Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le és nézd meg. Az a baj,hogy én-és még sokan mások is eléggé szubjektív véleményt tudnánk adni,mivel imádjuk a játékot,tehát elfogultak lennénk. Vannak akiknek nem teccik ök meg másik irányba elfogultak.
Szvsz: töltsd le az image fileokat és nézd meg magad. Ez max egy kis idöbe kerül másba nem. Jah és ha elsöre nem teccik ne tessék eldobni. Végigjátszást nézni kell,s minimum 3 órát játszani vele. Ha akkor sem tetszik akkor mehet kukába.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az elsõ fejezetben megöltem szinte mindenkit (néhány csontvázat leszámítva) és chapterenként alig van új lény helyettük ,így általában mászkálhatok egy tök üres világban.
Tõlem akár egyfolytában is jöhetnének újak sokkal többen és nem csak chapter váltásnál néhányan. Nekem pont emiatt tetszett a legjobban a Seekerek és az OrkWarlordok érkezése mert akkor újra volt egy kis élet (no nem sokáig😊.
http://iso-x.warez.hu/
itt fent van hozzá minden kieg. is. tokkal vonóval így 4 cd, de csak akkor szedd le, ha van idõd-hangulatos hónapokig szenvedni vele és egy picit ugatod az angolt. mert ez a játék idõigényes.
a tájak meg azért üresek, mert a valóságban egy mezõ nem hemzseg a romoktól meg szörnyektõl. és mivel hatalmas a táj, bõven van hely mindennek.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
viszont télleg nem lehet összehasonítani a kettõt
én a morrowindel nem bírtam ennyit játszani. ennek valahogyan más a feelingje
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
2. A Salandrilos küldetés benne van ('Hamisított bányarészvények'), de egyenlõre csak mágussal, mivel neki jóval hosszabb ez a küldetés. Zsoldossal még csak most megyek oda, Lovaggal pedig egyáltalán nem kapod meg ezt a küldetést. Ha Zsoldossal belekerül a naplóba, akkor beírom, ha nem, akkor nem (akkor megy a tippek közé).
Általánosságban elmondható, hogy mivel alig több, mint két hete kezdtem el csinálni, még elég sokminden nincs benne (na jó, annyira azért nem sok). Van olyan küldetés is, amirõl tudom, hogy ott van, azt is tudom, hogy bekerül a naplóba, és mégsem írtam bele, mert pl. csak egy karakterrel tudom a megoldását. Ezek folyamatosan bõvülnek, amint a többi karival is odaérek. Zsoldossal a 3. fejezet elején járok, Lovaggak ugyanennek a végén, de mivel sokan elakadtak az ötödik és a hatodik fejezetben, inkább elkezdtem azokat megcsinálni, és csak utána térek vissza a többi kari küldetéseire.
A naplóba nem kerülõ küldetéseket nem fogom beírni a küldetések közé, ezeket a tippek közé fogom dobni amikor megírtam a végigjátszást.
Mindenesetre ha találsz még valamit, akkor szólj, sõt, dobhatsz egy mailt is, ha van kedved:-)
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Szal én Zsoldossal nyomom,s ennek megfelelöen írom le.
Chapter 2-ben kihagytál 1 questet. Ahol a 4-ben Hokurn van a folyóparti barlangnál,ott Chapter 2 -ben van 2 csávó,aki a bányából menekült. AZ egyik adja azt a questet,hogy nyírd ki a barlang elött lévö összes Lurkert (öö nemtom,ennek mi a magyar,illetve német megfelelöje).
Chapter 3: Nekem Hyglass nem adta azt a küldetést,hogy csillagok isteni erejéröl szerezzek könyvet. Nem adott semmilyen questet.Viszont bennt a Pyrokar balján ülö ember adott egyet,amit te nem írtál a végigjátszásba. Mégpedig hogy Khorinis felsö városából cipeljem elé (ööö nem emléxem a nevére) az alkimistát.
Mégeccer hangsúlyozom én zsoldossal játszom,szal lehet ezért vannak ezek.
Na egyelöre ennyi,ha még találnék valamit szólok.
ez ugye azt jelenti, hogy nem morro klón, mert akkor már töröltem volna, de nem tettem. szövegértelmezés?
Neked nagyon szaggat a városban a game? Mert nekem rettenetesen. Szinte elveszi a kedvem az egésztõl 😞
Ha van valami jó beállításod, akkor elárulhatnád, mert én nem jöttem rá.
Harad környékén F1-el kb 5-6-7 fps-sel hasít a képregény.Detail, meg mittudomén szinte nullára van húzva, 800x600x16 stb.
Lehetne egy észrevételem a fordítással kapcsolatban? Igen? 😊
Sokkal nagyobb értékû lenne a fordítás, ha az összes naplóbejegyzést (küldik mindenestül) lefordítanátok, ugyanis párbeszéd rengeteg van, de ha elolvasom a feladatot a bejegyzéseknél, akkor kerekebb képet kapok egy félig értett, angol párbeszéd után. Iszonyú nagy feeling volt magyarul olvasni a bevezetõ párbeszédet Xardassal, és annál lehangolóbb, amikor németül jelent meg a bejegyzés 😞
Ezzel a 35-40%-os kész állapotban is azonnal játszhatóvá tudnátok tenni a fordítást. Valamennyire mindenki tud angolul/németül.
Köszönöm, hogy meghallgattál! 😊)
azt meg azért mondom, hogy KEVÉSBÉ rpg-s a g2, mint a morrowind, mert kevesebb szabadságot ad, mint az. behatároltabbak a döntési lehetõségek. rpg téren meg azért eléggé otthon vagyok.
hangsúlyozom: ez NEM baj. ez olyan "gothicos", ami nagyon jó. ha csak egy szimpla morro klón lenne a gothic, már rég töröltem volna. de hál' istennek nem az. hanem több.
mind1 dobjuk a témát.
így ha egy nme-t belockolsz, akkor hiába fut pl mögéd, te utánafordulsz automatikusan..
pl: amikor a trollokat gyakod, elég belockolni az ellent és csak strafe oldalra, mindig rajta marad =)
Steam: [HUN]Feriggno
Felraktam a végigjátszásba az ötödik fejezetet, mivel sokan elakadtatok ott.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
G2 is idoigenyes azert😊) Amugy eppen errol irtam, hogy Morroval sokkal tovabb el lehet lenni, mivel idoigenyesebb, es ez reszemrol pozitivum.
Majd akkor küld el mailben az adatokat vagy ICQ-n.
U-bõl csak az 1 jó, 2003 ultra suxxx!
Morro szeritnem is okés, csak kurvára idõigényes, ami nekem jelenleg nincs.
De a Doomot(q3-at) ossze tudom neket hasonlitani az UT-val. Doom rulez, UT suxx!😊
Ja amugy ami a Gothic1et illetni. Majd vasarnap belovok sajat ftp-t, amire feltoltheted ha lesz idod, igy jo? Kosz elore is😊
én azzal nyomtam végig, mint kb mindent.
szeritnem Gothicban nincs kaszabolás.
Jobbra-balra vág a kardjával, védekezik, elõretámad. ezt kombinálhatod is. Szal ne mondjuk mér rá hogy "eccerû"
A Morro meg a Gothic nem egy kategória.
egyrészt azért nem mert aki Morro-s az nem szereti a Gothicot, aki meg gothicos az nem szereti a Morrot. kivétel erõsíti a szabályt😊
Mindkettõnek megvan a maga feelingje.
Ez szeritnem kb olyan mintha összehasonlítanád a Doom-ot az Unreal tournamenttel. Mindkettõ FPs mégis teljesen mások.
Mindenki másképp definiálja az RPG fogalmát, és nem vagyunk egyformák. Viszont szerintem továbbra sincs értelme összehasonlítani a két játékot.
Na Morro vs G2😊
Eltekintek a sok blablatol, es mondok 1 ujat, sajat tapasztalatbol.
Morrot lehet tolni tobb honapig is, es meg mindig nem csinalt meg az ember mindent, ja es mindenzt tobb karival. G1-et meg vegig lehet tolni 1 het alatt. Azonban annak az 1 hetnek legalabb akkora a feelingje mint 2-3 het a Morrowal, igaz ujrajatszani tok uncsi.
mas: Vki mondta nemreg hogy a G1 1 kaszabolas harcossal. Sztem meg sokkal jobb a harcrendszere mint mas jatekoknak, Morrot is beleertve. Tok jol ki lehet hasznalni a kombokat, foleg master fokozaton. Jol kell idoziteni, es akkot tok elmeny lesz vele jacani. Sztem a varazslas az, ami kaszabolas, meg is untam hamar.
a gothicban több a kalandjáték elem, mint a morrowindben és kevesebb az RPG.
ja, és én is morrowindes vagyok! szóval nem még1, hanem még2! 😄

amintvisszaérsza sárkányokmegöléseutánakhorinisitérképreteleportáljxardastornyáhozbeszéljlesterrelésolvasdelaleveletamitxardashagyottnekedmajdmenjakolostorbaésbeszéljpyrokarralvégülmenjleapincébenézdmegakönyvetnyisdkiatitkosajtótésmenjvégigalabirintuson.
Na ott;-)
meg gothic akciódúsabb, pergõbb és dinamikusabb az engineje is. ilyen gyors ide-oda ugrálás és rohangálás nincs morrowindben. mondom ezt úgy, hogy kb. 4szer végigvittem már az ES3-at mindkét kieg-gel együtt (na jó, bloodmoont csak eccer).
grafikailag nem akkora szám a gothic, de nekem van egy feelingje, ami nagyon bejön. valszeg még az elsõ rész utóhatása. 😊
Érc harci penge (Egykezes fegyver, Erõ 65, sebzés 75) - elõször is beszéljetek Bennettel, és kérdezzétek meg, hogyan kell ércfegyvereket kovácsolni (PhantomW, te elõbb tanulj meg kovácsolni, mert az mindenképpen kelleni fog). Ehhez vinnetek kell neki 5 ore-t, de ebbõl párat visszaad, és elmondja, hogy miket lehet tanulni (ez még nem kerül pontba). Itt választható ez a fegyver, az angol nevét sajnos nem tudom (Ore Warblade?).
PhantomW: nem, nem lehet találni, akkor semmi extra nem lenne abban, hogy sárkányvadász vagy.
grafika: 6/10
zene: 7/10 (bár nem volt valami sok)
irányíthatóság: 4/10
harcrendszer: 2/10 (nagyon gyatra volt, sima kaszabolás)
tapasztalatrendszer: 5/10 (a legkönnyebb dolgokért kaptam a legtöbbet...)
játék szabadsága 9/10 (egyedüli bajom a karaktergenerálás hiánya volt, tudom ez egy feltámasztott karakter, de akkor is.)
hásználható tárgyak mennyisége: 4/10 (az egész játékban kb. 3-4 páncél volt rajtam (nem is találtam többet) a fegyverek is elég kevesen voltak. szintén kb. 5-6 fegvyer volt a kezemben (lõfegyvert is beleértve)
pályák látványvilága 6/10 (a külsõ területek szépek a belsõk közül csak a "lakott" terület volt jó a többi nagyon üres.
történet 5/10 tök átlagos történet
összhatás 6/10
Nekem annyira nem tetszett! A Morrowind sokkal jobb volt nála. és mindenek elött sokkal szabadabb.
de nekem teccik a gothic 2 és a storyja is kielégítõ. fõleg az a jó, hogy összefuthatok az 1-bõl ismert haverokkal is... szerintem király. bár én egybõl a legnehezebbel, varázslóval kezdtem.
Zsoldos vagyok,s van sima forge képzettségem. Mi kell ahhoz a fegyverhez,s kell-e növelnem ezt a képzettséget (pl ore fegyverek) vagy sem.S mikor lehet megcsnálni,s mi kell hozzá?
Egyebkent, meg mit vartal? A Baldurs gate miröl szol? A többi többezer szerepjatek miröl szol? A rengeteg film es könyv miröl szol?
Csakis a jo es a gonosz örökös harcarol! A jo föhösnek mindig el kell pusztitania a gonoszt.
Csak nem mindegy, hogy van tálalva! Itt nagyon is jol tálalták!