Back To The Future Trilogy

← ElőzőOldal 23 / 23

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
a klub leadja mind3 részt.

mikszer
Sõt, Xboxman pár sorral lentebbi megjegyzéséhez (George McFlyt más játssza az elsõ részben és más a 2-3 részben - Crispin Glover, ill. Jeffrey Weissmann) hozzátenném: Jennifert is más játssza: Claudia G. Wells (1. rész), valamint Elisabeth J. Shue (2,3 részek)

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

mikszer
A harmadik részben, amikor lefényképezkednek az óránál, elindul a ZZTop Doubleback c. száma. És kiket láthatunk, amint játszák nagy beleéléssel? A ZZTop...

mikszer
Érdemes megfigyelni a "Johnny be Good"-jelenetet is, amikor a zenekar gitárosa telefonál. A következõket mondja: "Chuck? Itt Berry. Marvin Berry, az unokaöcséd" (ergó Chuck Berry-vel beszél), és mutatja neki a számot, amit Marty játszik. Na, ezt a számot Chuck Berry írta... 😊

Sephi
"Mivan McFly? Nyuszi vagy?"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

eDonkey2000-el töltöttem le. Megvan az 1. rész, valamint a 2.-nak a fele. De a DC-n is elég sok helyrõl leszedhetõ (pl. tõlem, mikor fentvagyok valamelyik hubon).
Jano
"Lorraine! Ha ilyen unokát szülsz nekem, kitagadlak!" 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
"Szóval te vagy Joey bácsi? Jó lesz ha megszokod a rácsokat."

Jano
Alapfilm(ek).

George McFlyt nem ugyanaz játsza a kettõben?

A magyar szinkron zseniális. Kb 47-szer néztem meg a jelenetet, amikor George a családi körben azt az idióta sorozatot nézni, közben Lorraine arról beszél, hogy "...akkor döntöttem el, hogy apátokkal fogom leélni az életemet". A sorozatban pont ekkor van egy csattanó, és George elkezd röhögni, mint az állat. Egyszerûen majdnem bepisiltem, ahogy röhög.

Jaj ,honnan szedted le?Én átkutattam az összes film-es oldalt de nem találtam😞

\"Life is around you and in you.\"

Honnan szedted le õket. Fõleg a második rész címe érdekelne!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Szóval le van töltva a film. Megnéztem a dzsippes jelenetet. Elõször amibe kapaszkodik, annak nem igazán venni ki a sofõrjét. Aztán átmegy egy másikra, annak a sofõrje hátra is fordul, de szerintem nem Spielberg. (Vagy kicsit átmaszkírozták 😊))
A zene persze megy a háttérben (Power of Love), s épp azon töprengtem, hogy ki is játssza, mikor tovább olvasva amit írtál, megláttam a szerzõ nevét. Copy a DC egyik hubjának keresõjébe, s pár perc mulva már a vinyómon van. Thx.
Egyébként nagyon jó a film, kár, hogy mostanában nem igazán készítenek hasonlót.
Ennyire nem érdekel senkit a téma?

"Huey Lewis and The News. Ugye õk játszák a fõcímzenét a Power of Love-ot és a Back in time-ot. Mikor az elsõ részben Marty a meghallgatásra megy a Power of love-ot játszák kicsit keményebb felfogásban és a zsûri elküldi õket a fenébe ezzel a szar zenével. A zsûri maga a Huey Lewis and The News együttes és az énekes az aki azt mondja Martynak (végül is a saját zenéjére), hogy túl hangos."

"Meg ez is kurva nagy húzás:

Mikor az elso részben elindul az idoutazás, Doki a "Twin Pines Mall-ra" hívja Marty-t a kamerával (ikerfenyo parkoló-sétány, promenádé, ki mit akar). Innen indul az egész. Aztán kozben az oreg farmer tanyáján az "urbriganti" az autóval kidonti a két fenyofacsemete kozul az egyiket. Majd mikor visszaérkezik Marty 1985-be, siet a parkolóba, hogy megmentes a dokit, elhalad egy neonnal megvilágított reklámtábla mellett: "Alone pine mall". Fantasztikus....."

"Egypár érdekesség a filmtrilógiáról, amit esetleg nem tudtatok, ill. nem vettetek észre:
1. Tudjatok (eszrevettétek), ki volt a soforje annak a pick-upnak (vagy dzsippnek), amelyikbe Marty kapaszkodott gordeszkástól, hogy az iskolába húzassa magát? Steven Spielberg...

2. George McFly-t is más-más színész játszotta az elso és a második részben. Az elsoben Crispin Glover (Charlie angyalai- Cingár), a másodikban nem emlékszem a nevére....

3. a második részben a mozi virtuális reklámjánál (Cápa 19, ha jól emlékszem) feltunik a rendezo neve - Fox Spielberg, aki Steven Spielberg fia (persze csak a filmben)

4. a harmadik részben mikor fényképezkedik Marty és Emmet az új óra elott, a fényképészt Dean Cundey alakítja, aki az egész trilógia fooperatore volt.

5. A harmadik részben, mint tudjátok, a szakadék neve eredetileg Sonash szakadék volt (indián elnevezés), ami a jovoben Clayton szakadék néven futott (a tanárnorol nevezték el, aki belezuhant - volna). Viszont mikor Marty visszatért a síneken, áthaladva a vasúti keresztezodésen feltunik egy irányjelzo tábla: "Eastwood szakadék". Szerintem a legmesszemenokig tokéletes megoldás "

Lara Croft
Ezeket megnézem😊
Szóimétlés suxx😊

Letötlhetõ trailerek😊
I.rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0729.mov
II.rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0730.mov
II:rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0731.mov
Ezek a trailerek csak bélyeg méretûek és mégis eszméletlen hangulatuk van!

Nekem a Bttf maga A FILM!Nálam a részek közöti sorrend:I.-II.-III.😊

Lara Croft
Gyerekkorom egyik kedvenc filmje 😊 Különösen az elsõ rész
Nem vagyok a szavak embere😊inkább beszéljenek helyettem a képek😊