Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyiken ez van,másikon az.Ki tudja ezeknél már...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a honlap forumán persze tagadják kicsit, de szerintem ebbõl nem lesz szept.1...

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

a gamespot szerint meg 02/01/2005... most ez igaz?..

Gamfaqs.com szerint Szeptember 1.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tartva van az augusztus végi megjelenés? nagyon kivancsi vagyok erre a horrorra

Jaja, igen én is ebben bízom 😊 A tüntetésben benne vagyok 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

hmmm, szvsz ez már sokkal jobb és nem hacknslash-party lesz 😊 a játékok fejlõdnek és ha komolyan veszik Lovecraftot, nem mernek másmilyet kiadni... ha meg igen, megyek tüntetni 😄
Neeem...csak elájul. Majd amikor felébred valahol egy korházban alig emlékszik dolgokra, pláne arra hogy hogyan menekült meg 😊 De mivel nagyon kíváncsi, fél éves terápia után már eléggé "ép-elméjû" lesz hogy visszamenjen kideríteni mindent, immár sokkal felkészültebben

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Hmm...engem csak egyvalami aggaszt...annak idején az Alone4 ben eléggé hangulatromboló volt (én nem játszottam vele) egy-két fegyver. Remélem itt nem lesz ilyen probléma, illetve nem csak (esetleg egyáltalán nem) hentelés lesz a téma, mert akkor semmit sem ér az egész.
Ja és még az tetszene ha több történet lenne benne, nem csak egy ami végigviszi a játékot, mert az olyan jó lenne 😊))) meg legyen jó sok a játékidõ, meg...meg...

Kár hogy nem kívánságmûsor 😊

Eye-scream
Énszerintem lehet, hogy az lesz a vége, hogy a fõhõs megpillantja Dagont és utána meghal vagy öngyilkos lesz 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Egyébként reális, hogy a végére kevesebb épelmét vesztünk... de meglátjuk, mindenesetre nagyon várom 😊 a végén meg szvsz valami közepesen híres ellenfél lesz, amiért nem kár, ha meghal, de azé büszkeség 😄
Kis Szabó
Hát nem tudom. Ha majdnem mindenkit megfertõzött Dagon akkor valszeg elég sok kuruttyolóval találkozunk és nem hiszem hogy maradna sanitynk a végére. Vagy fokozatosan hozzászokunk a látványukhoz és kevesebb sanityt vesztünk? Egyébként nem gondoltam komolyan hogy eljuthatunk Dagonhoz, csak elfelejtettem smileyt rakni. Esetleg megnézhetjük a korallszirtre kiúszó lényeket lentrõl 😊

Remélem a városba nem, végülis nem lenne Lovecraft-i ha minden kiderülne. Az igazi fíling az hogyha a játék végére csak homályos képed van arról hogy tulajdonképpen mi is történhetett és annak örülsz hogy túlélted egyáltalán 😊

Aztán go pszichiáterhez feldolgozni a traumákat hehhe

Glpetyus

Kis Szabó
Cthulhu fhtagn! Cthulhu fhtagn! Ide vele! Ha jól hallottam akkor Dagon szabadítja ránk a szörnyûségeket. Vajon a vízalatti városba is eljuthatunk? Kiváncsi vagok Innsmouthra is, remélem faja kis játékot csinálnak (és egyszer ki is adják)

Glpetyus
UP😊

Glpetyus
A #79-bõl vettem 😛
jó lenne szeressük' az ilyet😊

zaki
DEMÓT AKAR A NÉP

komoly??? HL2 után 2. legvártabb játékom 😄
Glpetyus
Megjelenés aug 31??

Glpetyus
UP!
HÍR?

Lovecraft az isten!!! 😄
Nyam, nyam...a képek alapján meglesz a hangulat 😊

Aztán szépeket álmodj éjszaka

Eye-scream
Nagyon fasza lesz, gyorsan el is olvasok pár novellát 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

hl után 2. legjobban várt játékom 😄
zaki
hú, nagyon baba lesz ez a gém, és enmsokára itt van

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
grebber
e3: Call of Cthulhu: Jön Mocsár Apuci!

Sogun, 12:18 - Játék: Horror

(Homelan) Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC)
Kiadó: Bethesda Softworks
Fejlesztõ: Headfirst Productions
Besorolás: First-Person Adventure
Megjelenés: 2004. augusztus 31.
Erõszak: megtekintését kizárólag Felnõtt szörnyeinknek ajánljuk!

A Gamespy félig megõrült kalandorai újabb infókat hintettek el a csoszogós kuruttyolókkal teli - H.P. Lovecraft félelmes univerzumán alapuló – számítógépes adaptációból. A Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth lassan bevonszolta tapadókorongokkal teli poliptestét az E3 területére. Állítólag hangulatos lett a cucc. Mivel nincsen HUD, célkereszt vagy életerõ kijelzõ, a harcot meg az újratöltést szándékosan belassították. Minden fegyvernek van célzós és „nagyjából” tüzelési módja. Sérülést a képernyõre placcsanó vércseppek jelzik. Ezek helye azt is mutatja, honnan érkezett a támadás. Roppant mulatságos a sztori, mivel egy Dagon nevû szektafõnök addig fõzõcskézik misztikus löttyeivel, míg Innsmouth teljes lakosságát zöldpikkelyes bõrû félvérekké változtatja.

Említésre méltó még az õrülés-rendszer. Jack – nyomozó fõhõsünk – látása elhomályosul, ijesztõ arcok jelennek meg neki a sötétbõl. Komolyabb elmeszaggató borzalmak átélése után vigyáznunk kell fegyverújratöltés során, mert Jack öngyilkosságot kísérelhet meg! Vérében van a rémisztõ mélysötét lényeinek esszenciája, ezért néha a szörnyek infra-érzékeny szemével látja a világot. Állítólag az E3 prezentáció – mármint a játszható demó – túlvilági borzalma sokkal ijesztõbb volt, mint a Half Life 2-ben a katonát elragadó hidra. Szóval akinek még maradt idegszála a rendkívül zaklató Undying után, az készüljön, mert nyáron JÖN MOCSÁR APUCI!

info: Hardwired

Randal
Na igen, igaz, hogy már 2000-2001 óta készítgetik, szóval ideje lenne.

Evin
Hallottam olyat is, hogy állítólag majdnem minden mozgatható lesz, így akár az ajtót is eltorlaszolhatjuk egy szörny elõtt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

csalk fejezzék má be 😄
Evin
Én azt hallottam, hogy tiszta FPS lesz.
Remélem azért a Silent Hill4 mellett megállja majd a helyét.
Jó lesz végre látni Lovecraft borult elméjének világát vizuálisan is. És remélem a fojtatása is jó lesz. Mert gondolom tudjátok, amint befejezik ezt a játékot, készítik a folytatását.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

olyasmi... imádom Lovecraftot 😄
Kis Szabó
Mik ezek a szörnyek? Dagon elszabadult? 😊

KIRÁÁLY 😄 CSAK GYÜJJÖN MÁ KI
Glpetyus
Megjelenés??

grebber
lol no gamestar HARDWIRED

grebber
e3: Call of Cthulhu: Az õrület foka

Birdy, 12:16 - Játék: Kaland -

(Gamespot)
Barny: A hányattatott sorsú Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth is jelen lesz az E3-on, melyrõl a Gamespot kerekített egy rövidke kis ízelítõt:
a játék tartalmazni fog egy "õrültség-mérõt", mely növekszik minden egyes bizarr tapasztalástól (hangok, lények, stb.). Egy idõ után pöttyet begárgyulunk, és mi is hozzávizionáljuk a magunk kis agyament rémségeit a pályához. A rendszer nagyon hasonló az Eternal Darkness-es GC játékban látottakhoz
bár a játék akció FPS, senki se tápláljon vérmes reményeket egy hentjáték irányában. Az elszenvedett sérüléseket szó szerint megérezzük a karakterünkön, ugyanis könnyen lábunkat törhetjük harc közben, ami kártékony hatással van az egységnyi küblicicához viszonyított sebességünkre
a CoC 1920-ban játszódik, a fegyverarzenál is ehhez van kalibrálva (semmi medikit)
a készítõk büszkék a játék többszöri végigjátszásának lehetõségére. Elõször is rögtön kétféle mód adott (lopakodós, rambos), illetve különbözõ "mítosz-pontokat" szerezhetünk titkos helyeket felfedezve, fejtörõket megoldva
a játéknak lesz PC és XBox változata is, várható megjelenés ez év vége. A fejlesztõk vérmes reményeket táplálnak frencsájz irányában, ugyanis amint befejezték ezt a játékot, azonnal nekiugranak a következõ játéknak, melynek az alcíme a Lovecraft novellájától kölcsönzött cím: "Beyond the Mountains of Madness"

Info:Gamestar

zaki
van vmi hír a +jelenésrõl?

grebber
Ennek is nemsokára kéne jönnie!!!

Sadun Tryst
látod, így kell képeket berakni... 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

grebber
Ja és királyak a képek!!

grebber
engem nem zavarna ha fps lenne!

Sadun Tryst
Új képek jöttek ki a játékról.

Eye-scream
Egyetértek Davidussal ha a game túl FPS lesz akkor az tuti megöli a hangulatot....
(Mondom én aki nem szereti a kalandjátékokat😊)

jaja, Lovecraft az isten...
Sadun Tryst
ja és ez a game lesz az évtized legkirályabb horror/fps-e! 😊

HP Lovecraft 4ever! 😊

Sadun Tryst
grebber látom megint alakított a képeivel... 😊