Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ha csak mágiát akarsz használni...
Hiszen 150-es védelmük van mágia ellen, viszont az elérhetõ legjobb 'tömeg' varázslat a lightning, láss csodát; 150-es sebzéssel.
Egyet sikerült megõlnöm vagy 50 csontváz idézésével, de ráment a bányavölgy összes manaitala.
Gólemet kilõhetjük, bár remekül bevállnak seekerek ellen, pl.: Sekob tanyáján berohanni a seekerektõl nyüzsgõ házba, gólemidézés, elszaladás, és csak nézni kell, ahogy repkednek kifelé a seekerek... <#boxer>#boxer>
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
<#bohoc>#bohoc>
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
sose vettem meg még eddig... tök fölösleges pénzkidobás...
Igen jogos, nem írtam ki, gondoltam trivi:
Elöszõr Khorinis, aztán bányavölgybe valamilyen páncélért, aztán Jarkhandar, aztán vissza bányavõlgybe megcsinálni a küldetéseket.
Természetesen bányavölgy erõs lenne 15. szinten. Még 30-40-en is az...
(tehát; bányák körbejárása, levél elvitele Hagennel, eye of innos elhozása, Beneth kiszabadítása, páncél.)
Így akár már 10-15. szint környékén lehet ilyen páncélod, ha milícia/paladin vagy.
Vagy csak a nehéz milíca páncélra gondoltál? (esetleg a kettõ ugyan az?)
Knight armor (100/100/50/25), vagy Rákpáncél (70/70/15/0).
Raven õrei páncél (70/70/0/0)
Raven páncélja (100/100/100/100), bár ez lényegtelen, ugyse lehet megszerezni.
Valamint magasabb megszerezhetõ erõ/ügyesség/mana, jobb fegyverek/varázslatok -> könnyebb Jharkendar.
Sehol nem találsz jobbat annál Jharkedar-on. Ez az ott megszerezhetõ csúcspáncél. Ezért javaslom, hogy elöbb bányavölgy, aztán Jharkedar...
(Jharkedar független a fejezetektõl, mehecc a 2-4. fejezetig bármikor. Minnél késõbb, annál jobb lehetõségekkel)
Nem a védelme, hanem a kinézete miatt.. Szerintem nagyon cool páncél.
Szóval meglehet szerezni, vagy nem?
Ha zsoldos -> közepes zsoldos vért, várban Gorn kiszabadításakor.
Gyakorlatilag ekvivalens a nehéz milícia páncéllal, és a rákpáncéllal.
De azért a knight (vitéz?) páncél veri a mezõnyt a második-harmadik fejezetben.
Ha milícia -> a várban, vagy még a kieg világ elõtt megcsinálhatod a Benethes kavarást, és akkor knight páncéllalal (!) mehetsz a kieg világba.
(elõfeltételek: három bánya végiglátogatása, innos szeme elhozása a napfénykörtõl)
Ha bármi más -> rákpáncél.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Nem tudom elindítani! Amikor a kép bejön hogy loading ezt irja ki: Gothic II Game CD-ROM not found.Ezt nem értem pedig crack-altem benne van az egyes cd is meg minden valaki ilyen problémával nem találkozott??
Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
ergo õ mondja meg hogy 1-kezes vagy 2-kezes lesz a fegyõ
Ha viszont nem lehet, akkor hol találhatok jobb páncélt a"Revan õrei" páncélnál (második fejezet,Jharkendar)?
Letöltöttem az angol verziót és azt irja ki hogy Gothic II Game CD-ROM not found.
Nem értem benne van a cd annyira nem vagyok hülye.
Nincs kedvem visszakeresni (210 oldalt)<#rolleyes>#rolleyes>
Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk
ajánlom kezd elõrõl egy korábbi mentéssel, mert a vérkelyhekért is kaptál volna kb 600 Xp-t ha meg te magad ölöd meg a tolvajokat akkor az fejenként asszem 300 Xp
4, jah, én is így voltam vele hogy majd raven odaadja a táblákat, de akkor meg az a hülye szellem nem engedett be, mert nem volt olyan opció hogy emlékezzen az apjára
és különben is csak xp-t kapsz ha végig mész a templomokon... na bumm, és akkor meg tuti hogy meg jelenik az emlékezés opció...
Elsõ fejezet, Milicista, tolvajcéhben ben vagyok.
Össze gyüjtötem a 6 Vérkejhet, és amikor lemegyek átadni a kejehek akkor látom, hogy az egész tolvajcéh kivan halva. Mindenki meghalt.
Illetve az addon területen könyvtárként fut a kanyon végén lévõ épület is, ahol az ork tábor van.
4. A színes kõtáblák csak opcionálisak, nem kellenek az 'emlékeztetéshez'. Ráadásul Ravennél ott van mind az öt. Szerintem 'Think!' néven fut, és a beszélgetés során elõkerül... (az angol verzióban)
1, akár
2, talán azért mert bandita páncél volt rajtad és azt nem szeretik az emberek...
3, khorinosi templom alatt, majd idõvel bejuthatsz oda is... (már ha arra voltál kíváncsi)
4, megkell szerezned az összes kõtáblátt ami a pályán templomokban van, a térkép mutatja õket, legalábbis észrevehetõ kis firkantások vannak a térképen, keresd õket az olyan elágazásoknál ahol zsákutca van... a végén ott van egy templom, és a kõtáblákat olvasd el (célszerû mind a 3 nyelvet megtanulni hozzá...)
5, sehol
6, nem
Találtam egy pucér embert, aki nekem jött (nem tom miért), pedig elvileg õ egy tanár.
Hol van a könyvtár?
Adanos templomában volt egy szellem gyerek, de nem volt olyan opció amiben megkérhettem volna, hogy emlékezzen. ez miért van? (csalással tudtam csak megcsinálni, mert máshogy nem lehetett)
Találtam egy mágikus ilyat, meg körülötte egypár mágikus nyilat (vagyis azthiszem h az volt). Ha elfogynak a nyilak akkor hol tudok vennei? Vagy ahhoz is jó a sima nyíl?
Nekem az imént valahogy igen. Szegénykék egymást püffölték, persze az egyik sem sebzõdött.
Hogyne...<#smile>#smile>
Amúgy már régen megkaptam Vatrastól, de eddig semmi hasznát nem vettem ennek a keresõ amulettnek. Taníttattam, de kb ugyanaz az eredmény mintha nem tanult volna semmit, vagy azt mondanám neki, hogy "Just follow me!"...
Egyátalán hogy kéne használni? Érdemes rá tp-t pazarolni?
Ezeket a nyelvezeteket érdemes megtanulni? Tudom a paraszt nyelvezetet, de ahogy elnéztem, nincs olyan sok tábla, hogy érdemes lenne elpazarolni 25 tp-t, hogy teljesen vágjam az összes nyelvet... Szerintetek?
Persze a tûzpróbánál azért ott van a helyén... (a gólem)
Juteszembe; próbálta vlki mágussal (nem dex-mage) végigjátszani a kieget?
Ha csak mágiára pakolsz, akkor szinte lehetetlen megölni a sárkányokat. (kivéve mocsár, ugye)
1. Tavernához
2. Piramishoz
3. Északi erdõbe a kõkörhöz
Ráadásul többször is megáll útközben, szövegel egy kicsit, és utána csak akkor megy tovább, ha mondod neki, hogy gyerünk. De ha várakoztatod egy kicsit, és odacsalsz hozzá mindenféle szörnyeket, mindet megöli neked, mert halhatatlan. Akármeddig vár így rád, és bármit elpusztít, amit odacsalsz, szóval igen hasznos ürge.
a 3 céh megmarad, nem lesz új céh (sajnos)
de amúgy az az opció az megmarad, szal valahol ott kell lennije sztem...
Ha belépünk a Víz Körébe akkor az lesz a céhünk is? És kapunk olyan kira páncélt?
jóóóó, annyi farm van, mindig összekeverem 😛