Back To The Future Trilogy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
- ????
- Az óratorony felújítására gyûjtünk, villám csapott bele 1955 -ben.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Én is lejátszottam már képzeletben hogy mikor hogyan utaztak sorrendben az idõben.
Jó ez a kép.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
1. Einstein elsõ utazása (1 perccel elõre)
2. Marty véletlenül visszautazik 55-be miközben a terroristák kergetik
3. A villám belecsap az óratoronyba....
4. Az elsõ rész végén Doki elmegy a jövõbe
5. Doki a jövõben elõrébb megy, mert látja, hogy a kisMcFly rabolni akar
6. Doki visszamegy Martyért (2. rész eleje)
7. Doki Marty és Jennifer elutaznak a jövõbe, hogy rendbehozzák a gebaszt
8. Az öreg Biff visszamegy 55-be hogy odaadja saját magának az almanachot
9. Az öreg Biff visszahozza 2015-be az elopott idõgépet
10. Marty Doki és Jennifer visszautaznak az alternatív 1985-be
11. Marty és Doki visszautaznak 1955-be hogy elvegyék Bifftõl a könyvet
12. A villám belecsap az idõgépbe és visszarepül 1885-be
70 év telik el. Így "utazik" 1955-be az idõgép
13. Marty visszarepül 1885-be, hogy megmentse a Dokit
14. A mozdony visszatolja az idõgépet 1985-be. Az idõgép megsemmisül
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Kongracsu neki! <#taps>#taps>
Þór vígi þessi rúnar
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
http://www.celluloidvilag.hu/cikk.php?id=101
http://www.celluloidvilag.hu/cikk.php?id=102
http://www.celluloidvilag.hu/cikk.php?id=103
Csak sajna nem tudtam befejezni...
Þór vígi þessi rúnar
ui.: Nagyon frankok a térképek!<#nyes>#nyes>

- Vöee, részeg disznó!
Þór vígi þessi rúnar
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Nah mondom mikor Marty a 2. részben viszamegy 85-be (amikor szembesül azzal, hogy Biff az annyának a férje, és õ a városban a király az Almanach miatt és, hogy az apja meghalt) és megál a Biff kaszinójával szemben és meglöki egy csöves és odafordul hozzá és azt mondja, hogy FRED na az a Fredd a testvére én arra gyanakszom de az? Amugy ez a jelenet nem annyira számit az "események kipörgetésében" de bassza a csörömet!
Amugy a kedvenc szavaim a trillógiából!
Mindegyiket a Doki mondta!
1. Fluxuskondenzátor
2. Téridõkontinum
sajnos leírni és kimondani a mai napig sem tudom pedig annyiszor halottam már, hogy huhhh...
Jah és "veszed el onnan a Mocskos mancsodat Biff"
A "Nyuszi vagy McFly"-t már nem is mondom mert az már emlitették! <#smile>#smile>
Lehet, hogy tulzásba viszem de én annyira komolyan veszem ezt, hogy már azon is elgondolkoztam megírom a negyedik részt sõt el is kezdtem de hagytam a faszba mert tudom, hogy nyomába sem fog érni az elsõ háromnak! Amugy az én kedvenc részem a 2. mert abban van a legtöbb agyalás sztem! De persze az 1. nélkül az agyalás xart sem ér a három nekem már nem az igazi vszinû azért mert joval késöbb készült mint az elõdjei! Ezuton teszem le tiszteletem Xboxman elött, hogy megcsinálta ezt a topicot köszönöm neked Xboxman köszönöm!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Monster House (2005) (filming) (executive producer)
Legend of Zorro (2005) (post-production) (executive producer)
Na ezek akkor már elkészültek legalább ... :)
Jöhetne az Indy4 ;)
Csak tipp volt, nem mondtam, hogy 100%, csak ismerõs.<#vigyor5>#vigyor5>
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Ez díszlet a stúdió mögötti parkolóban!
Þór vígi þessi rúnar

Ajánlom a The Movies c. játékot mindenkinek!!!
Sok kulisszatitokra fényt derít(het).
Þór vígi þessi rúnar