21229
  • hiba
    Ha kilepek a progibol, kekhalalla szetfagy a winem. (v1.30)
    Tapasztalt meg vki ilyet?
  • Bandew
    Ez egy teljesen hülye vita.
  • hiba
    Ezen ne vesszetek ossze 2 ember letezik a vilagon ameik tobbnyire netkozelben van es sok ideje van mondjuk ugy "bongeszni" es a masik amelynek mar nincs annyi egyeb okok miat...en is epp kezdek szembesulni a sajat idom "fogyasaval" s az adathalmazok boduletes novekedesevel -mi lesz ennek a vege...talan kene erni a "webes" fejlesztoknek valami jol hasznalhato keresoket is.
  • Randal
    nem nagy kérés, de látom nem érted meg a lényeget.
    ha lassú a neted akko programokkal le is mentheted az oldalakat.
    Amúgy sok érdekes infót találnál rajta.
    de látom ezt se tudod megtenni.

A másik meg a második pofátlanságod:

"nem fogok végigolvasnia 3-4 oldalt azért hogy válasz-t kapjak .."

látod, pedig nem is kellene sokat olvasnod, de te erre se agy képes.
    esetleg egy légyszivest vagy valamit odarakhattál volna
  • Randal
    látod, meg is válaszoltad a lényeget, hogy miért voltam mérges.
    érdekes módon mindenki más utánna tud járni, utána tud nézni mindennek.
    még ÉN is végignéztem a fórumot egy crackért vagy netcímért amit véletlenül kitöröltem és nem írtam ide be, hogy légyszi valaki linkelje már be.
  • magus
    nemtom, morrowind nekem olyan muanyag volt. valahogy hianyzott belole az a hangulat, ami a gothcot jellemezte, amikor este setaltam a tabortuz korul, es remenyekdtem, hogy holnap mar bejutok a varosba
  • Randal
    hunnenkoenig!!
    A G2-ben a könyvekben lévő szövegek is le vannak fordítva???
  • Dns5000
    a jeggel ,a tuzzel, meg ami nagyon delen volt a regi felig lerombolt kastely felett, hogy az utolso?
    mit csinaljak a sarkanytojassal?
  • Dns5000
    kinyirtam harom sarkanyt, talatam egy sarkany tojat a jag sarkanynak, most akkor a tojat kellene megolni vagy van meg1 sarkany? es a tojat hogyan?
    a vulkanos sarkanynak nem talatam meg a kincseit azok hol vannak?
  • Hunnenkoenig
    Bocsanat sracok, ha mostanaban ritkabban vagyok, de leköt a Star Wars Galaxies Beta tesztje :-)))
  • hiba
    Van sex, szobara mentem Nadjaval...:)
  • Jacky
    Hát, azért aki hosszabb időt játszott Morrowinddel, talált ott is jópár bugot. Pld. egy varázsló egyszerűen eltűnt a helyéről, ki lehetett esni a világból!! stb.
    A Gothic 1-ben meg a textúrákkal volt nagyon sok bajom: az erdőben elfordulva volt olyan, hogy eltűnt a fél erdő, meg ilyenek, szóval arra is ráfért volna némi foltozás.
    De azért nekem mindkettő igen-igen tetszett! :))
  • Bandew
    Én olyan előnyre gondoltam, mint mondjuk grafika, irányitás (a harc kurva szar, a Gothic-ba legalább lehet szép mozdulatokat csinálni), változatos helyszínek, kevesebb bug (valjuk be a Gothic tele van velük), és (bár én sohasem vagyok mágussal szerepjátékokban) hihetetlenül sok varázslat amilyet akár még magad is létrehozhatsz, és még sokminden. De nekem a Gothic azért tetszett jobban mert ott él a világ, nem csak álldogál egy helyben éjjel-nappal, esőben, hóban(!). Jobb a zene, a világ se olyan "távoli", jobban hozzá tudunk szokni. Meg király zenék mennek a táborokban.
  • hiba
    Bementem egy varosba, es olyan uzeneteket irt ki nemetul, hogy csak a demoban elerheto?!
    Mer irja ezt?
  • Randal
    Érdekes módon a Gothic után nekem se jött be a Morrowind. pedig mennyire vártam!!! nem csalódtam benne, azaz annyit igen, hogy pl a kereskedők házába simán felmehettem a felső szintre, meg mindenhol és kipakolhattam. No meg a probléma az emberek cselekvésképtelensége, élettelensége volt.
    Meg a marha nagy távolság, azaz inkább az utazási lehetőség hiánya. Ez a Gothicban is megvolt, de legalább nem akkora mértékben, már csak a vége felé vettem észre, hogy sok időt vesz el a szaladgálás, de akkor emg már volt rúnám, meg gyorsaság italom is.
    A gothic és a Morrowind egyetlen problémája a pénz volt.
    tudom, hogy az se jó ha túl sok van egy kereskedőnél meg az se, hogy túl kevés, de a G-ben miután kipakoltam a kastélytornyot, már nem is kellett semmi se. megvolt mindenem, vagy ha nem, hát akkor cseréltem. de ezeket a cuccokat szivesebben cseréltem volna pénzre.

Amúgy a G1-ben minek a segítségével lehetett "alkudozni"?
  • DIEGO
    igen igazad wan, egynéhány elönye van. Gyorsan aba lehet hagyni. Érdekes egy dolog mert a hivatalos Gothic forumon www.jowood.de az emberek nagy része pillanatok alatt abbhagyta a morowindet és átállt a Gothicra.
  • Bandew
    Azért a Morrowindnek van egy csomó előnye ami a Gothic-ban nincs benne.
    Mondjuk nekem is jobban tetszik a Gothic.
  • DIEGO
    magam is játszottam Morrowindet, pontosabban elkezdtem de mintegy 5-6 ora játékidö után abbahagytam. A legnagyobb gond az hogy egyszerüen tul steril lett. Hangulatilag megsem közeliti a Gothic 1-2 -t. Utána probáltam eladni de a kutának se kellett.
  • Randal
    sorry, mérgemben nem zártam le rendesen a linkelést
  • Randal
    akisvakond:
    legszívesebben nem is válaszolnék neked, mert arra se vagy képes, hogy beleolvass a fórumba, vagy hogy utánnanézz a játéknak!!!

De azért válaszolok:
    1. válasz: a magyarosítás folyamatban, legjobb tudomásom szerint Hunnenkoenig, Anwar és kérlek készíti. honlap itt: gothic2.hu

2. kérdés: ezt nehéz megmondani. személyes tapasztalataim alapján kb 1000-es proci és gf 3 ti200-as kártya és 512sdram. de ennél kissebben is fut.

3. kérdés: Igen a játék 3 CD-s, sőt még egy kis plus neked: májusban lesz hozzá kiegészítő is és 1-2 hónapon belül kész lesz az angol.

MEG VAGY ELÉGEDVE??????????????????????????????
  • hiba
    En sem birtam mar tovabb elkezdtem a nemet G2-t :) persze az angol szovegessel.
    EzrulEz :)
    Morrowind elbujhat, ezek az npc parasztok nagyon siralyak, tiszta AOE, csak este nem dolgoznak :)
  • Randal
    a baj az, hogy G1-gyel én anglolul nyomtam, a G2-ben pedig sehol se tartok.
  • DIEGO
    HA figyeled a német dialogust a Gothic-ban akkor észleled hogy mennyi és milyen naagy poenok vannak benne.Azt hiszem ennyit mi is vagy megeengedhetek magamnak eme topicban.
    Sz----s szándéka áljon táwol tölem, sorry.
  • Randal
    nem volt muszáj, de a fáradtságtól már nem tudtam gondolkodni.
    amúgy meg nem poénnak nézett ki.
  • magus
    muszáj volt elhinni?:)
  • Randal
    Muszáj volt beszopatni?:)))
  • DIEGO
    "Már bocsesz, de szerintem ez hülyeség."

Igy igaz, witznek szántam.
  • Randal
    "Most kaptam a hirt ami megerösitve lett , hogy a Gothic2 magyar megjele´nésenek egyik alapfeltétele az EU csatlakozás megszavazása volt. Vagyis 2004 majus 5 -töl Mo-n is megjelenik a játék a boltokban. "

Öööööö, izé...mié pont ehhez a játékhoz kellett az EU csatlakozás?
    Már bocsesz, de szerintem ez hülyeség.
  • DIEGO
    24.04.03: Infogrames vertreibt Gothic II international

Was (ziemlich) lange währt wird endlich gut. Das gilt auch für JoWoods Suche nach einem Vertriebspartner für die internationalen Versionen von Gothic II.

Der glückliche Gewinner Infogrames wird den weltweiten (ausgenommen Deutschland, Österreich, Schweiz) Vertrieb von Gothic II übernehmen.

Thomas Kirchenkamp, Vorstand von JoWood: "Wir freuen uns, mit Infogrames einen Partner gefunden zu haben, der aufgrund seiner Struktur und weltweiten Präsenz ideale Voraussetzungen für die internationale Vermarktung von Gothic II bietet."

Christian Gloe, SVP Europe bei Infogrames: "Mit Gothic II erweitert sich unser Produkt-Portfolio um eines der derzeit besten Rollenspiele. Wir gratulieren sowohl Piranha Bytes als auch Jowood zur Entwicklung dieses großartigen Produktes und freuen uns, nun weltweit allen Fans dieses 'must have' im Bereich der Rollenspiele anbieten zu können."

Na denn ma Prost.

Most kaptam a hirt ami megerösitve lett , hogy a Gothic2 magyar megjele´nésenek egyik alapfeltétele az EU csatlakozás megszavazása volt. Vagyis 2004 majus 5 -töl Mo-n is megjelenik a játék a boltokban.
  • Hunnenkoenig
    Aha
  • Randal
    mijaza FLASH???
    Hunnen:
    ICq-n kűdtem neked kérdést. (szokd meg, hogy én ICQ-buzi vayok:))), na azé nem, csak gyors:) )

A G1 fordítása halad, csak piszok lassan. Azért megnyugodhattok, hogy mire kiadják az angolt, addigra talán már a fele meglesz, ha nem akko meg nyáron vagy nyár után megkapjátok
  • Lantee
    Én az első részből arra nagyon emlékszem, hogy egyszer haverommal eléggé "bepippantottunk" itt nálam, és megmutattam neki a játékot. Pont a mocsárlakók tanyája fölötti hegyen álltam, és mutattam a srácnak, hogy "Látod azt a falut, ott messze? Na, mindjárt odamegyünk, és visszanézünk ide, a sziklára!" ... mikor leértünk a faluba, NA, akkor volt egy iszonyat nagy FLASH!!! ehhe :)))
  • zoligo
    köszönöm Hunnenkoenig azt hiszem ez elég nagy segítség volt!
  • Hunnenkoenig
    Na varjal! A templomhoz el kell hajoznod!
    Megvannak az embereid? Menj a hajohoz es akit felvettel az ott van. Kell egy hajozasi terkep, amit EL KELL OLVASNI! Tehat ra kell kattintani, nem csak az inventoryban tarolni. Ha ez mind megvan, beszelned kell a kapitannyal a hajon es mar indulhatsz is.

De tulajdonkeppen meg mindig nem tudom, miben kersz segitseget! :-)))
  • zoligo
    Légy szi Hunnenkoenig segíts 5 kapter Paladin,beszéltem Lesterel,Pyrokaral,fel vannak sorakozva a felsö negyedben a tengerészek és Lord Hagen vár rám.és hol találom a Gottes Beliar Templomot ahol van valami könyv.
  • Hunnenkoenig
    Tüznyil az a Feuerpfeil es asszem Gornax-nal lehet kapni. Valami iylesmit irtak a walktrough-ban.
  • magus
    jaaaaa oke:)
  • magus
    najah, de
    -gépigény
    -meg vmi olyat hallottam, hogy nem ugyanazt a tajat latod mint egy masik playr, hanem nehany tajekozodopon van, es a tobit kulon szaolja nalad. szoval lehet hogy te felmaszol a hegyen, de a masik nem tud. ezt lehet elbasszak
  • GDI
    Tüzesnyil ugye nem a BLITZ mert az villám.
  • GDI
    Az lenne a runa de az már meg van.Azzal kapcsolatba mondta ö mert mondtam neki hogy meg van a runa és ö erre föl mondta.Pls Help THX