudja a kódot aszonyga... -
#412 nektek nem szokott kiakadni a game mentéskor (vagy betöltésnél)?? :(
az a gáz hogy nem is menti le az állást, csak berak egy "damaged game" nevű mentést amit nem lehet betölteni... -
vg #411 -
ronhaven #410 majd aztan csak lovos, ujratermelodo ellensegekkel, minimalis targyhasznalattal -
#409 first person nyomozós néha lövös és érdemes:)