2691
-
#528 Mikor a generátort kell megcsinálni akkor mihez kezdjek, mert csak járkálok körbe körbe, az ellen újratermelpdik és kb ennyi. -
#527 sajna majd ölég sokat kelk őket irtani is.., de egyelőre még megvan a hangulat:D
kakimaki, ott van az ajtón a retesz középen-fenn -
#526 Duuurva ez az Attack of the Fishermen rész. Nagyon adrenalinpumpáló, és mégsem kell senkit halálra lőni. Ilyen játék kell a népnek!
Készüljetek fel hogy óránként fogom itt isteníteni a Bethesdát :D -
#525 be van reteszelve. hogy reteszeljem ki? :-c -
#524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hiszem itt az jön, hogy be kell reteszelni a szobádban az ajtót, mert addig nem érzi biztonságban magát, utána az ágyhoz menni és lefeküdni aludni.
Utána ismét jó kis rész következik:) -
#523 Szerintem elég egyértelmű hol kell kimászni.Az indulástól számítva kb. a 3-dik megálló, az a helyiség ahol elindítottad a csillét azzal a karos vezérlőasztallal.De nem akkor kell kiugrani amikor megállt, hanem meg kell várni míg újra elindul és kb. 10 méter múlva le a dobozokra. -
#522 Viccen kívül, mert idegesítő, hogy nem tok tovabbjutni!
Légy szíves vki válaszoljon az #507-re! Koszi! -
#521 Csatornás rész nagyon kemény....isteni ez a játék..végre nem az a megyek s kaszabolok horror, azokban nincs meg a nyomasztó hangulat végig.. :)
Bethesda megcsinálta...Minek ide gépzabáló F.E.A.R. (Nem szídom, mert azt is végigtoltam) de ez már így az elején félelmetesebb mint a fear összességében :P -
himpike #520 Pardon. -
himpike #519 Hol kell kiszállni a csilléből? Én se tok rájönni, már 5x körbementem. Volt egy ablak, azt nem tudtam betörni, tehát hol mászak ki belőle? -
#518 Ahol dobozokat látsz, és egy életcsomagot... vagy mit. Ahol az áramot is bekapcsoltad. Az után. -
himpike #517 Hol kell kiszállni a csilléből? Én se tok rájönni, már 5x körbementem. Volt egy ablak, azt nem tudtam betörni, tehát hol mászak ki belőle? -
Mentoloshurkaka #516 Kösz sikerült! Pár pillanattal tovább éltem -
#515 nem kell kiugrani,hanem ki kell lőni az elétek beálló teherautó platójárol a tartályokat, felrobban, mehettek tovább -
Mentoloshurkaka #514 VÁÁÁ MEGŐRÜLÖK KOMOLYAN MONDOM! Nem tudok kiugrani a teherautóból amikor Brian megáll az útlezárásnál!! Mi a fenéért nem?! Nem reagál semmit az ugrás-ra! Egyébként nem rossz játék csak rohadtul nehéz és nem lehet szabadon menteni. -
#513 nyisd ki az ajtót:D (be van reteszelve én is alig vettem észre) -
#512 Mit kell a gyárban csinálni annál a résznál amikor már kiugrottam a lógó-mozgó csilléből, és aztán bemegyünk egy folyósóra eltekerünk egy kart majd tölt aztán pedig nem tudok sehova tovább menni? Mit csináljak? pls. help me.
-
#511 Nagyon nagy ez a játék. Ilyen horror feelingem utoljára az Undyingnál volt. Lehet hogy ezt is végigvonszolom 6* mint azt?
Sokan mondják hogy Lovecraftot nem lehet játékra és filmre vinni, mert elveszik a hangulat. Hát azt kell mondanom igazuk van. DE! A Bethesdának sikerült most olyan közel jutni hozzá amennyire csak lehet. Bár még nagyon az elején vagyok, de ha kissebb ingadozásokkal tartja ezt a szintet, akkor egy klasszikussal állunk szemben azt hiszem.
Mindenki felejtse el a nyöszörgő zombikat, és a hasonló elcsépelt horror FPS közhelyeket. Ez az igazi hangulat!!! -
#510 A gyárban mit kell csinálni,amikor elveszik a fegyvereidet és egy nagy csápos paca nem enged továbbmenni?? Van ott egy panel amit nem tudok bekapcsoli,mert kiment a bizti, lépcsőn nem tudok,mert keresztbetesz az a dög -
haxoror #509 aludni az ágyban :) -
#508 Igen, úgy néz ki ez a játék nem a Te "IQ figther" szintedhez lett mérve. Ez van, sokan el tudunk játszani vele, ha meg nem tetszik nyarvogj máshol!
A Játék kiválló, és bár vannak csetlés-botlásai, mégis hosszú idő után egy kis vérfrissítést hoz az FPS műfajba... le kell borulnom előtte mert ennyi jó ötletet a Half-Life 2 óta nem láttam.. és nem hiszem hogy a Prey-ig valami is túlszárnyalni a mesteri játékmenetét. Ha a játékban valami nem smakk, az a konzolportnak tudható be(hamar eltűnő elenfelek. stb.) De ettől még a játék kiválló lett! -
#507 Hy! Amikor a hoteles csávóval felmegyünk a lépcsőn, kinyitja a szobát és mikor belépek elkezd baltával csapdosni. Ezutan a számozatlan szobába bemegy. Itt elakadtam! a 401 és 402-es (egymásba nyíló) szobákba be tudok menni, de a többi 6 szoba zárva van!
Visszaolvastam és talán matamm-Dosia párbeszéde (#446-tól a #456-ig) pont erről szólt, de nem értettem mit is kell csinálni! Vki help! THX -
#506 "aktiválni kellene azt a csillét"
Ez eddig rendben is van, de a mi az istent kell utána csinálni vele? Belemászok, de sehol máshol nem tudok kiszállni, legalábbis hogy a nyakam ne törjem!
Egyébként itt páran azért csalódnak a játékban mert egy tipikus akcióFPSt vártak. Nem, ez inkább kalandjáték (Bár így a Marsh művekben már tényleg elég sok a darálás, rifle, tommy, stb.) és egy kalandjátékhoz kell: türelem, agy, szerencse és kitartás. Az belső nézet megtévesztő lehet, révén a kalandjátékok legtöbbje külső nézetes. Megszületett a FPA (First Person Adventure :D) Aki meg lövöldözni akar az inkább térjen vissza a Quakehez és klónjaihoz! -
#505 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de benéztem a kódot a széfnél :D... előbb olvasom, a tegnapi nap... aztán esett le, hogy a csaj 10 éves :D ISTEN ez a game, befosós, kis csúnyaság elnézhető, legalább jól fut 1440-ben + a hangulat mindent ver -
#504 Eh, és akkor még nem láttál semmit. Később már tényleg qrva idegesítő, hogy állandóan bújkálni kell a kretének elől. Nem Thief ez, basszus! Ha azt akarok, azzal játszok. :D Különben nem lenne rossz játék, de rohadtul idegesítő dolgok vannak benne. -
#503 Mindig akkor kezdődnek a bajok, amikor kicsit gondolkodni kell.:))))) Én most a Marsh művekben vagyok, valahogy aktiválni kellene azt a csillét vagy mi a francot. .:))) Sztem nem annyira nehéz, csak nem kell mindig a legbonyolultabb dolgokra gondolni és egészen eccerűek a megoldások. Előre vetítem, nem vagyok angol nyelv tudós, mégis boldogulok.:))
Jó kis játék ez, csak kissé kezdik túlzásba vinni a hentelést. -
strebacom #502 Szerintem is ez van, de a game király.... -
steweee #501 a helyes kombináció a következő:
letöltés warezról (hogy ne kerüljön semmibe)
telepítés, kipróbálás (hogy ne izgassa az ember fantáziáját milyen is lett volna)
aztán gyorsan uninstall, mert **** a game. már az első városban bolyongtam vagy fél órát és csak zárt ajtókat találtam, de a továbbjutást azt nem
más játékkal játszás ami örömöt okoz és nem bosszankodást
kb ennyi -
#500 Bocsi, nem hagyhatom ki: Vagy túl sok agyatlan FPS jött ki manapság, s beálltunk az egyszerű játékmenetekre? :-) -
Mentoloshurkaka #499 Miért ilyen idegesítően nehéz ez a játék?! Már vagy másfél, vagy 2 órája szarakodom azzal a rohadt széffel a templomban de nem nyílik a jóistennek se. Pedig a helyes kombinációval próbálkozom, és tökéletesen a leírtak szerint. Elképzelhető hogy programhiba?! -
#498 Hát ez az autós menekülés nagyon nem hiányzott bele. -
#497 miután az ügynökökkel visszamentem, a generátort visszakapcsoltam, hogyan tovább? -
#496 Az rendben van, de nem engedi tekergetni, ez a gond -
himpike #495 Ki kell találni dátumból. Ha visszaolvasol megtalálod ;) -
#494 A dutyinál hol lehet megtalálni a széf kombinációt, mert egyenlőre azt pofázza, hogy nem nyitja a széfet, mert nem tudja a kombinációt. -
#493 Akkor ez csak poénnak van benne? -
#492 Semmit nem kell vele csinálni. -
#491 A dutyis résznél van az emeleten a fürdőszobában két csap azokkal mit kell bűvölni, kell egyáltalán? -
#490 asszem erre gondolsz: #440 -
himpike #489 Megtaláltam visszabb, bocs. Most azt nem tudom honnan vegyek patkányt a dilinyósnak, de lehet később kiderül.