Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomW
hát az csak attól függ mi akarsz lenni ha csak valameiket jól kell csinálni

The World is Yours

hi! most töltöttem le a progit,de úgylátom a bétát is sokan végigjátszották a hozzászólások számából itélve. melyik képességeket érdemes fejleszteni a játék elején? (dex,str,sword,bow stb)csak erre lennék kíváncsi hogy ne kelljen esetleg újrakezdeni ha elrontok valamit, mert upgradelõs cheat még nincs hozzá.légyszi válaszoljon valaki

PhantomW
ok megnézem köszi

The World is Yours

Térképet csak a váron belül szerezhetsz, csak gondoltam, hátha segít;-)

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

A második képen, az északra vezetõ úton jöttél át Khorinisbõl. Amikor leérsz a folyóhoz, menj át a szigetre a folyó két ága között, és indulj el balra. Menj a sziget végéig, és ússz át a folyón jobbra. Innen ha átmész az erdõn, éppen a várat sakkban tartó orkok látótávolságán kívül, akkor nagyjából arra a helyre jutsz, ahol a képet csináltam.

PhantomW
ajaj én nekem nem igy néz ki😄
nekem nagyon hoszú fa fal van ugylácik rosz helyen járok
errõl a területrõl hol lehet térképet szereni?

The World is Yours

Ha esetleg még nem jutottál be, akkor:

kép 1
kép 2

A sárkányvér kinyerését Gestath tanítja, a kõsárkány felé vezetõ úton. A két szuperfegyverre az 5. fejezetig várnod kell.

Most fejeztem be a 3-adik reszt.Mikor lehet majd a 2 szuperfegyvert kovacsolni(sarkanyolo)?Ja es kitol lehet megtanulni a sarkanyver kinyereset?
hiba
Attol fugg melyik "vilagban" vagy.
Mindig csak az aktualisban tudsz teleportalni, tehat ha regi palyan vagy nem tudsz Khoirnis-ba, mert az nem abban van.

Randal
jelenleg áll a fordítás.

magus
ehh en level 11 vagyok midnja 12 es medium merc armomom van, mindja megyek vissza. ja amugy, barhova lehet teleportalni? mert en teleprtalni akartam a valeyba, de khoronisben voltam es azt irta hogy too far

PhantomW
ok megnézem köszi

The World is Yours

hiba
futni futni ! - dark potion of speed ajanlott ha nem vagy eleg biztos magadban 😊
En ha leertem a szerpentinen, mindig barla indultam el, a folyo menten, aztan be az erdobe, es onnan mar matszott egy bajarat az erdobe (fel kell rohanni egy a varhoz tamasztott fara, az orkok nem nem masznak fel ra)

PhantomW
valaki printscreen-je már le hol lehet bejutni a várba tele van orkokal az egesz

The World is Yours

hiba
az az uj resz a "regi" resz

PhantomW
amikor át megyek a bánya városba egy faajtón akkor van egy barlang balra arra kell menni? arra van egy másik barlang ami betölt egy új részt
de ha a legelején nem megyek balra a barlangba akkor 2 ork áll ott és az lezúz

The World is Yours

Szerintem nem.

ez meg gigalol 😊))))

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Skacok Szerintetek ha win98 kompatibilissé teszem a game jobban fog futni?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Randal
Ez fog történni minden varázslóval!:

Hmm... Amikor immunis vagy rá, akkor sem mérgez, legalábbis szerintem nem. És 15 az nagyon kevés ehhez. Próbáld meg újra elolvasni a jegyzetet.

Na kinyirtam az elso sarkanyt😊)
De ez a hulye verlegy fullanka ujra mergezo lett. Pedig max. 15-ot hasznaltam el belole, es meg van vagy 60. Azt olvastam hogy 1 ido utan immunis leszek ra, na de ilyen hamar?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

igen.

A kosarkany van leg-del-keletebbre?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A piactéren van egy tûzmágus, a neve 'Daron'. Na nála😊

PhantomW
Daronál az hol van?
pénzem van megtanultam lopkodni meg zártnyitni azt esténlént a várost rablom😄 már nem maradt semmi😄
na aszok jó8😄

The World is Yours

1. Ha a játék elején az elsõ banditával jól elbeszélgettél, akkor tudhatod a banditavezér nevét, és beszélhetsz vele, de nekem egyszerûbbnek tûnt megölni mindenkit.
2. Legalább 12-15, de minél több, annál jobb. Igazából csak a páncélod számít, és az alapján úgy a 4.-5. fejezetben kellene. Ha nem varázsló vagy, akkor már az elsõ alkalommal kiirthatod õket, csak sokat fogsz töltögetni;-)
3. Minden tárgyat csak az eladási ár 30%-áért tudsz eladni. Viszont a bõrök pont olyanok, hogy van egy szereplõ, aki teljes áron megveszi õket: Bosper. Igaz, csak akkor, ha a tanítványa vagy.

Megéri a 10 TP, ami valójában az elixírig összesen 20 (3 gyógyital, + az elixír). Viszont csak akkor tanuld meg, ha már van 90-es Erõd.

Adakozz Daronnál 2x vagy 3x 200 aranyat, és akkor kapsz +1 Tanulás Pontot.

Mindkét térképen van olyan Fekete Goblin, akinél goblinbogyó van.

Hihi
Amikor elõször mész át a másik térképre, akkor a játéknak inicializálnia kell azt, és sajna a programozók a 0:00-t választották kezdõ idõpontnak... Ha rögtön visszamész, és alszol valahol, akkor már minden OK, ez csak az elsõ átmenetnél történik.

PhantomW
mér van káros hatása is?😄
nem tudom volt sok azt bekapkodtam vagy 50-60 biztos😄

The World is Yours

Igen. A jegyzet írja is, hogy a szervezet egy idõ után alkalmazkodik hozzá, bár nálam ez eddig egyszer sem fordult elõ. Mennyit ettél meg?

PhantomW
mindenért kevesebbet adnak amennyit valójában ér

The World is Yours

magus
1. gromnal a banditatanya ahol a minecrwalerek vannak az mire jo?
2. hanyas szinten kene menni olni orkokat elmeletileg?
3. miert vana z amugy hogy pl a lurkerbore 25-t er, de adnak erte 8-at? mert megtanultam 2 dolgot, de nem igazan erte meg...

PhantomW
aha csak az 10tp az meg nem tudom megéri-e
ettem egy casomó gombát azt +10 Mana kaptam 😄
ti biztos tudjátok de én még most jöttem rá hogy a városiakat amikor a földön fekszenek ki lehet végezni, kemény😄D
nem tudja valaki hol lehet goblin's berry szerezni mert az ad +1 dexterity és most 19 dex-em van és az jól jönne, lobart haza mögött és a Khorinis keleti kapunál már meg van, meg még szedtem valahonan csak nem emlékszem

The World is Yours

Petyus_
Én meg jól megszívtam.. 10. szintû vagyok.. megyek át a bányákhoz elõtte persze aludtam egyet Bengar kérójában nehogy rámesteledjen az új helyen.. ehhez képest most koromsötétben kommandózok egy folyóban egyik parton egy rakat ork a másikon meg Dragon Sapper bácsi.. hát kösz majd szétparázom magam hozzá az ambient folyócsobogás meg békakuruttyolás ááááá rohadt hangulatos ez a game. Rendesen parás a helyzet!

Petyus_
Biztos hozzászokott a szervezeted. 😄

Az miert van hogy elolvastam a tekercset hogy a Verlegyek fullankja meggyogyit ha megeszem ,ez mukodott is.De egyszer csak azt veszem eszre hogy hiaba eszem a fullankot nem tortenik semmi.Ez valami bug?Vagy en maradtam le valamirol?
Randal
Szerintem nyugisan futass le rajta egy víruskeresést.
Lehet, hogy a vírusirtód lõtte ki õket...

Ha +5 Erõ löttyöt akarsz tanulni, akkor csináld meg Sagitta küldijét (ha már úgyis a fekete trollnál vagy), tanuld meg tõle az elsõ gyógyitalt, és ha már értesz az alkímiához, akkor onnantól kezdve Constantino is tanít.

Egyébként a Felsõvárosban szinte mindegyik házban van egy titkos kapcsoló.

Ugyanabban a szobában tolja félre a szekrényt, és csak egy tekercs van mögötte a falon.

PhantomW
ja azért csináltam meg
én Bospernek voltam a tanítványa tudok nyúzni😄
bár lehet jobb lett volna Constantino tanítvány lenni akkor tudnék csinálni +5 erõ lötyöt

The World is Yours

hiba
Khornis felso varosreszeben, ahol a paladinok szallasa van, fent az emeleten a jobb oldali szobaban van egy titkos retesz csak nem tudom, hogy mit nyit es hol 😊 Tudja valaki?

Ha értesz hozzá, akkor kenyerhetsz belõle egy prémet is, amiért Raoul jól fizet (ez küldetés is).

PhantomW
tényleg tiszta láma az az állat😄
átmentem ahol mondtad aztán oldalazásal mindig mögöte maradtam azt vágtam belé volt vagy 10 perc enkem is😄
1000xp kaptam érte
thx segítséget

The World is Yours

Mondjuk én már rég megöltem azokat a banditákat, mire ezt a küldit megkaptam...

Bármilyen gép fagyhat ha kevés a táp, akkor általában más játékokkal is fagyna.