Back To The Future Trilogy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
George McFlyt nem ugyanaz játsza a kettõben?
A magyar szinkron zseniális. Kb 47-szer néztem meg a jelenetet, amikor George a családi körben azt az idióta sorozatot nézni, közben Lorraine arról beszél, hogy "...akkor döntöttem el, hogy apátokkal fogom leélni az életemet". A sorozatban pont ekkor van egy csattanó, és George elkezd röhögni, mint az állat. Egyszerûen majdnem bepisiltem, ahogy röhög.
\"Life is around you and in you.\"
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A zene persze megy a háttérben (Power of Love), s épp azon töprengtem, hogy ki is játssza, mikor tovább olvasva amit írtál, megláttam a szerzõ nevét. Copy a DC egyik hubjának keresõjébe, s pár perc mulva már a vinyómon van. Thx.
Egyébként nagyon jó a film, kár, hogy mostanában nem igazán készítenek hasonlót.
Mikor az elso részben elindul az idoutazás, Doki a "Twin Pines Mall-ra" hívja Marty-t a kamerával (ikerfenyo parkoló-sétány, promenádé, ki mit akar). Innen indul az egész. Aztán kozben az oreg farmer tanyáján az "urbriganti" az autóval kidonti a két fenyofacsemete kozul az egyiket. Majd mikor visszaérkezik Marty 1985-be, siet a parkolóba, hogy megmentes a dokit, elhalad egy neonnal megvilágított reklámtábla mellett: "Alone pine mall". Fantasztikus....."
1. Tudjatok (eszrevettétek), ki volt a soforje annak a pick-upnak (vagy dzsippnek), amelyikbe Marty kapaszkodott gordeszkástól, hogy az iskolába húzassa magát? Steven Spielberg...
2. George McFly-t is más-más színész játszotta az elso és a második részben. Az elsoben Crispin Glover (Charlie angyalai- Cingár), a másodikban nem emlékszem a nevére....
3. a második részben a mozi virtuális reklámjánál (Cápa 19, ha jól emlékszem) feltunik a rendezo neve - Fox Spielberg, aki Steven Spielberg fia (persze csak a filmben)
4. a harmadik részben mikor fényképezkedik Marty és Emmet az új óra elott, a fényképészt Dean Cundey alakítja, aki az egész trilógia fooperatore volt.
5. A harmadik részben, mint tudjátok, a szakadék neve eredetileg Sonash szakadék volt (indián elnevezés), ami a jovoben Clayton szakadék néven futott (a tanárnorol nevezték el, aki belezuhant - volna). Viszont mikor Marty visszatért a síneken, áthaladva a vasúti keresztezodésen feltunik egy irányjelzo tábla: "Eastwood szakadék". Szerintem a legmesszemenokig tokéletes megoldás "

I.rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0729.mov
II.rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0730.mov
II:rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0731.mov
Ezek a trailerek csak bélyeg méretûek és mégis eszméletlen hangulatuk van!