21229
-
#17704 okok -
W B #17703 A Tűzmágusok templomában a felső emeleten. Lent a mi régi barátunk Milten kotyvaszt italokat. -
#17702 az rossz -
#17701 lehet vhol olyan rúnát szerezni hogy beteleportáljon a bányavölgyi várba? -
totya4 #17700 Nem. -
#17699 asszem -
#17698 60-at véd mindenböl -
#17697 most olyan páncélom van mint wolfgarnak -
#17696 Ha végig viszem a játékot utánna lehet szabadon mászkálni a térképen és befejezni az elmaradt küldetésekket? -
#17695 Jajj...Képzeljétek el hogy a 2.fejezetben tartok mikor be kell jutni a bányavölgyi kastélyba, de én az orkváron kerestem a bejáratot:)))))))azt hittem hogy az az embereké...mondjuk fura volt hogy annyi ork volt ott de elmenekültem és megtaláltam a jó várat:) -
totya4 #17694 Al-gonosz... :) -
#17693 jó, te lehet hogy harcoltál a G2-ben beliarral, de én nem, és mivel a legutolsó szörny a játékban az az élőhalott sárkány, ezért én azt tekintem főgonosznak
(csak tudnám hogy most miért kötekedsz...) -
W B #17692 Igazából a "főgonosz" Beliar azaz isten. -
totya4 #17691 A való életben vazz kitől kérdezel mit hogy csinálj? :) Ha elindítod a játékot, te ott vagy és akkor vagy, ahol és amikor a játék játszódik, tedd, amit tenned kell :) Ha valami kérdésed van, kérdezz az emberektől, de akik ott vannak! :) -
#17690 ok.bocsi a sok kérdésért :( -
#17689 ez lovag pácél, és kb a 3. fejezettől kapod meg, amikor kiszabadítod bennetet, de ne mondjunk már el mindent basszus, játszál már magadtól is egy kicsit... -
#17688 bazz...senki se ír??? -
#17687 ien ruhára gondoltam..iet honnan lehet szerezni: #16472 -
#17686 mi a főmufti? -
#17685 tök jó hogy lehet a játékbameg lehet benne-zni meg -ni :)))))))))))) -
#17684 azt hittem anno hogy valami normálisabb főgonosz lesz, tök könnyű azt az utcsót kinyírni :-/ -
#17683 jaaaaj, nem tudtam mikor fogod kijavítani :D
tudtam hogy rosszul fordítottam :D
sőt, igazából, én jól fordítottam, csak ők fordították rosszul, de tény hogy az jobban hangzik, mind1, nálam Shadowbeast marad! -
W B #17682 A sárkányokra ne mint állatokra gondolj, az orkokkal egy hadseregbe tartoznak.
Amjd a bánya völgyben 4 van, és az utólsó fejezetben 1, és egy előholt -
W B #17681 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!! NEM ÁRNYÉKSZÖRNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HANEM ÁRNYÉKFUTÓ!!!!!! ÉS akkor már dögevő. -
#17680 és kóddal hogy lehet? -
#17679 és sárkányokat hol lehet találni? -
#17678 nem tudok róla, hogy kódnélkül lehetne valahonnan szerezni, de ha Paladin ruhára gondolsz, amit hordanak a nagyarcok is, akkor azt a templom alatt fogod tudni majd megszerezni később a játék végénél (sajnos) -
#17677 Kereszteslovagruhát honnan mikor és mennyiér lehet szerezni? -
#17676 én nem csak a lovat, én olyat várok a G3-ba hogy lehessen szerezni lasszót vagy ilyesmit, és betörni egy Scavangert vagy egy ShadowBeast-et (Árnyékszörnyet) és akkor egy ideig lehetne rajta lovagolni, utána meg ledobna, vagy meghalna vagy ilyesmi, szerintem nagyon nagy lenne benne -
#17675 jaja... lovat hiányolom a gothic II-ből is...:P -
W B #17674 Nekem elég egy hűséges ló. -
#17673 Kereszteslovagruhát honnan mikor és mennyiér lehet szerezni? -
#17672 csúnya :) (pozitív értelemben)
reméljük majd lehet venni turista kézikönyvet, meg látványosság-bejáró tervezőt :)
hogy 1 év alatt mit érdemes megnézni és mit nem :D -
#17671 off(Oblivion): Ja a helyszínek - ha felveszel 1 küldit, helyszínek elevenednek meg, szereplők lépnek be, barlangot, szentélyt találsz stb... - ezek rejtve vannak amíg nem küldizel... erere gondoltam amikor azt írtam - több a helyszín -
#17670 Így van - kissebb (ha kissebb) a terület de rengeteg a küldi és rengeteg féle karakter lehetsz, ezek küldijei némiképpen másak (bár megcsinálható másik féle karakterrel is). Ha csak bejárod a megadott területet, viszonylag hamar végzel, mintha bejárnád Khorinis + szigetnek a felét. A plusz abban rejlik, hogy millió küldihez millió karakter és majdnem teljes szabadság társul. (a millió azért túlzás). Sz'al a játékot nagyon sokáig játszhatod (akár 1 évig vagy tovább is) hogy a főküldibe egyáltalán beleszagolnál. Mindenféle karaktert csinálhatsz, lehetsz tolvaj, harcos, mágus, csatamágus, orgyilkos, gladiátor stb 40 féle módon. Ezért nagy találmány. (remélem a Gothic 3 is hozza majd ezt a formát). Aki Gothicozik, annak mindenképpen ajánlom, annak tetszeni fog. Játszani kell, mert így túlzónak tűnhet amit leírtam, ki kell próbálni... (angol tudás szükséges, - de ha a fórumot/faq-ot figyeled el lehet boldogulni). -
#17669 huh...Ezt egy év alatt nem tudom végigjárni...(játékidőt számítva)
De aggasztó az a minimum 1Giga ram...:P -
#17668 opsz csak nem az ami ott jobb oldalt van az a 3 pici valami.....
Jézusom,akkor ez baromi nagy lesz! -
#17667 az a baj,hogy ez így nem mondd semmit,ha legalább mellé lenne téve a régi terület viszonyításnak... -
W B #17666
Ekkora Gothic 3 terület jó lesz? -
#17665 ööö ez nekem nem teljesen világos.
Kisebb a terület,de helyszín több?
Mit értessz helyszín alatt?
Mert ugye Gothic-ban 3 nagy térkép van,mármint addon,de az elég változatos...példul Bányavölgyben,hol északon havas a táj,a hó esik,hol mocsárban caplatsz stb..