Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó nehézre sikerült az Addon.Régebben egyszer már végigvittem a sima G2-t tûzmágussal... Most az Addonban paladinként harcolok...
Elsõ kérdésem: most jutottam be a Ravenhez vezetõ portálba. Ezt a részt teljesen végig kell vinni, mielõtt folytatódna Innos szemének feltöltése? Mert senki nem utal rá, hogy átvenné Vatras helyét a városban...
Második kérdésem: beléptem a Ravenes rész portáljába, megöltem pár szörnyet, találkoztam Alligátor Jackkal, majd mentettem (egyedüli mentés). Vissza akartam menni a portálon Khorinisba, mire lefagy az egész... Valakinek volt már ilyen? Mit lehet tenni?
Köszi a válaszokat elõre is
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
még nem próbáltam, de szerintem addonban ez ki van javítva...
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
amúgy hol is van ez a gyûrû, meg ez addon? <#zavart1>#zavart1>
Megjegyzem, hogy nekem csak egyszer sikerült.
De az a legjobb, hogy még akármi lehetek.<#whatever>#whatever>
Errõl mia véleményetek?
Ez az én ujrajátszó mentésem.
FONTOS: ezután elõször Pyrokarhoz menjünk, ne Xardashoz különben kétszer futhatunk!
szal menjünk Pyrokarhoz õ azt mondja hogy nem megy Xardas miatt, majd menjünk Xardashoz és beszéljünk vele hogy Pyrokar nem akar segíteni miatta, így Xardas ad egy kulcsot!
A láda a kulcshoz Sekob házában van, nyissuk ki, vegyük ki a könyvet, majd vigyük Pyrokarhoz, így már fog segíteni nekünk.
FIGYELEM: ne felejtsük Bennettõl elkérni az amuletet ha eddig nem tettük meg, különben ismét 2X futhatunk
(és szerezzünk be 3 swampweed növényt is!!!)
Még1x köszi mindenkinek a segítséget.
Est Sularus Oth Mithas
Addon pálya még nincs teljesen befejezve. Az orkok kicsit megnehezítik a dolgom a mansion-ok megtalálásában és a szellemmel való társalgásban, aki be tud juttatni Raven után
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Elakadtam az INnos szeme küldiben... 😞 Elég erõs lettem, hogy elboldoguljak a csuhásokkal. Megöltem mindet, majd megszereztem Innos Szemét is. Megcsináltattam, de ezután se Vatras se Pyrokar, se pedig Xardas nem mond semmit ezzel kapcsolatban. :S Így nem is tudom újra feltöltetni a szemet. Valakinek vmi 5lete? Végigjátszásban nem találtam semmi megfelelõt.
Est Sularus Oth Mithas
Alap angollal is egészen el lehet boldogulni az addonnal, ha meg elakadsz, ott a végigjátszás. Xardas arról beszél az elején (alap angolommal, ha jól értettem), hogy nem csak a sárkányokkal kell törõdni, Beliar több vasat is tart a tûzben, elõhalászta Raven-t (Gothic 1, Gomez jobbkeze), felturbózta mindenféle sötét erõvel, és most Raven is kiirtandó ellenfelünk lett. A laposfejû megéledõ kõszobrok a Kõõrök, Ravent segítik, ezekkel többnyire Jharkendarban, az addon pályán fogsz összefutni, nem nagy ellenfelek. Raven-problémával a vízmágusok foglalkoznak, fordulj Vatrashoz bizalommal.
akkor nem szórakoztató a játék ha máris tök pro vagy... halál uncsi...
no mind1...
Sajnos úgyhallottam, hogy nem lesze... Ez ugye nem igaz?
Én elkezdtem addonnal a gémet, de így semmyilen formában nem jó az alap magyaritás. Ezért alig értek valamit belõle.... De legalább azt mondjátok el, hogy kik azok az életre kelt szobrok, meg az a faszi aki elteleportál vagy mit csinál. (ezt a történetet Xardas meséli el az addonban)
És itt egy extra kérdés: A Gothic 1-ben, milyen trükkel (nem cheat) lehet elérni, hogy a karakter már az elsõ fejezetben 25-ös szint körül legyen?
Közben rájöttem, hogy jót tehet, ha átruccanok Ravenhez, és ott még lehet bõven szintet lépkedni. 😊
Est Sularus Oth Mithas
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Még megjelenéskor játszottam G2-vel, azóta nem (ez jó rég volt). Most, hogy megtaláltam ezt a gold editiont, megint feltelepítettem kieggel együtt. 3. fejezetnél járok, amikor megjelentek a csuhás majmok és k**va nehéz õket megölni. Lehet rosszul emlékszem, de nekem annó sima G2-ben könnyebnek tûnt õket elintézni. Zsoldos vagyok egyébbként 13. szint környékén. Rosszul osztogattam volna a skillpontokat? Vagy tényleg ennyire nehéz lett ezeket megölni? Vagy ennyire nehéz volt annó az alapjátékban is, csak rosszul emléxem? Elõre is köszi a segítséget.
Est Sularus Oth Mithas
persze ez nálam másolt cd!és a sima g2!mikor a játék legelején mész Xardastol Khorinisbe ott utközben leszolit egy bandita miután végeztél vele és a társaival menj ki a barlangbol és a lépcsön az elsö lépcsöfordulonál mász fel (barlangbol nézve bal oldal) és menj egyenesen miután átvergödtél a bozotton ott lesz egy csontváz amit huspoloskák esznek, na ott 5 méteren belül nézz körül és ott lesz!ezt csak a második fejezettöl tudod megszerzni!ha milicia vagy akkor ügyesség gyürü lesz ott ha zsoldos akkor meg erö!vigyázz mert ha a csontváztol északra leesel akkor egy völgybe kerülsz ahol mindenképp meghalsz ezen a szinten az árnyékfutok miatt!ugyhog mielött megkeresnéd érdemes menteni!

DragonHunter a naffejüü a lovon

Egyébként engem nem zavar ha egy témát részletesen kivesézel, csak aki most ismerkedik a játékkal, annak jobb ha maga is rájön dolgokra, és nincs minden a szájába rágva meg az érdekesebb poénok elõre lelõve.
Szerintem elõször érdemes mindenképp úgy végigvinni h. nem vesz igénybe semmi segítséget az ember, csak ha vhol végképp meg van akadva. Így adja a játék az igazi, utánozhatatlan hangulatát.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
hen-tes igazat szollot, te ellene szegülsz! Tán még mindig kémkedsz?
hen-tes
Miért jó az neked, hogy leszólod a hozzászólásomat? Végignézve ezt az egész topicot, nem jellemzöek rád az ontopic beírások, a többiekkel és velem ellentétben.
- Szóval úgy gondolod, hogy az összeset belinkeltem:
Azt a 7 (hét) darab képet linkeltem, amelyek nekem nagyon tetszettek. Nos látogasd meg a honlapot, és láthatod, hogy 294 darab comics és 135 darab egyéb kép található ott.
A darabszámtól eltekintve sem értem, hogy mi a problémád a képekkel. Szerintem jók. Végigolvastam a topic 16000 hozzászólását, és ezidáig senki sem hivatkozott arra a képgyüjteményre. Maga a portál eddig pontosan háromszor került említésre ebben a topicban a térképei és az adatbázisa miatt.
Mindenesetre elnézést kérek azoktól akik már látták azokat a Gothic képeket, és most rosszul lettek az ismétléstöl.
- Engem "buzgómócsing"-nak tartasz:
Ez már a te személyes problémád, hogy kit kinek vagy minek tartasz, és szerintem nem ebben a topicban kellene ezt közzétenned. Én sem írom ide, hogy minek tartalak, mert ez nem ideillö információ, esetleg még sértö is lehetne neked.
Szépen megkérlek, hogy a továbbiakban inkább azon 'buzgólkodj', hogy ONtopic hozzászólásokkal gazdagísd ezt a fórumtémát!
Innos legyen veled. Üdv.
Olvasd ell a végig játszást!