Back To The Future Trilogy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
MENCSÉK MEG AZ ÓRATORNYOT, MENCSÉK MEG AZ ÓRATORNYOT!

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Alapmû <#nyes>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

LittleL
- Hé fiacskám nyomj ide 200 dollárt !!
- ????
- Az óratorony felújítására gyûjtünk, villám csapott bele 1955 -ben.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Igeeeen, ez az.

Én is lejátszottam már képzeletben hogy mikor hogyan utaztak sorrendben az idõben.
Jó ez a kép.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

BONO
Kint a szülinapos listán van egy MMcFly nevû emberke ezen kicsit meglepõdtem... Mérmint azon, hogy még nem írt be ide!

BONO
Nekem a hiányos angol tudásom miatt volt káosz de kösz azért, hogy leírtad kár, hogy nem írtál a végén a Mozdony idõgéprõl mondjuk az már qrva mese de azért megemlithetted volna na mind1!<#smile>

B0B0
Teljesen tiszta! Elveszted a fonalat?

1. Einstein elsõ utazása (1 perccel elõre)
2. Marty véletlenül visszautazik 55-be miközben a terroristák kergetik
3. A villám belecsap az óratoronyba....
4. Az elsõ rész végén Doki elmegy a jövõbe
5. Doki a jövõben elõrébb megy, mert látja, hogy a kisMcFly rabolni akar
6. Doki visszamegy Martyért (2. rész eleje)
7. Doki Marty és Jennifer elutaznak a jövõbe, hogy rendbehozzák a gebaszt
8. Az öreg Biff visszamegy 55-be hogy odaadja saját magának az almanachot
9. Az öreg Biff visszahozza 2015-be az elopott idõgépet
10. Marty Doki és Jennifer visszautaznak az alternatív 1985-be
11. Marty és Doki visszautaznak 1955-be hogy elvegyék Bifftõl a könyvet
12. A villám belecsap az idõgépbe és visszarepül 1885-be
70 év telik el. Így "utazik" 1955-be az idõgép
13. Marty visszarepül 1885-be, hogy megmentse a Dokit
14. A mozdony visszatolja az idõgépet 1985-be. Az idõgép megsemmisül

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

BONO
Ez káosz >>> #224!<#wilting>

B0B0
A minap épp repültem amikor megláttam egy hirdetõtáblát: <#vigyor3>

B0B0
Na lássuk csak! Hogy is történt! :)

BONO
2003-ban akarom mondani...

BONO
Bocs elírtam 2003 a tulaja halt meg John Zachary DeLorean! Sorry!<#vigyor2><#wow3>

B0B0
1999-ben ment csõdbe

B0B0
Ez csak hirtelen született ötlet. Annyi ilyen volt már. Itt egy példa rá:

BONO
Fasza csak nem értem ezt a 2005-öt 2005-ös model nem lehet mert 2003-ban csödbement az eddig sem jövedelmeztetõ De Lorean gyár!<#nemtudom>

HuAn82
De Lorean 2005

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

BONO
<#worship><#worship><#worship>

Katun
jaja tapsot NEKI

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Carlos
Jézusom, most látom csak, hogy az elsõ rész idén 20 éves!
Kongracsu neki! <#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Katun
NAgyon zsír ez a trilógia!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

B0B0
Három nagyon jó írás a részekrõl:
http://www.celluloidvilag.hu/cikk.php?id=101
http://www.celluloidvilag.hu/cikk.php?id=102
http://www.celluloidvilag.hu/cikk.php?id=103

Carlos
Zsír!
Másodikra sikerült!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Még annó az invictusnál akartam egy olyan modot csinálni a Monster Garage-hoz, hogy a DeLorean van a gyorsulási pályán, kommersz mindennapos táj, majd ha eléred a 88 mph-et, akkor bazi nagy villanás és 1955-ös táj.
Csak sajna nem tudtam befejezni...

Þór vígi þessi rúnar

BONO
http://www.bttf.com/88mph.php

Többet már igérem nem linkelgetek ez az utolsó!<#worship>

BONO
BONO
A játék és a rajzfilm felkutatása közben erre az oldalra bukkantam!

http://visszaajovobe.lap.hu/

BONO
Én arra tipelek, hogy a bátyja de számomra vazzeg még mindig nem világos amugy vki nem tud vmit a PC gamerõl mert kurvára érdekelne de annyit tudok rólla, hogy nem mai darab az tutkó! Ja és a mesefilmrõl vki halott már rajtam kivül valamit?

ui.: Nagyon frankok a térképek!<#nyes>

B0B0
Hill Valley 2015:

B0B0
Hill Valley 1985:

B0B0
Hill Valley 1955:

B0B0
Nem nem nem! A szerkentyû elektromos, de nukleáris energiára van szüksége az 1,21 század gigawatthoz!

B0B0
Nem lehet a bátyja! Akkor ki a fene az, aki az elsõ részben ezt mondja:
- Vöee, részeg disznó!

Carlos
Látjátok. Milyen régi filmek ezek és még mindig vannak benne olyan dolgok, amiken lehet agyalni!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Meg Joey...
(jobb ha megszokod a rácsokat kisöreg, etc.)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Õõõõõõõ...akkor asszem most ennek utánnanézek...

Þór vígi þessi rúnar

Marty bátyját Dave-nek hívják. A mikszer által említett kivágott jelenetben szólítja is a nevén.
Carlos
Bizony a bátyja...

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Ezzel csak a baj, hogy az a csöves az elsõ részben is benne van amikor Marty visszatér a múlból. És akkor ugyebár a bátyja menõ üzletember.<#nemtudom>

mikszer
Asszem az a bátyja. Van egy kivágott jelenet, amiben beszélnek is Biff kérója elõtt.

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

BONO
Amugy azt tudtátok, hogy a film alapján készült rajzfilm is meg PC játék is a rajzfilmet kb ugy 1997 körül adták a PRO7-en (német adó) az ottani reggeli gyerek mûsorban! Egy pár részt el is kaptam nagyon faja volt a gamerõl amugy nem tud senki se semmit én is csak onnan tudom, hogy egyszer láttam a Cheat Codex-ben de akkor még nem volt netem ez kb. olyan 3 éve lehetett és mikor lett vhogy nem is kerestem sajna! <#zavart2>

BONO
Egy dolgot én sem értek (vagyis több mindent de ez mindig megakaszt a történet tovább kombinálásában) kb. ezen ugy a 80. megnézés ota gondolkodok!<#fejvakaras>

Nah mondom mikor Marty a 2. részben viszamegy 85-be (amikor szembesül azzal, hogy Biff az annyának a férje, és õ a városban a király az Almanach miatt és, hogy az apja meghalt) és megál a Biff kaszinójával szemben és meglöki egy csöves és odafordul hozzá és azt mondja, hogy FRED na az a Fredd a testvére én arra gyanakszom de az? Amugy ez a jelenet nem annyira számit az "események kipörgetésében" de bassza a csörömet!

Amugy a kedvenc szavaim a trillógiából!

Mindegyiket a Doki mondta!

1. Fluxuskondenzátor
2. Téridõkontinum

sajnos leírni és kimondani a mai napig sem tudom pedig annyiszor halottam már, hogy huhhh...

Jah és "veszed el onnan a Mocskos mancsodat Biff"

A "Nyuszi vagy McFly"-t már nem is mondom mert az már emlitették! <#smile>

BONO
Emberek már több mint egy éve forumozok az SG.hu de most elsirtam magam szó szerint most is sirok eddig csak a Játékosok és a Konzolosok fórumában szerencsétlenkedtem de most de most, hogy körbejártam egy kicsit a topicokat és megláttam ezt komolyan de komolyan elsirtam magam a kedvenc filmem ez a kedvenc jobban szeretem mint akármit még a U2-nál is pedig az egy eggyütes nem film mégis egylapra veszem na mindegy a világtörténelem legjobb filmje mikor tavaj szilveszterkor adták nem mentem szilveszter este bulizni sehová, hogy megnézzem pedig megvolt otthon akkor is megkellet néznem és megnéztem és utána a következõ napokban a többit is ráadásul még az öcsém se ment bulizni akkor meg a fateromék sem mentek a rokonokhoz ugyanis mi igy hárman a faterom >> öcsém >> + én kurva régóta hodolunk e nagyszerû képi alkotásnak és én egészen pontosan 127 szer néztem meg a triloogiát (ez nem vicc) mindig találok benne kételyeket és mindig jó elfilozni a fateromékkal, hogy mi a gigszer és, hogy hol akadtam meg a történetben...
Lehet, hogy tulzásba viszem de én annyira komolyan veszem ezt, hogy már azon is elgondolkoztam megírom a negyedik részt sõt el is kezdtem de hagytam a faszba mert tudom, hogy nyomába sem fog érni az elsõ háromnak! Amugy az én kedvenc részem a 2. mert abban van a legtöbb agyalás sztem! De persze az 1. nélkül az agyalás xart sem ér a három nekem már nem az igazi vszinû azért mert joval késöbb készült mint az elõdjei! Ezuton teszem le tiszteletem Xboxman elött, hogy megcsinálta ezt a topicot köszönöm neked Xboxman köszönöm!<#worship><#worship><#worship>

OFF:
Monster House (2005) (filming) (executive producer)
Legend of Zorro (2005) (post-production) (executive producer)

Na ezek akkor már elkészültek legalább ... :)
Jöhetne az Indy4 ;)

B0B0
Bocs

mikszer
Jó, alázz le. :)
Csak tipp volt, nem mondtam, hogy 100%, csak ismerõs.<#vigyor5>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Carlos
Nézegesd az így készültet (asszem mind a 3 DVD-n van egy-egy)...
Ez díszlet a stúdió mögötti parkolóban!

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Ha díszlet, akkor az olszlopokat is kicserélték mert azok is mások

Carlos
Már épp akartam írni, hogy minden egy parkolóban játszódott, de megelõztél!
Ajánlom a The Movies c. játékot mindenkinek!!!
Sok kulisszatitokra fényt derít(het).

Þór vígi þessi rúnar