Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
akkor lehet hogy újrarakom...
az a Beliar karma nagyon hangulatromboló...
ha az megvan onnantól kezdve szinte verhetetlen vagy :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Mr_no_NaMe
Hát nájn:S
Mivel ha leszednéd eltûnik a beliar karma meg minden addonnal kapcsaolatos cucc...szétesne az egész játék és sztem mégcsak elsem indulna.
Ez kb 95% <#schmoll2>
Meghát a fejlõdési rendszer is teljesen át van írva szal...sztem felejtsd el:C
Broafka
lelehet valahogy szedni az addont úgy hogy a sima ne jöjjön le?

Broafka
az a baj hogy addonban vagy varázsló a jó vagy az ijjasz!!!
mondom, mivel ha megcsinálod az addon pályát akkor meglesz a claw of beliar és utána már tök mind1 milyen fegyvered van az a legjobb fegyver :-/

én ugytudom hogy kardosnak a zsoldos a legjobb

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Broafka
😊
az addon csak addig nehéz amíg nem szerzed meg a claw of beliart, onnanrtól kezdve szinte gyerekjáték, majd lehet hogy fogok kezdeni egy kétkezes karit, melyik legyen sztetek? pala vagy zsoldos?
amúgy meg ez az ijjazás az nagyon erõs!!!
és azért is jó mert dex kell hozzá és a dex az elég fontos ebben a játékban, szóval nem tudom hogy fogok boldogulni kevés dexel :-/
mert ugyebár ha kétkezes akarok lenni akkor erõ kell, sok erõ
ezért is jó a claw of beliar, nem kell hozzá semmi, és a villámcsapásai vagy 230-at sebeznek (ezt csak úgy mondtam, nem tom mennyit sebeznek a villámtámadásai de nagyon sokat) és ezért értelmetlen végülis akármilyen fegyvert is választani... :-/

csatlakozok az elõttem szolohoz 😊nagyon kira kari bárcsak én is igy vágnám az addont de a simaba verhetetlen vagok

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Mr_no_NaMe
Jaj ne csináld már...komoan asziszed hogy gyenge?😄DD
Poénból írta páttyó hogy kevés😄
Bár az hogy addon vitted végig még + nehézség szal grat hogy volt türelmed😊
biztos az van nála nemlátszik vagyis én nemlátom 😄 amugy távoláll tõlem a fikázás csak annyit mindok GYENGE <#beka2><#vigyor3>

Broafka
ne fikázd <#duhos2>
nagyon erõs...
én büszke vok rá...
amúgy meg ez addonos kari!!!!!!
claw of beliar van nála ha jól megnézed
szal nem fikázni

amugy jolenne tudni hogy az addonos küldiket hogy lehet megcsinalni elég gyér az angol tudásom

á gyenge 😛

Broafka
nah, végig véve, inmáron... ötödszörre talán, vagy többször 😊
de ez a kari, ez egyszerûen tökéletes 😄
Íjjas Paladin:

SASboy
Hunnenkoenig írta arra, hogy hány %-nál jár a fordításban:
Sajnos nem tudjuk leforditani.
Egyelöre azon probalkozunk, hogy a gothic2 1.32 patchevel müködjön a forditas.

Üdv

nice legs. what time to open?

vagy vársz, amiíg az addon-t is lefordítják, vagy csak az alap játék (asszem) 1.31es verziójával játszol. magyarítás readme-jében tuti le van írva, hogy mivel kompatibilis, esetleg a magyarítások portálon is. (arra nem emléxem)

Est Sularus Oth Mithas

Á semmi ilyen újat nem kezdek már ennyi játék után: Hagen a palák fõnöke vele már rég beszéltem Vatras Ringes marhaságához meg elvbõl nem csatlakoztam szóval igencsak marad a keccsölés aztán majd csak lesz valahogy Onar farmját még kihagytam most majd lehet oda elslattyogok mindenestre köszi.
Broafka
😊
jah, eddig sose csináltam ijjas palát, de az ijjazás is egy bizonyos szint után jó, master (esetleg középszint, nem jut eszembe a neve) ijj tudás! vagy 100 dexterity, de nagyon jó, élvezem 😊

Mr_no_NaMe
És ÉÉÉÉÉNNNNN tanácsoltam néked:o)
Broafka
sztem kezdj egy újat 😊
erõ italokat nem fogsz találni a pályán amúgy, csak dragonrootot meg king sorrelt azt mixeled és akkor lesz erõ italod
Vatrassal beszélj hogy csatlakozni akarsz a víz köréhez (the ring of water), és õ mondja hogy eltûnt pár városi emberke õket kéne megtalálni, menjél Onar farmja melletti kis hegyre (tudod? ahol az a sok bandita van!) és mond meg az õrnek dexter nevét! beszélj dexterrel, öld meg! vedd el tõle a nála lévõ levelet, olvasd el, vissza Vatrashoz, majd csatlakozz a rendhez, menjél a Tavernába a titkos találkára, ott beavatnak (jah, elõszõr csatlakozz valamelyik céhhez hogy tudjál beszélni lord Hagennel) (ahhoz hogy beavassanak beszélj a kocsmárossal, nem jut most eszembe a neve) miután beavattak, beszélj Laressel hogy vigyen el az addon pályára, és ott még pár küldit meg kell csinálni hogy eljuthass az addon pályára!!!

Level 17 körül?Most vagyok level 6 😄 Na izé az addon pályára nem csak akkor lehet menni ha a simát már végigvittem?Ha nem akkor hol van az addon pálya és hogy kerülhetek oda?Erõ ital jól hangzik majd szétnézek ha valahogy épségben vissza tudok jutni az egyik bányateleprõl.
Broafka
az addonban minden többe kerül
figyelmedbe ajánlok egy növényes térkép (addon verzió figyelj rá) beszerzését, és tanuld meg valakitõl az erõ ital készítését, és ne lepõdj meg de nem 5-öt kapsz majd egy italért hanem csak 3 erõt 😞
de érdemes összegyûjteni õket, mert rengeteg LP pontot spórólhatsz meg vele!
és még valami, elõszõr jussál be az addon pályára, aztán menj csak a várba (lvl 17 körül menjél csak a várba kb) addig szigorúan az addon pályán menjél!

SASboy
szóval akkor mit csináljak, hogy jó legyen a magyarítás? elõre is köszi

Most csak én játszottam régen vagy ez a gold verzió nehezebb? 10 Lp 5 strenght bejutottam a várba oké adnak fegyót a questhez a bányákhoz csak épp 75 strenght kell neki nekem meg 35 ha ráosztom akkor is csak 50 lesz tehát még 5(!) szint kellen hogy tudjam használni?!Nekem volt rég amikor kiakasztottam a simát vagy ebben többe kerül a tanulás?
szerintem félreértettél 😊

Ha kicsit visszaolvasol láthatod, hogy a magyarosításról beszéltünk. Az nem mûxik a kieggel és az alapjátékkal sem,c sak az 1.31-es verzióval. 😊

Est Sularus Oth Mithas

Broafka
ADDON:
tudom fogni a Dragon Bow-t 😄 kirááály
6-7 nyíllövés egy sárkány 😛
2 egy ork
nagyon kira az ijjas pala

Broafka
igen tudom, megtaláltam, de már mindjárt az 5-dik fejezetben vagyok de nincs ott senki!
se xardas, se myxir, se pedro, se Gorn, se senki :-/
de az ork falas dolog az nagyon lol 😄

hen-tes
többféle irányitás is van..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a gold verzióhoz is van már peccs, simán rá kell másolni és megy kieggel együtt. de egyébként most hogy lázba jöttem és letöltöttem újra, gondolván biztosan nagyon jó játék lehet ha ennyit írtak róla, és csak én emléxem rosszul hogy se a grafikája, de fõleg az irányítása nem volt egy nagy szám biztosan csak a régi gépem volt gyenge neki...de sajnos az emlékeim nem csaltak. az irányítás nehézkes, a harc meg egyszerûen szörnyû, percekbe telt mire rájöttem hogy a balegérgombbal csak kijelöli és nyilakat kell hozzá nyomkodni hogy csináljon is valamit. elsõre a young wolf harapott szét amit aztán már ledobtam egy fireballal, de a rablók elleni nyomorék harc után elég is volt és uninstall. a sztori pedig jó lenne, és sok benne a hangos párbeszéd, de az irányítás elront mindent

Takanohana
Hi!

Elvileg akkor rak a játék a barlangba valakit, ha az elment a történet szerint Khorinisról. (Vagy Jarkhendarról?). De ez nem mindig jön be, pl. Pedro már a 3. fejezetben eltûnik, a zsoldosok egy része is átmegy sárkányt vadászni, a barlangban meg végig nem bukkannak fel. Én csak Gornt, Xardast és Myxirt találtam meg eddig ott, de sosem egyszerre, hanem minden végigjátszásban mást. A barlang egyébként az, amelyik akkor kerül útba, amikor a Napkörtõl elindul az ember a világítótorony felé. Le kell menni valami lépcsõn, és ott van.

SASboy
sajnos igazad van 😞 most próbáltam, hogy a video-s filet nem rakom át csak a másik, de így is hibát dob ki. magyaritasok.hu-n az van, hogy fordítják, de semmi info hány %-nál tart a srác 😞

kiegészítõvel egyáltalán nem mûxik. Nélküle pedig az 1.31-es verzióval megy a patch

Est Sularus Oth Mithas

Broafka
LOL, mega lol 😊
átjutottam az ork falon túlra, és üdvözölt egy kézzel rajzolt béna smile-s kis üzenet, valami különleges törp írta hogy:
jó mi, bevetted a történetet hogy a fal mögött hatalmas orkseregek vannak, nem kell minden szóbeszédet elhinni, nos ez a játék vége, jól nézz körül
vagy valami ilyesmit írt, és megtaláltam azt a barlangot is valóban ott feküdt a kovács
de megnéztem khorinos barlangját is amit mondtál, de ott bizony nem volt senki, pedig act 4-ben járok!
nem lehet hogy az egy másik barlangban van?

hát pacheld annyira ahanyas kell a magyarositasnak 😄 és már kész is

SASboy
Azért volt igen. Leszedtem és úgy jó lett. Nekem viszont nagyon kéne magyarítás :S
És ha csak ezt raknám át G2_hun_en.vdf és a videosat nem szted úgy mûködne?

Barty007: már próbáltam. El is indult checkolta a virtual disk memory-t és utána fent volt a kép, hogy please wait...loadin de vagy 5 perc után sem indult el, csak a kép volt ott 😞

Én gyanítom, hogy a magyarosítás miatt van a hibád (esetleg a magyarosított videók miatt). Ugyanis nekem is akkor fordult csak elõ, ha azt felraktam. Gondolom azért, mert nem kompatibilis a játék verziója a magyarosítással. Szerintem... 😄

Est Sularus Oth Mithas

Broafka
jesszusom hogy lehet erre a helyre eljutni? 😄
úgy értem az ork falon túlra én még sosem jutottam!
komolyan, néha csupa meglepetés ez a játék 😄

amugy 1000% hogy sokkal könyebb simán végignyomni igy kieggel meg neha nekem is tud meglepit okozni pedig én már simán végigvittem vagy 10 szer

köszi szépen megkeresem

akkor tudod mit tölts le csak gothic2 cracket mert ezek szerinte a gold edition crack az az addonnal 1 üt jo

SASboy
köszi,de úgy tudok játszani ha az addon fent van.Úgy nem tudok, ha csak felrakom az 1. 3cd-t tehát a sima gothic 2-t és crackelem.😞 azt mondták, hogy sokkal könnyebb addon nélkül végigtolni.

Takanohana
Hi!

Át kell jutni a Bányavölgyben az ork falon túlra. Meg kell keresni azt a barlangot, ami az elsõ részben a kolostorrom alatt volt. Ha játszottad a Gothic1-et, itt kellett Gorn segítségével megszerezni egy fókuszkövet, de elõtte Gorn levezetett téged egy barlangba, na ez az. Itt van pár hulla, sõt a játék ide teszi azokat a karikat, akik elhagyják a Bányavölgyet. Pl. ha 2. részben mész, még nincs ott a bányavölgyi kovács, mert még dolgozik a várban. A 4. részben viszont már ott fekszik a barlangban.
Khorinison meg a Napkör alatti barlangba teszi a játék azt, aki elhagyja a szigetet, megtaláltam itt már Xardas, Gorn és Mixir hulláját.

Broafka
jah elsõ, hát nem tudom hogy te ezt hogy olvasod ki: 1 sõ
no mind1, lehet hogy már megtaláltam 😄
most nem kattan be a hely, túl késõ van 😊
majd holnap

az jo az elsõ részes alatt azt értem hogy az elsõ részbõl az emberek akik a 2 be már nem szerepelnek azok 1 barlangba megtalálhatok tele cucokkal😊

Broafka
hát ha megvan az addon, akkor az addon pályán van, ha végigviszed az addonpályát akkor alapból megkapod, a kard extra villámlás sebzéseket okoz, elég könnyen lehet vele írtani!!!

Broafka
mi az hogy 1 sõ részes? mi az a sõ? 😄
nem tom, sok jó hely van, de inkább khorinisban

amugy te találtál már olyan barlangot a bányavölgybe ahol 1 sõ részes hullák vannak mert ujságba olvastam hogy van és sok jo dolgot lehet összeszedni de én nemtaláltam olyat ha találtál létsz mond meg hol

😄 és ezt a fegyvert honnan lehet megszerezni ?

Broafka
jah, de ha megvan a Claw of Beliar azzal gyakorlatilag verhetetlen vagy, na és ha már masteren van az ijjad és van elég dexed... huhúúú, nekem most nagyon bejön ez a bowos pala
140 Dexem van kiegben 😊
megszereztem az összes gobblin berriest, meg az összes king sorrelt, és kutyolgattam, így most már csak diego tud tanítani, jah és zsebmetszek mint állat, eddig vagy 15000 aranyat biztos összelopkodtam 😊

http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Gothic2GoldEditionv1.0NoCDFixedexeEng.rar tessék parancsolj ezt a linket ird be és indul a letöltés ja és rakd fel mind a 4 cd t és aztán crackeld nemkell még cd se 😛

jaja nemtudom de mar kurva drága a kiegbe a szörnyek is joval erõsebbek 😊 tanulni is nehezebb meg minden