1135
-
#133 Most vitatkozol vaze?
Ott voltam szemelyesen :-))) -
#132 Ismerem. Énis jártam oda régen...Tényleg jó! -
#131 lol:D -
#130 Szóval ezért lett Chritopher Lloyd a doki! :))))) -
OPM #129 lál :) -
#128 Buster Keaton :DDD -
#127 Ja, amugy nem Buston Keater logott az orarol, hanem Harold Loyd -
#126 A http://www.moviemistakes.com/-on adjatok be a keresöbe, hogy Back to the Future es mindharom filmhez rengeteg infot talaltok. Az oldal amugy a filmekben elöfordulo rendezöi es egyeb hibakkal foglalkozik. Nagyon erdekes oldal es orakat el lehet rajta tölteni böngeszessel :-)))
Amugy en az elsö reszt a moziban lattam az elsö napokban es azota rajongoja vagyok. Mindegyiket lattam nehany szaz alkalommal :-))) -
#125 Nekem is tetszik az a görnyedős köszönöm rész.
Egyik kedvencem...Meg amikor óbégat: Egyszer a csajom leszel! Kéééész... -
#124 Sajnos igen.
De az eredeti angol is nagyon jó. A magyar szinkronos (eredeti) meg megvan videókazin (mindhárom), amúgy is tudom a szöveget fejből... :) -
#123 Énis... :) -
#122 Szerencsére nekem megvan DVD-n a trilógia!
Imádom a legjobb trilógia a világon (Meg a Matrix persze)! -
#121 csodálatos filmek. :-)
fluxuskondenzátor, nyuszi vagy Mcfly.. doki , és a többi.. meg kell néznem újra. -
#120 [URL=http://www.mno.hu/index.mno?cikk=315225&rvt=136]"Off": bár témába vág ...[/URL] -
#119 Az tuti, hogy látta a filmet -
#118 Naná, hogy nem Keaton az, de neki volt az a bizonyos órás jelenete. Nyilván Zemeckist (így írja?) is ez motiválta. -
#117 Ha Keaton az, akkor is enyhe célzás azoknak, akik nem először látják a filmet! :) -
#116 hahaaj Buster Keaton nagyon nagy színész :) -
#115 Lehet Buster Keaton is ... :)
Akkor az első részben, amikor Marty a kis JEEP után kapaszkodik a deszkával, azt meg Spielberg vezeti ... -
#114 de jóljönne az 1-et leszedtem de nem bírtam kiírni rendesen. -
#113 Neked amúgy nem kell régi szinkronnal mind a három rész?? -
#112 ték :P -
#111 A Star Wars számomra egy nulla. Közelébe sem ér!! -
#110 hát lehet...de nekem összességében azis nagyon bejön...de az 1 a number one :)
bár ennél jobb trilógiát még nem láttam talán a star wars verseng vele de én jobban csípem ezt -
#109 Én a kettőt láttam először, de ennek ellenére nekem is az egy a kedvencem. Szerintem a három már egy parányit erőltetett -
#108 nekem az 1. teccik a legjobban, egyszer régen fennmaradtam épp akkor ment a 2 és megtetszett ahogy kezdődik, de nem tudtam megnézni, aztán elkunyiztam az 1-et naon teccett.
a 3 is faka nekem jobban bejön mint a 2.
tegnap láttam a dvd-ről az extrákat nagyon zsírak a bakik főleg amikor doki elnyal a biciklivel :D -
#107 Mi van emberek!!!!! Ez a nagyszerű trilógia komolyabb topicot érdemelne! Tessék írni!!!!!!! Feldobok egy témát: kinek melyik rész tetszik a legjobban? Miért és mikor látta először valamelyiket?
Rázzuk gatyábamán ezt a topicot! Több mint 3 éves és még csak 107-nél tartunk!!!! -
#106 kedvenc filmem nagyon király!
a régi szinkron sokkal jobb mint az új...kár h a DVD-n átcseszték -
#105 Nekem is nagy kedvencem ez a sorozat. Találtam is egy oldalt, ahol vannak Bttf videók meg zenék is. Nézzétek meg, tök jó: www.bttfinkorea.pe.kr -
#104 Heló! Megszereztem én is a régi szinkronos verziót, és én is csatlakozom a fan-klubhoz. A legjobb film! Vki meg tudja mondani honnan lehetne csak a kivágott jeleneteket megszerezni? THX -
#103 Ha már így összejöttünk OPM! :))
A második rész közepén az alternatív 1985-ben, Marty néz egy filmet, ami Biffről szól, és ott mondják, hogy a Tannen história Buford "vadkutya" Tannennel kezdődött. Mutatnak is egy képet róla, de azon nem Thomas F. Wilson van. Egy apró hiba -
OPM #102 hogy te mikre nem figyelsz... :DDD -
#101 Egy másik érdekesség ami szerintem arra mutat rá, mennyire precízek próbáltak lenni:
Amikor az első rész legelején a Dokit lelövik, szegény próbálja egyensúlyozni a beszedett golyókat és nagyon nehezen, egy lábra támaszkodva esik el. Csórikám próbál küzdeni, de hát...
Aztán amikor Marty visszajön a film végén, és "újra" lelövik, akkor a második golyó után összecsuklik, ugyebár azért, mert ott a golyóálló, és ő azt szimuláéja, hogy meghalt. Szerintem eszméletlen!!! -
#100 Köszi OPM :) -
#99 A cdcovers oldalra feltettem a magyar DVD borítókat. Így talán eredetibbek lesznek a kópiák :))
http://www.cdcovers.cc/dvd_b.php -
OPM #98
-
#97 Egy újabb érdekesség: az első rész legelején, amikor a még a felirat megy, van egy olyan asztali óra, aminek az egyik mutatóján egy alak csüng! Vajon ki lehet az? :)) -
Phat Smoker #96 az eredeti magyar szinkron a legjobb!! -
OPM #95 nekem megvan a dvd-n a trilógia amióta megjelent, de tényleg jobb az eredeti szinkron! -
#94 :O