21229
  • GDI
    Valakinek nem sikerült még rendesen feltörni a Gothic 2-est??Ugy hogy azt cdre is ki lehessen égetni.
  • hagirez
    Akkor csak megvárom
  • Xboxman
    Bárcsak már szedhetném de nem megy:/
  • Xboxman
    Jupie!
  • Hunnenkoenig
    Na, epp elküldtem az uj forditast konvertalasra!
    A 16500 sorbol mar 1968 le van forditva!!! :-)))
  • Randal
    Hali! küldtem amilt!
    légyszi válaszolj rá, hogy lehetséges-e vay sem?
  • gothic1
    Az a furcsa, hogy mindenkinek akinek odaadtam a játékot, mellé leírtam, hogy mit kell csinálni, és hogy használjon daemon tools. Erre meg kiírják cd-re...
  • Hunnenkoenig
    A masolt CD-t NEM LEHET megegyszer masolni!!!!!!!
    A BWA file fontos!!!!
    Olvass figyelmesen es ne varialj, hanem csinald azt ami ott le van irva.
  • Breki33
    szerintem ha kiirta abbol már nem lesz semmi
    ujra le kéne szedned a 3-ast
  • Xboxman
    Gothic!

PLz küld el a Gothic2 mirrort az [email protected] címre!
  • GDI
    Itt vagy Randal?
  • Randal
    ez lemaradt:

http://forum.jowood.de/showthread.php?threadid=26656
  • Randal
    Ott vagyok, Budapest szoba, Randal néven.
    Egy-két hasznos link:
    http://home.arcor.de/yurij/gothic/
    http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/gothic2/maps.php
  • GDI
    Gothictol töltöttem le nem tod milyen védelem alatt áll???
  • GDI
    Mi az a BWT meg a BWA??Randal nem tudsz feljönni most a Gyalira??
  • Randal
    Basszus ezt nem hiszem el.
    Miért nem tudnak az eladók honlapot frissíteni???
    Hivatalosna május 2 a kijövetel.
    Az Angliai amazon is ezt állítja.
    Az amcsi még tartja az április 14-et.
    A TVG store április 25-öt mond
    A Play.com ezt: Out now. Waiting for delivery of stock.

Más oldal április 15-öt....
    KAPJÁK BE!
  • Randal
    Ember! fogj egy clonyxxl-t nézd meg hogy milyen védelem van rajta!
    meg szerintem CloneCD-vel betömöríted azt ezt a fájlt mountold be!
    egy próbát megér.
    plusz olvass figyelmesebben.
    Ott leírták hogyan kell csinálni!
  • GDI
    Nekem a Blind Write 4.3.0.44-es verzio van meg. Mikor csináljam azt amit irtál a 607-ben amikor ujra image filet csinálok a már kiégetett cdböl vagy amikor már megcsináltam,és az égetésnél jelöljem be??
  • GDI
    Ugye értesz.Nekem ki van égetve cdre és a másikat letöröltem ami szerint égettem.Na szoval ugy gondoltam hogy csinálok egy másik imaget az szerint ahogy Te azt leirtad a 607-ben.Ugy még lehet???És akkor cdröl tom majd inditani nem is kell utána a Deamon Toolsal bootolni?
  • GDI
    Arra gondolsz amit a 607cikkejben irtál ami a 16-os oldalon van 2002.dec.15-én???Ha az akkor ugy még meglehet oldani hogy ami imaget lehuztam a netröl ebben az esetben a 3-as cd és már kiégettem azt az égetést még ki lehet javitani ha ujra égetem és kihagyom azokat a BWA filekat??
  • Hunnenkoenig
    Ja es felejtsd el a Crackeket! Nem jok semmire!
    Vagy megy, vagy nem megy, de a crack szerintem ebben az esetben nem segit. Legalabbis annak idejen nem segitett, mert valami buheralt demo exe volt es csak addig futott a jatek, mig be nem szolt a copy vedelem, vagyis a jatek elsö negyede vegeig :-))
  • Hunnenkoenig
    GDI

Nem tudom honnan szedted a Gothic2-t, de ha a Gothic-tol (forumozo) akkor eleve image-ben kell lennie kicsomagolas utan (zip-böl). Ezek utan mountolod egyenkent a CD-ket a DaemonToolssal es installalod öket. Egyenkent mindig ugyanabba a drivba kell mountolni!!!

Ha ki akarod irni, kell egy masik fajl is hozza. Ebben a forumban le van irva pontosan. Olvass vissza. A linkröl leszeded azt a fajlt es a Blind Writenak (nem mindegy melyik verzio) megadod, hogy azt a fajlt keresse es es ugy irja ki a HARMADIK CD-t!!!!
    Müködnie kell.

OLVASS VISSZA ES MINDENT MEGTALALSZ. Ennyi munka egy ingyenjatekert nem nagy keres, nem igaz? :-))
  • GDI
    Ha deamon Toolsal bootolok és hagyok a végére a meghajtoba egy cdt lehet az az 1,2,3cd is akkor a végén azt irja ki hogy THE WRONG VOLUME IS IN THE DRIVE.PLEAS INSERT VOLUME GOTHIC2_CD1 INTO DRIVE G.Ezt megcsináltam utána cancelt nyomok neki de ez az ökör utána kiirja pontosan ugyan ezt csak a végén annyi változás hogy GOTHIC2_CD3 INTO DRIVE G.Utána megint cancel és mit ir ki??Persze hogy error.MIT CSINÁLJAK????Sorry ha tul hosszu voltam o))) THX
  • GDI
    o))
  • GDI
    Letöltöttem a Gothichoz az exet valami crack.Az nem zavarhat be??
  • GDI
    Image fileba raktam a néroval mind a 3 cdt.Deamon tools 3.29-es verzioval be bootoltam egyenként a cdket és persze ráállitottam a securomra.De semmi ugyan azt irta ki hogy error.Mi lehet a gond??Annyi volt a változás hogy most nem raktam cdt a meghajtoba és igy is keresett.De nem talált semmit és kiirta error.Valaki segitsen nem lehet hogy hiányzik valami program???
  • GDI
    A Blind writtel lehet image filet csinálni??
  • GDI
    Az baj ha neroval csinálom az image filekat??
  • GDI
    De ha image fileböl inditom a deamon toolsal akkor a végén milyen cdt rakjak a meghajtoba mert ha semmit nem rakok be akkor error.irjatok pls thx
  • GDI
    Akkor azt mondod hogy rakjam image fileba az egyes kettes hármas cdt és mindet a deamon Tools 3.29-es verziojával instaláljam ugy hogy csak a securum van bejelölve????az baj ha mind be van jelölve??
  • Csacsi
    Ha ezek után sikerült elindítanod, akkor majd közöld pls, mert lehet, hogy életemben most először tudtam segíteni valakinek itt a supergames fórumon :D
  • Csacsi
    Most hogy olvasgattam itt a topicot, még az is baj volt, ha háromkülönböző device-be volt bemountolva a 3 különböző cd. Tehát csináljátok úgy, hogy bemountoljátok az 1-es cd-t, majd ha kéri a kettest, akkor azt, majd a hármast. Remélem segítettem, ha ez sem nyújt megoldást, akkor passz, nincs több ötletem.
  • Csacsi
    Nah leszedtem a daemon tools-t(3.29).

Szóval, jobb klikk rajta(ugyebár ott van az óra mellett), emulation, securom-ot be kell pipáltatni, és azthiszem, akkor már működni fog, legalábbis, ha jól emlékszem ez volt a gond. Ha mégsem, akkor sorry. Remélem segítettem valakinek. Egyébként érdemes, próbálkozni itt azzal, hogy mindig bejelölsz egyet, és akkor úgy próbálod, hogy megtudd milyen védelmet kell emulálni.

Nálam Securom van bekapcsolva, mert a legtöbb játék ilyen védelemmel van ellátva, de ez le van írva általában a letölt....akarom mondani megvett game info file-ban.
  • Csacsi
    Pontosan már nem emlékszem, de azthiszem azért kellett a legújabb daemon tools, mert securocom, vagy milyen védelme volt, de mindjárt megnézem.
  • Csacsi
    Beállítottad rendesen a daemon-t?, hogy a securocom védelmet emulálja? Mert azthiszem azt kellett beállítani. Ha beállítottad, akkor bocsi, de erről is volt szó már lejjebb .
  • GDI
    Az nem lehet a gond hogy nem ugy égettem ki ahogy ayzt lehuztam a netröl hanem blind writtel.Az is lehet hogy valami nincs a gépen??Ami kell neki,de akkor mér nem irja ki??
  • gothic1
    Ugye a Gothic2 demo már nincs fenn a gépen, amikor telepítitek a játékot. Az is bekavarhat.
  • GDI
    A deamon Tools 3.29es verzioval mennie kéne??nekem is kiirja a végén hogy rakjam be az 1-es cdt utána a 3-st és végül kiirja error.de minek irja ki hogy rakjam be az egyes cdt ha ugy is Deamon Tools virtualis driveböl olvas??Ugyis felmismeri az eredeti cd meghajtot??irjatok.Vagy azt közbe állitsam át valahol??ha kiirja hogy rakjam be az egyes cdt utána mit nyomja try again vagy cancel??THX
  • Hunnenkoenig
    Nezz el a topic elejere, ott sokat lett ez targyalva es azt hiszem valaki irt megoldast. Böngesszel szepen! :-))
  • djcom
    Azt hogy van....