Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a Beliar karma nagyon hangulatromboló...
ha az megvan onnantól kezdve szinte verhetetlen vagy :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mivel ha leszednéd eltûnik a beliar karma meg minden addonnal kapcsaolatos cucc...szétesne az egész játék és sztem mégcsak elsem indulna.
Ez kb 95% <#schmoll2>#schmoll2>
Meghát a fejlõdési rendszer is teljesen át van írva szal...sztem felejtsd el:C
mondom, mivel ha megcsinálod az addon pályát akkor meglesz a claw of beliar és utána már tök mind1 milyen fegyvered van az a legjobb fegyver :-/
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
az addon csak addig nehéz amíg nem szerzed meg a claw of beliart, onnanrtól kezdve szinte gyerekjáték, majd lehet hogy fogok kezdeni egy kétkezes karit, melyik legyen sztetek? pala vagy zsoldos?
amúgy meg ez az ijjazás az nagyon erõs!!!
és azért is jó mert dex kell hozzá és a dex az elég fontos ebben a játékban, szóval nem tudom hogy fogok boldogulni kevés dexel :-/
mert ugyebár ha kétkezes akarok lenni akkor erõ kell, sok erõ
ezért is jó a claw of beliar, nem kell hozzá semmi, és a villámcsapásai vagy 230-at sebeznek (ezt csak úgy mondtam, nem tom mennyit sebeznek a villámtámadásai de nagyon sokat) és ezért értelmetlen végülis akármilyen fegyvert is választani... :-/
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Poénból írta páttyó hogy kevés😄
Bár az hogy addon vitted végig még + nehézség szal grat hogy volt türelmed😊
nagyon erõs...
én büszke vok rá...
amúgy meg ez addonos kari!!!!!!
claw of beliar van nála ha jól megnézed
szal nem fikázni
de ez a kari, ez egyszerûen tökéletes 😄
Íjjas Paladin:

Sajnos nem tudjuk leforditani.
Egyelöre azon probalkozunk, hogy a gothic2 1.32 patchevel müködjön a forditas.
Üdv
nice legs. what time to open?
Est Sularus Oth Mithas
jah, eddig sose csináltam ijjas palát, de az ijjazás is egy bizonyos szint után jó, master (esetleg középszint, nem jut eszembe a neve) ijj tudás! vagy 100 dexterity, de nagyon jó, élvezem 😊
erõ italokat nem fogsz találni a pályán amúgy, csak dragonrootot meg king sorrelt azt mixeled és akkor lesz erõ italod
Vatrassal beszélj hogy csatlakozni akarsz a víz köréhez (the ring of water), és õ mondja hogy eltûnt pár városi emberke õket kéne megtalálni, menjél Onar farmja melletti kis hegyre (tudod? ahol az a sok bandita van!) és mond meg az õrnek dexter nevét! beszélj dexterrel, öld meg! vedd el tõle a nála lévõ levelet, olvasd el, vissza Vatrashoz, majd csatlakozz a rendhez, menjél a Tavernába a titkos találkára, ott beavatnak (jah, elõszõr csatlakozz valamelyik céhhez hogy tudjál beszélni lord Hagennel) (ahhoz hogy beavassanak beszélj a kocsmárossal, nem jut most eszembe a neve) miután beavattak, beszélj Laressel hogy vigyen el az addon pályára, és ott még pár küldit meg kell csinálni hogy eljuthass az addon pályára!!!
figyelmedbe ajánlok egy növényes térkép (addon verzió figyelj rá) beszerzését, és tanuld meg valakitõl az erõ ital készítését, és ne lepõdj meg de nem 5-öt kapsz majd egy italért hanem csak 3 erõt 😞
de érdemes összegyûjteni õket, mert rengeteg LP pontot spórólhatsz meg vele!
és még valami, elõszõr jussál be az addon pályára, aztán menj csak a várba (lvl 17 körül menjél csak a várba kb) addig szigorúan az addon pályán menjél!
Ha kicsit visszaolvasol láthatod, hogy a magyarosításról beszéltünk. Az nem mûxik a kieggel és az alapjátékkal sem,c sak az 1.31-es verzióval. 😊
Est Sularus Oth Mithas
tudom fogni a Dragon Bow-t 😄 kirááály
6-7 nyíllövés egy sárkány 😛
2 egy ork
nagyon kira az ijjas pala
se xardas, se myxir, se pedro, se Gorn, se senki :-/
de az ork falas dolog az nagyon lol 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Elvileg akkor rak a játék a barlangba valakit, ha az elment a történet szerint Khorinisról. (Vagy Jarkhendarról?). De ez nem mindig jön be, pl. Pedro már a 3. fejezetben eltûnik, a zsoldosok egy része is átmegy sárkányt vadászni, a barlangban meg végig nem bukkannak fel. Én csak Gornt, Xardast és Myxirt találtam meg eddig ott, de sosem egyszerre, hanem minden végigjátszásban mást. A barlang egyébként az, amelyik akkor kerül útba, amikor a Napkörtõl elindul az ember a világítótorony felé. Le kell menni valami lépcsõn, és ott van.
Est Sularus Oth Mithas
átjutottam az ork falon túlra, és üdvözölt egy kézzel rajzolt béna smile-s kis üzenet, valami különleges törp írta hogy:
jó mi, bevetted a történetet hogy a fal mögött hatalmas orkseregek vannak, nem kell minden szóbeszédet elhinni, nos ez a játék vége, jól nézz körül
vagy valami ilyesmit írt, és megtaláltam azt a barlangot is valóban ott feküdt a kovács
de megnéztem khorinos barlangját is amit mondtál, de ott bizony nem volt senki, pedig act 4-ben járok!
nem lehet hogy az egy másik barlangban van?
És ha csak ezt raknám át G2_hun_en.vdf és a videosat nem szted úgy mûködne?
Barty007: már próbáltam. El is indult checkolta a virtual disk memory-t és utána fent volt a kép, hogy please wait...loadin de vagy 5 perc után sem indult el, csak a kép volt ott 😞
Est Sularus Oth Mithas
úgy értem az ork falon túlra én még sosem jutottam!
komolyan, néha csupa meglepetés ez a játék 😄
Át kell jutni a Bányavölgyben az ork falon túlra. Meg kell keresni azt a barlangot, ami az elsõ részben a kolostorrom alatt volt. Ha játszottad a Gothic1-et, itt kellett Gorn segítségével megszerezni egy fókuszkövet, de elõtte Gorn levezetett téged egy barlangba, na ez az. Itt van pár hulla, sõt a játék ide teszi azokat a karikat, akik elhagyják a Bányavölgyet. Pl. ha 2. részben mész, még nincs ott a bányavölgyi kovács, mert még dolgozik a várban. A 4. részben viszont már ott fekszik a barlangban.
Khorinison meg a Napkör alatti barlangba teszi a játék azt, aki elhagyja a szigetet, megtaláltam itt már Xardas, Gorn és Mixir hulláját.
no mind1, lehet hogy már megtaláltam 😄
most nem kattan be a hely, túl késõ van 😊
majd holnap
nem tom, sok jó hely van, de inkább khorinisban
140 Dexem van kiegben 😊
megszereztem az összes gobblin berriest, meg az összes king sorrelt, és kutyolgattam, így most már csak diego tud tanítani, jah és zsebmetszek mint állat, eddig vagy 15000 aranyat biztos összelopkodtam 😊