Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eltartott vagy tíz percig, de megérte;-)

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Ez érdekes, amikor én játszottam, akkor a fickó a Xardas tornyánál lévõ barlangban volt, és csak miután beszéltem vele, ment át Onar tanyájára. Akkor viszont pontosan Cord és Cipher között állt, nagyjából ott, ahol hiba is mondta. Mivel mindjárt elkezdem azt a küldit beírni a végigjátszásba, félórán belül meg tudom mondani, pontosan hol van;-)

Ott van nem messze.Ha mesz Onar hazatol jobbra az kardoktato fele akkor latni fox egy tornyot es ott vannak a banditak jo sokan.

hiba
Morgahand a zsoldosoknal van ott ahol Torlof szokott allni es 2 paraszt beszelget a haz mogott, en ott talalkoztam Moraghandal.

PhantomW
botal😄
ok megpróbálom😄

The World is Yours

hiba
Hat ize ezt mar nem tudom mikor reseteltem nem neztem mit ir mer vagy 5 perc mig visszatolt mindent 😞. Az elobb kiprobaltam a ctraltdel-t csomo egyeb game kozbe de nem akart kiakadni...g2-nels e akad ki surun de neha igen.
Lehet azert fagyas mert keves a tap?

Hja most mar nekem sem ad penzt, mert dragonkiller lettem.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Próbáltad az újabb Catalyst-eket?

Illetve Win2k...

Nem futtatott a WinXP valami lemezhelyreállítást a fagyás után?😞

Az emeleten. Egyetlen lámpa van ott a falon, méghozzá az utca felõli falon. Ha nem tudod megnyomni, lépj egy lépést hátra, és próbád úgy;-)

Hát nincs;-)

Na azokat a végigjátszásból is sikerült kifelejtenem, pont ma szólt valaki más is😊

Ha így se megy, szólj, és csinálok neked egy screenshotot, hogy hol kell átbújni.

Nem a lába alatt kell átbújni! A bal lába, és a bal karja között. Vagy a jobb lába, és a jobb karja között. Próbáld úgy, én így egy bottal megvertem a varázslómmal...;-)

Igen, de így csak azon az egy napon fizet (ezt már sikerült nekem is reprodukálni azóta), viszont utána megint nem... Aztán lehet, hogy én rontok el valamit, hétvégén kikísérletezem😊

PhantomW
drakeX azta Black troll-t hogy lehet legyõzni nem lehet átbujnia lába allat az túl kicsi
level 10 vagyok rámvág egyet elrepülök azt vége

The World is Yours

de lehet, hogy te nem 3.2-es, hanem 3.4-es Catalyst-et használsz.

Hehe... Elég sok szörnyet tudok fejbõl, hogy melyik fejezetben és hol vannak, de legalább ugyanannyit még nem;-)

PhantomW
nekem is ati 9500pro van de nincs kékhalál

The World is Yours

Amint felrakom az angolt, megpróbálok segíteni neked, de addig sajna nem tudok😞

hiba
W2k-1,7xp-r9500p-cat3.2
neha kekhalalozik a radeon miatt de nem tudom miert...(pl ha gem kozbe ctrl+alt+del neha nem a task kezelo jon be hanem kek halal es valami ati-s filera hivatkozik)

Petyus_
Ezt tényleg nem értem miért lehet. 😞 Nekem is sokszor kifagyott a játék, akkor ctrl+alt+del-lel tudtam csak kilõni de ilyenkor mûködött rendesen csak sokáig ment a csík az elején mint elsõ indításkor. :[

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

hiba
bakt most hagyom abba 😞
a nemtben mar tobb mint a 60 napot nyomtam -level 20, de nem mukodott rendesen az angollal, ezert ujrakezdtem. mar level 3-on voltam, erre kifagyott a masina nagy kegyesem, elvesztette a menteseket, elvesztette a gothic ini-ben tartolt beallitasok rohej hogy nem tudjak ezt megoldani...mi koze van a vindoz lefagyasanak ahhoz, hogy milyen adatok vannaka vinyon:

1 - a gothic ini-t inditaskor hasznalja, illetve ha modositunk valamit a menubol akkor atirja, ezek utan ott csucsul a vinyon nem ertem, hogy a
f*szba szallhat el egy fagyas miatt az egesz file...

2 - kitorolte a mentesemet, nem tudok semmit visszatoteni, ezt se ertem, hogy a csipaba fordulhat elo, nem is mentettem vagy 5 perce, megis elveszti a filet ami ott csucsul a vinyon...
a tokom tele van ezzel 😞

I.C.ram
Akkor ezekszerinte este nincs ott. 😊
Sikerült thx!!! a tavernnél még volt 2 😊

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Onar nekem is osztja a penzt. Csak dolgozni kell neki(azaz thorlofnak), es naponkent jarni hozza(persz csak ha thorlof meloja kesz van).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

PhantomW
drakeX második fejezetben is osztja a pénzt Onar

The World is Yours

Nah drakeX kosz a tegnapi valaszokat😊

Vegre ma bassza meg, nem ment ez a szar 1 teljes napig😞

:-D

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Randal
ugyan hiba, ne legyél ennyire morcos.
Kezd elõlrõl😊
Angolul, aztán meg magyarul, aztán a kieggel angolul, aztán kieggel magyarul, közbe azért iktasd be a magyar Gothic 1-et és végül magyarul játszd ki mindkettõt az összes választható úttal.
s akkor elérkezik a 3 és akkor kezdheted kijátszani az elsõ kettõt, aztán a 3-at aztán.....

hiba
bazzeg ugy veszem eszre az elkezdett kuldetesekbe nem tortenik uj bejegyzes a nemet verziobol atvettekben igy nemtom folytatni 😞 es vagy egy tucat kuldetesem ilyem 😞
Csomoszor megjelent hogy uj naplo bejegyzes de nem talaltam sehol...

Petyus_
Mennyire ismered már a játékot? Ha mész az úton akkor pl. tudod hogy "na itt lesz mindjárt egy 3 fõs farkashorda"?

Minden játékban bugos a kép, vagy csak a Gothic II-ben?

ELsõ fejezetes tippeket még úgyis újraírom, amikor újrakezdem a játékot

Beszélj Pepével Onar farmja mögött, hátha tud neked segíteni.

OFF

Fogyasztóvédelem már egy ideje nem nagy úr számítástechnikában. Erre se reagáljatok légyszi, lásd elõzõ hozzászólásom.

Ennyi, lezártam a témát.

ON

OFF

Bocsi, de nem 'kutya kötelességük' adni. Ha szerintük jó, akkor mehetsz fogy.védhez, de sajnos a fogy.véd KÉPTELEN megállapítani, hogy valami jó-e vagy sem (nincs meg a felszerelésük ehhez).

Kérek mindenkit, hogy NE REAGÁLJON erre az üzenetre, nem szeretnék itt errõl beszélni, ezzel menjen mindenki a HWSW-re vagy az indexre.

ON

Bocsi, írtam, hogy az Elsõ fejezet régen volt, a roncsra tényleg lehet, hogy rosszul emlékszem. Viszont a fegyverekbõl csak a legjobbat írom bele, és ennél a kardnál van jobb, és semmivel nem nehezebb megszerezni (sõt, könnyebb). Az a kard viszont benne van a tippekben.

Próbáld Dragomir táborában (a Tavernánál) a sátorban, vagy Onar farmja mögött egy elhagyatott vadásztáborban.

Este;-)

Randal
iam, tudod ahhoz hogy mester lehessél elõbb szolgának kell lenned, s mit nem értesz most, megérted késõbb.
Bízz szavunkban s meglásd, egykor hatalmas mágus leszel.
Most menj fiam s hozz egy birkát😊

Randal
Igaz a fogyazstóvédelem nagy úr, de akkor többet abba a boltba se menj vásárolni😊

A régi ASUS-omon is leállt a venti, szal figyelgesd, bár azért gázos, hogy egy ilyen fiatal kártyánál ilyen legyen...

Petyus_
Tévedés, kutya kötelességük adni, ha nem akarnak be kell fenyíteni õket a "fogyasztóvédelem" varázsige nálam mindig beválik. 😊

zoozoo: ha ilyet csinál akkor nézd meg nem állt-e le a ventilátor a kártyádon (az én Inno-mon leállt), meg nem melegszenek-e nagyon a bordák, az lehet a gond. A klegegyszerûbb: futtasd loop-oltatva a 3DMark2001-et ha ott is csinálja akkor vidd vissza.

Randal
Nekem ilyet nem csinál.
Pedig az enyém meg is van húzva(220/500) és tökéletesen emgy, nem is szemetel.
Nézegesd meg hogy jó-e a kártya aztán vidd vissza.
Persze mondjad, hogy a munkádhoz elengedhetetlernül fontos egy másik ilyen teljesítményû kártya és kérj cserébe egyet, hátha adnak.

zoozoo
Bugos a kép. Kicsi apró kis szarok ugrálnak a képen, amikor játszom; olyan mintha túlmelegedne. De két hetes vga-nál (Inno3d Gef3 Ti200) már elõjön??? Már nem kéthetes, de két héttel a vétele után már kakázott 😞 Csak azért gondoltam, mert tök ugyanaz a konfigunk van (proci, ram, vga - én alaplapom Abit BX6 Rev2) és hátha Te is találkoztál vele.

CS@
DrakeX : Nem okoskodni akarok de szerintem a következõ frissítésnél a „néhány láda” –ból azt töröld ,hogy nem lehet úszva a hajóroncshoz eljutni.
Mert oda el lehet úszkálni csak a halásztábor és a roncs közötti homokos partra nem lehet kimenni.
Esetleg még az is belefér ,hogy a roncsnál van egy 45-ös kard ami itt még elég jónak számít(bár ez felesleges mert aki odamegy remélhetõleg megtalálja).
Amúgy meg köszi a munkádat sokat segítesz vele csak így tovább !

PhantomW
drakeX: mikor lesz 3 fejetbe zsoldos küldetés leiása?

The World is Yours

Randal
Northen Lights:
Fordítás? hû, jó kérdés. asszem le se fordítom a szöveget, hanem csak elolvasom és nagyjából tudom, hogy mirõl van szó. Ráérzés szinten nyomom csak😊)
Néha pontatlan megoldás😊