2691
  • Davidus
    na nyomtam vele egy órát... ez a játék túl jó ahhoz hogy felét ne értsem:) részemröl megvárom a magyarítást:)
  • gamerman01
    Ez a játék milyen stílusú??? Érdemes beszerezni?
  • kaki maki
    étem, köszy
  • Mr_no_NaMe
  • Mr_no_NaMe
    Olvazzs vizza :o)
  • kaki maki
    a hentesboltbeni széf kombinációja miaz? :-o
  • Mr_no_NaMe
    D A D A
    1 8 4 6

D = Jobra
    A = Balra :)
  • vg
    Mi a kombináció?
  • Mr_no_NaMe
    Egy szekrényt kell eltolni abban a szobában ahonnan a sotit és a pisztolyt felvetted.
    Amúgy már megvan a kombináció, most ott tartok hogy vmi raktárféleségbe kell behatolni pár ügynökkel csak vmi emberke lődöz ott a gépágyúval aztán nehéz odamenni :)
  • Halfer
    rendben, akkor asszem nem félek a villódzás miatt, hogy esetleg elfüstöl a monitor. nekem is csak ha egy bizonyos irányba nézek. kb. mennyig tartott neked, hol hagyta abba?
  • vg
  • Voltan
    Asszem, valami állóóra mögött van. Legalábbis a leírás szerint.
  • vg
    "És a Jailhause safe kombinációát elárulná valaki ha szépen kérem? :)
    A könyv már megvan csak nem tudom megfejteni..."

Az a széf hol van?????? Én nem találom sehol!!!!!!

• Mr_no_NaMe
    Hmm ok de milyen irányba? :S
  • coderman
    Hi!
    Nemtom miről beszéltek! Nagyon király a grafikája! Mikor elsőnek megláttam az első belső helyszint, leesett az állam! Nagyon szép, és bump mapot is használ a karakterek arcán. A hangulata is ottvan a szeren, nekem eddig csak az nem tettszett, hogy az elején an NPC-k a városban fől alá járkálnak, akkor már jobb lenne ha 1 helyben állnának és cigiznének mondjuk :D Ez elég szánalmas volt sztem.
  • Seth
    Nem 100%,mert most nem tom megnézni, de 1846 rémlik. A könyv legutoldó oldalán említi a dátumot 2x is.
  • Mr_no_NaMe
    És a Jailhause safe kombinációát elárulná valaki ha szépen kérem? :)
    A könyv már megvan csak nem tudom megfejteni...
  • Mr_no_NaMe
    Kegyetenül beteg ez a játék :)
    Tegnap tiszta kóma voltam már, de most nekifutok a dolgoknak megint.
    Remélem még nagyon messze van a vége, de egy revolvert már nagyon elfogadnék mert ezek a nagypofájú benga köcsögök már nagyon az agyamra mennek...főleg az hogy sotival lődöznek rám :)
  • SaS
    A villogás nekem is megvolt az elején, de itt egyáltalán nincs kép :|
  • Seth
    Én tapasztaltam, de eddíg csak két alkalommal(ráadásul csak az elején). De csak ha egy bizonyos helyen egy adott irányba néztem ,akkor villogott furán a textúra(és nem a hősöm állapota miatt:D)
    Azóta semmi gond nincs, már a dokkoknál tartok (mentés szerint ötvenvalahány%)
    1024*768 AA nélkül
  • Halfer
    Nem tudom pontosan miről beszélsz, de én is segítséget szeretnék kérni. Már a prológusban is villog a kép (először azt gondoltam direkt), de aztán mikor megyek akkor is futkosnak a fekete csíkok a képen. 1024x768-on játszom és először 75Hz-t állítottam be, mert a monitorom bírja. Aztán gondoltam az a baj, 70Hz-re vittem, de ott is villog. Valaki esetleg tapasztalt ilyet vagy van tippje?
  • SaS
    A tériszony miatt elég sokszor sikerült leesnem :)
  • SaS
    HELP!!!

Azon a részen vagyok, ahol a csávó kiugrik az ablakon és átjut a JAIL BREAK pályára, de mikor indul a játék nem tölt be semmit, csak feketeséget, és mindenféle villogást látok. Talán hibás a textúra vagy nem tom. Volt már valakinek ilyen problémája?
  • Voltan
    Ez direkt van, mivel a játékban nincs semmiféle HUD, ezért ilyen furcsa "szédülős" szemkáprázással jelzi a játék, ha kezd kiakadni az embered. Van épelméjűség-mérő is, ezért érdemes figyelni a szívdobogásra és a légzésre. Ha túl sok a jóból, akkor bekattan a pali, megőrül. Néha mondogatja is, hogy "Mi a fenét keresek én itt?", meg "Nem tudok tisztán gondolkodni." Ilyenkor szépen le kell állni valahol, hogy megnyugodjon. Amúgy, ha magasból nézel le, akkor is elkezd szédülni, tériszonya van.
  • vg
    "Grafika is sajnos megrekedt a 2002-2003-as színvonalon :<"

Talán, ha nem valami gagyi videókártyával jácciznál, akkor egyből más lenne! Egy alsó-középkategoiás GF6600GT-vel, 2* élsímítással iszonyat szép!
    Ez Fps játék?
  • Mr_no_NaMe
    Jah már megvan most a börtönben szenvedek...mindig észrevesznek de most mind1 mer olyan fáradt vagyok mintha megittam volna 7 söröt :)
    Szal inkább megyek aludni, jóccakát all.
  • Seth
    ne légy hülye, miért erőlteted azt a rhadt 1-est???
    Mondom hogy elmész 3-ig, aztán ellentétes irányban elmész 1-ig,majd megint ellentétes irányban 5-ig,megint ellentétesen 7-ig (igen átmész a nullán)
  • Mr_no_NaMe
    Oks, balra 1-ig de aztán át a 0-án hétig, vagy hétnél meg kell álni vagy rohadtul nemtudom nagyon fáradt vagyok :)
    Te rájöttél a sorrendre?
  • Seth
    mit nem értessz ezen?
    3-mal kezdődik mert annál 1 nyíl van, következő az 1-es, mert ott 2 nyíl van, aztán jön az 5,mert 3 nyíl van, végül a 7, mert 4 nyíl van.

A nyilak amúgy ott végződnek ahol a következő folytatódik,csak ellentétes irányban, de könnyebb ha darabot nézed.

tehát a kód 3157

• Mr_no_NaMe
    Néztem 4* próbáltam sorrendet de nem értem a nyilakat...itt a kép:
  • Seth
    lesd meg a nyilakat,amennyi van a szám körül az mutatja a sorrendet
  • Mr_no_NaMe
    Hm köszi, de a képen sorrenben 1753 van. Ez akkor nemjó?
  • Seth
    jobbra 3-ig, balra 1-ig,jobbra 5-ig,balra 7-ig (aztán lehet hogy fordítva van a bal-jobb,csak a számokat férceltem le egy cetlire,arról írom,nem emlékszem konkrétan:D)
  • Mr_no_NaMe
    Megin elakadtam...tom hogy ez már tényleg éges dee...a csörcs pincéjében vagyok...megvan a safe kódja csak nembirom bevinni...leírná nekem valaki hogy merre kell tekergetni a számokat?
  • Snecie Smicie
    de..meg mintha homályosan is látna néha az emberem.
  • icewolf
    Pontosan. nektek nem csinált olyat hogy fényefektekre elkezd csíkozni, meg vibrálni a gép?
  • JackDaniels #371
    Ehhez a játékhoz, hangulatához ez a grafika első osztályú.:) Nem mindig a csilli-villi a leghatásosabb.
  • icewolf
    Ez miért baj... a grafika nem elsődrangú egy ilyen játéknál. a belbecs a fontos. És az ha Undying feelingő... na az csak jó jelent.
  • Snecie Smicie
    Nekem nagyon Undíing utánérzésnek tűnik a játék, és valahogy a hangulata sem kapott el :(
    Grafika is sajnos megrekedt a 2002-2003-as színvonalon :<