21229
-
#9205 Lenne egy kérdésem,5. fejezetbe van 12 sárkánytojásom, érdemes odaadni Bennetnek( esetleg több van mert ha odaadom azt mondja már nem találok többet viszont nem kerül be a teljesítettek közé!), vagy inkább tartsam meg? -
#9204 Nem, nem mindenhov? lehet ?kezetet ?rni, mert egy csom? k?rd?jel jelenik meg p?ld?ul Ausztr?li?ban. J?esetben :)) -
#9203 Mié külföldre nem lehet ékezettel írni?? -
#9202 Mocs de külföldre írtam az előbb levelet, és még nem szoktam vissza az ékezetre:) -
#9201 Igaz, tevesztettem, mar chpt. 2ben vagyok, csak most megyek masik terkepre, akkor ugy 11 korul leptem at... -
#9200 10.000. KOMMENT. Most 9200-nál járunk! -
#9199 Hátpedig, az elején nehéz volt. Vagy 5 elit mocsok, meg 3-4 shámán. Plussz néhány sima harcos, de őket 2 vágással elintézem.
De így legalább igen izgalmas a játék, és megoldok én mindent. Jöhet bármily nehéz akadály :) -
#9198 Mi az a 10K? -
#9197 jaja,én mágussal 40-es szinten fejeztem be.
Szal a 27 elég kevés!
Egyébként hajrá emberek a 10K! -
#9196 27 az nem sok
én cc 35-36-os voltam chapter 5 végére
39-es lettem a végére -
#9195 mivan? chapter 6-ban neked gondot okoz az orkokat halomra gyilkolni?
nem létezik... -
#9194 Chapter 2-be, 15-ős szinten! WOW
Kicsit sokK -
#9193 de az északi erdőben meg biztos van vagy két szintre elegendő enemy... -
#9192 Én most megyek chapter 2-be, 15. szintű varival... -
#9191 Paladin vagyok. Asszem 27-esen mentem át a szigetre (hát az első chapter 8-asan fejeztem be. Hát feljebb már nem bírtam menni, pedig kitisztítottam néhány erdőt és minden küldit megcsináltam...a többi chapterben is) Már fejlődtem vagy 3-4 szintet, amióta itt vagyok.
Én inkább a kétkezes harcra mentem. Már 100%-os. Az íjpuskát, kezelem 30%-on (csak a sima íjpuskát (crossbow), mert csak 41-es az ügyességem), és a varázslatokból is megtanultam az alapokat (40-es manám van, és 4-5 paladinrúnám. Nekem elég). Már lassan befejezem. És utána gothic 1 magyarul -
#9190 Egy napig felk se nézek, és lemaradok a legnagyobb buliból. Kész a gothic magyarosítása.
KIRÁÁÁÁÁLY !!!
Gyorsan végigjátszom a gothic 2-t. Aztán küldeni azt a honosítást. Amúgy már nincs sok hátra. Legalábbis azt hiszem. Most ott járok, hogy van egy ilyen....akármi. Sok ajtó egymás mellett. Kapcsolókat kell nyomogatni, aztán majd gondolom, kinyílik a szemközti ajtó. Még 2 van hátra.
Hú bakker. Hogy mennyit megszenvedtem az orkokkal. Azt a nagy hullámot az elején...vissza kellett csalnom minden a hajóra, hogy a haverok ellássák a bajukat. Aztán a sámánokat könnyű volt. Aztán gyütt vagy 4 élőhalott ork. Bakker! KINYÍRTÁK KOR ANGART! Úgyhogy megint egyedül vagyok a kriptában. Megyegetek, csak néha mesokallok. Bakker...belehalnának ha csak egyszer nem templomban lenne a főellenség, hanem...mit tudom én...egy hegy tetején. Vagy egy nyitott arénában. Na mind1. Mindenesetre, a paladinvarázslataimnak nagyon nagy hasznát vettem. -
krisz073 #9189 De jó - de jó :)) -
#9187 ŐŐŐŐ...
Már kész van???
Mindenki eltűnt :) -
#9186 Én is legalább annyiszor, hogy észrevegyem a hibád. :D -
Zoleeca #9185 Váááááááá!
na mégegyszer:
Gothic magyarul, mert megérdemlem
pedig 10x elolvastam... -
Zoleeca #9184 NNNNAAAA!
Befejeztem, legalábbis a nagyobb részét. A többi rövidke sort, szavakat Randalra bízom.
Most már tényleg nagyon közel a cél emberek!!!! én már szinte látom: egy hétig mindenki eltünik a fórumról és megy Gothicozni.
Gothic magyarul, mert megérdelem.
és Ti is, de leginkább Randal -
Zoleeca #9183 Viszont kabátzsebben is elfér! -
Zoleeca #9182 Pedig csak az van. Ez van. Nem láttam sehol sem még, es ugylatom sokak vannak igy. A CD irast hogyan tudnad megoldani nekem? Mert jo ötletnek tünik
-
#9181 Ja igen, ha írsz akkor emilbe írj! -
#9180 A rip tényleg übersalakanyag. :D
Méltó is a nevéhez :D
rip = R.I.P (rest in peace) -
#9179 Zoleeca!
Eszembe jutott mégvalami.
Mielőtt elkezded lefordítani a maradékot (amit mondjuk már nagyrészt megtettél) nézd meg a kapott mondatokat, keresd meg az eredeti szövegfájlban és nézd meg a magyarban hogyan lett lefordítva.
Ugyanis most belenéztem abba mait fordítottál és jópár mondat ismerős volt.
Szóval ahogy elnézem, a kis köcsög szerintem 350 olyan sort adott ami már le volt fordítva. Elvileg. -
#9178 Hétvégére lett volna jó, mert jövhéten már össze tudom kaparni, de ha nincs más akkor itt jelzek neked:)
No, akkor holnap megkapom Zoleecától a maradékot és hétvégén nekiesek a cuccnak.
Valszeg kedden már lehet majd letölteni a cuccot.
Zoleeca:
Ne mond már, hogy csak RIP-es Gothicod van!!!!
Ha kell akkor adok kiírom neked.
A fordítás az tényleg gáz, mert valamikor csak a környező szövegből tudod meg mi a szar van.
A Pinnaclehoz nem értek, de megpróbálok valamit alkotni:) -
nienor #9177 Persze ha sokára lesz csak, akkor elküdhetem postán, kiírom cdre...ha így gyorsabb, mint ahogy te meg tudod szerezni... -
#9176 Nem vagyok sajna, na akkor mindegy, majd lesz eccer. -
nienor #9175 Hali, hát én a kazaaról szedtem le valami 152 megás zipet, de persze ott vagyunk ahol a part szakad, hacsak nem vagy miskolc közelében... -
#9174 Ok, meglátom mit tehetek.
Viszont kellene a Pinnacle, mert ahonnan szedem az marha lassú, ha esetleg onnan nem lenne meg.
Szal ha valakinek van gyors netkapcsolata az adhatná:) -
Zoleeca #9173 Azért szerintem marad ott neked is(főleg a szavak)
A videó jó ötlet, de nekem csak rip-em van
Csinálhatnál ha nagyon ráérsz(ez asszem tőlem függ), egy kis videót is mint Hunnenkoenig, olyan kafa zenével meg minden(meg persze a nevekkel)
Mitszólsz? -
Zoleeca #9172 A kockázatok és mellékhatások tekinetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyitalárusát. -
Szid #9171 RANDAL!
DRUKKOLOK, hogy hétfore meglegyél. Most fejeztem be a G2. Akkor elkezdhetném ujbol az 1-est
MERT GOTHIC NÉLKUL NINCS ÉLET!!! -
#9170 Korrekt program
Absolut bejön, jo vele dolgozni -
#9169 Mármint a 8.1-et? ;) -
#9168 Hehe:)))
Látom azért elég sokat lenyomtál.
Hétvégére nem is hagysz nekem?:)))
Most épp a pinnacle Studio 8-at szedem.
Meg akarom azt csinálni mint Hunnenkoenig, hogy a videókat is feliratozom:)
Bár az még hosszú idő lesz mire kész lesz. -
Zoleeca #9167 kivitelezni -
Zoleeca #9166 Valószínűleg a hosszabb mondatokat fogom fordítgatni, hacsak fel nem idegesítenek mint a multkor. Annyira körmönfontan vannak megfogalmazva, hogy csak na
De megpróbálom.
Úgy kellene csinálni, hogy ha kész van a fordítás akkor a 10000. hozzászólásban jelentenéd be. Tök vagány lenne. Persze ezt elég nehéz kivitelezbi. -
#9165 Okés, akkor majd holnap megpróbálom azokat is begyűjtani amit megcsináltál:)
Darky:
Az 5-ös mondatért köszi:)