2691
  • Mr_no_NaMe
    Bocs, nem néztem...köszi
  • Esrohnoil
    Az enyémhez képest a tied erőmű. :)
  • Dynamic
    Konkrét gépigényt nem tudok, de fut gyengébb gépeken is, az biztos.
    Nekem amd2400,1G Ram, 9800Pro és süvít:)
  • Dynamic
  • Mr_no_NaMe
    Mi a széf kombinációja? Az angolom egyenlő a nullával :S
  • Esrohnoil
    Valamit tudtok a gépigényéről? Elég gyengus a gépem, de az Undying nagyon bejött...
  • Mr_no_NaMe
    Köszike!
  • Dynamic

A részegnek oda kell adni a rumot és ő egy kulcsot fog adni a poorhouse-hoz(ez a hotel mellett van).
  • Voltan
    A rézegnek odaadtad a piát?
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rakd a képeslapot arra a kőlapra amin a számok vannak az asztalon,abból megtudod a kódot 3157

• Mr_no_NaMe
    Láma vagyok megin elakadtam :S
    Lehet ebben van 1 kis SPOILER szal aki még nem tart itt (amiben kételkedem:)
    az ne olvassa tovább)
    Most le van tudva az az elkerített rész, beszéltem is egy feke öltönyös fickóval kifele menet a házból ahol a kocsi állt...
    Az őr eltűnt és mikor kimennék az utcára látok egy fps nézetű videot, hogy valaki a háztetőről leskelődik. És most elakadtam. Mit kell csinálni?
    Egyik ajtó sem nyílik a városban :S Beszéltem már a nővel a részeggel és a hotelessel is.
  • icewolf
    KÖSZI!
  • SaS
    Elakadtam én is, aki tud plíz segítsen :)
    A templomban vagyok, a harangokkal kinyitottam azt a titkos ajtót, lemegyek, de utána semmi. A széfet nem engedi kinyitni, azt a kereszt valamit nem tudom elforgatni kézzel, és nincs nálam semmi használati tárgy.

Mit kel csináni?
  • Csibe001
    Nálam nagyon érzékeny a külső dolgokra pl alt+tab -nál kifagy, ha frissíti magát egy szoftver miközben jáccok akkor is kifagy.De amúgy semmi gond vele, isten játék eddig. :)
  • ronhaven
    toronyorat kell eltolni
  • neuro
    a hangok.. a hangok szólnak hozzám!!
    most értem a templom alatti részhez a kriptába és szegény jack már annyira meg van zakkanva, hogy folyton hallucinál :)
  • Shadow_THH
    már szedem is, bár nem tudom milyen játék :)
  • Anotino
    bemegyek a jatek elejen a hazba, egyik szobaban ott doglodik a ficko az ablakban. Megvarom mig kimul, lehajolok hozza, use, es kilep a jatek. Ez nem tunik normalis dolognak. Masnal is van ilyen?
  • Mr_no_NaMe
    Velem is így volt :-)
    De sztem fogunk még nagyobbakat is parázni :D
  • Hmuda
    Na én is felraktam és átverekedtem magam a prológuson. Leszállok a buszról. Visszanézek...soffőr sehol. Nézem-nézem...kicsit oldalra fordulok és akkorát villant az a rusnya arca, hogy menten lefordultam a székről. :D
  • Mr_no_NaMe
    áá köszi szépen!
  • vg
    Hehe, elakadtam... A börtön irodájából kellene valamilyen széfet megtalálni, de nem találom sehose...
  • Seth
    hova ment a játék tudja valaki? újra kell raknom a winfost,félre akarom rakni
  • coderman
    Bazz 1 pillanatig nem figyelek és kijőn! :D
  • Seth
    Huh van egy hangulata a game-nek. Lent a csatornában nem semmi inger érte szegény hősömet :D
  • Dosia
    pult mögöt a csapoajtónál használd a kallantyut"vasdarab" :D
  • vg
    [spoiler] Mikor velveszed a piát, és a kulcsot, az egyik sarokban van egy lejárat! Fuss oda, és nyisd ki gyorsan, majd ugorj be! [spoiler]
  • Mr_no_NaMe
    Amikor a városban lopakodni kell az őr mögött akkor mit kell csinálni?
    Kikerülöm, elsurranok melette utána az ajtóhoz megyek a polcot elé húzom, bemegyek a másik szobába felszedem a medic ládát, utána a szétszagattott ajtón bemegyek és a széfből kipakolok mindent (egy üveg rum és vmi vasdarab).
    És akkor hogyan tovább? Egyszercsak elkezd dörömbölni a nagydarab őr, beront a cuccokat elveszi engem meg kitessékel és kezdhetem előről az egészet.
    Mit kell itt csinálni?
  • grebber
    Torrentek
  • Csibe001
    Jah, aggódni nem aggódom, mert élvezetes de tényleg nem illene ide egy hent.Akkor elvesztené a várzsát a játék szvsz. :)
  • icewolf
    nemtudjátok honnan lehet torrenten, és wanadoo-nkívül tölteni.. a wanadoo beállt.
  • vg
    Hehe! Nyugi, a játék 30%-felé lesz már shotgun... ;) De még itt is sokat kell lopakodni! Szerintem ez a játék egyik lényege!
  • Csibe001
    Tényleg nagyon hangulatos game.S annyira nem is csúnya mint hittem, hogy lesz :)
    Viszont remélem már nem sokáig kell lopakodni :\
  • Mr_no_NaMe
    A városba mit kell csinálni? Körbejártam mindent de semmi...Azt láttam, hogy a hotelben ahol a csávesz áll ott van 1 kulcs meg lőszer de oda nem birok bejutni...
  • vg
    Nekem már van Shotgun+pistol, de ez nem akció játék!
  • gergou
    remelem lehet majd nalunk originalban kapni, ez egy must buy jatek!
  • gergou
    Huh, nagyon tetszik a jatek, ajanlom mindenkinek!!!
  • Spaceghost
    Én már elég régóta játszok vele de eddig csak töltényt kaptam fegyverem nincsen. Ez inkább fejtörős elbújós játék. Nagyon sokat kell sompolyogni.
  • Csuhai G
    Ez most akkor 1 kalandjáték? Vagy van benne sok lövöldözős rész is? Vagy milyen game ez?
  • Spaceghost
    Na oké rájöttem már