2691
  • Agy Halott #608
    koszi megprobálom...
  • Shep
    ÁÁÁ ez a hajós rész ultra gáz.
  • Csibe001
    MOndjuk a Silent Hill nálam az alap..s az nem hentelés, szóval nem lehet egy lapon említeni a Resident-el szerintem.
  • Lobsterman
    Hát, túl nagy az egy képre eső zombi-monszták száma, és egy igazi tetovált keménygyerek a főhős a képeken egy vascsővel. És csak konzolokra készül, úgyhogy én ezeket rossz jelnek veszem :) Nem látszik Lovecraftosnak na. Inkább egy Silent Hill/Resident Evilnek. Az meg már régen rossz számomra.
  • Csibe001
    3 képből ezt nem lehet leszűrni szvsz
  • Lobsterman
    Hú de nagyon rossznak tűnik ez a Destiny's End :D Igazi gyilkoljunk zombikat style...ehh
  • Lobsterman
    A film nem a némafilmek korából van. 2005-ös, csak némafilm teknikával készítették a hangulat kedvéért.
    Letöltés mint olyan szerintem nem nagyon van az oldalon. Fent van egy olvasószoba link. Na ottan lehet olvasni :)
  • Csibe001
    Hehe, viszont most néztem IGN-en, hogy még 3 CoT-s játék jön, egyikből már képek is vannak, valami TPS lesz Destiny's End a neve. link
  • Shep
    Van belőle film is, még a némafilmek korából, a minap néztem meg, kicsit mókásnak tűnhet mai szemmel nézve, főleg a gonosz :)
  • Csibe001
    Bocsi, biztos én vok béna de nem találom a letöltést.Vagy nem is lehet?
    Megvolt nekem e-bookban csak nem találom sehol :(
  • strebacom
    A feszitövassal nyisd ki a csat.fedelét és mehetsz lefelé!!!
  • Lobsterman
    Ha a netről szeretnéd, akkor hplovecraft.uw.hu, ha a novella érdekel papíron akkor az elvileg a mostanában megjelent Lovecraft antológia hármas kiadásában van benne(nem biztos, még nem volt rá pénzem hogy megvegyem ) Ha pedig az egész mítoszkör (szintén papíron) akkor meg vedd meg az összes-összeset
    Én utóbbi verziót ajánlom, mert jobb könyvben olvasni lefekvés előtt. Némelyik megdolgoz rendesen éjszakára
  • Csibe001
    Igen
  • Takezó
    A Cthulhu Hívása c. novellát?
  • Csibe001
    Nem tudja valaki, hogy esetleg e-book -ba honnan tudnám megszerezni a Cthulhu-t?
  • Tchernoborg
    Az nekem is megvan, h a garázsba a csatornán át kell lemenni, de az a kérdés, hogy hogyan? Magától a fickó nem emeli fel a rácsot rajta, kilőni nem tudom, Brian meg nem akar segíteni, hiába akciózom rajta, még a rács közelébe se tudom csalni. Ha valami bug miatt van, az szomorú, mert mentésem csak a közelbe van, miután már volt az az animáció a rács alá menekvő szörnnyel, így ha gond van, akkor valszeg kezdhetem a játékot elölről :'(.
  • nasser666
    Ok fasza grázsba csatornán keresztül kell be menni ..........
  • Shep
    Azon túl vagyok, a liftnél van a gond.
  • Dynamic
    Azt hiszem itt is zárogatni kell az ajtót, hogy időt nyerjél.
  • nasser666
    **** ki van ezzel a résszel, hol van a Garázs ?????
    Kurva vak vagyok, mert nem találom.
  • Skyline
    Papírzsepi:)
  • Shep
    Menekülök a takony elől a gyárban, eljutottam a liftig, el is indulok vele felfele, de aztán egyszercsak megáll nem látok szinte semmit annyira torz a kép, de annyi azért feltűnt, hogy a takony betüremkedett, na itt mit kell csinálni, mert simán megöl.
  • Shep
    Előbb szabadítsd ki a csókát a cellából, aztán menekítsd ki a garázshoz ahol a kocsi van és csak utánna lehet széfezni.
  • nasser666
    ok az már azóta meg van. Most azt a széfet nem akkja ki nyitni, dumál ,hogy majd talán késöbb, de ott van a cucos amivel tovább lehet menni, nem igaz ?
  • Shep
    Be kell menni az ajtón és fel kell őket venni.
  • nasser666
    Gerendákon végig ugrálva feljutsz a bank legfelső szintjére. Ott át lehet ugrani,sarokban van egy "égető" rész onnan neki futc és át ugrasz az ajtó felé. Börtönben hogyan lehet megszerezni kulcsókat, és fegyót ????
  • dienesoft
    Na kirpóbáltam a gamet...nem fogom végigvinni.ÉS nem azért, mert rossz játék, hanem azzért, mert gyenge idegzetű vagyok...nem bírnám ki végig!! Amugy tetszene, csak túlságosan megrémít, ez komoly
  • Agy Halott #581
    de a tüzes részhez (ahol egy banki széfben mentési lehetőség van) csak úgy jutsz el, ha a kőkeresztet berakod a kriptához és ugy tudok lemenni a csatornába, majd feljovok es az égő bankba kell bemenni, ahol ugrálni kell a gerendákon! Nahh én itt járok és nem tom merre kell menni! HELP! pls...

• Shep
    Hát ez vmi bug lesz szerintem, mert lent nincs senki, legalábbis ahogy lemész, de ez a tüzes rész amit beraktál a széfes rész után van, szóval szerint időugrás áll fent :)
  • Agy Halott #579
    A templomban megkondítottam a harangokat, kinyílt a foldon az ajtó, lemegyek és ez fogad amit a képen látsz! A tarsolyomban van két kép is de 1iket sem teszi az asztalon levő számtáblára, igy a kombináció sincs meg! HELP! pls...

• Seth
    próbáld meg ellentétesen(balra3,jobbra1,balra5,jobbra7) ,meg nemtudom számít e, de mindíg 0-ról indulj. Odaállítod a mutatót 0-ra, space-el kilépsz,majd vissza
  • sanyo1212
    Sziasztok! Tudom hogy volt már róla szó, de kérlek segítsetek.
    A templomban, ahol 3-1-5-7 a kód én normálisan elforgatom a páncélszekrénynél (jobbra 3-ig, balra 1-ig, jobbra 5-ig, balra 7-ig) a kódot, de nem nyílik az ajtaja. Kell valamit nyomni vagy várni kell egy kicsit a számoknál?
  • dudlibond
    nem bezártam, hanem kizártam. Én most benn vagyok a börtönben.
  • Seth
    lehet ki kell nyírni az őrt akit bezártál??? én megöltem őket ,aki belépett az épületbe
  • Seth
    bújj be a ládák mögé,hogy a "csápos izé" ne lásson.Ott várj kicsit,a csávó majd mondja is, hogy na most mehetsz. Ekkor futás le a lépcsőn, ha szerencséd van, pont elkerül a csápja. Utána szintén majd így kell kijátszani, húzódj meg ,aztán ha lenyugszik akor futás tovább
  • dudlibond
    Megvan. De ha ki akarom nyitni a zárkát Brian csak annyit mond, hogy bízonyítsam be, hogy megbízhat bennem. Ilyenkor kellene odaadni neki a fényképet, de ekkor a főszereplő csávó mondja, hogy nem a legjobb alkalom, nincs biztonságban.
  • Shep
    A nagy csápos izénél mit kell csinálni?
  • Seth
    a kulcs megvan?Az emeleten van ha jól emlékszem
  • dudlibond
    Hogyam kell Brian-t kiszabadítani a börtönből?
    Mert én kicsalogattam az őrt, becsuktam az ajtót, bereteszeltem.
    Megvan a patkány is a csatornából. Azt szerintem az őrült csávónak kellene odaadni, de nem engedi a játék. A fegyvereket is megszereztem a hátsó szobából meg a sípot. Egyszerűen nem tudom hogyan kellene Brian-t kihozni, mert a fényképet nem engedi odaadni a játék.
  • MaggotCorpse
    Mit kell ott csinálni?én még mindig nem jöttem rá!:(