Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi !!!

Azon a meredek összekötõ úton összesen 2x ha végigmentem, akkor simán elmehettem a sír mellett 😊 Ma este megnézem... kössz.

Kinek mi a kedvenc állata átalakuláshoz? A Scavenger rettentõ gyors, de a ragadozók rámozdulnak. A kedvencem a Dragon snapper, amivel Jarkhendar sivatagi templománál lévõ ork tábort kompletten kiirtottam. Sajnálom, hogy a G2-bõl már kihagyták a Bloodfly-á változás lehetõségét, nagyon szuper volt, hogy bárhová be lehetett repülni 😊
Broafka
tudod volt egy olyan irány ahol egy hídon és mellette is orkok voltak, utána meg volt egy meztelen ember akinek ruhát kellett adni, ott van mellette a portál (portal to the walley) ha jobbra mész akkor ott van/volt egy shadowbeast, menjél végig azon az úton közel a baloldali fal mellett és aztán majd balra fel lehet menni egy meredek úton, ott van pár hárpyja meg egy TROLL, végezzél velük aztán ott van a sír ott megidézed és válaszolni kell a kérdéseire, a válaszok:
The guardians of the dead
Warrior's castle
Priests
Warrior's castle
Cscholars
Healers
Dont Know (ezt a választ semmi képpen nem tudhatod)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hi all !

A lefagyós probléma többet nem jelentkezett az addon portáljában...

Most viszont egy amatõr kérdés következne 😊 Raven magára zárta a templomajtót, és a Vízmágusok elküldtek nyugatra, hogy keressem meg a Warrior klán vezetõjének a sírját és idézzem meg. Ezt a sírt nem találom sehol, az idézést már mindenféle sírszerû helyen és templomban felolvastam (hátha elírás a nyugati irány) de semmi. Kínomban már mindhárom pályán kiirtottam az összes szörnyet a sárkányok kivételével 😊)) Hol találom ezt a sírt?

Kössz elõre is
Ez hülyeség.
Én németül tanulok. De angolul játszok, mert úgyis kell majd tanulnom angolt.
De magyarul mondok minden a játékból.

angolul és németül is tudok, de magyarul jáccok mert magyar vagyok 😄 Az más kérdés, hogy a játék szövege általában angol 😄

Est Sularus Oth Mithas

Grave Digger
Perverz 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

hen-tes
ez a legbetegebb dolog amirõl valaha is hallottam :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Angolt tanulok és németül játszok. Na erre varjatok gombot.. 😉
Broafka
angolt tanulok és angolul játszok 😛

Németet tanulok, de angolul játszok.

hen-tes
én németet tanulok, de az angolt szeretem :C

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

én meg angolt tanulok szerintem meg mind a 2 õ szar😛

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Broafka
de szépen rímelt 😄

Broafka
ki mit tanult...
nyílván ha németet tanulsz akkor az angol szar, ha angolt tanulsz akkor a német szar, én angolul tanulok, angol a jó, angolul játszom, nekem ez így jó

A németet mégjobban!<#mf3>

Broafka
de legalább érti az ember 😊

JAJ! Az angol WoG mijen Sz@r.

Broafka

Nagy jó a térkép.
Hol van eleve a térkép???

Broafka
de ismerem, miért?
áhh sejtem, csak nem DT?

Broafka
persze mert ez egy szar térkép!
ez a jó:

Jó kutatást.

Bár nem értem a németet, de pontosan ilyen térképre vágytam. <#vigyor>

Mindenhol. Szépen járd végig a térképet.

Valaki megtudná mondani pontosan hol vannak Constantino növényei?

Broafka: Lehet, hogy keverlek valakivel, mert nem rég vagyok itt, de te ismered Dzsitit?<#nevetes1>

Broafka
azt ajánlom szerezz be egy térképet, és 20 LP-ért tanuld meg a dexterity ital kutyulását és keresd meg a pályán az összes goblin berriest meg az össze king's sorrelt, nekem bejött, így lett vagy 180 Dexteritym a játék végére 😛
(képet láthatod pár oldallal arrébb)

Ha alapból 1.32-es verziót telepítesz fel, abból sehogyse tudsz 1.31-est csinálni. Ha 1.31-est patch-eltél fel 1.32-re, akkor uninstall és install és akkor jó. Enyit tudok hozzáfûzni

Est Sularus Oth Mithas

Takanohana
Ha tudja valaki, biztosan válaszol. Nekem sajnos gõzöm sincs.

És akkor nekem senki sem válaszol?

Takanohana
Hi!
Ezzel a ládával csak akkor lesz dolgod, ha mágusnak állsz. Egxébként nem tudod kinyitni, de nem is kell. Egy üres rúnakõ van benne.

Halika. Találtam egy barlangot fent egész északon a fekete troll-tól még északabbra kicsit. Bent egy szentély szerû terem van, két hatalmas paladin szoborral, egy ládával, ami körül 5 fénycsík van. És kulcs kell hozzá. Errõl tud vki vmit mondani? MI van benne, hol van hozzá a kulcs, ilyesmi 😊

Est Sularus Oth Mithas

Takanohana
Bizony, az addon nehezebb egy "picikét" mint az alapjáték. Még érhetnek meglepetések, pl. az elixíreknél. De ne keseredj el, vannak benne olyan ujítások, amiknek viszont örülni fogsz, pl. kõtáblák.

Igen ez teljesen normális. És majd akkor se lepõdj meg amikor már 15, sõt 20 LP lesz.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

zsirfecske
sziasztok!

addonnal nyomom, és beléptem milíciához, dexterity-re gyúrnék mert íjászkodni akarok, de újabban 10 LP-be kerül +5 DEX. ez normális? 40 felett vagyok ügyességbõl amúgy, talán változik egy bizonyos szint felett az LP igénye, vagy mi?

pickpocket is 10 LP-be kerül, sneak, hunting, alchemy, pick lock már megtanulva. ez is normális? vagy mifolyikitt?

kösz a választ elõreis.

Hi all! Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e az hogy egy 1.32-es játékból, patch-eléssel 1.31-es játékot csináljak? mert 1.32-n nem megy a magyarosítás...
PLS help!!!!

Az, hogy az ork meg a kutató nem támadja meg egymást. No és mért?
Mert mind ketten Beliar követöi.

Broafka
köhöm... igen? 😊
mit kéne nézni rajta?

Beliar hada támad.(a kép saját készitésü)

Broafka
az az egy pont nem kell 😄
azt hagyhatod a végére (Ravennél úgyis ott van az összes tábla)

ah. Oké köszi. Egy bibim van csak. Túl sok az rok, meg a fire devil (vagy mi) az utolsó mansion-nál... 😄 Nh, mind. Majd megoldom vhogy 😊

Est Sularus Oth Mithas

Broafka
figy
én is így akadtam el
2 választásod van:

1, Marvin mód be, hallhatatlanság be, aztán utcu neki... majd miután túljutottál akkor ki

2, menjél ki, és van egy olyan feladat hogy Mansions, a térkép jelöli is õket, minden ilyen zsákutca végén van egy (5 darab) keresd föl szinte az összeset és olvasd el a kõtáblákat amit majd megtalálsz a templomok ládáiban (lehet hogy szükséges a 3-as szintû kõtáblaolvasás tudás) és abból kiderülnek infók hogy az a szellem a feltámasztott szellem fia, és akkor majd fogsz tudni beszélni vele (sztem)

szóval az a végigjátszás az kicsit hibás

Broafka
nálam volt egy ilyen, nagyon gáz volt, de nekem odafelé volt... bementem és még az addon pályát el se kezdte betölteni, egyszerûen lefagyott és elszállt a mentésem!!!!!
elszált az átállított billentyûim, szal olyan volt mintha akkor telepítettem volna a játékot
kezdhettem is elõröl <#shakehead>

ha tudnék ilyet modani neki, akkor nem kérdeztem volna rá 😊

Est Sularus Oth Mithas

Ne azt mondd neki hogy nem hiszed, hanem hogy õ honnan tudja amikor az apja készítette a csapdákat és nem õ.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

hehe. Még1 gond. Raven után eredtem Adanos templomába... Eljutottam Rhadames-ig, aki egy "ellándzsásított" teremben bóklászik. Beszéltem vele, aztán elakadtam. Megnéztem a végigjátszást, és ott azt írja, hogy beszélgessek vele az apjáról, majd a csapdákról. Namármost én ilyenrõl sehogysem tudtam vele bezsélni. Csak annyit mondott, hogy a kapcsolók közül mindegyik nyitja az ajtót, és hogy õ csak az igazat mondja. Ennyi. Hiába mondom hogy nem hiszem, és hogy megkeresem egyedül. mi 5let? Tudom láma vagyok, de nem tudok rájönni mi lehet a gond... (köszi elõre is)

Est Sularus Oth Mithas

Helló. Van még egy kérdésem 😊

Kinél és mit kellene megtanulnom, hogy a Vízmágusok rúnáit el tudjam készíteni? Vagy hogy mûxik ez?

Est Sularus Oth Mithas

Ha jól olvastam, "csak" producer volt

Yang: Skandi- senior shao wari

Amúgy nem tudjátok, hogy az a G3 fejlesztõ aki meghalt, pontosan mit csinált? Mennyiben befolyásolja a fejlesztést a hiánya... A weblapjukon nincs semmi róla csak egy R.I.P. üzenet...
Kössz a gyors választ 😊)

Remélem a fagyesz csak valami átmeneti hiba volt, majd megnézem párszor...
Ezt én is a napokban tudtam meg 😊 Így gyorsan segítek 😄 Raven-t el kell intézni, hogy Vatras-t fel tudja váltani Mixtyr (vagy vmi ilyesmi a neve). Amíg Dolguk van a Vízmágusoknak az Addon pályán, addig nem fog elmenni felváltani Vatras-t 😊

A portálos problémádra nem tudok megoldást. Nálam ilyesmi nem volt.

Est Sularus Oth Mithas