Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A piactéren, de nem kell keresned, úgyis megtalál, amint arra mész.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Hunnenkoenig
Fent van!

I.C.ram
Azt a hülye kereskedõt hol találom, aki az elején ott pofázik, hogy tartozom neki egy szíveséggel, ha odadja a papírt. ?
Hunnenkoenig!

Küldtem egy frissítést a végigjátszás/guide-hoz. Felrakod?

Addig is, akinek sûrgõs, megnézheti itt:
Guide
Végigjátszás

A Guide-ban nem sok minden változott, beleraktam a táblázatba néhány új fegyvert (lovag kardok), illetve néhány helyen javítottam a tanárok követelményeit.

A Végigjátszásba belekerült a Harmadik Fejezet Milícia/Lovaggal, a másik kettõt (összesen 3 küldetés) holnap hozzáadom.
Csináltam egy 'Tippek' részt a fejezetek végére, ahová elkezdtem beírni az érdekesebb cuccokat. Az elsõ fejezetben néhány dologra már nem emlékszem, ezeket a végén kipótolom.

Jó szórakozást mindenkinek

Lehet, hogy ezért írom én a végigjátszást/guide-ot?

Nem. Ez késõbb is elõfordul, de sehol máshol nincs egyik csapatnak sem sokkal több, legfeljebb 1-2-vel.

Basszus!
Sejtettem én ezt, de most már biztos is. 😞
Pedig úgy lett volna a hangulat az igazi, szépen nyugodtan szótárazgatni, ha valami nem tiszta.
Mindenesetre köszi a gyors válast!

You are a true Gothic fanatic. 😊)
PhantomW
az csak az elsõ fejezetben van igy hogy a kolostorban van a legtöbb küldi?

The World is Yours

PhantomW
ok
megnyugodtam nem vágom fel az eremimet

The World is Yours

Ja, magyar felirat meg készül az angolhoz is, csak nem megy olyan egyszerûen a dolog...

Igen, a régiek is megmaradnak, de néha elõfordul, hogy egy régi szörny helyére tenne egy másikat, és ezt csak akkor teszi, ha a régi már nincs ott. Viszont ilyen NAGYON kevés van, emiatt ne bánkódj, nem vesztesz semmit.

Bocsi...😞
Erre a problémára nem nagyon tudok megoldást. Sajna az engine nincsen felkészítve erre. Az egyetlen dolog, amiben bízhatsz, hogy a küldetésekkel kapcsolatos információk mindig bekerülnek a naplóba ('N'). Itt megtalálod még azt is, hogy hol, merre, milyen tanárokkal és boltosokkal találkoztál eddig, a kovácsolható fegyverek, elkészíthetõ rúnák és italok, illetve az állatokból kinyerhetõ testrészek listáját is.

PhantomW
és a régiek megmaradnak?
mer én nem zuztam le az elsõbõl mindeenkit mert pl a wragok túl erõsek voltak

The World is Yours

Ne aggódj a szörnyek miatt. Minden fejezetben termelõdnek szörnyek a térképre, nem úszod meg ilyen egyszerûen

Bocsi, már nappal én is rájöttem (eszembe jutott, hogy az 1-ben mi volt az angol neve), de nem voltam gépközelben. Mire hazaértem, elfelejtettem

Sehonnan. Csak az ötödik fejezetben. Bocsi...

Sziasztok!

Nekem egy technikai jellegû kérdésem lenne.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy az angol felirat tovább maradjon látható a képernyõn, mert ennyire "real time"-ban nem mindíg tudom lefordítani a szöveget?

Tényleg ti hogy oldjátok ezt meg, ennyire vágja mindenki az angolt?

Magyar felirat meg még nincs angolhoz. 😞(

Köszi.

ui. drakeX Te nagy mágus vagy, mondjad a megoldást légyszi. 😊)
dracoon
JO... 😛

csak azt nemtom, a 3,4,5,6-os kor varazslatait miken fogom kiprobalni, ha nem marad szorny a palyan 😞

dracoon
sikerult a minecrawlerbol manat kinyerni, csak nem olloknak (claws) hivtak, hanem ragonak (mandible) aztan arra meg azt hittem mast jelent 😊

Faki
Megszereztem a medium páncélt, 2 sárkány megvan, engem a 2 sárkányölõ kard érdekelne, hogy azt honnan szerezhetem meg. Igaz így sincs ellenfelem, mert elég tápos vagyok, hát még úgy 😊

Sok szörny ellen hatékonyabb a jégnyíl, mert kevesebb manába kerül, és sok szörnynek rosszabb a védettsége mágia ellen, mint tûz ellen. A Lopakodó (Lurker) például 2 tûzlabda (20 Mana), viszont ugyanúgy 2 jégnyíl (14 Mana).

A két sárkányölõ kardon kívül a többi elkészítését Bennet vagy Jar tanítja, ha tudsz kovácsolni.

dracoon
viszont ha megvan a tuzlabda a masodik korbol, utanna siman leirthatod az osszes szornyet a terkeprol, csak gyozzed manaitallal 😊

Ferros kardját ugyanott találod, ahol az ork sámánok fõnökét: a vár és a tûzsárkány vulkánja között van egy domb ork sátrakkal és zászlókkal.
A kardok elkészítéséhez az ötödik fejezetben el kell olvasnod a Kolostor titkos szobájában egy könyvet. A kardokat csak magadnak tudod megcsinálni.

Faki
Ki csinálja a dragon huntereknek a fasza kardokat? Nameg Fe... (nemtom a nevét, Festro vagy mi 😊 aki a várban sír a kardja után) annak hol a kardja? Annyit mond, hogy az orkok földjén...

Kandurex
Értve, oksa 😊 Go the teszt-.....

drakeX: Jobban szeretem ha történetre gyúrnak...tehát irány az elsõ rész..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na sikerült. Rengarut elfelejtettem felnyomni Andrénál, most már OK. Thx mindenkinek

Randal
Történet szempontjából kezd az elsõvel, mert ha a 2-vel kezdesz akkor a második rész csak szimplán magával ragad. no meg nem sokat fogsz érteni a világból.
Ha viszont az 1-gyel kezdesz, kapsz egy csodálatos ÉLÕ világot, jó történetet, megunhatatlan játékot, plusz minden egyes pillanatban vágyódni fogsz a játék után😊

Egyébként sem tudod feldobni õket, ha már befejezted azokat a küldiket, és Halvornak is visszaadtad a levelet

Nekem az elsõben jobban tetszett a sztori, viszont a fejlõdés a másodikban tetszik jobban😊

Neeeeee! Ha elengedted õket, akkor elméletileg meg kellene kapnod az infót Kardiftõl... Pláne, ha a csomagot is Nagurhoz vitted.

CS@
Köszi Minden frankó !

Kandurex
Még nem játszottam ezzel a játékkal, de pont a mai nap futott be mindkét rész 😊)....kalandra fel!..egy kérdés: a 2dik részben mennyit javítottak? Jobb, mint az elõzõ? Mer akkó azzal kezdek vaz...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megyek, feldobom õket, André jólelkü, mindig pénzbüntetést szab ki rám. Inkább eddig kerültem

megszereztem, halvorrnak is visszaadtam a levelet, Rengarut pedig futni hagytam. Nem kellett volna??

Randal
Én Powerstripet használok, meg Xp-t.
a franc se tudja, hogy miben fut.

Nekem nem, de én viszont RefreshLock-ot használok...

Nézd meg a címben lévõ linken. Az a légteljesebb angol felirat, ami készült fog a játékhoz, és nem hiszem, hogy lesz másik. Esetleg próbálkozhatsz a magyarral...;-)

Megszerezted már a halas levelet? És Rengaruval mit csináltál? Ezek fontosabbak, mint Nagur küldije.

Én Nagurnak adtam a csomagot, ki is fizette a lóvét 1 nap múlva, de Beltram küldetése így failed lett. Viszont nagyobb baj, hogy Kardiff nekem sem mondja a találkozót Atillával.
Van erre megoldás?? Kellene csatornakulcs....

Nagyjából ugyanezt éreztem, amikor rájöttem erre...

Grave Digger
mit kéne rajta állítani? nekem 1024*768-ban simán megy 85-ön, ha 800*600-ban nyomom, akkor 100-on. refreshforce-al nyomom és mûxik simán

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

lwb
nem lehetek 2. körös az elsõben?????
😞(((
francba! a flame arrow nem az az übertáp spell, amit elképzeltem magamnak. gothic 1-ben fireballig ki sem mentem a fire magicianöktõl. asszem itt nehezebb dolgom lesz. 😞

Randal
Valakinek már sikerült állítania a refresh rate-n?

A Gothic II /system könyvtárában nyisd meg a gothic.ini file-t, és keresd meg ezt a sort:
zDontSwitchToThirdPerson=0
írd át a 0-t 1-re, és máris mindent tudsz belsõ nézetben csinálni.

Egyébként ha kikapcsolod a Gothic 1 irányítást, akkor külön gombot kell beállítanod a két oldalas ütésnek (defaultban ezek 'Del' és 'PageDown').

Nem, de tedd bele egy ládába, és vegyél ki csak egyet;-)

CS@
THX! Esetleg arra nem tudsz megoldást ,ha több darab van ugyanazon tárgyból nálam akkor ,hogyan tudok csak egyet letenni belõle ?

Beszélj Hanna-val a fogadóban.
Egyébként az Orkmészárló és a Sebezhetetlenség gyûrûje vannak ott...

Azzal a régi térképpel mit lehet kezdeni amin a piramis környékén van 1 x?
Az eldobott tárgyak soha nem tûnnek el, mint ahogyan a ládába rakottak sem. Mondjuk ez megmagyarázza a mentett állás 5-6 megás méretét is😊