21229
-
#1906 Csak néha nézek ide, mert egyenlőre várom az angol verziót ( meg a magyart :P), csak néha látom, hogy tényleg problémák vannak ezzel.Csak annyi a kérdésem, hogy legalább fel lehet írni cd-re őtet? :) -
#1905 Van akinek problemaja van vele...
Epp tegnap ICQ-ztam valakivel, aki nem tudta telepiteni, es igy sikerült megoldani!
A forum elejen is sok gond volt...
Csak szoltam :-) -
#1903 Ja, a crack az müködik az 1.28 es az 1.29 verzioval! -
#1902 Ok sracok! A Telepitesi hibak megoldasa a Gothic2-höz:
A 3. Cd telepitesekor az utolso adatnal ("SHIP.BIK") megszakitani a telepitest ("ABBRECHEN")!!!! Akkor megmaradnak az addig telepitett adatok.
Bezarni a telepitöt es utana ezt a fajlt bemasolni (szetcsomagolas utan) a C:\...\Gothic II\System mappaba. Ha kerdi, hogy felülirja-e a mar letezö fajlt, akkor IGEN-t nyomni.
Ezekutan megszerezni az eredeti "ship.bik" adatot es bemasolni a C:\...\Gothic II\_works\data\video mappaba.
Majd keresek neki helyet es megirom a letöltesi linket! Kb. 14 MB a nagysaga. -
#1901 Release
Hi!
Sorry for the non information regarding the international release of Gothic 2 . Just can't tell you anything more about it. In the upcoming two weeks there will be news about the release.
-
#1900 Gondolni komolyan gondolom, csak tényleg meg kéne mondani, hogy editort, meg a szövegfájlokat honnan szedem le, plusz ékezetes karaktereket felismeri-e. Aztán meg Vizsgaidőszak lesz, szla nyáron lesz meg...bár nem biztos:)
Csak csillapodjanak a hullámok körülöttem(suli) akkor talán nekiállok. Bár játszani egyszerűbb:) -
#1899 Ha komolyan gondolod, szolj, ha segitseg kell!
Legalabbis a szövegek megszerzeseben tudok segiteni! :-)
Bar az egyhez van editor. Azzal biztos meg lehet csinalni ... -
#1898 Hűűű, de király lenne! -
#1897 node sebaj:)))
majd addigra akko is összeszedem és lesz hozzá magyarítás a jóvoltodból.
plusz még ha nagyon összegörcsölöm magam akko megcsinálom az 1nek a magyarítását. -
#1896 Oh, te szegeny! -
#1895 Senki.
Mivel még van 1 hónap hátra és az vizsgaidőszak lassan, kapják be, nyáron meg megyek haza szal no net.
nembaj akko is meglesz!!!! -
#1894 Hallo????
Senki-ki-ki.....? -
#1892 Azzal en is sokat szenvedtem! Allj egy kicsit tavolabb az ajtotol! Csak egy bizonyos ponton kezdi el felolvasni. Azt hülyen csinaltak meg. -
Steroid #1891 Hali!
Következő problémám lenne örülnék ha tudnátok segíteni! Itt vágyok már a játék végén Idorath termeiben, és már az utolsó ajtó előtt állok megöltem egy fekete mágust, és nme tom kinyitni az ajtót, a mágusnál volt egy levél azon volt egy kinai mondat ,de nem tom kinyitni az ajtót mögötte a főellenség van! Olvastam a német végigjátszást de azok csak annyit irtak h. fel kell olvasni a szöveget de nekem nem megy még a felolvasás se azt irja ki nincs mivel! Köszi a segítséget előre is! -
hagirez #1890 -
#1889 Akkor vagy április 14-17 lesz belőle mint ahogy írták vagy május 2 -
#1888 A rpgdoton írták, hogy a Gothic 2 angol verziójának a hanganyagán még dolgoznak, az "utolsó" simításokat végzik. A játék terjesztése átkerült a Infogrames-hez. Remélem ők aktívabbak lesznek és talán Magyarországra is eljutattják a progit. Igyekezzenek, mert már "Blizzard-színtű" halogatásba kezdtek és ez nem jó!
-
Xboxman #1887 Akkor sírjunk eggyüt:/ -
Xboxman #1886 :))))))))))))))
Francba észre sem vettem:) -
#1885 Ha a nejeddel akarsz jatszani, azt ne itt jelentsd be. Amugy meg kis perverz diszno vagy, ha a nejeddel dc++ -on keresztül akarsz jatszani :-))) -
#1884 na mikor jön már az angol verzio? -
hagirez #1883 Hát igen én se találom
:( -
Xboxman #1882 Jah nejem is jöhetne,már nagyon jáccanék vele(minden megoldás érdekel:dc,kazaa,winmx,ftp,http,etc:) -
#1880 Mert Ő tölt ezerrel :) -
#1879 Hali!
ok, bocs, elsőnek nem tőled szedtem le, mivel sehogyan se tudtam belépni az ftp-re.
Jelenleg meg más koliba vagyok, de így se tom hogy be tudnék-e lépni. Valami kis fájllal kellene kipróbálni.
Sajna az van, hogy DC-zni már nemigen tudok, mert a letöltési sebeségem 5k.
Ftp-ről se több, igaz ott mostmár azé 10-30k.
Sajna ebbe a koliba ilyen szar a net, pedig T1-s, majd a rendszergazdát kell megkérdeznem hogy miért. -
#1878 Legalább kétszer küldtem el neked a címet. Nem kellett a német verzió... A szerveren a rendszergazda három hónapig hagyta fenn nekem a cuccot. Most törölték, mivel a 2GB az 2GB és ez már "régi" progi. Sajnos ez van. Most már csak egymástól lehet beszerezni, DC-n osztasd meg valakivel, nekem az első két cd ki van írva, nem hiszem hogy lehetne megint image fájlt csinálni róla (bár nincs kizárva).
-
#1877 nekem sajna nincs, így én várhatok.... -
Minek kéne crackelt exe vagy Nocd crack!
Mindenkinek az "eredeti" verzió van meg Hunnenkoenig jóvoltából! :)
-
#1874 Hunnenkoenig!
Olyat lehet csinálni, hogy a meglévő magyar fordítást összeházasítani az angol fordítással?
A 7/8 német szöveggel nem sokat tudok kezdeni :)
-
#1873 köszönjük az eddigi munkád !!!!
A patch felrakása után kell valami crackelt exe vagy NOCD? -
#1872 A mai világban főleg ideje nincs az embernek... :( -
#1871 Csak azért kérdeztem, hogy a 2 megjelenéséig el tudjak szórakozni vele :) meg magyarul sztem fílingesebb is lenne. -
#1870 Sziasztok!
most játszottam a demóval, persze angolosítva.
mondanom se kell, hogy a graf jó és simán futott a gépemen, bár gondolom ez még korai változat volt.
Elsőnek megijedtem mikor meghallottam azt a fingásra hasonló hangot( goblin) mivel az első részbe nem volt oylan könnyű legyakni őket. aztán skerült, majd a kezdőbarlangba jött két csápos izé, na azok legyaktak, bár az egyiket átküldtem a túlvilágra.
Vajon most a goblinokon könnyítettek vagy a történethez hűen azért megmaradt valamennyi erőm, bár ez itt jelenleg 0-nak számít?
Hitman:
az egyhez nincs fordítás de engem fgolalkoztat a gondolat, bár jelenleg időm nincs rá:( -
#1869 Az első részhez akkor nincs magyar fordítás? -
#1868 emberek!!!
adok nektek egy feladatot!
Fogjátok a Gothic 1 világtérképét és mutassátok meg, hogy hol helyezkedik el az a G2-ben:) -
Braveheart #1867 kijött már az angol verzió? -
djcom #1866 thx.
További jó munkát:)) -
#1865 A menüböl sajna meg mindig hianyzik nehany dolog...
Amugy kb. 1/8 kesz van. Az elsö küldetes amit xardas ad, peldaul teljesen kesz. Marmint a parbeszed. Utana elegge összevissza vannak a szövegek...
Majdnem minden targy es azok leirasai es tulajdonsagai kesz vannak, nehany köynv, nehany parbeszed stb.
Ja, lehet, hogy csak az 1.30-as patchel müködik!
Biztonsag kedveert tegyetek fel! -
djcom #1864 Király vagy!Meddíg van kb? -
#1863 Legujabb forditas letölthetö:
innen