2691
  • STREEX
    Végig vitte már valaki?Mennyire hosszú?Én most szüneteltetem az oblivion miatt.
  • Shep
    írdd már le, te hogyan csináltad, a kondítástól kezdve, részletesen.
  • Shep
    De hiába ütöm semmi nincs, ez is vmi bug, totál szívás az egész.
  • Sidyuski
    Igazad volt:) ott volt az a getnos szij nálam! Hihetetlen! Amugy eggyet értek veled! a városos rész a legzsírabb! Föleg a szállodás rész volt titán para! Kirázott a hideg
  • Seth
    azzal kell átkapcsolni,amivel lősz(bal egérgomb), tehát nem az F-fel,mint amikor ember vagy
  • Shep
    akkor csak szokjad ettől sokkal szarabb is lesz, sőt szerintem az egész játék szar a város után. Egyébként lehet hogy már felvetted nézd meg az inventoryt.
  • pinehead
    ...kurva halemberek....pfejjj
  • Shep
    Na jó nekem ez sok lett, a végét, hogy lehet mgcsinálni, mikor a dagadt szar figyelmét kell a gonggal elterelni? 1. verzió max töltet a a sugárral a gongba, felmegyek két dögöt kinyírom, de csak egy pillanatra vált át a kép, aztán pofázza hogy jaj a zaj meg hogy nem tud koncentrálni stb. 2. verzió átveszem az irányítást, ugyanúgy pofázza a zaj problémát, irányítom a dögöt, de maráhar nem tudom a kapcslókat se benypmni, se beütni se semmi, szóval ez vmi bug, akkor most mi a rossznyavaja van? Törlöm a csába az egész szart.
  • Sidyuski
    Tuti hogy a workshopban van?? Ahol a szerszámok is vannak! Sehol nem találok övet! Nem vágom! és már 1napja szopok ezzel a tetves gyár résszel! dühitő
  • neptum
    meg van a kislányos részik kész a húsboltot kell meg keresnem de lesz ám második része is a játéknak azt Agusztus 21-én adják ki ha jó tom
  • Sidyuski
    köszönöm
  • Shep
    Vedd fel az övet a workshopban, aztán a generátrhoz használd és már megy is a csille.
  • Sidyuski
    Valaki segitsen nekem abban, hogy a gyárban hogy tudom elinditani a csílket? egyszerüen nem tudok menni semerre vagy zárva van az ajto, vagy le van szakdva valami vagy el van torlaszolva! Légyszives segitsetek!
  • Sidyuski
    Irány a poorhouse
  • Shep
    Ultra gáz a vége, lassan én őrülök meg, nem Jack. Tiszta idegbaj vagyok már annyira taplóság a vége.
  • neptum
    azal készen vagyok kaptam egy kulcsot és hogyan továb ?
  • Alien1024
    valaki már forditja nem tud valaki valamidt?
  • neptum
    nem á ha azt kell én fel kötöm magam ááááááááá kösz kösz
  • Sidyuski
    A rumot oda adtad az öreg alkesznak?
  • neptum
    az nem szabadult fel ahol a molo lene semmi nem tom mivan :(
  • Sidyuski
    Ahol állt a másik nagy tagba szakadt rendőr, az a hely felszabadul azthiszem! Ott kell tovább menned!
  • neptum
    hi.Meg csináltam az örös részt amikor a szekrényt elkel tolni és ki is jutotam de utána meg akadtam valki segitsen elöreis köszönöm. látam egy bejátszást valami van e tetön de semmi nem tom mit kell csinálni és mégegy bejátszás volt mit kell csinálni ????????
  • JackDaniels #626
    Ahol bekapcsoltad a csilléket, ott kell kiszállni, a másik oldalon, ahol le van szakadva az átjáró, faládákra lépsz ki. Előtte megáll a csille egy kicsit.:)
  • nasser666
    Jah az meg van nyugotan csilézek jobbr-balra, csak épp kiszálni nem tok sehol vagy itt is nézzni kell valamere :D amugy van egy rész ahol kinyilik az alja de ott se tok kiesni . akkor merre tovább ???????
  • pinehead
    HATALMAS a gáma.
  • JackDaniels #623
    Betudsz, csak felfelé kell nézni.:) Nah, ez egy bug.:)
  • nasser666
    Vonalkód a Bankban felmászol a gerendákon a lehető legmagasabbra, ott két fele lehet ugrani le a halálba, vagy át egy darbka lépcsőre aminek a tetején van egy ajtó, csak ez az ajtó van nincs másik ugrás elött szemből lehet is látni, és akkor ott tovább. A gyárban mit kell csinálni miután be van kapcsolva a generátor, menek föl-alá a csilék de nem tok beszálni.
  • Sidyuski
    Na jó ez a ki-b-szott gyár retkesebb mint gondoltam! Valaki segitsen please!
  • Sidyuski
    Ok! Rájöttem! Gondolom kell egy szíj arra a gépre, hogy tovább mehessek! Na ezt hol találom?
  • Seth
    kösz megvan, azt hittem már hogy valami hiba, eszembe sem jutott, hogy az a kristály nekem kéne :D
  • Sidyuski
    Szevasztok!

Srácok a gyárba az elején mit kell csinálni? pontosabban hol találom meg a másik kapcsolot hogy azzal a puttony liftizével tovább mehessek! Mert gondolom ez cél!
  • MaggotCorpse
    yah az a vörös követ!
  • Seth
    mármint a követ ami a tartóban van,amit tologatunk?????
  • MaggotCorpse
    Miután már nincs a lézersugár menj oda ahhoz a köhöz és vedd el!ezután jön Hoover és ennyi
  • Seth
    Na skacok egy remek kis bugba botlottam

Aki volt már itt az tudja miről hadoválok, naszóval
    A gyárban,amikor a gázzal elárasztjuk a termet amiben az a csápos izé van, Na utána amikor bejutunk egy szentélyszerűségbe, van ott egy nagy szobor, ajtó bezárul. Namármost tudom hoghy úgy kell kinyitni az ajtót, hogy a tartót betolom a helyes pozícióba, megnyomom a gombot, és a szobor szeméből kijövő sugár a kristályon keresztül találkozik az ajtó felett lévő kristállyal és az ajtó kinyílik....gondolom én, de baszik kinyilni, pedig pont belemegy a sugár a kristályba.
    Oké mondom odébbtolom kicsit hátha nem pontosan állítottam be. DE nem lehet többször, nyomom a gombot(be is nyomódik), de lézersugár sehol. Szóval mégis jó volt az előző helyen, csak az ajtó elfelejtett kinyílni. 3x próbáltam eddíg mindíg ugyanez volt. Szépen bennragadtam, megőrülök, game over

Nincs vkinek mentése pont ezutánról????
  • ThugEdge
    hali
    ha elolvasom a lentebbi linken lévő azonos című novellát az spoiler szagú lesz a játék elkezdéséhez vagy inkább esetleg segít megérteni a gémet
    nemtom még fel sem raktam a gépre,de elég jókat írtok itt szal..
  • Agy Halott #612
    Gondolom a nyíl iranyaba kell felmennem és ott az égő gerendákon vegigugrálni???
    Azt irtad ajtó fele, na most fent az emeleten nincs ajto! Merre kell innen az égő bank épületéből menni? HELP! pls...

• Ottto
    Majd megpróbálom...
  • Shep
    berobbantottad a szellőzőt?
  • Ottto
    Sztem meg qrvahangulatos, csak a gépteremnél nem jutok tovább (az armory kinyitása után)