21229
  • Hacker
    Jajj hol a fenébe is volt az a fű? Én is azzal szenvedtem meg (meg a goblin-szamócával). Azt hiszem Stagitta elad néhányat (de nem biztos). Ha nem, akkor keresd vízközelben.
  • Kurty
    Tom, az még genge! Minden orkot kinyírok megfogadom! Aztán megyek a sárkányokhoz, lovag vagyok, mikor szerezhetem meg a nehéz lovagpáncélt?
  • Shaman
    szvsz az kevéske.
    Egyébként milyen kasztú vagy?
    Én chapter 2-be 11-esen mentem.Már nem emléxem pontosan,de chapter 4-ben olyan 26-30 körül lehettem.
    A nagy titok,hogy MINDIG nyírd ki az összes orkot,az nagyon sok XP-t ad. Mondjuk ezt 2-szer tudod megtenni.Chapter 2-ben és chapter 4-ben. (illetve ha chapter 5-ben beengeded öket a várba)
  • Kurty
    Hacker mi az email címed?
  • Kurty
    Na az már valami!! Csak azok az orkok.. ezt nekik!:
    majd pár óra múlva küldök egy képet itt a fórumba, mikor 200-ezren vannak rajtam! :) egyébként egyszerre 5 sima orkot kitudok nyírni csak akkor van gond ha jön a elit ork ezt neki : , mikor nyírtad ki a fekete trollt? én 15-ös szinten. Amúgy 7-es szinten mentem a bányavölgybe és már 18-as vagyok, te? Mennyi órája játszol a gothiccal? én 33 órája , 4. fejben vagyok, az életelixir mennyi életet ad? írj most
  • Hacker
    Itt egy patch a gothic 2 addonhoz. Lehet hogy a gothic 2 angol verziójában is javít dolgokat, de nem vennék rá mérget.

ITT
  • Hacker
    Állítólag nem, és ha jól tudom, akkor 1000 xp-t
  • Kurty
    Ja és nehéz megölni?
  • Kurty
    Jólvan, most akarok menni a mocsári sárkányhoz mennyi xp-t ad?
  • Hacker
    Én csak a sárkányirtásig jutottam el (a sárkányokat már nem tudtam kinírni), így nem tudom sokat hogy melyik a jó szint a chapter 4-ben.
  • Hacker
    Öld le őket. Fuss be a várba, aztán, kövesd az 8908. hozzászólásban leírtakat.
  • Hacker
    Lappangás
  • Kurty
    Van vagy 40 ork aki rám támad, mikor kimegyek a várból, akárhová megyek megölnek! Mit csináljak?
  • Kurty
    Köszike, 18-as szinten már mehetek? Vagy még tápláljam magamat?? Ja mikor lesz új fordítás?
  • Hacker
    Nézz szét a mocsárnál (a vártól keletre, az erdőben), ott van egy mocsárisárkány.
    Menj arra a fagyos vidékre (az 1. részben, ott volt az új-telep), ott van egy jégsárkány.
    Menj fel a hegyre, valahol dél-nyugaton (a térképen, pirossal (lávával) van jelölve a tűzsárkányhelye.
    Menj azokhoz a romokhoz (az 1. részen, kellett megtalálni, az egyik fókuszkövet) A tetején, van egy kősárkány.

Látjátok, köpöm vágom hol vannak a sárkányok, mégis eltűntek a francba, és ez (is) végzetes bug lett a számomra. Brühühühühühü
  • Kurty
    Má 18-as vagyok 4. fej-ben, meg van innos szeme, mit kell csinálni milyen sárkányokat kell kigyilkolni? És hol találom őket a bányavölgybe? Valaki pls. hlp me.!
  • Hacker
    Újabb hírek (inkább információk), a gothic 2 kiegészítőjéről-ez inkább azoknak szól, akik még nem játszottak vele-
    Naszóval. Továbbra sincs fix info, a játék megjelenését illetően. De az egyik tesztelőgárda, adott némi infót, a játékról: Szóval, teljesen előről kell majd kezdeni a karakter generálást. Kit érdekel, hogy 40-es lovag voltál a gothic 2 végén. A legalsó szintről kezded újra a játékot, xardas tornyából kiindulva, és újra be kell álnod valaminek (zsoldos, milica, tanonc). Egy teljesen új kontinensen, kalandozhatsz, új küldetések, új ellenfelek, stb. stb.
    Azt is mondták, hogy előnyben részesülnek azok, akik végigvitték előtte az alapjátékot. Meghogy néhol ez elengedhetetlen...valami ilyesmi.
  • Hacker
    Hajrá szörnyike
  • Hacker
    Morrowind.....Gothic..... Inkább semmit nem szólok, mert megint veszekedhetnénk tovább, úgy még 3000 hozzászóláson át(amúgymeg egyáltalán nem csak arról beszltünk, csak pont oda lapoztál, ahol arról volt szó )
  • Zoleeca
    Szerintem még várhatsz rá...Ha Hunnenkoenig annyit foglalkozott vele mint ahányszor itt járt a forumon... Ellenben tegnap küldtem el Randalnak a G1 maradék részét, ami azt jelenti hogy már teljesen le van forditva, csak az egyéb munkálatok vannak hátra. Randal kb.jövőhétre igérte Csak meg ne kövezzetek ha késik egy kicsit
  • Shaman
    Jah egyébként köszi!
    Még meg akarom a logómat animálni,csak az nem eldöntött kérdés,hogy az ürhajós,vagy a szörnyike halljon meg:-)
    Wizard Of Wor rulezzz!
  • Shaman
    Oksa lehet igazad van én azt a szakaszt kihagytam (2 hét nyaralás),de azt bizton állíthatom,hogy 3000-olyan 6500-ig "csak" 1 flém volt morrow vs Gothic 2 témában.
    Egyébként szvsz az egésznek semmi értelme.
  • Shaman
    Lehet,még tartogatnod kéne:-))
  • tibor16
    Sziasztok, -mi van, már a gothic2.hu sem üzemel??? Ha behívom, árva fekete képernyő van. Tud erről vki vmit? Pedig az újra jáccást a magyarításra tartogattam....
  • CS@
    Azaz ,hogy a francokat !
    Mármint nem a logod mert az tényleg marha jó !
    Még a 7000.ik hozzászóláshoz sem kellett eljutnom és nem egy ugyanilyen témát találtam.
    Node spongyát rá befejeztem én is ezt a témát inkább játszatok ki ezzel ki azzal vagy mindkettővel.
  • CS@
    Okés elhiszem.
    Kegyetlen jó a logod !
  • Shaman
    Akkor ez fatális véletlen lehet,ugyanis akár hiszed akár nem a Morrow téme lecsengett,csak tegnap,vagy tegnapelött hozta elö valaki.De komolyan. itt 4000 hozzászóláson kerseztül senki sem csesztette a morrowt.
  • galocza
    én a revenantot is szeretem 8)
  • Mike at home
    jo, akkor zarjuk le a morrot, nem ez a topikja
  • Mike at home
    csakhogy, ha mar megvettem egy jatekot, akkor ott fikazom, ahol nekem tetszik, mar bocs

szo volt a Morro-rol nem enhoztam fel, mint etalont, arra irtam azt amit
  • Mike at home
    ja es az is nagyon zavar, hogy csak egyfele lehet menni

ha szaladsz, csak akkor rajzolja ki a fuvet, amikor mar ott allsz (graf felnyomva total)
  • Mike at home
    en olyan programot szeretnek, ami fenyek tekinteteben olyan mint a Revenant, kardozas tekinteteben is (szuperek voltak a kombok) jatekstilusban meg olyan mint a Gothic

most nezegetem a Jedi-t. Hat a Gothic jobb. Nagyon hianyzik, hogy nem tudom allitani a kamerat, hogy ha nem celzok pontosan, a muki siman hadonaszik a semmibe, es az ellenfel addig hatba vag, stb
  • yal
    mikor megjelent mw azzal jacottam, de rahagytam, aztan kesobb vegignyomtam g2-t es teccet nagyon, de 2x vegigjatszas utan mar semmi kedvem nem volt ujrakezdeni, most mw+tribunal megy es sokkal tobb lehetoseg van mint g2be. Egyebkent mind2 jo jatek de mw velemenyem szerint jobb. Amugy Q3 a letezo legjobb game.p
  • CarajoEsp
    Rendben. Természetesen nem mindenkire vonatkozik amit írtam,csak én úgy érzem nem lehet a két játékot összehasonlítani. Mond a Mw mind a G2 csúcs a maga nemében.
  • galocza
    hát a színvonal...
    ezért nem kellene ilyen kategorikus kijelentéseket tenni. az "ilyenolyannagyonxar" helyett sokkal elegánsabb (lenne) egy "nekem nem tetszett". más a két játék mind hangulatban, mind világban, mind stílusban. mind2nek megvannak az erényei és a hibái.
    nálam spec a mw a csúcs, de tetszett a g2 is. mind2 jó darab szvsz.
    ha meg valakinek hiányoznak az ut vs q3 stb topicok - megvannak még, ott lehet fikázni eleget.

épp ezért nem hozom fel, mik a mw erényei, mik nem tetszettek a g2ben - minek? úgyis mind2vel azok játszanak akiknek tetszik. akinek vmelyik bejött, megpróbálkozhat a másikkal, hátha az is megnyeri tetszését - de lehet hogy nem fogja. ezt a veszekedést meg hagyhatjuk is süllyedni...
  • CarajoEsp
    Jah a legszebb az ,hogy én a Morro topicba sose olvastam ,hogy de szar ez a játék,max annyit,hogy nézd meg mind2-t mert különbözőek. Itt viszont egyből jön a "jajjdeszarfosmegnevedd"
  • CS@
    Röhej ,hogy még mindig itt tartotok kb 4000hozzászólással ezelőtt jártam erre és akkor is a Morro volt a téma pedig nem is ez a topikja.
  • WiZZaRD
    pedig nem olyan rossz az nincs annyi korlat
  • Kurty
    Megvan nekem is a Morrowind, hát az egy uberking szar olyan mint a semmi ... Ossze vissza kószálni ezt azt, sok töltés........... ennyit tölt ha megyek 2 métert nem úgy mint a Gothic! Mikor lesz friss fordítás?
  • Hacker
    Ez volt a kombo