2691
-
#368 Bocs, nem néztem...köszi -
#367 Az enyémhez képest a tied erőmű. :) -
#366 Konkrét gépigényt nem tudok, de fut gyengébb gépeken is, az biztos.
Nekem amd2400,1G Ram, 9800Pro és süvít:) -
#365 #316 -
#364 Mi a széf kombinációja? Az angolom egyenlő a nullával :S -
#363 Valamit tudtok a gépigényéről? Elég gyengus a gépem, de az Undying nagyon bejött... -
#362 Köszike! -
A részegnek oda kell adni a rumot és ő egy kulcsot fog adni a poorhouse-hoz(ez a hotel mellett van). -
#360 A rézegnek odaadtad a piát?
-
#359 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rakd a képeslapot arra a kőlapra amin a számok vannak az asztalon,abból megtudod a kódot 3157
-
#358 Láma vagyok megin elakadtam :S
Lehet ebben van 1 kis SPOILER szal aki még nem tart itt (amiben kételkedem:)
az ne olvassa tovább)
Most le van tudva az az elkerített rész, beszéltem is egy feke öltönyös fickóval kifele menet a házból ahol a kocsi állt...
Az őr eltűnt és mikor kimennék az utcára látok egy fps nézetű videot, hogy valaki a háztetőről leskelődik. És most elakadtam. Mit kell csinálni?
Egyik ajtó sem nyílik a városban :S Beszéltem már a nővel a részeggel és a hotelessel is. -
#357 KÖSZI! -
#356 Elakadtam én is, aki tud plíz segítsen :)
A templomban vagyok, a harangokkal kinyitottam azt a titkos ajtót, lemegyek, de utána semmi. A széfet nem engedi kinyitni, azt a kereszt valamit nem tudom elforgatni kézzel, és nincs nálam semmi használati tárgy.
Mit kel csináni? -
#355 Nálam nagyon érzékeny a külső dolgokra pl alt+tab -nál kifagy, ha frissíti magát egy szoftver miközben jáccok akkor is kifagy.De amúgy semmi gond vele, isten játék eddig. :) -
ronhaven #354 toronyorat kell eltolni -
neuro #353 a hangok.. a hangok szólnak hozzám!!
most értem a templom alatti részhez a kriptába és szegény jack már annyira meg van zakkanva, hogy folyton hallucinál :) -
Shadow_THH #352 már szedem is, bár nem tudom milyen játék :) -
Anotino #351 bemegyek a jatek elejen a hazba, egyik szobaban ott doglodik a ficko az ablakban. Megvarom mig kimul, lehajolok hozza, use, es kilep a jatek. Ez nem tunik normalis dolognak. Masnal is van ilyen? -
#350 Velem is így volt :-)
De sztem fogunk még nagyobbakat is parázni :D -
#349 Na én is felraktam és átverekedtem magam a prológuson. Leszállok a buszról. Visszanézek...soffőr sehol. Nézem-nézem...kicsit oldalra fordulok és akkorát villant az a rusnya arca, hogy menten lefordultam a székről. :D -
#348 áá köszi szépen! -
vg #347 Hehe, elakadtam... A börtön irodájából kellene valamilyen széfet megtalálni, de nem találom sehose... -
#346 hova ment a játék tudja valaki? újra kell raknom a winfost,félre akarom rakni -
coderman #345 Bazz 1 pillanatig nem figyelek és kijőn! :D -
#344 Huh van egy hangulata a game-nek. Lent a csatornában nem semmi inger érte szegény hősömet :D -
Dosia #343 pult mögöt a csapoajtónál használd a kallantyut"vasdarab" :D -
vg #342 [spoiler] Mikor velveszed a piát, és a kulcsot, az egyik sarokban van egy lejárat! Fuss oda, és nyisd ki gyorsan, majd ugorj be! [spoiler] -
#341 Amikor a városban lopakodni kell az őr mögött akkor mit kell csinálni?
Kikerülöm, elsurranok melette utána az ajtóhoz megyek a polcot elé húzom, bemegyek a másik szobába felszedem a medic ládát, utána a szétszagattott ajtón bemegyek és a széfből kipakolok mindent (egy üveg rum és vmi vasdarab).
És akkor hogyan tovább? Egyszercsak elkezd dörömbölni a nagydarab őr, beront a cuccokat elveszi engem meg kitessékel és kezdhetem előről az egészet.
Mit kell itt csinálni? -
#340 Torrentek -
#339 Jah, aggódni nem aggódom, mert élvezetes de tényleg nem illene ide egy hent.Akkor elvesztené a várzsát a játék szvsz. :) -
#338 nemtudjátok honnan lehet torrenten, és wanadoo-nkívül tölteni.. a wanadoo beállt. -
vg #337 Hehe! Nyugi, a játék 30%-felé lesz már shotgun... ;) De még itt is sokat kell lopakodni! Szerintem ez a játék egyik lényege! -
#336 Tényleg nagyon hangulatos game.S annyira nem is csúnya mint hittem, hogy lesz :)
Viszont remélem már nem sokáig kell lopakodni :\ -
#335 A városba mit kell csinálni? Körbejártam mindent de semmi...Azt láttam, hogy a hotelben ahol a csávesz áll ott van 1 kulcs meg lőszer de oda nem birok bejutni... -
vg #334 Nekem már van Shotgun+pistol, de ez nem akció játék! -
#333 remelem lehet majd nalunk originalban kapni, ez egy must buy jatek! -
#332 Huh, nagyon tetszik a jatek, ajanlom mindenkinek!!! -
Spaceghost #331 Én már elég régóta játszok vele de eddig csak töltényt kaptam fegyverem nincsen. Ez inkább fejtörős elbújós játék. Nagyon sokat kell sompolyogni. -
#330 Ez most akkor 1 kalandjáték? Vagy van benne sok lövöldözős rész is? Vagy milyen game ez? -
Spaceghost #329 Na oké rájöttem már