21229
-
#2235 Ok, mar megtalaltam :-))
Örül a vilag! -
#2234 Ez honnan van? -
#2233 Hajra Randal!!!!
Ha a text editorban kikapcsolod a sortörest, akkor nem lehet baj, bar jol oda kell figyelni. Hala istennek HornOx pontosan mki tudja szürni, ha hiba van es azt is, hogy hol van a hiba. Akkor mar tudod javitani :-)) -
#2232 Halihó!
A G1 fordítással van egy kis gond.
msot fordítottam eg ykeveset, de most van tesztelésen, hogy működne-e.
Ugyebár van egy olyan szabály, hogy új sort nem kezdhetek meg stb-stb.
Majd meglátjuk. remélem működni fog.
-
#2231 Ja es angol forditas is van. A linket megtalalod ugyan ezen az oldalon a lap alja fele. -
#2230 Ki mondta, hogy nem forditjuk a kettest? :-))
Eddig kesz forditas letölthetö a
http://beam.to/gothic2.hu
cimröl!!! -
Dns5000 #2229 jo de kivancsi vagyok hogy mi van a ladajaban :)
akkor mar nem is tudom kinyitni? -
#2228 balra !! -
#2227 azon az uton ahol a fekete trol van elötte lekanyarodsz jobbra ahol egy kö szentély áll itt lessz a ritual véghezviszve. -
#2226 ez nem feladat ha tüzmagier vagy. ez csak a paladiner fokozatban van. -
#2225 43.45 ez az uj treiber ami hosszuidök ota elösször szinben is hozott valamit. egyébként tervezem hogy 4 hossu év után átszálok az ATI-ra. -
Dns5000 #2224 en nem a tuzprobas feladat ladajarol beszelek hanem annak a tanitvanyak a ladajarol, aki ott all a vadasz tabor mellet. -
#2223 Okés! Én meg megcsináltam a drivert. Csak letöltöttem a legújabbat, és máris minden oké. -
Dns5000 #2222 koszi mar megtalatam, 3 koros vagyon de a fireball meg mindig a legjobb varazslat :( esetleg a fagyastas jo neha. Most meg millio embert kene megkeresni, mar kesz vagyok teljesen.
Merre menekult Pablo Inos szemevel? -
#2221 te ne idegeskedj, nyugodtan várj. megéri várni. -
#2220 hogy kerül ide az infogrames? ennek utána kérdezek a jowoodnál. -
#2219 hogy hogy nem müxik? melyik detonator tetted fel?
VIGYÁZZ!! mielött játszani kezdenél bekell állitani a grafik és video részeket mert minden fehér lessz a játék elején. én egy géloráig szorakoztam vele amig beállt. -
#2218 Kaptál egy kulcsot a baloldali paptol, ezéltal automatisch nyilik a láda. a kolostor másil oldalán nem ott ahol a bibliothek van hanem a másik, az utolso teremben van egy varázslo akitöl vehetsz, neki hoztad el a borokért fizetet pénzt a tavernábol. -
#2217 szerintem nincs annyi, ugyanis a játék angolosítása már rég kész van.
a szerződés meg nem hinném hogy sokáig elhúzódik, plusz a költségek kidolgozása. -
#2216 Oké!!!
Vettem egy GF4 TI 4200-at, 64-Mb-osat.
Most a driverekkel van problémám. A GF4 nem működik Detonatorral? Én úgy tom műxik. -
#2215 vegre egy "hir" :)
sztem 2 honap...ha jol haladnak bar sokkal tobb is lehet. -
Braveheart #2214 mikor jelenik meg az angol változat már? -
hagirez #2213 Én sem a megvételre gondoltam -suttogta csendesen- de az infogrames nem fogja csak németül kiadni és elég komoly cég ahhoz hogy jól seggberugdossa őket :) -
#2212 ajókurvaanyjukat ebbol nyilvan mar a masodik vagy a harmadik negyedev vege lesz. na igy mar tuti nem veszem meg szivjanak kersztbe -
Dns5000 #2211 milyen erteke van a palidinok es a sarkanyolok panceljanak? -
Dns5000 #2210 hol talalok szenet a wind faust varazslathoz? -
hagirez #2209 Hosszas kavarás után végetérni látszik a Gothic II publikálási kálváriája, mivel az Infogrames személyében sikerült nemzetközi kiadót találni a szerepjátéknak. Mint ismeretes a Piranha Bytes fejlesztése már hónapok óta kapható Németországban, Ausztriában és Svájcban, azonban a többi országba való terjesztéssel gondok akadtak egészen ezidáig, de ha minden igaz, akkor még ebben a negyedévben a boltok polcaira kerül világszerte.
Na hátha ez végre valami jót jelent -
#2207 Kis kiegészítés:
Mercenary = zsoldos
:) -
hagirez #2206 Srácok nekem az 1 rippelve volt meg annak idején. A 2őről esetleg nem tud valaki rippelve? -
#2205 Stranger = Idegen
Swamp Camp = Mocsár Tábor (en igy forditottam)
Szerintem hasznald a legkezenfekvöbb forditasokat.
Szerintem angol ne maradjon benne, mert hat azoknak keszül, akik nem tudnak angolul es ha tudjak, hogy egy taborrol van szo, ami a mocsar közepen van, akkor jobban tudnak tajekozodni.
Az en velemenyem mindig az, hogy a publikumot sose vond be a forditasba!
Teged sem kerdez senki, mikor a filmeket szinkronizaljak vagy a könyveket forditjak!
A forditas a TE szellemi örökseged es ha valakinek nem tetszik, az ne hasznalja :-)))
Az mas kerdes, hogy mennyire jo forditokent vonulsz be a törtenelembe :-)
De ez csak az en velemenyem :-)
Engem barmikor kerdezhetsz :-) -
Dns5000 #2204 es hogy nyitom ki a ladajat?
meg miert nem tudok venni runakovet a konyvtarban?
mashol hol lehet runakovet venni? -
#2203 Swamp Camp neve mindenképp maradjon. A többi mehet magyarral, csak nagy betűvel :)
Hol tartasz a fordításban? :) -
#2202 azzal a novicevel már nem kell törödni. ö marad ott a játék végéig. ez egy hasonlo sitiation mint a G1-nél ahol Diego még ajáték végén is megfigyelte a várat. -
Dns5000 #2201 koszi a segitseget megtalatam mindent, csak az egyeik tanitvany meg mindig ott all a vadasz tabor mellett pedig mar masodik korors magus vagyok. Es van egy ladaja is amit nem lehet kinyitni, beszelni nem lehet vele. Mar megoltem 1x de nem volt nalla a ladaja kulcsa.
Es a konyvtarban nem lehet runat kapni. Bar nagyon nincs is ra szuksegem mert 5kp egy varazslat, ez eleg soknak tunik most. Meg a manamat is feljebb kell tornazni csak 35 os. Meddig kell madj felvinni ? mennyibe kerulnek a legtobbet fogyato varazslatok? -
#2200 ill. a Promotion mi legyen -
#2199 Halihó!!
pár kérdés:
szerintetek a az alábbiak hogyan legyenek lefordítva:
Mercenary
swamp Camp
Stranger
Már le vannak fordítva, csak ugye legyen már olyan fordítás, hogy mindenkinek tetszen:)
Ja, és ez G1
-
#2198 mentem aludni jozakát. -
#2197 a fenébe golem pedigigenis van, az nem lehet hogy téged mekimélt volna. -
#2196 ez nemilyen egyszerü mert a többi novice megfog támadni téged. -
#2195 ezt nemértem ha nem vagy novice akkor nem kapsz feladatot sem.