Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon a meredek összekötõ úton összesen 2x ha végigmentem, akkor simán elmehettem a sír mellett 😊 Ma este megnézem... kössz.
Kinek mi a kedvenc állata átalakuláshoz? A Scavenger rettentõ gyors, de a ragadozók rámozdulnak. A kedvencem a Dragon snapper, amivel Jarkhendar sivatagi templománál lévõ ork tábort kompletten kiirtottam. Sajnálom, hogy a G2-bõl már kihagyták a Bloodfly-á változás lehetõségét, nagyon szuper volt, hogy bárhová be lehetett repülni 😊
The guardians of the dead
Warrior's castle
Priests
Warrior's castle
Cscholars
Healers
Dont Know (ezt a választ semmi képpen nem tudhatod)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A lefagyós probléma többet nem jelentkezett az addon portáljában...
Most viszont egy amatõr kérdés következne 😊 Raven magára zárta a templomajtót, és a Vízmágusok elküldtek nyugatra, hogy keressem meg a Warrior klán vezetõjének a sírját és idézzem meg. Ezt a sírt nem találom sehol, az idézést már mindenféle sírszerû helyen és templomban felolvastam (hátha elírás a nyugati irány) de semmi. Kínomban már mindhárom pályán kiirtottam az összes szörnyet a sárkányok kivételével 😊)) Hol találom ezt a sírt?
Kössz elõre is
Én németül tanulok. De angolul játszok, mert úgyis kell majd tanulnom angolt.
De magyarul mondok minden a játékból.
Est Sularus Oth Mithas
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
nyílván ha németet tanulsz akkor az angol szar, ha angolt tanulsz akkor a német szar, én angolul tanulok, angol a jó, angolul játszom, nekem ez így jó
Hol van eleve a térkép???
áhh sejtem, csak nem DT?
ez a jó:

Broafka: Lehet, hogy keverlek valakivel, mert nem rég vagyok itt, de te ismered Dzsitit?<#nevetes1>#nevetes1>
(képet láthatod pár oldallal arrébb)
Est Sularus Oth Mithas
Ezzel a ládával csak akkor lesz dolgod, ha mágusnak állsz. Egxébként nem tudod kinyitni, de nem is kell. Egy üres rúnakõ van benne.
Est Sularus Oth Mithas
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
addonnal nyomom, és beléptem milíciához, dexterity-re gyúrnék mert íjászkodni akarok, de újabban 10 LP-be kerül +5 DEX. ez normális? 40 felett vagyok ügyességbõl amúgy, talán változik egy bizonyos szint felett az LP igénye, vagy mi?
pickpocket is 10 LP-be kerül, sneak, hunting, alchemy, pick lock már megtanulva. ez is normális? vagy mifolyikitt?
kösz a választ elõreis.
PLS help!!!!
Mert mind ketten Beliar követöi.
mit kéne nézni rajta?
Beliar hada támad.(a kép saját készitésü)
azt hagyhatod a végére (Ravennél úgyis ott van az összes tábla)
Est Sularus Oth Mithas
én is így akadtam el
2 választásod van:
1, Marvin mód be, hallhatatlanság be, aztán utcu neki... majd miután túljutottál akkor ki
2, menjél ki, és van egy olyan feladat hogy Mansions, a térkép jelöli is õket, minden ilyen zsákutca végén van egy (5 darab) keresd föl szinte az összeset és olvasd el a kõtáblákat amit majd megtalálsz a templomok ládáiban (lehet hogy szükséges a 3-as szintû kõtáblaolvasás tudás) és abból kiderülnek infók hogy az a szellem a feltámasztott szellem fia, és akkor majd fogsz tudni beszélni vele (sztem)
szóval az a végigjátszás az kicsit hibás
elszált az átállított billentyûim, szal olyan volt mintha akkor telepítettem volna a játékot
kezdhettem is elõröl <#shakehead>#shakehead>
Est Sularus Oth Mithas
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Est Sularus Oth Mithas
Kinél és mit kellene megtanulnom, hogy a Vízmágusok rúnáit el tudjam készíteni? Vagy hogy mûxik ez?
Est Sularus Oth Mithas
Yang: Skandi- senior shao wari
Remélem a fagyesz csak valami átmeneti hiba volt, majd megnézem párszor...
A portálos problémádra nem tudok megoldást. Nálam ilyesmi nem volt.
Est Sularus Oth Mithas