1135
-
#413 Így van! A 3. rész vége az, hogy megy tovább az élete, annyi változással, hogy a családja egy kicsit kikupálódott -
#412 De utána visszamegy 85-be és ugyanúgy folytatódik az élete, hisz nem marad örökre a jövőben, de tök mindegy, mert úgyis megváltozik az egész. -
#411 Van egy kis gixer a második részben.
Ugye az elején Doki visszajött 2015-ből, és mondta Martynak, hogy menjen vissza vele a jövőbe. Nos Doki amikor egyedül járt 2015-ben , akkor láthatta Martyt öregen, hiszen Marty éli a saját kis életét 1985-től 2015-ig. Viszont amikor Marty megy 2015-be, akkor nyilvánvalóan nem láthatja saját magát öregen, mert Marty "eltünt" '85-ben és csak 2015-ben bukkant elő újra!
Remélem érthető volt. Ti mit gondoltok erről? -
#410 Távlati terveim közt szerepel a régi szinkron 5.1-esítse és felfűzése DVD-re. De ez még a jövő zenéje. Most valami honlapot próbálok összedobni -
#409 Kinder tojás?? :DDDD -
#408 Biff új hangja :) Boros Zoltán, ha jól tudom. Kicsit furcsa volt ilyen "kemény" szerepben hallani, már megszoktam a Kinder tojás reklámjaiban... :) Nem passzol a karakteréhez... -
Rohamoszti #407 Ki mondta hogy eredetiben van meg?:P Tényleg tök jól összelehet hasonlítani a régi és az új szinkront... és hát a régi köröket ver rá az újra, de ha egyszer lesz házimozim még az is jól jöhet majd :D -
#406 Rettentő gyönge hamisítvány! Hiányzik a bátyád haja:
-
#405 Nézze meg a jogsimat Doki! 1987-ben jár le! Nézze meg a születésem időpontját. He, még meg se születtem!
-
#404 Tegnapi mérleg: 26 hozzászólás! Nem rossz :) -
#403 A topicnyitó - aki ugyebár Xboxman - már "nem létezik". 2002 óta nem volt jelen az SG-n, írtam nemi privit. Biztos egy másik nicsket használ. Nem kell p feltétlenül hozzá -
IStexI #402 500 per topic. Hát az nem semmi.... Ennyi kell, hogy lecseréje valaki a házigazdát? És az eredeti? A topic nyitó? -
IStexI #401 Hoppá! Nem rossz felvetés!
10es skálán 9es észrevétel:)))) -
#400 És ha már -nál tartunk:
amikor Doki visszamegy 1885-be, akkor ugye a DeLorean a levgőben van. Tehát amikor megérkezik 1885-be, a cucc kb. 4-5 métert zuhan. Vagy a kaszni volt nagyon fasza, vagy a Doki lett nagyon fasza kovács :)))) -
#399 Ugan nem időgép a kép szerintem nagyon tuti:
-
#398 Ezeket biztos ismeritek de azért belinkelem, hátha:
Ez
meg ez
no meg ez -
#397 Olyan DVD nincs! Csak olyan amin az a ratyi új szinkron van -
Rohamoszti #396 Ilyenkor jön jól ha olyan dvd-n van meg amin az 5.1-es gagyi és a régi szinkron is rajta van persze az eredeti melett :D Mondjuk annyira nem gáz sztem az új szinkron, habár a régit nem lehet überelni :) -
#395 Stimmel! -
#394 Én szerintem IStexI azt az 500 bejegyzést erre a topicra vonatkozott tehát ebben a topicban kell elérni az 500 hozzászolást nem pedig annak a személynek kell öszesen a fórumon teljesíteni ezt a bejegyzést de ha forditva értelmeztem akkor javitsatok ki!!! -
#393 Sztem is legyen B0B0 a házigazda de akkor várunk februárig ami engem kurvára nem izgat én házigazda nélkül is megvoltam ezidáig és ha ugy adodik életem végéig meg is leszek!!! -
#392 izé te vagy a végzetem
(najó nem :D) -
#391 lol
te vagy a négyzetem :D -
#390 McGrady! A négyzet nekem hergelt.... :DD -
#389 tejet kérek csokisat (Y) :DD -
#388 Értsétek meg, nekem nincs gyors netem. Csak személyesen tudom odaadni -
#387 jaja énse mondtam komolyan
nah on -
IStexI #386 Na de télleg ne offoljunk inkább beszéljünk a film megosztásáról!:)))) Bobo télleg feldob6nád valahova. Már vagy fél éve láttam utoljára előttem meg huuuu nem is tudom talán 3 éve? Szal hiányom van... -
IStexI #385 Na ne offoljuk szét a topicot! Én asszem 2 éve reggelhettem... szvsz megvan az 500 hozzászólásom is, ha már a feltételeknél tartun, de nem akarok házigazda lenni inkább csak aktív résztvevő:) Felőlem bárki lehet itt a góré! Javaslom, hogy Bobo vagy Bono legyen.. faszér ilyen egyforma a nevetek:) Inkább Bobo mert ő tángálja a topicot leginkább pontosabban ő viseli leginkább szívén a topic sorsát, talán így helyesebb a megfogalmazás! -
#384 nekem 3000-4000 valamennyi hsz-em van és augusztusba voltam 1 éves szülinapos :))
szal ide jöhetne :DDDDD
-
#383 BOBO! Ugye te csináltad meg a filmeket a régi szinkronnal. Nem tudnád feldobni vmi torrentre? -
#382 2004. 11. 16. már 13 hónapja és egy napja regeltem magam de faja!!!
-
#381 Nekem megvan az egyév és sztem az elkövetkezendő héten meg is lesz az az 500 hozzászolás! De ha annyira akarsz lenni hát legyél kibirjuk éppen februárig valahogy! -
#380 Tetszett?? :)) -
#379 Na srácok:
Házigazda létezéséhez szükséges jogok:
-minimum 500 hozzászólás (itt még gyúrnunk kell bár a tegnapi nap után ez nem lesz nehéz
-minimum egy éves regisztráció (ehhez nekem kell még várni februárig úgyhogy akkor majd újra felhozom a témát) -
#378 Még nekem sem jeleztek vissza a házigazda kérdésben :( Nem mondhatnám, hogy kapkodó idegbolondok :) -
#377 Gyűlünk! :) -
#376 Bocsi, csak azert valaszoltam ilyen sokara, mert most tevedtem ide vissza es be kell potolnom harom oldalnyi anyagot :-) -
#375 En voltam az universal studioban, ahol ez az egesz diszlet all...
Mas sok filmben is lehet latni... -
#374 Akkor most már ennek örömére igazán beratyizhatnák azt a qrva bannert!