21229
-
Árnyvadász #8248 Nyugodtan kiba...hattad volna, ha mondjuk épp arra járok el is kapom :-) -
#8247 azt hiszem, hogy akik fontosak, azok sebezhetetlenek (de nem biztos) -
#8246 megkérdeztem okosokat, és aszonták nem -
#8245 csak megemlítettem, mint plusz infot
25 exp meg kaka, szinte mintha nem is lenne (persze az elején még hazsnos) -
#8244 mit is ad az a gyűrű
ha van all protection gyűrűd, akkor az nem is kell -
#8243 Ja és gyűrű, Xardas se ad gyűrűt a 2. fejezet elején... -
#8242 Mike, kesobb ugye nem lesz szukseg arra a tagra, akinel a konyvek vannak? En eddig Valentinot nyirtam ki (meglatott lopas kozben, es regen mentettem), meg Onar farmja mellett a ket trollos resznel a masodik troll megolte a vadaszt :) Tul gyenge voltam meg ugyhogy visszacsaltam a trollt h segitsen kinyirni. Szal ezeket ki lehet nyirni, es be tudod fejezni a jatekot?
Kicsit paranoias vagyok, miota a Gothic 1et nem tudtam befejezni a sajat hulyesegem miatt. az kozepe fele a vizmagusoknal a new campben lenyultam egy konyvet a konyvtarbol, amit eladtam az old campben. Kesobb kiderult, hogy arra a konyvre szukseg van, hogy talalkozzak xardassal, mert addig nem megy tovabb a torneteti szal. Addigra viszont az old camp le volt zarva, mer ugye lemeszaroltak a tuzmagusokat. Ugyhogy beszoptam, mint allat. Utana mondta valaki, hogy bemehettem volna egy repedesen meatbug alakban, de addigra mar volt uninstall, player torlessel. Meg jo, hogy a monitort nem basztam ki az ablakon ;) -
#8241 Nem azokról a könyvekről beszélek, hanem amiket az NPC-k is olvasnak. Szóval rögzített, és nem lehet eladni (Mert ingyen van).
Azok a könyvek, amikről te beszélsz, az egykezes, vagy/és a kétkezes harcitechnikádat is fejleszti (ha ugyanarról a könyvről beszélünk) -
#8240 csak tudod nemértem ,hogy mit is akar mindani... -
Jony #8239 Amikor kezdődik a 2. ik fejezet van egy olyan mutatvány, hogy vissazmész Xardas-hoz és ad egy gyűrűt (mágiavédelem). Az a hatalmas problémám, hogy én nem mentem vissza, hanem megcsináltam a 2-ik fejezetes küldiket és ha visszamegyek ugye akkor már a harmadik fejezetet erőlteti. Az a kérdésem, hogy nem e lehet valahogy kisajtolni belőle ezt a cuccot a 3-ik fejezetben és ha nem, akkor hol találok valami hasonlót amivel pótolom ezt a hiányosságot. Van korábbi mentésem de a bányászok és ércet nem akarom mégegyszer végiggyalogolni, nem beszélve a rengeteg monsterről amit fáradságos munkával irtottam. -
Jony #8238 Installáld újra az egészet. Próbáld meg azt is amit DrakeX mondott. Ha véletlenül többedszeri visszaolvasásra sem érted mit irt akkor menj el füvet nyirni vagy homokozni.:D De azert vigyázz mert fünyirásnál elvághatod a zsinórt, úgyhogy inkább a homokozást ajánlanám. -
#8237 vagy ott van a két könv Bélánál, darabja 5000-ért
lovagként este meglátogattam (az örszem szart rám9 és kinyirtam a háznépével együtt (1 citizen)
a könyvek elolvasásása után pedig darabját 1500-ért eladtam
(tök jó, napközben a hullát kiteszi az utcára) -
#8236 ha megtennéd légyszi külld el mailban,vagy
dobd be ide esetleg "mutasd az utat"!
előre is köszi. -
#8235 Kérdés: Lestert nem tudtam elküldeni a toronyba a játék elején, ez miért van? És van jelentőssége? -
#8234 milyen törést?nem igazán értem mit mondasz.
(nekem az angol verzió van meg.) -
#8233 tényleg nem látod?
csak egy van -
#8231 Asszem én is tévedtem. Miközben játszottam a gothic 2-vel, megvilágosodtam. Nem kell jobbra (A) vagy a balra (D) gombot megnyomnod, csak az attack-ot. A jobbra-balra gombokkal, csak gyorsabb vágást eredményezhetsz. Az előre (W) gombal pedig, csak 1, ámde erősebb vágást csinálhatsz. Amúgy a vágássorozatoknál, az egyenlő időközök ugyanúgy maradnak, csak ne nyomd le a jobbra vagy a balra gombot mellé.
Bocs a tévedésemért, de így már biztos menni fog (Menni fog...csak akkor megy, ha minimum 30% az 1, vagy a 2 kezes fegyverek kezelése. Attól függ, milyen fegyvert használsz) Mégegyszer bocs.
Mégvalami: Azt tudtátok, hogy az olvasással xp-ket lehet szerezni? Könyvenként 25-öt. Így, ha elolvassuk Xardas tornyában lévő összes könyvet, több mint 125 xp-re tehetünk szert. Ezt csak egyszer lehet eljátszani. Tehát ha máshol megtalálod ugyanazt a könyvet, és beleolvasol, már nem kapsz érte xp-t. Ám ha új könyvet találsz, jár az xp, ezért tessék szorgalmasan olvasgatni :) -
drakeX #8230 www.gamecopyworld.com
onnan töltsd le a törést, ar.exe-t töröld le, és a gothic2.exe-t írd felül ezzel a töréssel.
egyébként ezt már legalább ötször leírtam ide... -
drakeX #8229 Ha esetleg még nem tudod a megoldást, akkor beszélj Lesterrel Xardas tornyánál... -
#8228 már bemásoltam de nem jó. -
#8227 már bemásoltam de nem jó. -
#8226 Késöbb lesz. Nézegesd Bosper áruit. -
#8225 Talán el kéne olvasni,nem......? -
Jony #8224 ar fájlt is masol be a crack mappaból. -
Jony #8224 ar fájlt is masol be a crack mappaból. -
#8223 helló!
nem tudja vki,hogy mit kell csinálni a copy protectipn errorral?(nem tudok ölni) -
Jony #8222 Ehez talán még annyit, bár gondolom sokan mondták már, hogy gratula annak aki irta mert nagyon über. Nem száraz unalmas és elnyújtva sincs. Simán tök élvezetes olvasgatni.:D -
#8221 ugyvan -
#8220 NPC-knél tudsz tanulni -
#8219 jobb egérgom helyett az előre gombot is nyomogathatod -
#8218 én egy war crossbow-t vettem a bányavölgyi várban. biztos van jobb is, de még csak a 4. fejezetnél járok -
#8217 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Jony #8216 Inkább azért jó ez a magyaritás amit csináltok mert tök olyan lesz a játék mint egy angol nyelvóra.:DD -
Jony #8215 Hajrá! Egyébként végigjátszást kinyomtatja az ember akkor simán lehet ezzel angol nyelvtudás nélkül is nyomulni. -
Jony #8214 A megfelelő embereknél lehet tanulni dexterity-t, erőt, egykezes kétkezes harcot stb. Szóval ha megvan a fejlődés sajnos vissza kell loholni a városba, hogy hasznát is vedd. -
Padló #8212 Sziasztok!
Az az egy hülye kérdésem lenne, hogy hogyan kell a kapott tapasztalati pontokat elosztani??
Fejlődtem egyet meg is kaptam de a c-t vagy a b-t lenyomva csak megmutatja a tulajdonságaimat meg azt is, hogy hány tapasztalat pontot kaptam de,hogy kell azokat elosztani? HELP PLEASE!! -
Jony #8211 Ez biztos igy van? Nkekmem vaéahogy nagyon nem áll kézre a jobb egérgomb, mivel a ball-on van az attack, de azert megprobalom. -
aron #8209 Ja és hol lehet a jobb crossbownál jobbb számszeríjat szerezni? -
aron #8208 Amikor a város felé mész akkor menjél fel Akil tanyája felé és a szélén menj egy kicsit itt egy fa alatt van egy hulla nála van egy-két cucc között találsz gyűrüt ami +5erőt ad.(ez a végigjátszásba is benne van bővebben) Ha megvan menj egy régebbi mentéshez és tanulj 60-ig erőt és vedd fel. -
#8205 Na lássuk csak.
Először is nem kombókról van szó, hanem vágásorozatokról. Ez 30%-onként változik. 0% semmi ilyen nincs, akár 1, akár 2 kezes a fegyvered. Ez azt jelenti, hogy 30%-nál végrehajthatsz egy bizonyos vágássorozatot, 60%-nál egy másikat (ami erősebb), és végül 90% egy 3. fajtát is (egy 1 és 2 kezes fegyvereknél, ugyanúgy működik).
A vágásorozatok, álltalában 4 részből álnak.
Elmondom hogy: Az egér lobb gombját, egymás után le kell nyomnod, 4-szer egymás után, egynelő időközönként (ez fontos). De az egér jobb gombjának lenyomásával egyidőben, nyomd meg a jobbra(A), vagy a balra(D) gombot, majd engedd fel, és csináld meg újra még 3-szor.
Így igen érdekes (és értékes) mozdulatokra tehetsz szert, bár lényleg inkább csak látványos, mert a jó öreg gyors kardsuhingatás (A+D+egérkattintás, jó sokszor egymás után) sokszor beválik, és az ellenfél nem várja ki a kellő időt két kattintás között.
Remélem érthető, akármilyen hosszúra is sikeredett. Jó játékot és harcot mindenkinek