2691
-
#568 Spoiler & NEED HELP!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor már a nagy nyúlós massza (Soggoth?) elől menekülök, mert kitőrt a nagy "kádjából" akkor mit kell tennem, hogy gyaluljon szét mert olyan gyorsan történik minden...
-
#567 Rá fogsz jönni, ne aggódj.:))) -
#566 Hú, gyerekek, én néha a FEAR-től frászt kaptam, ettől nemtom mit fogok...de azért télleg csk nappal fogok vele jáccani, mert ahogy olvasom elég brutális :)...amugy mindjárt lejön -
#565 Azt honnan tudom, hogy mennyire éppeszű még a csóka? -
#564 Koszi meg is probálom mingyárt... -
#563 Megoldottam.:) Csóri faszikám mán eléggé ki van idegileg.:) -
#562 MOst én is itt vagyok megállva.:) -
#561 azt kell csinálni, hogy a létrához legközelebbi felmenőnél,ami le van zárva megzörgeted a rácsot,erre ők felfigyelnek és odamennek. Egyszerűen elcsalod őket az utolsóig (be is zárhatod őket majd, de felesleges bíbelődni vele -
Herc #560 Valaki már végigjátszotta?
(enyhe spoiler)
Nekem az utolsó pályán vannak gondjaim.
Miközben minden összeomlik körülöttem el kellene jutni a portálig.
De valamiért a legjobb esetben is csak a vers közepéig jutok az ajtónál és rámszakad a plafon. Igazából szerintem olyan gyors voltam amilyen csak lehettem.
Az is érdekes hogy a végefelé is néha hirtelen meghalok (ahol a rácsok voltak), pedig akkor sem úgy néz ki hogy a lassúság miatt.
Lényeg hogy ez a vége nagyon furcsán működik, ha valakinek van tapasztalata leírhatná.
-
strebacom #559 No hát sikerült letöltenem egy külföldi oldalról egy végigjátszást mit ne mondjak nem egy rövidke dolog.Hozzáfogok fordítani, és amint meglesz(besegit egy két rokon)kiteszem valahová...... -
#558 Nos miutan a csatornába jutok, ahol a szennyizet le kell engedni és a csapóajtót felnyitni és ott tovabb haladni, eljutok a kijárathoz, (piros nyíl) de ha kimegyek ott van ez a két csávó, aki szarrá lő! Mi a teendő?
-
MaggotCorpse #557 hi!elakadtam ott hogy bemegyek egy szobába leütnek mikor felkelek egy nagy szörny van elöttem(Hydra)Nem tudok rájönni hogy mit is kellene csinálni!kérlek segitsetek! -
#556 Opssz; már rájöttem, hogy körbe kell menni és a ládáról felugorhatok a nyitott ablakhoz és gugolva be a szellőzőjáratba, de amikor onnan kiugrok (mentés után rögtön) és odaosonok a padlón levő nyíláshoz, majd lecuppanok és a csávók alatt bemegyek a szobába, ahol van egy mentési lehetőség csak a polcot el kell tolni és van egy ajtó, (dobozzal eltorlaszolva) ami ugyanoda vezet, ahova aszellőzőből ugrottam ki! ITT MIT KELL CSINÁLNI? pls... -
#555 Hogyaza.....:)) Télleg.:) Köszi a segítséget.:) -
#554 Huha ez nehéz volt: Arra ébredek, hogy rámverik az ajtót, de nekem menekülni kell; ajtot bereteszelni, erkélyen atugrani 2X, majd tetőgerincen végig és ott létrán le! Ekkor lehet menteni manuálisan, de a továbbjutás nem lehetséges, mert az ajtó fent van és feljutni nem tok, mert a két csávó észrevesz! -
#553 Igen, az a kis fika retesz, nekem is szopattyú volt:D -
#552 Ahol megtekerted a tekerőt, ott az ajtón van egy retesz,elsőre nekem sem tűnt fel, én is ott akadtam el :D (meg még más is ) -
#551 Itt járnék:Pressure Control
Beszállok a csillébe, majd az összetört lépcsőnél ki a ládákra, it fel, eltekerem a zár kerekét(szépszó):DD utána, a töltés után minden ajtó zárva, sehová sem tudok menni. Valaki tud valami okosságot erre?? -
IgH #550 köszi szépen -
#549 http://hplovecraft.uw.hu/ -
IgH #548 Kicsit játszottam a gémmel,pontosan addig,ameddig be nem érek abba a városba a legelején. Kurvára bejön,de addig nem akarok játszani vele ameddig nem vagyok tisztába ezzel a Cthulhu mítosszal. Tudna nekem vki ajánlani egy linket,vagy netán egy könyv letöltési helyet stb. Megköszönném. -
#547 Ok értem! Amugy te már végigvitted? -
neuro #546 Sokat segít, ha az ember képben van Lovecraft-ből :) -
haxoror #545 Ja én is szinte mindent olvastam már Lovecraft-tól, kicsit spoileres is a játék :D
Amikor a legelején a piramis-lények előkolbászoltak a portálból rögtön az "Árnyék az időn túlról" ugrott be :) -
#544 Én olvastam a shadow over innsmouth-ot, úgyhogy én az alapján reteszeltem automaticse :D -
haxoror #543 Ja tényleg a reteszt nem írtam, olyan parás a játék hangulata hogy szinte ösztönösen bereteszelhettem az ajtót és ezért nem is emlékeztem külön erre -
#542 ok nem kell már találtam végigjátszást.(angol) -
GodGamer #541 http://db.gamefaqs.com/console/xbox/file/call_of_cthulu_dcote.txt -
GodGamer #540 A THE MARSH REFINERY pályán leütöttek egy helyen,és mikor magamhoz térek egy óriás szörny van előttem,és mivel nincs nálam fegyver nemtom ,hogy kell megölni. -
#539 Van valahol végigjátszás? (angol is lehet) -
MaggotCorpse #538 hi!elakadtam!a Hydránál vagyok és nem tudom mit kell csinálni!létszi segitsetek!THX -
#537 Koszi, na ezt nem gondoltam volna! Ha ez telleg igaz, (mindjart kiprobálom) akkor ez nem gyenge game, wazzz...hogy lehet ilyenekre rájönni?
Köszönöm a választ! Ugy erzem, nem ez volt az utolsó segítség kérésem itt a fórumon!
haxoror - bocsi, hogy nem hittem neked, de pontatlan valaszt adtal, mert azt nem irtad, hogy reteszeljem be a két ajtót, de azért neked is koszi! -
#536 #528-ra vki? -
#535 Igen... Ezzel egyet értek. -
#534 Még szép h nekifutásból... Na sebaj majd próbálkozom még vele akkor
Faki: Az etalon azért necces a System Shock 2 és az Undying mellett, de tény hogy az elmúlt évek legjobbja, talán még Top5 is, de erről majd csak végigjátszás után nyilatkozom :) -
#533 Hmm rakás horror gamet végigjátszottam ,de ez nagyot üt. Néha úgy ver a szívem mint a nyomozó úrnak, aztán mély levegőőőő shift nyomkodás, nyugalom :)
Save dologgal nincs bajom mert így 100x izgibb igaz éppanyira bosszantóbb is, de nagyon eltalált játék lett.
Szvsz megvan az etalon a Horror-FPS müfajban. -
haxoror #532 Fura mert nekem elsőre sikerült, nem is emlékszem konkrétan az ugrásra mert simán ment. Nem lehet hogy nekikoppansz pl egy korlátnak és azért zuhansz le? Próbáld a túloldal egy másik részét megcélozni. Ja és nekifutásból ugrasz gondolom. -
#531 Időközben nekem is beérett egy kérdésem. Attack of the fishmen még mindig: rohangászok, reteszelek, elérek ahhoz a szobához ahhol egy benga szörnyasszonyságot felriasztok az érkezésemmel, sipítozik meg minden. Következő szobából elhozom az egészségügyi csomagot, kimászok az ablakon. Namost. Hiába próbálok meg átugrani a másik oldalra mindig leesek. Már próbáltam szusszanni egy kicsit hogy ne hiperventilláljak annyira, sérülésem nincs, és mégis mindig halálomba zuhanok. Van erre valami speckó módszer hogy szép nagyot tudjak ugrani, vagy csak én vagyok balf@x? -
haxoror #530 Nem viccelek, tényleg azt kell csinálni! -
#529 időkzben rá is jöttem, de egy gonosz parazt húsdarálóba fútószalagolt, fúdehülye :-o