2691
-
himpike #488 Csak egy visz fel a felszínre, a többi le van zárva. Annyi a dolgod hogy megzörgeted alulról sorba őket, a mobok meg fent követnek az utolsóig, ekkor visszafutsz és felmászol, így elkerülöd őket.
valaki help pls, továbbra se tom kiszabadítani a faszit a börtönbőőőőőőőőőőőőől :\ -
#487 hi isméth elakadtam:P lent vagyok a csatornában 25%nál....láttam Ramónát ő eltünt megyke tovább vannak feljárók a felszínre..neh ha ott felmegyke lelőnek másfelel meg nem tudok menni:'( merre menjek hogy túléljem? -
#486 köszönöm a válaszokat -
#485 van két csap 1 szobával előrébb, azokkal kell machinálni, meg a zsilipet nyitogatni, hogy először tiszta víz legyen a medencében, aztán meg le kell engedni. Ha megnézed melyik cső mit szállít könnyen fog menni a dolog. -
Cornholio #484 Helló!
Kb 50%-nál járok, a Marsh Refineryben. Mr Marsh pont most próbált bejuttatni a húsdarálóba. Ezután mennék vissza hozzá, de persze már nincs ott, csak végtelen sok Refinery Worker. Nem fogynak el soha. Mit kell csinálni? -
himpike #483 Nem tudom kiszabadítani a faszit a börtönből, mit kell csinálni? A fürdőszobában látom van 2 eltekerhető csap de fogalmam nincs mire jók.
SPOILER
Előző kérdésre. Zárd el visszább a csapot, a szmötyitartó melletti tekerővel engedd le a vizet, ekkor üres szmötyistartó lesz. Menj vissza nyitsd meg a másik csapot emezt zárd el, teker kar, ekkor tiszta víz lesz benne. Csap elzár, tekerő teker, víz lemegy, gyorsan felmászol és bebújsz mielőtt visszacsukódna, ennyi. -
#482 fú, a csatornában mit csináljak, a dzsuvás medncébe nem akar beugrani, meg különben is :-o -
#481 Azon hát, hogy a fene egye meg, de csak sikerült. :) -
strebacom #480 No én csak most kezdetem a gamet, de király, lenne egy kérdésem, illetve kettö: mikor az elején lemegyek a pincébe ahol a kristályt bele kell tenni a generátorba, nekem torz lesz a hang miért tapasztalt valaki ilyet, utánna jó...
És az elején a rendör elött eltorlaszolom az ajtó mit kell ott csinálni? Elöre is köszönöm a segitséget!!! -
raymond01 #479 a játék elején amikor lövöldöznek nekem meg be kell menni az épületbe, ott van egy lépcső de az egyik ajtó sem nyílik! mit kell csinálni? egy figura az ablak mellett az emeleten az egyik szobában mond vmit, tele van tetoválással, utána nem tudok sehova se menni! hol van ott vmi ajtó vagy még csinálni kell vmit?
-
balu666 #478 köszönöm :-)
-
#477 Épp most írtam alattad, hogy mit kell csinálni.Arra nem lehet menni, én is azzal szívtam egy óráig, mert ott mindenképp meghalsz. -
#476 hali... amikor már megszereztema fegyvereket, és kimegyek az utcára, lelövök mindenkit. ha tovább megyek akkor ott áll egy faszi a kocsinál. őt akárhogy lövöm nem akarja a jót. hogy lehet kicsinálni? Ha közelebb megyek agyonlő két pillanat alatt... PLS HELP!
-
#475 Elfelejtettem kirakni, hogy SPOILER! -
#474 Abban az irodában ahol a fegyverek voltak, az egyik szekrény eltolható és mögötte van egy széf(kód a #402-ben), benne egy medál.Azzal usgyi vissza az autóhoz és már indulhatunk is. -
balu666 #473 [IMG]http://[/IMG] -
balu666 #472 Sziasztok!
Megoszthatnád velem is mit kell csinálni az "autósbütykölős" résznél, mert már 1 napja szívok vele.
köszi
-
#471 merre kell tovább? én is ott tartok most -
#470 Tárgytalan, rájöttem. -
#469 Na 1-2 nap után folytatnám a játékot, de egyből elakadtam.A Jailbreak résznél vagyok, kiszabadítottam a faszit a börtönből és most egy autót bütyköl, de onnan hogyan tovább?Már nem emlékszem mit mondott, de egy újabb széfről beszélt.Itt a városban nem tudok semmit sem csinálni, ha megyek kifelé akkor egy ponton magától meghal az emberem, egyébként meg a ponton túlról folyamatosan jönnek az ellenfelek, hiába lövöm le őket. -
#468 engem meg valaki nyugtasson meg lécci, hogy amit havernál láttam puskás rész ugye nem lesz általános!? Mert sokkal jobb így fegyverek nélkül parázni !! max egy feszvas ... tiszta ideg lettem .. brr -
#467 SPOILER:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ingaórát felejtsd el. Nem szükséges. Ha átjutottál a 401-esből (szobád) a 402-esbe, 403-asba, majd a balkonon átugrottál, akkor gyorsan balra be a hosszú folyosóra. Ott guggolva, hogy ki ne juggassák a privátkopó segged, haladj el egyenesen, majd kanyarnál értelemszerűen balra. Folyosó vége, ajtó, lépcsőház. Itt egy szintet jutsz le - mert mégeggyel lentebb már várnak a parasztok - tehát be a folyosóra majd a végén balra a szobába. Itt sikoltozó ágyonheverő fickó/csaj mellett átrohansz a szomszédba és kimászol az ablakon megint, egy erkélyre. Balra az erkély végén egy MEDPACK. Ha kifújtad magad kicsit - fontos - akkor nekilendülve át tudsz ugrani szembe a másik erkélyre, onnan pedig felmászhatsz a létrán. Innen átkeveredsz a pallón a tetőre, majd egy újabb létra után feljutsz egy üvegezett nagyraktár tetőgerincére. Ezen végigfutsz a másik végéig és ott az üvegen lesz egy kihagyott lap. Lemászol és innentől nyugisabb ... -
#466 Te is azon csúsztál el, mi, hogy nem jó irányokba tekerted?! Én legalábbis ezen szenvedtem. A számsorrend elsőre leesett teljesen egyedül, és ezután sehogy se akart kinyílni ... aztán kipróbáltam "fordított irányba" és bevált.
Így jegyeztem meg:
D gombbal jobbra 3-ig
A gombbal balra 1-ig
D gommbal jobbra 5-ig
A gombbal balra 7-ig -
#465 Na csak sikerült kinyitni, kösz mindenkinek. -
#464 ahány nyíl van a számos táblán, amire rátetted a képet, annyiszor tekerd meg arra az irányba hogy jó legyen. Nekem csak így ment. -
Dosia #463 a harangokat sorendben megszolaltattad -
Dosia #462 ird le hogy mit ir -
Dosia #461 Guggolj le, és az ablak alatt ügess előre. A saroknál felállhatsz – nem kell aggódnod, bármilyen tempóban is haladsz, amint odaérsz, az üldözők betörik az ajtót, ez rendben van. Rohanj balra, át az ajtón (nem kell becsuknod!), le egy szintet a lépcsőn. Fuss végig a folyosón, és be balra -
#460 Hát ez az ezt csinálom de nem nyílik, az a mocsok. mikor a 7-re érek magától kinyitja, vagy nekem kell nyomnom vmit? -
Dosia #459 jobbra a 3-ra, balra az 1-re, jobbra az 5-re, balra a 7-re. Vedd ki a kőkeresztet. -
#458 Hogy a bánatos nyavajában nyílik ki a templomban a széf? Leírom mit csinálok, óramutatóval egyezőne eltekerem 3ig, óramutatóval ellentétesen 1-re, óramutatóval egyezően 5-re, aztán óramutatóval ellentétesen 7re és kész, a hülyegyerek pofázza, hogy nem jó vmi, akkor most mi van? -
#457 hiába tolom elé az ingaórát betörik utánna meg egyenesen beleütok 1 shotgunosba....ah kiakaszt..... -
Dosia #456 Rohanj át a szomszéd szobába, fordulj meg, csukd be a két helyiség közti ajtót, és told rá a reteszt. Irány balra szembe, az ajtó előtti szekrény, a szűkebb oldalról told el, közben érdemes nyomogatni az akciót, hogy amint lehet, kinyisd az ajtót. Ha átértél, fordulj meg, reteszelj, futás a folyosóra vezető ajtóhoz, itt is told rá a reteszt. Rohanás a következő szobába, megfordul, ajtó becsuk, retesz. A folyosói bejárat mellett könyvszekrény, told az ajtó elé. Futás az ablakhoz, told el a szekrényt, majd akcióval nyisd ki az ablakot. Ugorj ki, és lendülettel, a placc széléről ugorj át a szemközti balkonra. A baloldali ajtón tudsz bemenni, csukd be, és az ingaórát told elé. -
#455 jaja!!! ott nem tudok semmit se mert nem látom h hova kellene ugrani... -
Dosia #454 ATTACK OF THE FISHMEN [21%] itt tartasz -
Dosia #453 ez melyik rész amikor a 401 402 403 szobában lévö ugrálos rész -
#452 amikor fekszek az ágyban sé rámtörnek a fickók...nekem meg cska az ablak marad menekülési útnak....asszem 17 18% körül:) -
Dosia #451 bövebben ird le hogy hol tartasz mert igy nem tudok segiten :Dén már végig nyomtam
-
#450 Bakker sehol se látok semmit amit el lehetne kapni ennyire nem lehetek hülye.....mit vagy hogy kell megcsinalni vgy melyik ablakon kell kiugarni? mert cska az 1ik nyílik de ott sehova se tok menni mert mindig leesik... -
#449 HI AZ ABLAKBÓL MERRE KELL UGRÁLNI?:)