21229
-
djcom #1810 Hol van????Honnan szedted?? -
Was #1809 Gondolom a kérdőjel lemaradt... -
#1808 roul : És hány cd? :)
-
Braveheart #1807 link? :)) -
GDI #1805 Söt az egyes kettes cdt is felraktam a gépre és azokat is deamon toolsal instaláltam.Mi lehet a Hiba? -
GDI #1804 Én probáltam de nem fogadja el.Deamon tools 3.29-es verzioval csináltam pedig a 3-as cdt és ayt irja ki error.Hogy dögölne meg.Mit csináljak vele??? -
#1803 igen az.
Amúgy meg tényleg kapják be...még rendesen se tudják azt mondani, hogy MÁJUS 2 -
GDI #1802 Amit Hunnenkoening irt Randalnak az a gothic 2-es insalljénél kell??Mondjuk amikor kiéget a 3-as cdt és a végén azt irja ki rakjuk be az eredeti cdt vagy az 1-es cdt??1792-ben irta.PLS irjatok -
#1801 a szokásos gép által gnerált "bajod van? kusslj be itt van nesze ez a szar" levél:) -
#1799 Simán:)
ezé kértem hogy fordítsák má le, mertz nem nagyon tudok németül, de egy kiba dátumot se találtam benne.
elkültek valami sz*rt nekem... -
Braveheart #1798 pontosan, így meg is egyezhetnénk -
#1796 pfff:) egy uj mmorpg-t haavidij nelkul nem akartal volna?:) -
#1795 Én szeretem mindkettőt, bár szvsz a Gothic fényévekkel jobb, mint a Morrowind, köszönhetően a remekül kidolgozott világának. A Morro egy idő után kissé uncsi és ellaposodik, bár mind a mai napig játszok vele... :)
Nálam a Gothic az aranyérmes és a Morrowind-é az ezüst. Ja és kézenfogva állnak egymás mellett, nem marakodva! :) -
#1794 Tárgy: RE: GOTHIC 2 Release date
erre irtak ezt?:) -
#1793 legnagyobb hibának a multi hianyat tartottam -
#1792 Nagyjabol azt irjak, hogy minden drivert ujitsal! Grafika, motherboard, bios stb.
Ami talan a legfontosabb, az ez:
"Sollte während der Installation die Meldung kommen, dass die Original CD eingelegt werden soll, bitte Installations CD 1 einlegen, „Abbrechen“ und danach „Fortsetzen“ wählen."
Ha az installacio közben azt keri a jatek, hogy tedd be az eredeti CD-t, akkor rakd be a CD 1-et es kattints a MEGSZAKITAS-ra (Abbrechen vagy Cancel) es utana FOLYTATNI (Fortsetzen vagy forward, vagy mi a szösz) !
"Wird immer noch die Original CD verlangt, Installations CD 3 („Spiele CD“) einlegen und wieder „Abbrechen“ und „Fortsetzen“ wählen. Nun wird das Setup erfolgreich abgeschlossen"
Ha ujra keri az eredeti CD-t, akkor rakd be a 3. CD-t es kattints a megszakitasra es a folytatasra. -
#1791 hat szerintem a morrowind pont abba bukott bele ami a lényege lett volna. tul nagy volt, es unalmas, meg azert hianyzott a felolvasott parbeszed is. az csak az elvakultasknak kellett.
de azert jo volt, 3fps-el is:) -
Braveheart #1790 Mondjuk nemhiszem hogy meg kéne védeni a Morrowindet, több ezer játékos nem tévedhet... -
#1789 na peace. izlések és pofonok. Elsö pillanatban nagyon tetszett a morrowind a pixel shaderes vizzel és egyebekkel. aztán pár nap játék után kezdett nagyon nem tetszeni a grafikaja. Igazábol azzal stilussal nem tudtam megbékélni hosszabb távon, amelyben alkották. Ezért is hagytam abba a játékot vele. MAx grafikan jatszottam elég izmos gépen, és gf4-el. NEm fikazom egyik gamet sem. Van akinek bejön van akinek nem. -
Braveheart #1787 Tudod mikor libafos a Morrowind! Az e kedvenc játékom! Méghogy szar a grafikájs! Akkor vegyél egy kicsit jobb gépet, és nézd meg 1024*768-ban, max látótávolsággal és max árnyékokkal, állj meg mondjuk a víz mellett és nézd a pixel shaderes effekteket! Méghogy szar a grafikája basszus.......
A másik meg, hogy sokkal több játékidőt ad, mint a Gothic1 meg a 2! + van hozzá egy kiegészítő, és most jön a 2.! Rengeteg kaszt, fegyver, varázslat, páncél, quest, a bejárható terület óriási! (kb. 10-szer akkora, mint a Gothic 1) Ezért csak ne fikázzátok a Morrowindet, mert a Gothicok elbújhatnak mellette!(igaz attól még a Gothicok is nagyon tetszenek) -
#1785 GOTHIC! MAIL MENT! -
#1784 a másik meg az, hogy mindkettő hangulatos, sőt a Morro még játékos szerint is alakítható karakterel rendelkezik, agothicé pedig csak úgy-ahogy, de attól még jó:) -
#1783 Ha a Morrowindnek gyenge a grafikája, akkor a Gothicnak is az. Felejtsd el ezt a progit. Nem fog tetszeni...
Szerintem mind a kettő nagyon szép grafikájú, figyelembe véve a bejárható területet. -
#1782 kivancsi leszek a játék grafikájára. Az általam látott screenshotok elég gyengék, de remélem csak régi alfa képek ovltak amiket láttam. Morrowindet is azért hanyagoltam, mert olyan csunya volt mint egy préselt bagoly..:P
Ebben bizom, hogy kicsit a kinézetre is oda figyelnek -
Ironka #1781 gothic.rpgdot.com:
One of our visitors has sent us a mail from Amazon.co.uk, in which they state that Amazon has contacted JoWooD about Gothic 2 and the release date was said to be May 2nd, possibly later. Here's the important part:
Regarding your order for "Gothic 2 ", I wanted to give you an update on the status of this item.
We have contacted the manufacturer, and they have informed us that the release date of this game has been delayed. They now expect it to be released on 2 May, 2003, however please know this may be subject to further delays.
Well, not to say that Gothic 2 will be outdated when it is released, not at all, but hey, JoWooD KNOW how to blow a release, don't they? :-(
A hírkommentben aztán megint többféle időpontról tudnak
Ez a JoWood szórakozik velünk...
;((((((((((( -
#1780 info: www.tothegame.com
Gothic II RPG UK release 28-Mar-2003 US release 14-Apr-2003 -
#1779 na, szla itten van:
Dátum: Mon, 10 Mar 2003 10:19:02 +0100
Feladó: Jonathan Cefariello
Címzett: [email protected]
Tárgy: RE: GOTHIC 2 Release date
Sehr geehrter Kunde,
vielen Dank für Ihre Email. Wir untersuchen die geschilderten Probleme schnellstmöglich.
Viele der bisher beschriebenen Probleme lassen sich auf veraltete Treiber oder Hardwareprobleme zurückführen. Daher bitten wir Sie, alle Treiber (das schließt Grafik- und Soundkarte, BIOS, USB und Windows Service Packs ein) auf den aktuellsten Stand zu bringen.
Eine Übersicht ihrer installierten Treiber und Hardwarekomponenten erhalten Sie, indem Sie das Programm „DxDiag“ ausführen. Wählen Sie hierzu „Windows-Start“, anschließend „Ausführen“ und geben Sie den Befehl „dxdiag“ ein.
Start- und Installationsprobleme des Spiels Gothic 2 werden durch aktive Anwendungen während der Installation verursacht. Sollten Sie Tools wie z.B. Daemon Tools, CD Emulatoren, CloneCD Tray Tools, GameJack, Firewalls, Virusprotektoren (z.B. F-Secure, Norton) usw. benutzen, deinstallieren Sie bitte diese Tools und das Spiel Gothic 2, da eine Deaktivierung nicht ausreicht das Problem zu lösen. Starten Sie den Rechner neu und führen Sie dann das Gothic 2 Setup aus.
Sollte während der Installation die Meldung kommen, dass die Original CD eingelegt werden soll, bitte Installations CD 1 einlegen, „Abbrechen“ und danach „Fortsetzen“ wählen. Wird immer noch die Original CD verlangt, Installations CD 3 („Spiele CD“) einlegen und wieder „Abbrechen“ und „Fortsetzen“ wählen. Nun wird das Setup erfolgreich abgeschlossen.
Weitere Hilfen und Informationen zu Gothic 2 erhalten Sie unter folgenden Webadressen:
FAQ:
http://www.piranha-bytes.com/gothic2/faq_german/root.php
(Piranha Bytes – Support)
Foren:
http://forum.jowood.de/forumdisplay.php?s=b13d3e7081521e91d045a3fda8b1ce20&forumid=63
(JoWooD Gothic II Forum)
http://forum.gamesweb.com/forums/forumdisplay.php?forumid=74
(World of Gothic Forum)
Offizielle Homepage:
HYPERLINK "http://www.gothic2.de/"http://www.gothic2.de
Spieletips:
http://gamesurf.tiscali.de/spielewiese/loesungen/gothic2.shtml
Im Falle dass Sie fehlerhafte oder zerstörte CDs umtauschen möchten, wenden Sie sich bitte an Ihren Händler vor Ort.
Vielen Dank für Ihr Verständnis.
Ihr JoWooD Deutschland Team
-
#1778 Ezt a mailt kaptam ma, mint tudjátok nem tok nagyon németül, szal valaki(pl Hunnenkoenig) HELP!!!
http://www.piranha-bytes.com/gothic2/faq_german/root.php
-
#1777 az télleg érdekes, hogy most az angol Amazon.com nem jön be, ahol Május 5 volt a dátum viszont a többi igen.
Angliában még íyg is május 14 a dátum, amcsiban meg április 14.
szakadjanak meg! -
djcom #1775 Mi bízunk benned!
Sajna némethez nem értek,de a programozáshoz sem nagyon...(:
-
#1774 En is abban remenykedem :-))) -
Xboxman #1773 Ehh akkor nem fogsz unatkozni a gothic 3-ig -
#1772 Sok dialogus es fele annyi sincs kesz, mint szeretnem :-)
összesen kb 10 ezer sor a leforditando szöveg sortöres nelkül :-))
Igaz ebben vannak egy szavas es 5 mondatos sorok is :-) -
Xboxman #1771 Mennyi diaolugus van és abból kb mennyi van kész? -
fucko #1770 Majus 2 elott nem jon hivatalos jelentes szerint,olvashato a gamestaron. -
#1769 Egyelöre nem jelentkezett senki olyan, aki erdemlegesen bizonyitotta volna alkalmassagat. Schakal az egyetlen, akiben eddig megbizok, de ö mint mondtam, a DS-t forditgatja, ha idelye engedi... -
#1768 2en azert csak gyorsabban haladnátok -
#1767 senki se tud rajta kivul nemetul? en 2-es vagyok belole inkabb nem valalkoznek ra... -
Xboxman #1766 Valaki mondjon egy Német Gothic 2 letöltési helyet plz -
#1765 Mivel a varakozas a patchre es az uj szövegek kiszürese eleg sok idöt elvett, igy nem nagyon haladtam vele, de sok dialogus (föleg a questek) nevek, könyvek le vannak forditva. Meg rengeteg forditani valo van, de azert elegedett vagyok, mert mar igy is sokminden magyar :-))