Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Athletic  Bilbo
hát ez nagyon érdekes 😊)))))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

killer123
Hali fiuk,lányok.
Ez mi akar lenni??
New Game-ra nyomok és ezt dobja ki.

Jó konfig.

Broafka
én azt javaslom hogy menjel végig az úton, át a kis hídon, és menj azon a kis úton (ami a vár mellett van) addig amíg jobbra nem kanyarodik lefelé az út! ott forduljál balra és a fussál a vizes árokba kikerülve az orkokat, úgy legyen a nézeted hogy lásd hogy mögötted fut az ork... MERT ha csap akkor egy picikét a kamerát fordítsd el (magyarán egy picit jobbra vagy balra változtasd az irányt) és akkor nem fog eltalálni és úgy végig lehet futni

ez így bonyolultúl hangzik, de majd lehet hogy csinálok egy videót hozzá!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az egyik oldalán van egy törött ostromgép. Azon lehet felszaladni a várfalon át a várba. Ajánlom, hogy vagy egy speed potion-t igyál meg, vagy változz át vmilyen állattá. De ügyelj arra, hogy mielõtt felmennél a nagy fa gerendára változz vissza, mert különben a paladinok kicsinálnak

Est Sularus Oth Mithas

Segítség!!! Nem tudom hogy hol lehet bemenne a bányavlgyi várba a 2. felvonásba. Légyszi segítsetek!!!!!!
De jó csend van<#smile>
Egykérdés:
A sima Gothic2ben Milyen erõs az egykezes nehéz érckard? (zsoldosoknak)

nem

még sörrel is megkínáltak, nem? <#taps><#taps><#taps>

Est Sularus Oth Mithas

Én mindent kicsinálok ami gonosz és megtámad.
De azok a varánok egészvégig barátságosak voltak.

tibor16
Akkor nem sokra jutsz a játékban... mindamellett, hogy tisztelni való az elgondolásod, viszont - ha az elveket vesszük - a varánok nem azért hagytak békén, mert jótét lelkek <#vigyor3> hanem mert beleszaladtál 1 bugba. Nyugodt lehetsz, ha más varánokkal találkozol, azok meg fognak támadni - hisz a szerepük, a teremtésük szerint támadó (és nem gonosz) lények, amivel XP-ét szerezhetsz. Azért vannak ott. Azért készültek. Dicsõ lovag, itt muszáj mindenféle módon kaszabolni, mert csak így lehetsz erõsebb, és az igazi ellenfeleket is csak akkor tudod legyõzni. Ennek semmi köze a gonoszsághoz.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

én meg fáztam és kellet a bõre azért öltem le.De a kaja se mindegy mivel csöves vagyok és éhes

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Broafka
<#zavart2>
jaj istenem... ha éhes vagyok akkor megölném a valóságban is... hús + 10 xp
tudod, abban a korban nem volt olyan hogy megkímélem az életedet!
ha te odaszülettél volna az biztos hogy te már rég nem élnél!
és a mai világban is sajnos csak úgy élhetsz meg ha te vagy az erõsebb, gondolom ismered ezt a mondás:
az erõsebb kutya baszik!

Én meg nem!
És én erre azt tudom mondani, hogy szadista köcsög.
Én mágusként találkoztam két varánnal kik nem támadtak meg, és hát éltek továbbb.

Broafka
én a játék elején még azt a bárányt is megöltem 😄 (még is csak hús 😛)

Én nem vagyok szadista köcsög!
ÉN nem ölök ártatlan lényeket!

Broafka
megölhettél volna még egy pár meatbugot 😄
és akkor lenne még egy lvl-ed 😊
amúgy meg jó dolog a tolvajcéh... és kit érdekel hogy tolvaj vagy-e vagy nem? jó dolog és sok xp-t meg zsét lehet vele szerezni 😛

Nem vagyok tolvaj! Amit akarok azt megszereztem!
Egyébként könyû! Ez sima G2. Amit lehetett azt kinyirtam.

Broafka
nem tanultad meg a pickpocketet? 😄
lol, akkor ez még nem tökéletes!!!!

Hogy csináltál level 40-es karit? csak simán végigjártad a térképet és megöltél mindent? Hogy lehet 40. szintre tuningolni a hero-t?

Ez számomra egy tökéletes lovagi kari.

Ez meg a nagy Beliar isten földo helytartõja.(kicsit kicsi)

Nekem sem mûködik ez a bug. És ez tényleg élet amulett. Ahol én találtam ott volt két patkány és alatta volt 4-5 lizard...

Broafka
basszus, a húsbogarakat is megtaláltam a csontváz körül!
annyira sok hely nem lehet!
meg Lizardok is ólálkodnak ott, és én inkább a Lizardok közelében találtam meg, de aki tudja hogy hol van ez, az menjen oda és print screenezze le!!!

te csinaltad rosszul 😛 nem jo helyen neztel szet mert ott nincs varg csak husbogar 😛

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Broafka
én megkerestem ezt az amulettet, de basszus, elõször is ez se nem dex amu, se nem ero amu, hanem élet amu, és nálam nem mûködik ez a fel-le huzogatós bug
befolyásoló tényezõ a verzió szám, vagy az hogy eredeti-e a game?
vagy pedig rosszat találtam meg :-/
de még a wargokat is megöltem (jah és chapter 2-ben vagyok)
szal nem tom hogy most én csináltam valamit rosszul, vagy ez a bug nálam tényleg nem mûködik :-/

Takanohana
Jaja! Azonkívül a sima G2-ben csak Cassia tanít zsebmetszést, ami szintén jó xp és gold forrás.

Broafka
nem muszáj de nagyon tanácsos, xp és aranybánya ha belopod magad a szívükbe és segítesz nekik!!!!
miután minden küldit megcsináltál nekik (DE TÉNYLEG MINDENT, RAMIREZT SE FELEJTSD KI) akkor megölheted õket (simában asszem 300XP/fõ (addonban 400 XP))
és van egy kulcs ami egy sokáig szöszmötölõs ládához visz és abban is rendkívûl jó cuccok vannak 😊
szal érdemes belépni hozzájuk

Methylisocloro
Köszi a válaszokat de az istenek áldását már megcsináltam. Tolvajcéhbe muszáj lenne beállnom?

Az a vicc hogy már régebben végigvittem a Gothic2 simát és nem emlékszem ilyen problémára.

Szaruman
Tolvajcéh rulz😉

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

*kérned

Est Sularus Oth Mithas

Áldást kell kénred az istenetõl, és fizetni neki pénzet 😊

Est Sularus Oth Mithas

Methylisocloro
Hol lehet a lockpick skill-t megtanulni a Gold-ban?
Thorben bútoros mindig azt mondja hogy nem bízik bennem 😞
Pedig már citizen + milicia tag vagyok.

Broafka
jaj ne kezd már megint a "beszéljünk magyarul" kötözködéseidet <#pardon1>
amúgy baromi jó a kép 😛 így nézel ki? szép Forbidden fejed van meg jó fehér bõröd 😛 (ha nem értenéd, nem jeleníthetõ meg a kép 😛)

Az Beliar karma!!!!!!!!!!!!!!!!
Mittudsz?
semmmit!<#nyes>
Ja én így vagyok:
Az én vagyok a sima G2ben 😊

Broafka
tényleg nem :-/
amúgy elkezdtem a sima G2-t 😊
már untam hogy unalmassá válik az egész játék miután megszerzed a claw of beliart... lássuk mit tudok sima G2-ben 😊

Grave Digger
Wááá, nem érted 😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Broafka
jó de akkor sem értem milyen gyerekekrõl beszélsz azon a területen volt egy nagy TROLL, pár HÁRPIA, meg pár GOBLIN

Grave Digger
Oan könnyedén nyírtam ki õket, hogy nem is tûnt fel, hogy ott voltak, csak ezért írtam 😊)

Broafka
kik gyerekek? :-/

Grave Digger
Azok még gyerekek, nem is tûntek fel, mikor kinyírtam õket 😊)

Broafka
meg egy zombi, és pár hárpia, de ez már részlet kérdés 😊

Grave Digger
Ha minden igaz, egy troll és pár goblin található a bejáratnál.

tibor16
amit keresel az 1 barlang, eléggé eldugva, kis térséggel, monsztákkal elõtte - kiegészítettem a többieket (bocs) csak így talán könnyebben meglesz

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Broafka
vagyis hülyeséget mondtam, nem kell reinstalálni csak simán rákattintasz a default gombra és visszaállítja az alapot!

Broafka
pedig hidd el hogy könnyebb mindenkit kinyírni vele, már csak azért is mert amikor támadnak akkor ilyenkor õk is kifordulnak (valamilyen oknál fogva) így gyakorlatilag el se találnak, de megér egy próbát sztem kipróbálnod, lehet hogy tetszeni fog, ha meg nem tetszik akkor reinstall, persze elõtte mentsd ki valahová a mentéseidet...

Takanohana
Kösz. Bár nem fogom használni, trollt a legkönnyebb leverni eleve is, csak idõ kérdése. A gólem idézése poénnak jó.

Broafka
trollt én lvl 1-esen kinyírok neked 😊
ha akarod ököllel is 😄
van a sima G2-ben egy olyan hiba hogy ha átállítod a beállításokat akkor az alap helyen is ott maradnak meg az új helyen, így kell beállítani a turn leftre meg a strafe leftre az 'A'-t a turn rightra meg a strafe rightra a 'D'-t és így akkor az ellenség körül körözni fog és csak kattintanod kell és támad, nem kell megállni és úgy támadni, hanem körözöl, katt és támad... 😊

Takanohana
Igen, az idézések is baromi jók. Troll ellen idéztem 2 kõgólemet, jól elszórakoztak egymással (mármint a gólemek, egymásnak estek a marhák). Úgyhogy legközelebbre csak egy gólemet idéztem, az a trollal akaszkodott össze. Végül a troll gyõzött, de meggyengül õ is.

Broafka
a lurker is király, nagyokat lehet vele ugrani...
De a legnagyobb fun a démon idézés, fõleg amikor megidézel egy démont a városban 😊
ha valaki már rettenetesen unatkozik addonban, vagy sima G2-ben (bár addonban jobb) én nyilas voltam és (persze mentettem elõtte) mindenkit lenyilaztam a városban, az összes knight-ot és léptem is egy szintet 😄
Addonban 1 knight: 400 XP és a kikötõben egy csomó van 😄
persze utána visszatöltöttem de akkor is poén volt 😊

Takanohana
Ja! A vérlégy volt az igazi. Gyors volt, nagy magasságból is simán le lehetett vele ereszkedni. Dragon Snapper tényleg nagyon jó, és az orkok meg sem támadják. Én tûzgyíkot is szoktam alkalmazni, jól lehet vele perzselni.