2691
  • SiRRuRG
    ha nagy nehezen is, de sikerült :) végre egy save point :D
    ugye a későbbiekben nem lesz ilyen ugrálgatós rész?? :)
  • SiRRuRG
    nah asszem én is itt tartok... nem tudok átugrani a másik épülethez (ahol van egy létra) már 25x próbáltam :( bekötöztem minden sebemet, de akkor is kicsit ugrik... vki help
  • matamm
    Hi mit kell csinálni ott ahol a csávó így baltázik engem utánna kimegy 1 szobába? minden ajtó zárva van semerre se tok menni....ez még a visit to the old town pályán van...
  • Csuhai G
    Én szerintem csak akkor fogom leszedni, ha kijön hozzá a magyarítás... :((
  • Mr_no_NaMe
    Jaja, én 2szer is próbáltam de nem ment. Sztem van módja a megmentésnek mert fel lehet oda valahogy jutni. Na mind1. Amúgy ahol te tartasz nem nehéz hely csak nyisd ki a szemed :-)
    Én már bent vagyok...ott akadtam el...
  • Seth
    Már valami gyárban vagyok, illetve tegnap este még be kellett volna jutnom, de valami őrült szórja az ólmot a bejáratnál, 1x próbáltam bejutni nem jött össze, majd este fogom folytatni
    Ja igen, Ruth-ot hogy tudtam volna megmenteni? Megkerültem az épületet hátul volt is egy ablak, de nem tudtam beugrani. Csúnya véget ért a csaj :D
  • Mr_no_NaMe
    Nemigazán :)
    Amúgy ezután fura egy eseménysor jön szal készülj fel...
    Most elakadtam az új helyen...nemtom mit kell csinálni csak kacskaringózok körbe körbe :S
  • Seth
    Ejj basszus eszembe se jutott, pedig vettem fel egyet(nem tudtam elképzelni hogy mire lesz jó:D)És megeszi vagy mi?? :D
    Mostmár mindegy, rég elhagytam, csak kiváncsi voltam rá
  • Mr_no_NaMe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A csatornából hozz fel egy döglött patkányt és add oda neki. Fura reakciója lesz a dolognak, de legalább be tudsz menni.
  • Seth
    Add neki azt a fotót,amit a barátnője adott.
    Engem meg az érdekelne hogy hogy lehet bejutni a szomszéd zárkába a bolond faszihoz, mert ott is van egy dokumentum, ha jól látom a lábánál. Valamit szerintem adni kell neki
  • Voltan
    A börtönben a faszit hogy lehet maggyőzni, hogy velünk jöjjön?
  • djcom
    thx
  • Kaszi46
    na kinek hogy tetszik? sajna én nemtudom kipróbálni(gef3rulez) pedig már jópár éve várom:P
  • vg
    1000szer le volt írva, #427 pl...
  • Jokk
    Üdv!
    Lenne egy kis problémám! Feltelepítem a játékot, indítanám elvileg minden ok, de mikor a Launcherre kattintok aztán az ablakban a launch game-re ahelyett hogy indulna egy hibaüzenetet kapok, miszerint a "cocmainwin32.exe hibát észlelt ezért a program leáll"... És ennyi.
    Találkozott már valaki ilyen problémával,ötlet?
  • djcom
    Amikorkidob a foszer az utcára,ott balra van egy ajtó,ott hogyan kell csinálni,hogy ne dobjon ki?
  • matamm
    Ramónáéknál mit kell csinálni? mert beenged a házba de 1ik ajtó se nyílik....kint meg semmerre se tok menni...
  • SiRRuRG
    yah azt kihagytam hogy arra kattintottam?? :((
    de mér restartolja a gépemet, én ezt se értem...
    de mind1 ma már úgyse gamelek vele, by mindenkinek!
  • Mr_no_NaMe
    Az autosave amikor kiírja hogy saved...a manüből rögtön a CONTINUE feliratra kell kattintani aztán kész.
  • SiRRuRG
    16%nál kiakadt a game (igen, megint) s most visszarakott 6%ra... pedig közben legalább 2x kiírta hogy Saving Game...
    most nálam van a hiba (+havernál is) vagy mivan?? :'(
  • Gerisone
    mindegy végüli a játék annyit nem ér h a biossal is szarakoggyak!
  • Seth
    a pult mögött van egy csapóajtó a pincébe, azon kell használni. Tárgyat úgy használsz hogy ránézel a csapóajtóra, belemész az inventoryba(alapértemezett i gomb)és ott duplakatt a cuccra
  • matamm
    áá ennyire nem lehetek hülye...hogy lehet tárgyet használni? még mindig nem tudok az őrön túljutni:( mindig elkap és kidob de nem tudom h a vasat hol kell használni mert sehol se engedi...
  • STREEX
    Most ott vagyok hogy kimentettem a srácot a sittről, odataláltunka garázsba a föld alatti járaton át.majd némi csevely után valami olyat mond hogy ki tudja nyitni a szék zárját és elkezdi javítgatni az autót.
    Most nekem mi a feladatom és merre induljak?
  • tasakos
    OK,már megoldottam
  • vg
    Olvass vissza, le volt írva többször is!
  • vg
    Kapcsoljátok ki a fastwrite-ot a biosban, valamit kell a legújabb driver... ennyi.
  • Gerisone
    halli! normális ez a vibrálás a játék elején? meddig lesz ez még? vagy csak nálam ilyen?
  • matamm
    hi lehet h hülye kérdés de h kell használni a vasdarabot az elején mikor jön az őr és kidob az uccára? hiába nyomogatom semmi:'( vagy cska ennyire hülye vaok...
  • tasakos
    sziasztok! Lent a hentesboltban van egy széf mi a kombinációja?

Thx előre is!
  • Anotino
    nalam volt hogy a sok menekulestol elfaradt a figura es sokkal lassabban ment/kisebbet ugrott. Pont egy ugras elott jott ra, mindig le is potyogtam. A megoldas az volt hogy szusszantam egy 5-10 mp-t.
  • STREEX
    köszönöm
  • Dynamic
    Pedig ott kell továbbmenni.Át lehet ugrani.Nehéz, de nem lehetetlen.Nekem is kb. harmadikra sikerült.
  • vg
  • STREEX
    Elakadtam.Ott tartok hogy túl vagyok a harangozáson és egy égő házban menekülök a roszfiúk elől egyre feljebb de nincs tovább és az egyetlen továbbjutási helyet egy ajtó jelenti ahová lehetetlen átugrani:
  • SaS
    Feltettem a tegnap előtt vagy mikor megjelent NVIDIA Drivert, és azóta nincs villódzás :)

Viszont megen nem tudok tovább menni... :| Fent a börtön széfjét nem tom kinyitni, mert hogy nem tudja a kódot aszonyga...
  • SiRRuRG
    nektek nem szokott kiakadni a game mentéskor (vagy betöltésnél)?? :(
    az a gáz hogy nem is menti le az állást, csak berak egy "damaged game" nevű mentést amit nem lehet betölteni...
  • vg
  • ronhaven
    majd aztan csak lovos, ujratermelodo ellensegekkel, minimalis targyhasznalattal
  • Davidus
    first person nyomozós néha lövös és érdemes:)