21229
  • Shaman
    hátöö ha jól rémlik ez abszolút single-player gamma,semmi multi nincs benne,így cooperatív sincs..
  • rosti
    http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=17
  • skybot
    Tud a valaki az1.32 vrezióhor crcket? Ha igen linkelje be lécci!
  • Mr_no_NaMe
    Régebben is kérdeztem már azthiszem, de hátha mostmár van valami...
    Szal az első kérdésem, hogy cooperative mod van már valamelyik részhez?
    És a második: Tudjátok van sok mod amit megszálott fanok csinálgatnak...szóval ők milyen szerkesztővel csinálják ezeket? Nekem is kéne egy ilyen Gothic szerkesztő. Mert ha nekik van, akkor nekemis kell és gondolom innen nem csak 1 embernek jönne jól. Egész nap ott ülnék fölötte tán még suliból is lógnék :D
  • Toroco
    én hamarosan végzek a 2. fejezettel. még egy küldetés van vissza,, meg még bejárom a térkép déli részét, ahol van az a nagy torony, meg még egy hely van északon ahol nem voltam, azt a feljárót egy marér sárkányrabló örzi. én most level 16os vagyok, de már csak 2000xp kell hogy 17 legyek. a sok orkot meg még megsem öltem a vár körül.
  • Toroco
    hardver tesztet nem csináltam, de virust az nincs. azóta nem csinált hibát a játék.
  • Mr_no_NaMe
    Egyszersem játszottam még ennyire pontosan a Gothiccal...
    2. fejezet végén vagyok 20 szintesen :DDD Általában ilyenkor 13-14 szoktam lenni.
  • totya4
    Nincs. Valamelyik tipp segített / hardverteszt eredmény?
  • Mr_no_NaMe
    Angol verzió eleve 1.31-es azt nem kell patchelni.
  • Toroco
    nincs patch az angol verzióhoz? eddig csak a némethez találtam 1.30-at
  • Toroco
    köszi a tippeket, megfogom próbálni. az utolsó mentésem teljesen elveszett, azzal mindig hibát ir ki. egyel elöbbit betöltötte, de igy vesztettem játékot, amit majdnem sikerült bepótólni, de közben megint kilépett. szerencsére dupla mentést csináltam.
  • totya4
    Egyéb tippek :

- Nyilván van víruskereső a gépeden, de a biztonság kedvéért futtass le egy online(!) viruskeresőt is (kaspersky, panda....stb).

- VDFS.DMP-t arhiváld le majd töröld ki. G2 indítása után emiatt újraindexel majd. Ha gond lenne, visszateszed az arhívból.

- Ha lehetőséged van, próbáld egy másik vinyóra telepíteni a G2-őt.

- Save-kat mentsd le mind. Újratelepítés előtt teljesen töröld ki a G2 eredeti könyvtárát. Save-k legyenek arhiválva! Miután feltetted a G2-őt mehet rá a magyarítás.
  • totya4
    Szia, ezek a programok alapon általában addig futnak, amíg le nem lövöd őket. Ugyanis a tesztek minnél tovább tartanak, annál nagyobb az esélye annak, hogy kijönnek az esetleges hibák. Ugyanis a hiba természete olyan, hogy nem kötelezően kell kijönnie minden esetben...

Ha elérte a 100%-ot, azaz 1 pass lement, akkor egy ellenőrzés megtörtént. Egy estére azért én bennhagynám valamikor (reggelig)...kicsit furcsállom különben hogy 2 óra alatt 6 pass lement neked...

Ezek után ha a hardvert akarod vizsgálni a következőket próbálnám a helyedben : prime95 (winmem+proci), hdd smart kijelző program, hdd hibadetektáló program, a vincsigyártó saját hibaellenőrző programja.
    A vincsiteszteknél nagyon oda kell figyelni arra, hogy ne törölje/írja felül a teszt során a tesztelt felületet, különben az adataid elvesznek. Tehát ha nem világos az adott program használata, akkor ne használd.

Próbáld meg a progit más könyvtárba telepíteni mint eddig. :)
  • Toroco
    most sem volt jó a játék. megint ujra installáltam, talán most jó lesz. a #18010-es kérdés még mindig áll.

itt egy kép az adott hibáról. de az a poén hogy a játékban a _work/data -n belül alapból sincs sound könyvtár, szal nem értem hogy mit keres.
  • Toroco
    meddig fut ez a program? most a pass count 6-nál van, és már több mint 2 órája megy? most ez már hatszor csinálta meg a tesztet, vagy még mindig nem végzett?
  • Toroco
    köszi. meg is csinálom azonnal.
  • totya4
    Üdv,

"A kilépegetős embernek javaslom hogy goldmemory-t szedje le, csináltasson vele boot floppy-t"

Tehát igen, kell neki. Ugyanis a memóriát csak úgy lehet tesztelni, ha az szinte teljesen szabad, nem használja semmi, stb.
    Tehát adsz neki egy üres floppy-t (érdemes frissen formázni és vírusellenőrizni) és megcsinálja.
    BIOS-ban beállítod hogy floppy-ról bootoljon a rendszer (teszt után állítsd vissza), és bootolsz a floppyról. Egyetlen hibának sem szabad lennie a teszt lefutása során. Egynek sem. Csinálja egy ideig, viszont alapos.
  • Toroco
    Totya ez a goldmemory dolog hogyan működik? kikéne nyomni floppyra? mert mindig floppyt akarja hogy betegyek.
  • Toroco
    szerintem. küld el a javitottat a magyaritás portálosoknak, aztán ők ldöntik hogy közzé teszik e. szerintem nem olyan nagy próbléma a terjed a javitott.
  • totya4
    Én secperc alatt kijavítottam ezt a nemcsere problémát mert engem marhára zavart, de a fordító iránti tiszteletből a javítást nem terjesztem széles körben. Elküldtem neki a javítási metódust, de úgy látszik eddig még nem ért rá. Sebaj az addon fontosabb mint ez :)

#17355-#17365
  • lazadio
    Ehe, nálam is az összes földműves "parasztasszony", az összes polgár meg "polgárnő". Dehát ez legyen a legnagyobb baj. :)
  • lazadio
    Majd holnap nyomok be egy képet a karakterlapomról, mert valami hihetetlenül gyík az emberem, pedig akit tudok, azt megölök.
    Ja, az enyém nem az addon, csak a sima. Az orkookat meg általában egyenként elcsalom néhány erősebb npc -hez, azok jól megverik, én meg a kegyelemdöféssel begyűjtöm az xp-t. Nem túl hősies, dehát kemény idők járnak arra :D
  • lazadio
    Na, a barlangot azért megtaláltam.
  • Mr_no_NaMe
    Mivel délután el kellett mennem csak 1-másfél órája tudtam elkezdeni...viszont Lobart tanyáján érdekességre leltem :

Namostezhogyvankérem?
    Amúgy nagyon jó...1 óra alatt jutottam el kb a városig! Most úgy játszok, hogy mindent végighallgatok, elolvasok, felveszek és odafigylek mindenre amire tudok. Most kicsit szünetelek mert kaja meg minden, aztán meg game hajnalig :)
  • Shaman
    sima G2 vagy addon?

Egyébként szinte mind1. chapter 2-ben még nem nagyon bírsz el az orkokkal,max ha elcsalogatod a rámpáig őket a bányavölgyi várban,de ez is inkább csak sima G2-ben müxik,mert ott gyengébbek.
    Sima G2-ben én leírtottam chapter 2-ben az ork ostromgyürüt a rámpához csalva,s nyílpuskával lövöldözve. Addonban sajna olyan erősek lettek,hogy 1 lövés max 1 mm-t visz le a hpjukból,szal nem éri meg sem boltban,sem időben.
    "hivatalosan" chapter 4-ben fogod tudni legyakni öket nagyjából,kínlódás nélkül.
  • lazadio
    Bocs, így jobb lesz.
  • lazadio
    Hali, elakadtam a bányás küldetéseknél ott, ahol Diego valami barlangba vitte az ércet. Nem találom a barlangot. A végigjátszásban "középső tábortól északra, a mocsártól egy kicsit keletre" van, de nem vágom melyik tábor és melyik mocsár.
    Valaki lenne olyan kedves, bejelölné nekem a térképen, hogy hol is lehet, mert már órák óta bolyongok csak (gondolom már 5ször elmentem mellette).

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1096139003&status=galeria&galeria=Gothic+2
  • Mr_no_NaMe
    Ki kellett nektek harcolni ezt?!?! Nem hiszem el :o)
    Most megin nem fogok ma túl sokat aludni :DD
    [install Gothic II]
  • lazadio
    Hali!
    Az normális dolog, hogy a második fejezetnél járok, de az emberem olyan csira, hogy szinte még egy orkot sem tudok lenyomni?
    Az első részt végigtoltam, ott azért combosabb voltam. Lehet hogy sok küldetést kihagytam?
  • Toroco
    ya a rendszert nem húztam. meg a memorit sem futtattam. még nincs is meg. nem foglalkoztam vele még
  • totya4
    Látod, és arra se felel hogy húzza-e a rendszerét :)

Szerinted a goldmemory-t már lefuttatta?
  • Toroco
    fongom sincs. néha máskor is csinálta, de akkor nem kellett ujra instalálni. már nem is játszottam vele két napja ez miatt.
  • Esrohnoil
    Akkor a többieknél miért jó?
  • Toroco
    más program nem csinál ilyet. még ha hibázik is a merevlemez, akkor sem hiszem hogy 4 install után 4-szer veszik el ugyan az a fájl.
  • sunmalac
    A csontvázmágusok pl. végtelen számban képesek csontvázakat idézni, így lehet rengeteg szintet lépni. (idéz -> leüt -> vár ->...)
    Sokat kell vle mókolni, de ha vlkinek a rekordöntögetés a célja, akkor hajrá!
  • zsirfecske

bocsesz, de muszáj homorítani.
  • zsirfecske
    nekem is kilépegetett folyton, sőt, az utolsó két videót nem is tudtam végignézni mert mindig kidobott. kicsit idegesítő, valaki elmondhatná nagy SPOILER-ek közt, hogy mi a vége...

amúgy sikerült valakinek csalás és npc gyilkolás nélkül eljutni 50-es szintre? nekem 49 volt a max :(

ja és még annyit, hogy ez a legjobban kitalált rpg amivel valaha játszottam! várom a 3-ik részt...

ps.: nemtudom ismert hiba-e, de mikor az 5-ik fejezetben Diego-t elhívtam a hajóra és felvette a csinos páncélját, véletlenül visszavontam a meghívást, majd újból megkértem hogy tartson velem, mire ő megint átöltözött, de ezúttal egy szál alsógatyóban jelent meg és úgy indult el a kikötő felé! vicces volt...
  • totya4
    Olyan hogy kompatibilitás PC-nél nem létezik. Lehet hogy nem is a memória volt hibás, csak az adott lapban nem futott megfelelően a megadott beállításokkal.

A kilépegetős embernek javaslom hogy goldmemory-t szedje le, csináltasson vele boot floppy-t, és futtassa. Túlhúzva nincs a rendszer ügye? :)
  • tibor16
    Sziasztok, nekem volt régebben kilépéses hibám, csak sokára jöttem rá, hogy az egyik memória blokkom hibás volt és ami más programnál nem volt gond azzal a gothic amikor oda ért szépen kilépett.
  • Duzsuki
    Más program nem szórakozik?
    Mert előfordulhat hogy a merevlemezed hibázgat és sérülés miatt elveszett pár fájl. Még előfordulhat program miatt is valami belekevar.