2691
  • Eisenhower
    ez nagyon durva gém. asszem átrakom estére ^^
  • Eisenhower
    én mindjárt kipróbálom ^^ látom nem kaptad meg a privimet djcom. tod az avatar miatt igaz hogy vagy 3 hete megígérted ^^
  • djcom
    Iggen jó a game!
  • Dynamic
    A sötét az egyik problémám ebben a játékban, tényleg jól jönne egy lámpa.A másik meg az, hogy nem egyértelmű, hogy melyik tárgyat tudod felvenni, vagy mire fog reagálni valamit.Ugyanis sok helyen van úgy hogy rendetlenség van a szobában, ömlesztve vannak a dolgok, de nem különül el a felvehető tárgy a többitől(mondjuk viloghatna vagy ilyesmi) így néha körbe kell táncolni az asztalt és nyomogatni többször a "use" gombot.Mondjuk még csak a legelején vagyok a házban, ahol 2 kulcsot szedtem fel meg még egy-két cuccot.
  • Newfronter
    Ja én inkább azt várom, csak azzal meg az a baj, hogy a hét elején jön, és ez miatt nem tudok tanulni. :D
  • Voltan
    Mi a sz*r? Ez meg csak úgy szó nélkül kijött tegnap, míg én aludtam??? Ez kész, nagyon durva hónap ez, emberek. A Godfathert még szinte ki sem próbáltam, erre itt van ez. Bele se merek gondolni, mi lesz, ha kijön az Oblivion :D
  • Mr_no_NaMe
    Hm :S
    Mert a képek alapján FPS. Azt gondoltam, hogy nem ilyen lősz ami mozog stílus (reméltem is) szal akkor meggnyugodtam :)
    Szeretem az ilyen gondolkozós-paráztatós játékokat :)
    [már csorog lefele és mégcsak 5% :(( ]
  • neuro
    belső nézetes, de nem shooter
    vagyis vannak benne lövöldözős részek, de sok a gondolkozós, lopakodós rész is

egy kérdés:
    sikerült már valakinek kinyitni a Waite fickó széfjét? a kombinációt szerintem megvan, de nem akar kinyílni...
  • Mr_no_NaMe
    Hi!
    Eza játék ugye FPS? És nem ilyen Alone in the Dark nézetű?
  • Maxtreme
    Thx, közben már rájöttem:)
  • neuro
    A játékon belül az Engine könyvtárban ott a readme...
  • JackDaniels #277
    ... és ezzel nem vagy egyedül.:)
  • neuro
    Nagyon jó ez a játék. Megérte várni rá. Ha lesz belőle Magyarországon dobozos verzió, akkor erdetiben is megveszem, mert imádom a Cthulhus dolgokat és a fejlesztők is megérdemelnek ennyit.
  • Maxtreme
    Há vazze.. ez 1 very beteg game
    A silent hill, és a resident evi-höz tudnám hasonlítani.
    A mentési rendszer, szokásos.. (1jel a falon, ott tudsz savelni)
    A gépigény nem nagy. Ahoz képest hogy 1 ember fejezte be a portolást, respect. 1024x768 4xaa/8xaf, 49-87 fps.
    Sajna a problémák az én angoltudásomnál kezdődnek, de csak lesz hozzá valami honosítás. (Az utolsó mondat második fele felkérés volt táncra :D )

Csináltam pár ingame sotit

A graf nem 1 egetrengető, de ennél a stílusnál engem nem is érdekel :)
    Ami nagyobb probléma az az az, hogy baromi sötét, és nincs lámpa. Soxor pedig a legdarkosabb szobába is van ajtó. Találd meg :)
    A játékban még 1 rohadt readme fálj sincs
  • haxoror
    oké^^ :DDD

(hülyegyerek...)
  • haxoror
    np én is túlreagáltam :)

nálam:
    titkos = "te is tudnád onnan szedni de nem mondom meg melyik, mert genya vagyok :P"
    nem nyilvános = például az "aszfaltos" amiről gondolom most is szó van ;)

Fizetős trackerről meg nem hallottam, de az olyat ki is hagyom mert a torrent lényege veszik el vele.
    Mindegy, délre lent van így is a cucc.
  • Newfronter

Nem sokat toltam vele eddig. Ebben a játékban úgyis a story a lényeg...
  • Tatyla
    apám hány év után,végre megjelent...
  • EmThor
    hát ezt is megéltük! alapgame!
  • Gabe18
    Kösz.
    Na azért egy próbát asszem teszek vele,a Lovecraft-os dolgokat ugyis birom.Ha nem megy majd abbahagyjuk.
  • Eisenhower
    horroros játék^^ first person nézetes kalandos gém. szerintem. sokn mondják hogy tuti csak ke english tudás mert nehéz^^
  • Gabe18
    Köszi... ("Na hogy különösebb angol tudás nélkül érdemes-e belevágni.")"

Na azért a lényegét leforditgattam,de nem nagyon jutottam közelebb a megoldáshoz.
    Asszem a legjobb lesz magamnak megtekinteni.
  • Eisenhower
    "Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth is a first-person horror game
    that combines intense action and adventure elements. You will draw upon
    your skills in exploration, investigation, and combat while faced with the
    seemingly impossible task of battling evil incarnate."
  • Gabe18
    Üdv!
    Ez most végülis milyen játék lehet?Inkább kaland,vagy akció?Ami videókat látok,ott ilyen keresgélés,gyilkolászás megy (egyiken az ember lenézett a mélybe,hirtelen olyan volt mintha leesne,aztán mégis fent volt a hidon,jól nézett ki... ).Na hogy különösebb angol tudás nélkül érdemes-e belevágni.
    Egy Xbox-os véleményt halottam hogy ott állitólag marha nehéz game.
  • Newfronter
    Ehh nem akartalak megsérteni, de ez nem nyílvános hely.... ingyeneset meg nem tudok. Segítettem volna ha tudtam volna...
  • Eisenhower
    jó majd feldugjuk a púzódba ^^
  • Eisenhower
    aki nem akar szarakodni az aránnyal az sztem próbálja a newtorrentről mint ahogy grebber is írja. én most pl a godfathert meg ezt a gémet is innen szedem reggelre simán leér annyira nem sürgős, a sürgős gémeket meg leszedem a .... newtorrentről nekem simán jön 100-al mind2 ^^ igaz kell neki vagy 10 perc mire begyorsul. de nekem jó így is ^^
  • haxoror
    LOL dugd fel a titkaidat

Egyébként már szedem, köszi. Nem fullal, mivel ADSL-el nem fogok ejjél-nappal seedelni, a fullos töltés öröme nem tudja kompenzálni az érzést hogy fullos hülyeség átlag magyar viszonyok mellett normális ratio-t fenntartani :P
  • Csuhai G
    Én meg csak következő hónap 16. napján játszhatok vele mert büntetésbe vok! Most sírjak vagy nevessek?!?!
  • grebber
    Newtorrents szerintem lassan jön de probát megér!
  • Newfronter
    Mi torrentesek mindig tudjuk szedni fullal az új gémeket. Ugyanis ha éjjel-nappal seedelünk, akkor legalább ez az öröm legyen meg nekünk. :)
    Amúgy titkos ahonnan szedjük, sorry!
  • haxoror
    Basszameg nem találom sehol :(

Honnan szeded?
  • ThugEdge
    hm nem tennék rá semmit de remélem legalább áprilisban azé má csak kint lesz,mondjuk ha azt nézem,hogy eladások akkor oblivion mellett valszeg mindegyik bukna szal érdemes kicsit odébb tolni,de nem vok kiadó szal le is szarom:))
  • Seth
    se resi 4 se devil3 nem lesz ebbena hóban fogadunk????
  • haxoror
    A resident4 is ebben a hónappan lesz?!
  • ThugEdge
    áztá büdös mindenit:
    godfather
    call of cthulhu
    és a ami még ebben a hónapban sztem tuti:
    oblivion
    resi4
    devil may cry 3.5
    áááááááááá
  • haxoror
    váháhá mekkora már :D

Épp a napokban gondoltam a cthulhura hogy már egy ideig nem lesz semmi belőle, bánatomban elkezdtem megint az Undying-ot.
    Erre kijött JUPPIII!!

Na keresek gyorsan egy torrentet! :)
  • grebber
    Bazz és holnap csak este tolhatom :( mert reggel melo onnan egyből meccsre azt csak 6 fele érek haza.
    No mindegy addigra legalább lesznek tapasztalatok infok a gameről.
  • ThugEdge
    azt a büdös mindenit micsoda weekend
  • grebber
    Már jön is lefelé!