Back To The Future Trilogy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Most vitatkozol vaze?
Ott voltam szemelyesen :-)))

Carlos
Ismerem. Énis jártam oda régen...Tényleg jó!

Þór vígi þessi rúnar

McGrady
lol😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Szóval ezért lett Chritopher Lloyd a doki! 😊))))

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

lál 😊

McGrady
Buster Keaton 😄DD

Kuss!-magyarázta.

Hunnenkoenig
Ja, amugy nem Buston Keater logott az orarol, hanem Harold Loyd

Hunnenkoenig
A http://www.moviemistakes.com/-on adjatok be a keresöbe, hogy Back to the Future es mindharom filmhez rengeteg infot talaltok. Az oldal amugy a filmekben elöfordulo rendezöi es egyeb hibakkal foglalkozik. Nagyon erdekes oldal es orakat el lehet rajta tölteni böngeszessel :-)))

Amugy en az elsö reszt a moziban lattam az elsö napokban es azota rajongoja vagyok. Mindegyiket lattam nehany szaz alkalommal :-)))

Carlos
Nekem is tetszik az a görnyedõs köszönöm rész.
Egyik kedvencem...Meg amikor óbégat: Egyszer a csajom leszel! Kéééész...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sajnos igen.
De az eredeti angol is nagyon jó. A magyar szinkronos (eredeti) meg megvan videókazin (mindhárom), amúgy is tudom a szöveget fejbõl... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerencsére nekem megvan DVD-n a trilógia!
Imádom a legjobb trilógia a világon (Meg a Matrix persze)!

Þór vígi þessi rúnar

sz4bolcs
csodálatos filmek. :-)

fluxuskondenzátor, nyuszi vagy Mcfly.. doki , és a többi.. meg kell néznem újra.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

B0B0
Az tuti, hogy látta a filmet

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

AnuluWork
Naná, hogy nem Keaton az, de neki volt az a bizonyos órás jelenete. Nyilván Zemeckist (így írja?) is ez motiválta.

B0B0
Ha Keaton az, akkor is enyhe célzás azoknak, akik nem elõször látják a filmet! 😊

McGrady
hahaaj Buster Keaton nagyon nagy színész 😊

Kuss!-magyarázta.

AnuluWork
Lehet Buster Keaton is ... 😊

Akkor az elsõ részben, amikor Marty a kis JEEP után kapaszkodik a deszkával, azt meg Spielberg vezeti ...

McGrady
de jóljönne az 1-et leszedtem de nem bírtam kiírni rendesen.

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Neked amúgy nem kell régi szinkronnal mind a három rész??

McGrady
ték 😛

Kuss!-magyarázta.

B0B0
A Star Wars számomra egy nulla. Közelébe sem ér!!

McGrady
hát lehet...de nekem összességében azis nagyon bejön...de az 1 a number one 😊
bár ennél jobb trilógiát még nem láttam talán a star wars verseng vele de én jobban csípem ezt

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Én a kettõt láttam elõször, de ennek ellenére nekem is az egy a kedvencem. Szerintem a három már egy parányit erõltetett

McGrady
nekem az 1. teccik a legjobban, egyszer régen fennmaradtam épp akkor ment a 2 és megtetszett ahogy kezdõdik, de nem tudtam megnézni, aztán elkunyiztam az 1-et naon teccett.
a 3 is faka nekem jobban bejön mint a 2.
tegnap láttam a dvd-rõl az extrákat nagyon zsírak a bakik fõleg amikor doki elnyal a biciklivel 😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Mi van emberek!!!!! Ez a nagyszerû trilógia komolyabb topicot érdemelne! Tessék írni!!!!!!! Feldobok egy témát: kinek melyik rész tetszik a legjobban? Miért és mikor látta elõször valamelyiket?

Rázzuk gatyábamán ezt a topicot! Több mint 3 éves és még csak 107-nél tartunk!!!!

McGrady
kedvenc filmem nagyon király!
a régi szinkron sokkal jobb mint az új...kár h a DVD-n átcseszték

Kuss!-magyarázta.

jax
Nekem is nagy kedvencem ez a sorozat. Találtam is egy oldalt, ahol vannak Bttf videók meg zenék is. Nézzétek meg, tök jó: www.bttfinkorea.pe.kr

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

MiloShee
Heló! Megszereztem én is a régi szinkronos verziót, és én is csatlakozom a fan-klubhoz. A legjobb film! Vki meg tudja mondani honnan lehetne csak a kivágott jeleneteket megszerezni? THX

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

B0B0
Ha már így összejöttünk OPM! 😊)

A második rész közepén az alternatív 1985-ben, Marty néz egy filmet, ami Biffrõl szól, és ott mondják, hogy a Tannen história Buford "vadkutya" Tannennel kezdõdött. Mutatnak is egy képet róla, de azon nem Thomas F. Wilson van. Egy apró hiba

hogy te mikre nem figyelsz... 😄DD

B0B0
Egy másik érdekesség ami szerintem arra mutat rá, mennyire precízek próbáltak lenni:
Amikor az elsõ rész legelején a Dokit lelövik, szegény próbálja egyensúlyozni a beszedett golyókat és nagyon nehezen, egy lábra támaszkodva esik el. Csórikám próbál küzdeni, de hát...
Aztán amikor Marty visszajön a film végén, és "újra" lelövik, akkor a második golyó után összecsuklik, ugyebár azért, mert ott a golyóálló, és õ azt szimuláéja, hogy meghalt. Szerintem eszméletlen!!!

B0B0
Köszi OPM 😊

B0B0
A cdcovers oldalra feltettem a magyar DVD borítókat. Így talán eredetibbek lesznek a kópiák 😊)

http://www.cdcovers.cc/dvd_b.php

<#ravasz1>

B0B0
Egy újabb érdekesség: az elsõ rész legelején, amikor a még a felirat megy, van egy olyan asztali óra, aminek az egyik mutatóján egy alak csüng! Vajon ki lehet az? 😊)

az eredeti magyar szinkron a legjobb!!

nekem megvan a dvd-n a trilógia amióta megjelent, de tényleg jobb az eredeti szinkron!

Johnyy
😮

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

B0B0
Kész a harmadik rész is!!!

B0B0
Én szinkronizálással és hangvágással foglalkozom. És mivel nekem is a kedvencem ez a trilógia, ezért nem sajnálom az idõt rá, ugyhogy örömmel bejelentem, hogy ha valakit érdekel akkor megvan a DVDrip az EREDETI MAGYAR SZINKRONnal!!!!! Ráadásul STEREO hang!!!!!!Egyenlõre csak az elsõ két rész, de hamarosan kész leszek a harmadikkal is!
😊))))))
E-mail: [email protected]

Jó de a Vissza a Jövõbe egy eredeti 5let volt és abba ha jóltudom még õ is szerepelt pár percet. Tök mind1 írni lehet sokmindent én aztmondom ,hogy majd meglátjuk lesz-e vagy sem. 😄
Seth
Transformers? Whoa....

PSN ID.: Beegabor

Alien
Amig imdb nem ír róla vmit, hogy készülõben lenne, addig ezek csak találgatások 😊 Nézd meg, egy csomó film van, ami talán még idén sem jön, de már kivan írva, hogy készül, vagy bevan jeletve. Spielbergnél pedig a következõ filmek vannak:

The Talisman (2005) (in production) (executive producer)
Flags of Our Fathers (2006) (announced) (executive producer) (producer)
Untitled Transformers Film (2006) (announced) (executive producer)
"The Pacific War" (2006) (mini) TV Series (announced) (executive producer)
Vengeance (2006) (pre-production) (producer)
Jurassic Park IV (2006) (pre-production) (executive producer)
Memoirs of a Geisha (2005) (filming) (executive producer)
Monster House (2005) (filming) (executive producer)
"Into the West" (2005) (mini) TV Series (filming) (executive producer)
Legend of Zorro (2005) (post-production) (executive producer)

Nézd sok oldalon írják ezt nem csak itt.

PL: http://www.mellesleg.hu/cikkek/article.php?id=2434

szóval ekkora erõvel senkinek nehigyünk azt kész.
Sephi
Igen az naon jo oldal. Azt irtak hogy Spielberg mar a Terminal elott kiadja a Indiana Jones 4-edik reszet. Aha 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pasz 😛 Lehet ,hogy az imdb-n nincs de itt van http://www.uno.hu/news/story/79522/
persze ez 2003-mas hír lehet azért nincs az imdb-n....
Rafaelo
azok is mikori szinkron hangok mármint az eredeti 1990 -es???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Alien
imdb-n semmi arra utaló nincs, hogy lenne negyedik részt, szal még várhatunk (ha lesz egyáltalán)