Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy. Mert ez a Broafka nem érti saját anyanyelvét.
Õsatyáink kik fent vannak a felegekben, szégyennel néznek reád te földi halandó! Szégyenne, hisz a saját nemzeted nyelvét árulád el! Mit Õsatyáink adtak át nekükn, hogy ápoljuk, hogy védjük. De nem azért, hogy olyan elfajzot emberek minte tönkre tegyék!
Elfordusz saját nemzeted õsi nyelvétõl! És te magyarnak valod magad? Te ki saját nyelvét megtagadja?!
Nincs számodra hely ebben a nemzetben! Nincs!
És azzal védekeze, hogy nem írom le helyesen a nemzetem szavait! De ezek nem önszántamból fakadnak! De nem!
De te! De te! Órvul, gazul bele tiporsz saját anya nyelved be! És cserben hagyod!
Nincs számodra hely ebben a nemzetben! Már nincs!
Tegnap találtam rá erre a fórumra - eddig az utsó 5 oldalt néztem át - hát esküszöm élvezettel olvasgatom a hozzászólásokat.
Itt mindenki, mindekibe beleköt?
Volt a Dragonhunter vs Broafka vita "A tökéletes, vagy éppen nem tökéletes paladin-ról" - mert nem mindegy, hogy hány dex-e van? A játszhatóság, meg a játékélmény számít.
Most meg Broafka vs WB között, hogy: "Milyen néven hívjuk az játékban szereplõ tárgakat, szörnyeket, stb." - Ez is teljesen felesleges, hiszen aki már játszott a Gothic-kal az tudja kirõl/mirõl esik szó (angol/magyar), aki nem annak meg teljesen mindegy.
rengeteg energia egymás meg/legyõzésére, aminek nincs értelme és csak indulatokat szül...
Én közel két éven keresztül MMORPG-ztem (tudom ez nem a reklám helye de a Dark Age of Camelot-tal), benne voltam klánokban - voltak fórumaik -, egyik sem szólt egymás fikázásáról, vagy értelmetlen vitákról. Persze, mivel amerikai szervereken nyomultam és többnyire amcsikkal dumcsiztam gondolom a kifejletlen agyuk miatt volt ez így.
Szal javaslom mindenki vegyen ez mély levegõt és engedjük ki a fáradt gõzt.:-)))
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Meny az uton és ott lesz két Wolf.----Ez tõle már kitelik.
Tudod mit?
Meny akkor angol forumra és akkor beszélhetsz ott angolul.
Szerintem te valami bevándorló vagy aki a magyarok keresetét lopja.
Lurker mint lopakodó, jaj istenem, ez olyan mint a Predator = vadász vagy nem tom...
-scavanger: Dögevõ
-Wolf (a zsoldos): Vagy marad a neve, vagy õt is át magyarosítjuk. De mivel név így marad.
-field raider: Földrabló
-warg: Warg ez a kitalált neve, nem lehet magyarosítíni
magic golem : Mágigus golem.
És a Lurker meg Lopakodó.
Ja és én a Gothic magyarosítás alapján nevezem az álatokat, és mindent.
És azok nem Paladinok, hanem lovagok...stb.
WB-nek akkor egy kis játék (fordítsd le!):
-scavanger
-Wolf (a zsoldos)
-field raider
-warg
ezekre mit mondasz, különösen a warg-ra meg a scavangerre leszek kíváncsi
biztos valami sötét kutya lesz a warg, és valami futó tyúk lesz a scavanger
apropó, akkor már a magic golem micsoda? varázsolt kõember?
Yang: Skandi- senior shao wari
És én amit tudok magyarul mondok, de angolul játszok.
És az tárnarákpáncél.
Mostantól nem szolokbele, hogy magyarul, de tise abba, hogy magyarul beszélek!
Miez már akki magyarul megmukkan az mennyen a jó édes________ _________ __________ ______-be?
mi nem magyarosítunk! mond érthetõbben, így nem nagyon tudjuk hova tenni!
(amúgy tudom hogy milyen páncélban vagy, de kurvára idegesítõ ez az erõltetett fordítsunk le mindent magyarra stílus! tõlem mondjad árnyékfutónak, vagy bányavölgynek, az nem érdekel de ilyeneket ne írjál már: tárnarákpáncél)
crawlerplate páncél azt kész, mindenki tudja egybõl mirõl van szó!
tudom hol van az 5-dik!
tudod hol van a pass? mármint az átjáró a valley of mines-ba? ûállj szembe vele balra található egy kis tavacska 2 vízeséssel! a partján van az 5-dik!!!
sztem bug 😊
Lenne egy kérdésem a game-val kapcsolatban.
Szal van a félszemû muksó, akinek meg kell keresnem a kis X-s helyeit. Nos, nekem vmi nem tiszta.
Szerintem összesen 4 hely van (goblin barlang, tó közepe, lépcsõ környéke, farm-ház mögötti hely). Ha mind a négy helyen kapirgálok akkor 1 zacsi arany, 1 arany köcsög, amulet, meg még vmit ad. Viszont ezzel hiába megyek oda a muksóhoz, mivel az lazán elzavar, hogy még menjek keresgélni.
Kérdésem: Hogy mit? 5 hely lenne, vagy egyszerûen szerencsétlen vagyok, esetleg bug?
Ja, még egy kérdés: 2 kezes paraszt szeretnék lenni, de nem merc hanem pally. Ekkor milyen hátrány ér?Mivel ahogy itt olvasgattam, nekem az jött le, hogyha vki pally akkor legyen ijász. Nem rossz, de akar a fasz lövöldözni.
Bocs, hogy hosszú voltam
sõt, akkor olyan volt hogy a 3 démon közül egyik sem támadott meg, de 2-3 nyílvesszõ azt megholtak 😊
Nektek már volt olyan, hogy egy démon nemtámadot meg?
Nekem igen az 5. fejezetben a kolostor alat az egyik nem támadot meg, és még közvetlenül elötte el is mentem. Akkor sem, össze szeftem a cucot és ott hagytam.

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
1, Beszélj Jorával a piactéren õ Rengaruhoz "irányít", kapd el rengarut, kérd vissza a pénzt, de hagyd futni
2, Beszélj a csapossal hogy 'speciális' (piszkos) munkát keresel (Fontos: ha már beléptél a milíciához akkor cseszheted) a csapos Nagur-hoz irányít, õ Baltramhoz, õ Akilhoz, aztán vissza Nagurhoz, aztán el kell telnije 24 órának (játék idõ szerint), vissza hozzá, kivenni a részed, a küldinek vége
3, Akil farmjától nyugatnak, be a sötét erdõbe vezetõ úton, a falnál, van egy barlang, menjünk be, végezzünk a banditákkal, a ládából vegyük ki a halat, nyissuk ki, olvassuk el a levelet, menjünk Halvorhoz, mutassuk meg neki a levelet, és hagyjuk futni õt is (ezután mehetünk még a piactéren lévõ fegyver árushoz is(õ adta a küldit))
ezután vissza a kocsmába, beszéd a csapossal, és jöhet Attila
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
De lényeg, hogy bent vagyok<#ravasz1>#ravasz1>
amúgy, miután megcsináltad mind3 békés küldit, utána beszélned is kell a csapossal 😊
Azt most csináltam meg. És úgyse<#szomoru1>#szomoru1>
Pedig ez már a 9. végig játszás
beszélj a csapossal hogy speciális (piszkos) munkát keresel!
õ Rengaruhoz irányít! onnantól meg fogod tudni...
Csak a hatodik fejezetben. Ott kitudsz nyírni egy tûzsárkányt, és Beliar földi helytartójátát kinyírod ami egy élõholt sárkány abból is tudzs sárkányvért venni.
Megcsinálhatnám mindkettõt, de hiányzik egy sárkányvér. Minden sárkányt kibeleztem. Lehet még találni?
A Sima Gothic2ben zsoldos vagyok. Be akarok jutni a tolvajcéhbe! Halvort és Renugart nem köptembe. De Attilát (a Hunt<#buck>#buck>) nem találom! Ott ahol kelene lenie.
a kaputól
a világítótoronytól
ez is világítótoronytól
ha most nem tiltotta le volna az a ***** SG a kepfeltoltes.hu-t akkor most beraknék egy képet, vagy térképet hogy hol találhatod, de így nem tudom megmondani sajnos, próbáld meg az eligazításom alapján megkeresni...
mert zsoldosnál ott élet amu van... paladinnál dex, varinál élet és mana
amúgy sztem eltûnnek a sárkányok, de ha a másik 3-mat kinyírod még az is jó sztem...
Jah, most jutott eszembe, hogy nem mûködött a múltkor az erõ amulett bug. Az innos szeme küldinél elkezdett mûködni. Szóval neked is menni fog, szerintem.
2, az 5-dik fejezetben Bennettõl lehet megvenni majd 20000 aranyért asszem
3, az egyik sárkányvadász a várban (most nem jut eszembe a neve, valami J betûs) a közepes sárkányvadász vértet adja, és ha viszel neki sárkányvért akkor ad pénzt meg xp-t, ezeket az egyik különleges (Gestath) embernél lehet megtanulni, fussál ki a várból a rámpán, és menjél át a folyón, fordulj jobbra, és menjél végig az ork fal mellett, majd ahol ismét megjelenik a víz (ahol vége van a pályának) fordulj balra, és találsz majd egy utat ami a kõsárkány felé vezet, az út ALATT találod Gorn-t és GESTATH-ot, tõle megtanulhatod
4, ha zsoldos vagy akkor Bennetnek fognak kelleni sárkány tojások, ha varázsló vagy Paladin, akkor meg a kolostorban lent a pincében annak a kémikus papnak fog kelleni (szintén nem jut eszembe a neve)
Lenne pár kérdésem:
1. Hol találom Sagittát? ( azthiszem így hívják a boszorkányt)
2. Kitõl, és mikor kapok nehéz sárkányvadász vértet?
3. Egy ember azt mondta csinál nekem jobb vértet, de akkor vinnem kell neki
sárkánypikkelyt. Ilyen cuccot hol találok?
4. A sárkánytojásokkal lehet valamit csinálni? (Az egyik sárkány említette h
szétszórták õket)
Amúgy nem vagyok ennyire béna, mert többször végigvittem, de zsoldossal eddig még nem....