21229
-
W B #17784 Volt?!
Lovag a kedvec karid? -
#17783 sunmalac-nak egy logó: -
#17782 van elég haverom mág kutyám isvolt:)) -
#17781 -
#17780 ok.Jah ma 4x mentem wc-re :))))))))))))))))))uccsó volt:))))))))))) -
sunmalac #17779 Nos erről kár is lenne vitáznunk W B...
Nem vitáztam én senkivel, csak megkértem valamire.
Csoder kollega kérését valamiért ignorálta, bár a mostanihoz sem fűznék vérmes reményeket.
És mielőtt beindulna valakiben a gépezet; nem érzem én itt magam sem modnak, sem egyébnek, azt gondolom (remélem) a többség véleményét öntöttem szavakba. -
totya4 #17778 ...vagy esetleg keressen magának valami havert, akihez beszélhet. Akár egy kutya is megteszi :)) A kora miatt nőt még nem javaslok...bár pusziszkodni talán szabad :) -
W B #17777 "Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal..."
Nos akkor mért teszed? -
#17776 -
sunmalac #17775 Te Zoli!
Tényleg tedd már meg azt a szívességet, hogy nem b*szod szét ezt a fórumot, sokan évek óta látogatjuk, okosakat próbálunk ide irogatni, elmélkedünk, stb., de valamilyen úton-módon amióta rátaláltál folyamatosan spamaled tele.
Csoder kollega is megkért már, most én is ezt teszem, légy oly szíves normálisan csevegni, szerintem a kutyát nem érdekli, hogy mit csináltál a mai napon, és mik a terveid a következő napokra. Ha kész van szólj, ha pedig kérdéseid vannak tedd fel egyetlen hozzászólásban, és ne k*rd szanaszét az egészet.
Köszi.
-
#17774 rajzolok jó gothicos képeket.maj felrkom őket. -
#17773 photoshopozok -
#17772 inkább nem csinálok:D -
#17771 de olyan honlapszerkeztős kedvem van...lehet ho nem gothicos lessz. -
#17770 hát lessz mégegy:)a címe ez lessz: www.gothicgame.atw.hu -
W B #17769 Elkéstél! már van pár... -
Gary #17768 Kösz a sztorit! :)
Így, a történet ismeretében tényleg más síkra került a dolog! -
#17767 Ott a fejlécben a link egyhez.Inkább őket keresd meg,hogy segítenél jobbá tenni. -
#17766 nekilátok a honlapnak...ha kész szólok:) -
#17765 lehet hogy csinálok gothic-os oldalat -
sunmalac #17764 Azzén nevem azzéér a zongoraa...
-
vizor #17763 Na igen. De mivel ezt senki nem tudja, te leszel a ... az egész miatt -
#17762 ráadásul j-vel -
#17761 direkt van:D Csak régen (kbb 2.ostályban) volt természet ből egy olyan feladat volt hogy írd le a fa kártevőit és az egyik hülye leírta hogy harkály ráadulj-vel:D Azóta sok helyen ez az aláírásom:) -
#17760 14 alatt majd biztosan szándékos... :D -
Gary #17759 Jaja, ezért tettem föl ilyen óvatosan a kérdést -
vizor #17758 Főleg, hogy az eredeti így szól: "Védd a fákat, egyél hódot" A harkály meg főleg nem veszélyes a fákra -
Gary #17757 [OFF]
Nem tudom szándékos-e az aláírásodban "Védjük a fákat, együnk harkájt." a nyelvtani és a logikai hiba?
Ha az, akkor egy szót sem szóltam!
[ON] -
#17756 NA MEGVAN :D köszi :D -
#17755 má néztem őket de nem találom:P -
W B #17754
Nyomtasd ki magadnak a térképeket!!!!!!!!!! -
#17753 -
#17752 sekob hol lakik? -
#17751 igen...ebben van valami. -
#17750 Nem vitatkozom a grafikáról. Nekem tetszik. Egy azonban biztos, inkább játszom a Gothic bármelyik részével, (grafika ide vagy oda), mint egy olyan játékkal, aminek a képei fantasztikusak, története, hangulata viszont nulla. -
W B #17749 Minimális a grafika!!!! De ígyis minden széppen megkülönböztethető. -
vizor #17748 Szerintem nem jött rá a szerencsétlenje, hogy hiába állítja 300%-ra a látótávolságot, egy quicksave után nem lát az orránál tovább és meg kell nyomni az F4-et, hogy visszategye maxra. Akinek ezek után nem tetszik a grafja, azt lelövöm a 190-es nyílpuskámmal miután megsütögettem egy tűzgolyóval a Beliar Kardjával "előkészített" hulláját -
totya4 #17747 Nem értem miért mondja azt hogy szar a grafikája a játéknak. Szerintem szuper. Élethű. Mi kell még? :) -
Szid #17746 Boldogok a lelki szegények, mert ovék a mennyek birodalma....... :o) -
#17745 a gothic nagyon "élő" a morrowind-del szemben. mondom ezt ugy, hogy kb. 2 és fél évet toltam a morrowindet a legjobb modokkal. persze azt is ugyanígy szeretem. :D