Back To The Future Trilogy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát hogy lenne? a parjinzon kór lasú lefolyású halál. Elöször lebénul azt utána .... De mivel vannak gyógyszerek ezért még élhet jópár évet reméljük. Amúgy ha a 4. rész animációs lesz az nem anyira baj 1 részt azért mert a mai technikával már simán filmszerû lehet színészek nélkül is. Ugye ott van pl a Final Fantasy film a storya elég elcsépelt de a grafika amivel csinálták az majdnem 100% -ig filmre hasolít.És ha az a csoport csinálja ami a Star Wars,Gyûrük Ura effekteit csinálta akkor még azis meglehet ,hogy teljes valójába láthatjuk Fox-ot a 4. részben.(mégha animációs figuraként is)A hang az meg szeritem tök mind1 nekünk, mivel úgyis szinkront kap és csak nem olyan álltok a szinkronizálók,hogy a fõszereplõk hangjait másra osztják mint ami eddig volt.
Johnyy
Most egyébként Fox-al mi a helyzet?? hogy van?, nagyon jó szinész, szeretem a filmjeit

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Rafaelo
nem a kerge város vagy mi aza a sorozat ???vagy az uj

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Hát igen de mivel 2003-ban visszautasítoták nemhiszem ,hogy csinálnak új trilogát pedig jólenne. Mondjuk Michael J. Fox -nak nem használna 3 plusz film szerintem ígyis nagy dolog ,hogy egy sorozatba játszik majd. Persze aból mi mit fogunk látni az rejtéj.
Johnyy
nem negyedik részk elene ide hanem folytatás trilogia, de csak és kizárólag az eredeti szinészekkel! mert máskülömben,, nem lenne meg már az igazi feelingje!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Nos hát úgynézki nemlesz 4. rész. http://www.uno.hu/news/story/79522/
bár mondjuk ez 2003-ba volt most meg 2005-van.Kitudja 😄
Nekik nem változott, de állítólag Rudolf P-nek eléggé elöregedesedett a hangja...
Megtudnátok mondani ,hogy az uj szinkronban Martinak és a Dokinak megváltozott-e a szinkronhangjuk?
Rafaelo
szerintem rossz lett volna egy 4. rész elbaszták volna az egészet
a 3. rész így is picit eröltetettre sikerült<#ticking>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Valaki küldhetne hang mintát a szinkronból, lol 😄 (de tényleg) 😄
Megtudnátok mondani ,hogy az uj szinkronban Martinak és a Dokinak megváltozott-e a szinkronhangjuk?
Tetsuo
Én is imádom ezt a trilógiát. (persze csak az elsõ korszakalkotó!)
Chris Loyd baromi jól játszott és M J Fox is. Nameg a történet.. ritkán ilyen jó egy Hollywoodi!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Itt a link ha valakit érdekel:
http://www.uno.hu/news/story/106245/
True. De Christopher Lloyd vagy Thomas F. Wilson tudomásom szerint jólvan. Egyébként nemhiszem ,hogy a 4. részbe ha lenne szerepelne Thomas F. Wilson mivel abba aztírták ufóba ütközik Doc mozdonya. Egyébként Michael nélkül télleg nem lenne jó de még csak nem is helyetesíthetnék a fiával hiszen ugyan az. Mással meg nemkéne. De mondom azt olvastam visszajön és ha ez igaz és lesz ereje reméljük leforgatja a Vissza a Jövõbe 4. epizódját.
Bandee1987
Bárcsak lenne 4. rész...Csakhát Michael nélkül nem az igazi, õ nélkülözhetetlen ehhez a filmhez, csakúgy, mint Christopher Lloyd (a doki) vagy Thomas F. Wilson (Biff).

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
jóltudod, 90-es évek elején, a Doc Hollywood forgatásán vette észre, hogy remeg a keze. Én is hihetetlenül sajnálom, nem érdemelte meg, nagyszerû szinész. De harcol a betegségével, és kitart. Én nagyon tisztelem õt.

Én személy szerint imádom mind a 3-om részt, csak azt sajnálom, hogy soha nemlesz 4. Pedig még 1999-ben a Total Film magazin 6. Számában beszéltek róla, hogy lesz. De úgytudom, hogy Michael J. Fox sulyosan megbetegedet valami parkinzon korba vagy mibe. Qurvára sajnálom a csávót, mert jólett volna, ha még tovább szerepelhet a vásznon akár a Vissza a jövõbe 4-be vagy más filmben. Manapság már nincsenek normális filmek vagyis akad de az ritka. Tehát szegényebbek vagyunk 1 jó színésszel és egy jó film 4. részével. Bár azthalottam, hogy Michael J.Fox visszajön a vászonra, vagy legalábbis a színpadra, valami koncertre. És ezen kívül valami sorozatba fog játszani. Ha valaki tud infot írja le 😊
Bandee1987
Egy jó zene van, a 3. rész végén, a stáblistánál (a dvd-s változatban biztos benntvolt). A ZZ Top Doubleback címû száma, de nem az a szám, amikor ilyen vadnyugati táncolós muzsikát adnak elõ, hanem egy rock szám.

KG21
sztem is (#49)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Seth
szerintem Biff a legjobb arc a trilógiába..😊

PSN ID.: Beegabor

Alien
Aham, értem 😞 Köszi!

jaja pár szinkronszinész maradt
de pl Biff-nek sokkal rosszabb az új 😞

Alien
Szóval akkor nem az a szinkron van ami az rtl-en is volt? Mert aszem az az eredeti szinkron volt, amit most leadtak. És kik az új hangok? Vagy egyik-másik maradt?

ez az idõutazás elég bonyolult dolog

rájöttem már én is hogy nem érdemes nagyon belemélyedni, mert úgy már koántsem tökéletetes a film 😄

Bandee1987
úgy, hogy a levél, amit kapott a dokitól a 2. rész végén, abban le van irva, hogy egy közeli elhagyatott bányába rakta a delorient, ott megtalálják, akkor látja meg marty a sírkövet is, és elhatározza, hogy visszamegy a dokiért, aki egyébként a levélben megtiltotta neki, hogy visszamenjen 1885-be. Az 1950-es évekbeli doki meg megjavitja az 1885-ös dokitól kapott használati útmutató alapján a deloriant. Egy autós moziból indul neki marty, nekimegy a vászonnak, ahol indiánok képei vannak, és a vászon elõtt visszamegy 1885-be, ahol pontosan ugyanúgy indiánok lesznek csak élõben 😊.

Breki33
Annyi megvan ugye, hogy ottragad a villámcsapás után és aztán arra emléxem, hogy menekült a 3 rész elején a Dolorennel, de közte mi történt?
Breki33
Na figyeljetek

lemaradtam a 3 rész elejérõl és nem ugrik, be hogy jut vissza McFly-ék Marty-ja a közelmúltból a régmúltba?
Üdv! Azt szeretném megtudakolni, hogy az új szinkron a dvd-n mennyivel és mivel rosszabb az eredetitõl?
Bandee1987
ja, és még vmit. Január 1.-én délután pedig a 2. rész, 2.-án délután pedig a 3. részt vetítik az rtlklubbon.

Bandee1987
nincs mit 😊

LittleL
ahh, megnézem, az még nincs meg kazettán. köszi.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Bandee1987
Amúgy holnap délutánaz rtlk-n a vissza a jövõbe 1 lesz. (annak szólok, akinek estleg nincs meg vhs-en, divxben vagy dvd-n)

KG21
írtam aláírásnak idézetet a filmbõl 😊
De várom már, pénteken tökéletes ráhangolódás lesz ezzel a bulira 😊

Alien!
logikus lenne,de mikor Biff visszalopja a Deloreant láthatóan nagyon rosszul van,a kivágott jelenetben pedig el is tûnik....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

KG21
Rohadt nagy ez a trilógia, nekem fõleg a Biff karakter tetszik, ahogy rosszul mondja a szólásokat pl "lelõlek, mint egy kacsát" 😄 vagy amikor a gyerekek kérik tõle a labdát, és felkúrja egy teraszra 😄 És minden részben ráborul egy rakat szar 😄DD De amikor lelövi Martyt és görnyedten röhögve mondja, köszönöm, köszönöm 😊)) Kúrva nagy! Meg amikor oldalra néz a kocsiban, és elsõre nem fogja fel mit látott, és tovább vezet... áhh bazz 😄DD

AnuluWork
Csakhogy! Martyék elõször a jövõbõl ugrottak a szar "jelenbe", viszont öreg Biff meg arról pontról ugrott vissza, ahonnan Martyék megváltoztatták a jövõt! Nincs itt sermmi baki. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

I.C.ram
ezekszerint mégsem érted, amit mondok 😊
Shodan
"Az elsõ részben amikor Martz Dokinak odaadta a levelet a terroristakrol akkor Doki azt szettepte. A vegen megsem hal meg mert osszeragasztotta a levelet.De amikor szettepte, eldobta a fecniket a foldre.a masodik resz vegen viszont Marty visszament abba a korba es ezert Doki elajult es Marty hazavitte. Akkor Doki hogy szedte ossze az eldobott fecniket?"

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Alien!
én értem...de akkor sem stimmel,mert ha párhuzamosan van ábrázolva az egész,akkor idõben ugyanannyinak kell eltelnie a múltban mint a jövõben a változásokhoz...És Biff a film szerint elõször csak '58-ban nyert....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

I.C.ram
De nem, mert a dokiék utána visszamennek a az almanacos idõsík jövõjébe. Érted?
Alien!
ugyanmár....ettõl még alltime favorit a film,sõõõt...szenzációs,részemrõl sikítva rohantam megvenni,mikor újra kiadták.....

Alien!
igen de biff még jó ideig nem csal az almanach-al tehát még a dokiék sem esnek bele abba az idõbe....

mikszer
Tényleg új szinkron van a DVD-n?

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

mikszer
Ünneprontók. <#schmoll2>
Ne a hibákat keressétek a filmben...
Ha csak az kell: pl. baki az elsõ részben: amikor Marty menekül a terroristák elõl, és váltás közben bekapcsolja az idõgépet. Elõtte mutatják, hogy vált a kanyarban, és az idõgép már be van kapcsolva! 😊
De nem technikai értéke van a filmnek, hanem mûvészi. Stim?

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

I.C.ram
Az egész idõutazás logikai bukfenc. Szal...

Ahhoz, hogy a film hiteles legyen, ahhoz az kéne, hogy párhuzamos idõsíkok legyenek, amik nagyobb változáskor tudják egymást befolyásolni, és így nyugodtan visszavihette a gépet, mert a másik párhuzamos idõsíkban Biff, még nem kezdett el csalni az almanackal. Remélem érthetõ 😊
Bandee1987
jah, ezen én is gondolkodtam...

Alien!
nemtom volt-e már de a 2. részben van egy logikai bukfenc...amikor a jövõben az öreg Biff ellopja az idõgépet,és visszamegy a múltba odaadni fiatal önmagának az almanachot akkor utána nem vihetné vissza a deloreant a dokiéknak mert már az alternatív jövõbe kéne,hogy érkezzen....mondjuk ezt a stáb is érezhetet mert egy kivágott jelenet igazolja....

akyyy
most lesz már láttam de jó film<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

I.C.ram
reteken eleve nem nézek alapmûveket, mert össze vissza vannak szabdalva 😞 kb 10-15 perccel rövidebb mint az eredeti.

Rémálom az Elm utcában is csomó részt kivágtak, amitõl olyan lett, mint valami tinihorror 😞
"Jennifert is más játssza"

igen? <#wow2> észre se vettem

nekem megvan a trilógia dvd-n, sajnos új szinkront csináltak hozzá, de így is a kedvenc filmem évek óta
egyszerûen megunhatatlan<#taps>