Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haha! Ez vhogy kimaradt😊) Ez a lol!😄 koszi szepen!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Faki
Va ott is kincs! Csak fel kell mászni érte. Felmászol az "aréna" falára és ott lesz...

Randal
Nekem megvan a Gothic 2 németül és angolul is.
Dc-n itt keress:
Koli, elite,matrix, tejszin

Próbáltad másik driverrel/oprendszerrel/gépben?
Ezeket esetleg megpróbálhatod, de lehet értelme annak is, hogy visszaviszed oda, ahol vetted, és megnézeted (már ha van szervize az adott boltnak, illetve ha egyáltalán boltban vetted). Ha rossz, akkor kicserélik, de viszont ha nem, akkor általában fizettetnek veled... Ha gondolod, írd meg emilben, hogy hol vetted, lehet, hogy úgy többet tudok mondani. Mindenesetre érdemes elõbb végogzongorázni a másik driver/oprendszer/gép dolgot.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Hmm... Azt mondod, megvan Xardas jegyzete. Amellett a jegyzet mellett mintha találtál volna egy térképet is. Esetleg vetnél egy pillantást a térképre is, hogy megkapd a küldetést?

Mindegy, milyen sorrendben ölöd meg a sárkányokat.

A 105% tényleg ugyanaz, mint a 100%, de ez egyben azt is jelenti, hogy 5 pontot elpocsékoltam.
Az Erõ miatt ne aggódj, bõven elég lesz a 130 is.

Amugy 105%-os kardfotgatas sztem egyenlo a 100%-os kardforgatassal. A str-t meg sajna elb*sztam, mivel vagy 6 king sorrelt health elixirre pocsekoltam, igy most csak 130-as az erom😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ja amugy nem a tuzsarkanyt oltem meg legvegul a 4. fejezetbe, hanem a hosarkanyt vagy mit. Ugy vettem ki hogy a tuzsarkanyt kene legvegul megolni, de remelem nem ez miatt nem jutok tovabb, mert jo nagy bug lenne.(meg treasure sem volt nala😞)

Huh elakadtam. De ego😊
5. fejezet vegen vagyok. Megvan a tears of inos, xadras jegyzete amibe leirja, hogy az a ize barlang khorinistol nem messze van, van meg erc-sarkanyolo kardom, es nehez sarkanyvertem. Lord Haegon vagy mi es a paladinjai felsorakoztak a felso negyedbe, es a lord aszondja hogy hamarosan indulnak, csak a szalltmanyra varnak. Es ennel nem tok tovabbjutni😞

Faki
Amikor elõször vittem végig 60-as erõ 75%-os kardforgatás - Paladin
Akkorákat nyögtem, de megcsináltam Szal nem aggódok 😊

'Nem semmi...', mondanám, ha nekem nem lett volna 190-es Erõm és 105% kardforgatásom (véletlen volt, elfelejtettem elõtte elolvasni a könyvet, viszont ha már nálam volt, elolvastam utána). Mondjuk én az egykezes fegyvert választottam, a kétkezest csak az utolsó fejezetben csináltam meg. Mindenesetre a végén azért kerülsz még nehézkes helyzetekbe, ne aggódj

köszi szépen, sokat segítettél !

mail elment...

Nincsen hozzá kulcs. A láda egy varázsló küldetés része, és csak az alatt kapsz hozzá kulcsot. Egyébként mindösszesen 1 db üres rúnakõ van benne, ne bánkódj miatta;-)

brutál a karaktered. én csak egy pár pontot szeretnék felosztani hogy mindegyik képessége meglegyen meg aranyat hogy ne kelljen vacakolni ha meg akarok venni valamit. ha nem akarod a fórumba beírni, akkor légyszi küldj már egy emilt: [email protected]

Te nyertél

Faki
Szedegettem a sárkánytojásokat és a fekete troll melletti barlangban találtam egy termet, valami nagy kör, amit kék fény vesz körül, középen egy ládával... Aszondja, hogy csak a megfelelõ kulcsal lehet kinyitni. Esetleg nemtudja valaki mi van a ládában és hol a kulcs?

hiba
jolvan akkor most kezd elorol 😊

lwb
hadd ne mondjam, hogy nálam egy (kapaszkodj) celeron 466-on is simán elfut, csak a város szaggat, kint nincs nagy gáz.
kb. úgy megy, mint az 1, persze lebutítva keményen.

Faki
hmmm tulzásba vittem a tápolást... 111 erõ, 100%-os kardforgatás, kétkezes nagy sárkányölõ és 6-osával szedem a Gyíkembereket és még így is csak 1x 2x tudnak megütni, az meg pár hp

Faki
Ejnye-bejnye

hiba
semmit nem csalunk!

a consolba mit kell beírni hogy gold-ot meg exp pointot kapjunk?

Nekem PIII-1200 Tualatin/512MB SDR/GF4 Ti4200 van és ezen viszonylag jól megy. Kompromisszumokkal szerintem elfut egy Cel800-on is. VGA nem sokat számít neki, a felbontások nem nagyon térnek el FPS-ben (nálam pl. ugyanúgy fut 800x600@16bpp-n, mint 1280x960@32bpp-n). A proci és a RAM az, ami fontos ennél a játéknál.
Kivétel ezalól a város, ott még egy erõmûvel is szaggat, nyomj F1-et amikor bemész a városba, és F4-et, amikor kijössz onnan (megpróbálhatod az F2-F3-at is).

PhantomW
igaz😄
jó lenne ez a game online

The World is Yours

nézted már a címsorban szereplõ linken a végigjátszást?
Most is éppen azt írom, ami azt jelenti, hogy három karakterrel játszom egyszerre a G2-t. De mivel még csak a harmadik fejezetben járok, így még nem mondhatom, hogy egynél többször végigjátszottam volna (egyszer végignyomtam, mielõtt elkezdtem írni). Viszont ha a végére érek, akkor rögtön 4x játszottam végig

DarkHorSe
milyen gépen fut nomálisan a játék ?

Swedish people are albino monkeys

PhantomW
ja ugy mint egy képet képet tudom hogy kell

The World is Yours

A sima smileykat te is be tudod tenni gondolom ('szmájli beszúrás' a szövegablak alatt). Az angyalkást a JoWood fórumról szedtem le, felraktam valahová, és belinkeltem html kóddal. Ha nyomsz rá egy jobbklikket, és megnézed a tulajdonságait, akkor látni fogod, hogy hol van eredetileg a kép. A beszúráshoz nézd meg ezt a hozzászólást: #3611

PhantomW
akkor jól körülnézhetél😄
hogy raksz be olyan smile kat?

The World is Yours

Röhögni fogsz, de csak egyszer.

És még el is b***tam😊
Namégegyszer...#4527

PhantomW
te hányszor nyomtad már végig a játékot?😄

The World is Yours

PhantomW
ok thx😄

The World is Yours

A jobboldali épületben van Engor, aki a kaját is osztja. Nála vehetsz egy térképet.

PhantomW
drakex nem találom a várba kinél lehet térképet venni megmondod?😄

The World is Yours

A hatodik fejezetben is vannak sárkányok...

Persze. A térképet csak akkor tudod elõhívni, ha már van térképed. A város kikötõjében van egy Brahim nevû illetõ, tõle tudsz térképet venni.

Jo latom #4507. De ez f*szsag. 4. fjezetbe vannak sarkanyok...

4. fejezetnel tartok, szereztem 5 ore plumpot benettnek, de sarkanyolo kard kovacsolasat nem hajlando megtanitani. Csak 5. fejettol lehet? Vagy kell neki vinni par sarkanytojast vagy mi? Ja amugy mar van 4dm sarkanyverem.

Egyébként a játéknak beépített konzolja van, abban akármit be tudsz cheatelni, ha értesz hozzá...

Sajnálom, de úgylátom mindenhol átálltak már az angolra. A helyedben a DC++, vagy az eMule file-cserélõ progikkal próbálkoznék. Ha az elõbbit választod, akkor keresd meg itt a hozzászólók között Randal-t, és vele egyeztess, neki talán megvan a német is. Ha ráérsz, én meg tudom osztani, de az vagy három nap, mire letöltöd...

Tévedsz, nem a bétát játszottuk végig, hanem az eredeti, német verziót.
A címsorban is láthatod, de beszúrom neked ide is ezt a linket, nézelõdj a 'guide'-ban egy kicsit

PhantomW
bejutotam a várba futot utánam egy pár ork de 20hp val beértem az volt a baj hogy este volt amikor ott mentem és nem látam a várat
itt kinél lehet térképet kapni? itt szinte mindenki knight😄

The World is Yours