1135
border=0>

Vissza a jövőbe
  • B0B0
    Így van! A 3. rész vége az, hogy megy tovább az élete, annyi változással, hogy a családja egy kicsit kikupálódott
  • Bandew
    De utána visszamegy 85-be és ugyanúgy folytatódik az élete, hisz nem marad örökre a jövőben, de tök mindegy, mert úgyis megváltozik az egész.
  • jax
    Van egy kis gixer a második részben.

Ugye az elején Doki visszajött 2015-ből, és mondta Martynak, hogy menjen vissza vele a jövőbe. Nos Doki amikor egyedül járt 2015-ben , akkor láthatta Martyt öregen, hiszen Marty éli a saját kis életét 1985-től 2015-ig. Viszont amikor Marty megy 2015-be, akkor nyilvánvalóan nem láthatja saját magát öregen, mert Marty "eltünt" '85-ben és csak 2015-ben bukkant elő újra!

Remélem érthető volt. Ti mit gondoltok erről?
  • B0B0
    Távlati terveim közt szerepel a régi szinkron 5.1-esítse és felfűzése DVD-re. De ez még a jövő zenéje. Most valami honlapot próbálok összedobni
  • B0B0
    Kinder tojás?? :DDDD
  • mikszer
    Biff új hangja :) Boros Zoltán, ha jól tudom. Kicsit furcsa volt ilyen "kemény" szerepben hallani, már megszoktam a Kinder tojás reklámjaiban... :) Nem passzol a karakteréhez...
  • Rohamoszti
    Ki mondta hogy eredetiben van meg?:P Tényleg tök jól összelehet hasonlítani a régi és az új szinkront... és hát a régi köröket ver rá az újra, de ha egyszer lesz házimozim még az is jól jöhet majd :D
  • B0B0
    Rettentő gyönge hamisítvány! Hiányzik a bátyád haja:

• B0B0
    Nézze meg a jogsimat Doki! 1987-ben jár le! Nézze meg a születésem időpontját. He, még meg se születtem!

• B0B0
    Tegnapi mérleg: 26 hozzászólás! Nem rossz :)
  • B0B0
    A topicnyitó - aki ugyebár Xboxman - már "nem létezik". 2002 óta nem volt jelen az SG-n, írtam nemi privit. Biztos egy másik nicsket használ. Nem kell p feltétlenül hozzá
  • IStexI
    500 per topic. Hát az nem semmi.... Ennyi kell, hogy lecseréje valaki a házigazdát? És az eredeti? A topic nyitó?
  • IStexI
    Hoppá! Nem rossz felvetés!

10es skálán 9es észrevétel:))))
  • B0B0
    És ha már -nál tartunk:

amikor Doki visszamegy 1885-be, akkor ugye a DeLorean a levgőben van. Tehát amikor megérkezik 1885-be, a cucc kb. 4-5 métert zuhan. Vagy a kaszni volt nagyon fasza, vagy a Doki lett nagyon fasza kovács :))))
  • B0B0
    Ugan nem időgép a kép szerintem nagyon tuti:

• B0B0
    Ezeket biztos ismeritek de azért belinkelem, hátha:

Ez
    meg ez
    no meg ez
  • B0B0
    Olyan DVD nincs! Csak olyan amin az a ratyi új szinkron van
  • Rohamoszti
    Ilyenkor jön jól ha olyan dvd-n van meg amin az 5.1-es gagyi és a régi szinkron is rajta van persze az eredeti melett :D Mondjuk annyira nem gáz sztem az új szinkron, habár a régit nem lehet überelni :)
  • B0B0
    Stimmel!
  • BONO
    Én szerintem IStexI azt az 500 bejegyzést erre a topicra vonatkozott tehát ebben a topicban kell elérni az 500 hozzászolást nem pedig annak a személynek kell öszesen a fórumon teljesíteni ezt a bejegyzést de ha forditva értelmeztem akkor javitsatok ki!!!
  • BONO
    Sztem is legyen B0B0 a házigazda de akkor várunk februárig ami engem kurvára nem izgat én házigazda nélkül is megvoltam ezidáig és ha ugy adodik életem végéig meg is leszek!!!
  • McGrady
    izé te vagy a végzetem
    (najó nem :D)
  • McGrady
    lol
    te vagy a négyzetem :D
  • B0B0
    McGrady! A négyzet nekem hergelt.... :DD
  • McGrady
    tejet kérek csokisat (Y) :DD
  • B0B0
    Értsétek meg, nekem nincs gyors netem. Csak személyesen tudom odaadni
  • McGrady
    jaja énse mondtam komolyan
    nah on
  • IStexI
    Na de télleg ne offoljunk inkább beszéljünk a film megosztásáról!:)))) Bobo télleg feldob6nád valahova. Már vagy fél éve láttam utoljára előttem meg huuuu nem is tudom talán 3 éve? Szal hiányom van...
  • IStexI
    Na ne offoljuk szét a topicot! Én asszem 2 éve reggelhettem... szvsz megvan az 500 hozzászólásom is, ha már a feltételeknél tartun, de nem akarok házigazda lenni inkább csak aktív résztvevő:) Felőlem bárki lehet itt a góré! Javaslom, hogy Bobo vagy Bono legyen.. faszér ilyen egyforma a nevetek:) Inkább Bobo mert ő tángálja a topicot leginkább pontosabban ő viseli leginkább szívén a topic sorsát, talán így helyesebb a megfogalmazás!
  • McGrady
    nekem 3000-4000 valamennyi hsz-em van és augusztusba voltam 1 éves szülinapos :))
    szal ide jöhetne :DDDDD
  • jax
    BOBO! Ugye te csináltad meg a filmeket a régi szinkronnal. Nem tudnád feldobni vmi torrentre?
  • BONO
    2004. 11. 16. már 13 hónapja és egy napja regeltem magam de faja!!!
  • BONO
    Nekem megvan az egyév és sztem az elkövetkezendő héten meg is lesz az az 500 hozzászolás! De ha annyira akarsz lenni hát legyél kibirjuk éppen februárig valahogy!
  • B0B0
    Tetszett?? :))
  • B0B0
    Na srácok:
    Házigazda létezéséhez szükséges jogok:
    -minimum 500 hozzászólás (itt még gyúrnunk kell bár a tegnapi nap után ez nem lesz nehéz
    -minimum egy éves regisztráció (ehhez nekem kell még várni februárig úgyhogy akkor majd újra felhozom a témát)
  • B0B0
    Még nekem sem jeleztek vissza a házigazda kérdésben :( Nem mondhatnám, hogy kapkodó idegbolondok :)
  • B0B0
    Gyűlünk! :)
  • Hunnenkoenig
    Bocsi, csak azert valaszoltam ilyen sokara, mert most tevedtem ide vissza es be kell potolnom harom oldalnyi anyagot :-)
  • Hunnenkoenig
    En voltam az universal studioban, ahol ez az egesz diszlet all...

Mas sok filmben is lehet latni...
  • BONO
    Akkor most már ennek örömére igazán beratyizhatnák azt a qrva bannert!