21229
-
#1675 Jelenleg még csak német verzió van. Írj mailt gothic-nak. -
Braveheart #1674 nem mondaná meg vki, honnét lehet leszedni az angol verziót? köszike -
Braveheart #1673 akkor lécci nekem is küldjen vki e-mailt, hogy honnét lehet letölteni!
Előre is köszi
[email protected] -
Braveheart #1672 ha én is kapnék ilyen e-mailt, azt nagyon megköszönném... -
#1671 A Gothic2 kérőknek!
Ment a mail!
Azt kérem, hogy kezeljétek diszkréten az ftp-címet. Tiszteljétek azt, hogy lehetőséget biztosított a letöltésre.
A 3.cd ne írjátok ki cd-re blindewrite-tal!
Használjátok a Daemon Tool 3.29-es verzióját! -
GDI #1670 Mi a külömbség akkor amikor rögtön lehuzás után csinálok belöle virtual driveot vagy kiégetés után?irjatok pls THX -
GDI #1669 Azt mondjátok hogy nem lehet kiégetni a 3 cdt mert akkor nem megy,de viszont ha virtual driveba rakom a deamon tools 3.29es verziojával az install végén kéri a 3 cdt.Nektek nem kérte?Akkor most mi van? -
GDI #1668 Igaz hogz 6 nap, de mikor lesz a neten? -
#1667 na oké, de itt ki van írva a hivatalos release időpontja.
Esetleg nézd meg az amerikai kiadásét, az április 14 vagy mi.
Amúgy meg már csak 6 nap!!!! -
#1666 Haat,20 evvel ezelott is meg lehetett rendelni a Duke Nukem Forevert az amazonrol...:) -
#1665 Ketty ide a bizonyítékért! -
mnorbi #1664 olvagattam a hivatalos oldalon lévő forumot de nem nagyon találtam rá még utalást se hogy ez kijönne március 7 én.... biztosak vagytok ebbe a dátumba ?? -
djcom #1663 Tud valaki linket a német full verzóhoz???? -
#1662 Hali!
ennek a problémának a megoldását lentebb olvashatod.
Valószínűleg ez a gáz, hogy már kiírtad. -
GDI #1661 Ha valaki tudja a választ irja meg nekem pls.THX -
#1660 jaja, ez csak az -
GDI #1659 HI GOTHIC,letoltottem a gothic 2st a netrol es a 3as cd nem muodik.az lehet a baj hogy a 3as cdt is felegettem Blind Writtel aztan visszamasoltam a gepbe csinaltam neki virtual drivot a deamon Tools 3.29es verziojaval es az insall vegenazt irja ki hiba rakjam be az original cdt.Mi lehet a gond ird meg pls milyen programmal probaljam az insallaciot THX -
#1658 ez a magyarosítás ugye csak felirat, és közben megy a német vaker? -
#1657 mééééég nincs kész, de ez már megvan:
http://members.chello.at/dungeonsiege/gothic2_hun.ace
Amúgy olvass már néha lentebb, ne csak 1-2 képernyőnyit -
mnorbi #1656 hol találok magyarósitást a német verzíohoz?? -
Hegylakolaci #1655 http://www.daemon-tools.com/ innen probáltad már? -
GDI #1654 Honnan tom letölteni a deamon tools 3.29-es verzioját?pls irjatok thx -
#1653 azaz már csak 8 NAP -
#1652 Nyugodj meg.
Az az amcsi megjelensé(végre most szopnak őkis, bár nem hinném, hogy értékelik ezt a stílust)
az angol az március 7 -
Xboxman #1651 Hát én igazábol Hunne fordítását akartam kipróbálni ami dojcslnd verzióra épül,na mind1 még úgyse jáccottam ki az 1et... -
mnorbi #1650 most néztem az ebgames.com és ott visszadobták április 14 re !! -
mnorbi #1649 honan gondoljátok hogy pár nap mulva kijön ??
sehol se látok erre utaló jelet !! -
Jacky #1647 Várd meg az angolt, még néhány nap és itt is van. Azzal azért sokkal normálisabban lehet majd játszani. Jópáran várjuk már! -
Xboxman #1646 A Német Gothic 2-őt 2napja véletlen letöröltem,valaki nem, tudja honnan tudnam lehúzni újra?://// -
#1645 kb. pont pont pont -
Braveheart #1644 tehát msáfél hét múlva jelenik meg az angol gothic 2? -
#1643 neeem:))) -
#1641 Hogy, mi?
ezt most nem értem.
Miről van szó? -
#1638 még 10 nap.
Viszont a számomra úgy-ahogy jó hír, hogy a másik koliba is lesz ugyanilyen net(T1) elméletileg:)))
már csak azt kell összehozni, hogy:
1.enyém legyen a szobában az egyetlen gép
a. ha nem akkor összekötni a kettőt/hármat/négyet
2. Ne lopják el.
remélem mindenki örül, tehát valszeg 10-15 nap múlva lesz angol GOTHIC 2. ha nem hamarabb szerintem.:) -
#1637 :( -
#1636 12 nap:( -
hagirez #1635 Most akkor hányat is kell még aludni? -
#1634 ja, a gamestar foruman megtalaljatok a linkeket a feliratos videok letöltesehez:
kattints ide, hogy eljuss a forumra! -
#1633 bocs erröl a linkröl!!!!! -
#1632 A forditasban eddig keszen vannak az itemek nevei, menük nagy resze, nehany parbeszed, nehany könyv, levelek stb. kb 10%.
letölthetö: erröl a linkröl