Back To The Future Trilogy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
bár mondjuk ez 2003-ba volt most meg 2005-van.Kitudja 😄
a 3. rész így is picit eröltetettre sikerült<#ticking>#ticking>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Chris Loyd baromi jól játszott és M J Fox is. Nameg a történet.. ritkán ilyen jó egy Hollywoodi!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.uno.hu/news/story/106245/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de pl Biff-nek sokkal rosszabb az új 😞
rájöttem már én is hogy nem érdemes nagyon belemélyedni, mert úgy már koántsem tökéletetes a film 😄
lemaradtam a 3 rész elejérõl és nem ugrik, be hogy jut vissza McFly-ék Marty-ja a közelmúltból a régmúltba?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
De várom már, pénteken tökéletes ráhangolódás lesz ezzel a bulira 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ne a hibákat keressétek a filmben...
Ha csak az kell: pl. baki az elsõ részben: amikor Marty menekül a terroristák elõl, és váltás közben bekapcsolja az idõgépet. Elõtte mutatják, hogy vált a kanyarban, és az idõgép már be van kapcsolva! 😊
De nem technikai értéke van a filmnek, hanem mûvészi. Stim?
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Ahhoz, hogy a film hiteles legyen, ahhoz az kéne, hogy párhuzamos idõsíkok legyenek, amik nagyobb változáskor tudják egymást befolyásolni, és így nyugodtan visszavihette a gépet, mert a másik párhuzamos idõsíkban Biff, még nem kezdett el csalni az almanackal. Remélem érthetõ 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Rémálom az Elm utcában is csomó részt kivágtak, amitõl olyan lett, mint valami tinihorror 😞
igen? <#wow2>#wow2> észre se vettem
nekem megvan a trilógia dvd-n, sajnos új szinkront csináltak hozzá, de így is a kedvenc filmem évek óta
egyszerûen megunhatatlan<#taps>#taps>