Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Dragon Slicer 85 dmg 😊
I.C.ram
Lester az ki is? és hol van?
CS@
Valamint ha lényegesnek tartod még azt kipróbáltam ,hogy a rúnák ,páncélok ,crossbow(ha jobb mint az övé) nem maradnak meg Sengrath –nál halála után.

Hogy lehet kinyitni a regi terkepen a varban a kaput?A 4-edik fejezetben vagyok.Mar az osszes orkot loeoltem, csak kivancsi vagyok a megoldasra.
Az az egykezes, nekem a kétkezes kell😊

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

guide: így igaz, már kijavítottam, de még nem került fel. Nem crossbow 30 kell hozzá, hanem dex 30... Ezzel néhány egyéb dolgot is át kellett írjak:-)

CS@
Akkor én azt jól elkerültem ,de köszi majd holnap még azt is megcsinálom.
Az enyém meg crossbow –os úgyhogy a 2.-ik fejezetben el is kértem azt a HeavyCrossBow-ot ami az õrnél van mert nagyon tetszett (az orkoknak már kevésbé 😊
A guide- val kapcsban majd Dragomirnak nézz utána mert csak dex(aszem30) tudás kell ahhoz ,hogy tanítson.

1. Keresd meg Lestert, és beszélj vele.

2. Gorax árul ilyen térképet, de a kikötõben Brahimnak is van.

3. Azért, mert magasabb szintû vagy 2kezes harcban, mint 1kezesben. Nézd meg a guide-ot ott, ahol a végigjátszás is van (három szint van mindegyikbõl, és ha az egyik magasabb szinten van, akkor csak úgy tudod fejleszteni, ha a másikat is fejleszted).

I.C.ram
Megöltem az összes sárkányt. Elmentem a Monasterybe, ott beengedtek a lenti pincekönytárba, megszereztem a könyvet, de nem tudom kinyitni, megtaláltam a titkosajtót lementem leöltem mindenkit (csonti harcosok+1varázsló) találtam egy ajtót, de azon nem lehet bemenni. Namármost mi a francot kell most csinálni?

Ja és kaptam egy olyan küldit, hogy szenteljem újra fel az Innos oltárokat, és hogy valahol kapok egy térképet, ami elárulja, hogy hol vannak ezek az elátkozott oltárok.

Mostanában a kétkezes harc fejlesztése 10 pont ráadásul az egykezes harcot is növeli, miért?
Ja, a sárkányokat nem tudtam

Mondjuk az én lovagom íjász, úgyhogy pillanatok alatt leirtottam vele a térképrõl mindenkit a második fejezetben, beleértve a gyíkembereket is.

Nem. De ezt a kardot Innos Könnyével utána újra megáldhatod, csak annak még nem tudom a nevét, mert még nem tartok ott a lovagommal. Biztos valami 'Szent Bosszúálló' vagy ilyesmi

CS@
No igen én is nekiálltam a 2.ikban a hágót megtisztítani és a játékban eltelt 6óra mire végeztem velük.
Úgyhogy a vár körülieket meghagytam a 4.ik ig.

CS@
Ehhez szükséges megtanulnom a kovácsolást ?

Ami mondjuk nem jelenti azt, hogy nem öltem meg minden orkot még zsoldosként a második fejezet végén, de ehhez már fanatizmus kell

Ja, íjásszal(lovag) és varival hozzám sincs köze 3 elitnek, de szerencsétlen dragonhuntert elég jól megizzasztják, még a vége felé is.

Lovag vértje +10 védelem fegyverek ellen, ami elitek ellen eléggé kell, nem mindegy, hogy 5-öt ütnek, vagy 15-öt, esetleg 35-öt...

Nem spoiler, de van ott még jobb kard is, de az nincs benne még a guide-ban.
Lovagrend kardja: ezt a fegyvert csak lovagként tudod elkészíteni, vegyél egy ércpengét Haradtól (kétkezest), és szenteld fel Innos oltáránál a kolostorban (5000 arany).

CS@
Ja lovagot játszottam.

CS@
DrakeX : Hogy lehet megszerezni a Lovagrend kardját ? Mert az kimaradt.
Ha nagyon spoiler akkor mailba is jó lenne. Köszönöm.

PhantomW
köszi megprbálom jó ajtón akarok bemennni a gyûrût meg is találom

The World is Yours

Lehet, hogy nem maxos páncélja volt, de valószínûbb, hogy nem volt két +10 fegyver elleni védelem gyûrûje. Te lovaggal voltál?

A rákpáncél nem kerül e teljesítetlen küldikhez, de semmi hátránya, ha nem csinálod meg.
Érc Sárkányölõ: 4 érc, 5 sárkányvér, 1 nyersacél.

CS@
Gondolom ez valami véletlen volt ,én amikor fullra befejeztem akkor voltam level 39 és semmi köze nem volt hozzám 3elitnek.

Nahh, akkor próbáld meg a következõt:
Ments. Nyisd ki az ajtót, és rögtön teleportálj el. Várj egy kicsit (ha tudsz, akkor alhatsz is, de ne tölts, és ne válts térképet). Teleportálj vissza, és ha még mindig valaki meg akar támadni, akkor intézd úgy, hogy csak egyvalaki támadjon meg (oda-vissza teleport). Azt az egyet verd meg, és jó eséllyel amikor kimész, a többiek nem fognak hadakozni.

Egyébként biztos, hogy nem egy másik ajtóval próbálkozol?

PhantomW
ha már ennyit kérdezek:
benne van a naplómban a rákpáncélos dolog de én inkább kiszabdítom Bennet és add egy jobb páncél
akkor a rákos dolog bekerül a nemteljesítet küldikhez? és ennek van hártánya
Érc Sárkányölõ mibõl kell összedobni?

The World is Yours

Ez mondjuk igaz. Legalábbis annyit vehetsz tõle, amennyi ezekhez kell.

5 eleg mindenhez. Miutan odadod a kovacsnak az 5 oret vehetsz tole is, szal nem kell keresgelned.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

PhantomW
jaja de hiába lopakodok amikor bemegyek a kulcsos ajtón egy bõl ordítanak

The World is Yours

Jo😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Erre már válaszoltam egyszer. Ha zsoldos vagy, akkor csak lopakodással.

Lump of ore-ból vagy 4(5) kell, vagy 9 (attól függõen, hogy csak az egyik sárkányölõt akarod megcsinálni, vagy mindkettõt; az egykezes 4-be kerül, a kétkezes 5-be), illetve még +3(+4), ha meg akarod csinálni a 4. fejezetben elérhetõ legjobb kardot (az egykezes 3, a kétkezes 4).

PhantomW
bocsi😄
thx
10 fegyver védlemes gyûrût hogy szerezem meg mert egybõl rámjönnek 4en ha elteleportálok és vissza akkor is

The World is Yours

Tévedés. Ha valaki megtanulja az Érc Harci Penge elkészítését (már a 4. fejezetben is lehet), akkor az jobb, mint az orcslayer. (Erõ 65, Sebzés 75)

Né'dd má' meg a gájdot a címsor linkjében

Na jó, elmondom sokadszor is;-)
Amikor kritikusat ütsz a fegyvereddel, akkor az 'rõ hozzáadódik a sebzésedhez. Tehát ha a fegyvered sebez 80-at, de van 160-as Erõd, akkor kritikussal 240-et fogsz ütni. A kritikus esélyed egyben a fegyveres jártasságod %-a.

PhantomW
80 erõ kell a legjobb egykezes kardhoz akkor utána ér valamit az erõ? nagyobbat üt vagy csak arra kellet hogy tudjad használni a fegyver?

The World is Yours

Ja amugy meg a dragon slayer az 2 ezes, az ork olo meg 1. Szal ha 1kezessel vagy akkor a kov. erosebb fegyver egyben a legerosebb is a 5. fejezeti erc sarkanyolo lesz, de csak ha mrc vagy.

Hat engem 40-es szintel kinyirt 3 elit ork, szal vmi irdatlan durva nmy az. A dragon slayer meg khorinisi mapon van, ott azon a tisztason, ahol a rituale volt. Jol el van rejtve a bejarat levelekkel, sziklafalnal keresd. Ha dragon slayer vagy csak akkor kell a lump of ore, de 5 boven eleg. Pont 5 kell. De csak 5. fejezetben tuc majd erc sarkanyolo kardot kesziteni az onar tanyan a kovacsnal. Sztem az orkokat hagy csapter 5ig, mondjuk a nagyjat ki lehet irtani. Van 2 10-es csoport pont a var elott es mogott, ezek kivetelevel a tobbi orkot konnyu legyakni mer max 3asaval jonnek.

magus
aaa megorulok. chapter 4 vagyok level 19. hihetetlen egy elit orkot is alig olok meg, de ezek 5-sevel jarnak basszus. hol van a dragon slayer? nekem meg mindig az ork slayerem van, nincs eosebb fegyver? es a lump of oret, medig erdemes gyujtogetni, most meg csak 7 db van

Persze hogy mind1. Fasza hogy t1-es vagy. En atlag 50k/secel szedek, szal 1 ejjel lejon a dolog. Plz akkor ird meg mikor tudnal felmenni dc++ra, koszi. Ha nincs sok adatod akkor vmi olyan szoba kene ahol keves megosztassal is beenged. En sem vagyok 1 nagy dc++ szakerto, de ha nem tuc ilyet akkor szivesen utanajarok.

Randal
Szia! 2 fullos cd asszem. De tökmindegy, megéri nem? Egyébként T1-es vagyok.

Ja, amúgy tudja valaki, hogy a Gamestarosok kinyomják-e végre újságmelléklettel a gothic 1-et vay várunk míg lefut az összes gothic rész? (reményeim szerint soha)

Léteznek olyan programok is, amik re-mappelik a billentyûzetet. Ha neten keresel, szerintem találsz ilyet. Nekem úgy két éve kellett valamire, és találtam, bár már nincs meg (ne kérdezd a nevét, hosszú volt az a 2 év). A lényeg, hogy létezik ilyen megoldás is.

PhantomW
köszi

The World is Yours

sajna nem, bal kezzel fogom az egeret. Meg jobb kezzel faraszto is a wsad, mar probaltam 1x.

Ja az igenyes lenne, koszi szepen. 2 fullos cd vagy masfel? Meg milyen connected van? Majd akkor ird le plz mikor ersz ra felrakni.

Randal
ISO. 2 Cd. ha kell akkor majd felrakom.

W-S-A-D gondolom nálad sem jöhet szóba.

A RIPben sztem egyik sincs, sem animok, sem zene. Általában ezért rip.

dracoon
animok nincsenek, es a zenere se fogadnek

de persze ha 1 gigas ripet toltesz, akkor abban minden benne van 😛