Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cthulhunak az a lényege sztem ,hogy kevés szörny és inkább a kaland legyen jó.
De itt meg van egy rakás szörny és csak azt mutatja hogyan gyõzi le õket.
Remélem is ,de ez a videó alapján nagyon olyannak néz ki.
grebber
ÁÁ ez sokkal jobb lesz mint az a fos.

Next PC upgrade: 2022

Túlságosan olyan House of deads-es :I
grebber
Ja díjjaznám ha már végre kiadnák.

JackDaniels
A DCotE adnák mán ki, faszt ugatnak ezek második részrõl???😞(

\"Never say never!\" W Churchill

grebber
grebber
Call of Cthulu: Destiny's End

Dixie Flatline, 22:07 - PC - Játék: Horror

Friss H.P. Lovecraft világában elszállásolt játék készül a Hip Games megbízásából. A Call of Cthulu: Dark Corner's of Earth még meg sem jelent, máris készül a folytatás Call of Cthulu: Destiny's End címmel a Headfirst Productions irodáiban.
A történet szerint az Innsmouth-i rejtélyes falucskát 1928-ban egy kormányrazzia során porig rombolták, majd az enyészetre bízták a maradványokat. Emily és Jacob, a két fõhõs, visszatér a tett helyszínére, hogy felfedjék a városka torz múltját.

A fejlesztõk újszerû kooperatív játékmenetet ígérnek, mely során barátunk bármikor belebújhat a másik fõhõs bõrébe. Együtt reszketve, érdekes kooperatív kombó-ikerharcot alkalmazva semmisíthetjük meg az utunkba álló borzalmakat. Ádáz küzdelmek, talányok és rettegéssel telített felfedezés vár ránk ebben a rosszindulatú világban.

Megjelenés a távoli jövõben, valamikor 2006 hajnalán.

info: Hardwired

grebber

a 3rd person még nem baj, de eléggé hentnek néz ki :o
Seth
ööö...mi ez a 3rd person nézet??????

PSN ID.: Beegabor

Seth
nálam egyik se jön be

PSN ID.: Beegabor

grebber
Nem tudom a felsõ kép miért nem jön be.Pedig ha tulajdonságokat megnézem és kimásolom a cimet ugy bejön.Na mindegy.

grebber
Call of Cthulhu: Destiny's End képek:

EmThor
most azt mondják h õszre tolódik 😞 remélem nem... meg kéne nézni a fejlesztõl oldalát

ez a 2. rész film is lesz! még semmi infó róla ...

grebber
Most akkor lesz ennek 2. része is? Kira.Bár meg ezt sem tudom milyen lesz.

Késõ õsz az még odébb van 😞

:o de jó lenne <#smile>
JackDaniels
Nagyon ideje lenne már!😊) Legyen igazad!

EmThor
www.hardwired.hu www.gamestar.hu új cthulhu játék hírt küldtem, remélem igaz, lesz mozi is állítólag, ez a játék meg szerintem heteken belül kijön!

EmThor
az idei e3-on nem lesz kinn a cthulhu ha minden igaz... akkor addig meg kell jelennie, pedig már ideje lenne!!

grebber
Képek Ezek újak de ha jól láttam mind a movieból van.

EmThor
kell kell kell, ott..m-me-megmozdult valami, áááááárgh 😄

de azért a papír ceruza Cthulhu is RULZ!

Jó kis gama lesz ez Dagon marha jól nézett ki, észrevettétek hogy az egyik résznél a faszi megnézi a saját kezét és olyan uszonyos izé van helyette?
Csak azzal ne basszák el hogy minden sarok mögé szörnyeket tesznek mert az hazavágná a gamét!

tök jó, hogy több,mint 1 éve ugyan ezt a videót mutogatják.....://

JackDaniels
Jaja, ebben igazad van. De mint múvi, nekem tetszett.😊

grebber
Én amondo vagyok majd egy demó fölött mondok véleményt.
Mert egyre inkább az van hogy videok alapján nem szabad itélkezni.

JackDaniels
Nekem tetszett, sztem frankó.

Eye-scream
Nem azért, de ez nagyon csúnya...remélem a hangulat legalább meglessz. Mondjuk Dagon azért jól nézett ki 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

grebber

grebber
Elvileg majd jön az Obscure is az is zsír lesz.

JackDaniels
Na ja. Mostanában nem volt egy értelmes horror gamma, a Silent Hill4 sem jött be nekem. Remélem ebben nem fogok csalódni.

Itt nem az fps a lényeg hanem a sztori és a borzongád, olyan progi meg nem volt azóta szal én várom ezerrel mert jól jönne végre egy jókis horror game 😊

Pupcika
ha ezt tavaly kiadták volna év elején akkor jó lett volna, így már nem várom igazából...

JackDaniels
Jó lesz ez, jó lesz ez!😊 Bexarni meg belehet gyengébb grafikától is😄DD

grebber
épp most néztem meg megint a tréjlerért... és hát... ááá, de várom!!! Addig is Mozart Requiemet hallgatok 😊
jah, jöhetne..
grebber
Hát igazán jöhetne már.

JackDaniels
2005-ben mikor?? Nagyon kellene már ez a gamma. Ha jól tudom,akkor most karácsonyra volt beígérve?? Bár, ha már eltolták, akkor mindegy
😞😞<#szomoru1>

Randal
na, kicsit közelebb jutottunk hozzá😊

grebber
Call of Cthulhu: DCotE interjú

Dixie Flatline, 21:43 - Játék: Interjú

Barny jelenti: A Game Chronicles Magazine egy remekbeszabott interjút készített az általam egyik legjobban várt játék (Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth -DCE-) lead designerével, Dennis Chenggel. A Lovecraft mûveinek világára alapuló játék a Bethesda jóvoltából fog elérkezni hozzánk.

Elõször is elmondanád, hogy hogyan indul a DCE?

A játék egy moziszerû nyitánnyal kezdõdik, mely Jack Walters-t mutatja, az általad irányított karaktert. Jack éppen egy õrültek kezelésére specializálódott elmegyógyintézetben áll kezelés alatt. Ezután egy hat évvel ezelõtti jelenetet láthat a játékos, ahol Jack rendõrként éppen egy bostoni házat vizsgál, melynek az alagsorában nem evilági erõket fedez fel. Felette az irányítást 1922 februárjában vesszük át, mikor is magándetektívként dolgozik, miután kitették a rendõrségtõl. Egy kliense arra kéri, hogy látogassa meg Innsmouth-t (Lovecraft kisregényébõl ismerõs lehet - Barny), ahol nem csak a kikötõváros titkaira derül fény, de a saját borzalmas múltjára is.

Korábban már halhattuk, hogy a játék különbözõ stílusokat elegyít az FPS mûfajon belül. Megmondanád, hogy mi az arány a hentelés és a logikai feladatok között?

Szándékaink szerint a játékban lévõ feladatokat többféleképpen lehet megoldani. Vérgõzös játékosok szinte csak a küblicicák tunkolására szakosodhatnak, míg mások a lopakodásra és logikai feladványokra koncentrálhatnak. Természetesen sem a harcot, sem a fejtörõket nem lehet teljesen kihagyni a végigjátszás során.
Idõnként muszáj lesz a fejünket használni, fõleg, ha az ellenség túlerõben van.

Hogyan definiálnád a játék stílusát?

A DCE egy survival horror játék, mely first person nézetet használ. Emellett rengeteg újítást szándékozunk bevezetni a játékba. Például nem lesz HUD, viszont lesz speciális fáradási rendszer, vagyis ha sokáig célzó módban vagyunk a fegyverünkkel, akkor Jack karja elkezd rázkódni, a lövések célt tévesztenek. Gyógyulni sem lehet egyszerûen, fõhõsünknek be kell kötöznie magát, hogy elállítsa a vérzést, melybe bele is halhat.

Hány pályára, és milyen stílusúakra számíthatunk?

Mivel a játék egy hosszú kalandozás lesz, ezért nem igazán illik a klasszikus pályarendszer a játékra. Természetesen lesznek eltérõ helyszínek, ilyen felosztással számolva 16 különbözõ helyen járhat a játékos.

info:Hardwired

jajj, a figyelmetlenségem... bocsi
Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

valaki tud valamit errõl? készül már?
Még mindig jobb mintha félkészen kapnánk meg. Türelem rózsát terem 😊 Reméljük hogy ez csak a javára válik a játéknak...
Amúgy hol olvastad?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Axon
Wazzzzzzzzzzz'

NEEEEEEEEEE
Hentes Bill
ehhh, 2005-re elhalaszották a megjelenést

Boldog Karácsonyt!

grebber
Wazeg mindennek jön a demója errõl mér új movie sem jön.
Csak csinálják-csinálják remélem überkira lesz.

grebber
Nem lenne game késés nélkül.