Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor csinálj amit akarsz

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Hyder_work
lehet hülye kérdés, de ti eléritek az sg ftp-t?

ha igen, mi a pontos elérése? én sehogyansem érem el, vagy ha mégis tök öres, semmi sincs

áá így nem lehet játszani mindig kifagy. Õsrégi detonatort meg nem fogok felrakni.

War. War never changes.

Beszélj a kapitányoddal, és odaadja a kulcsot.

Nálam is DX9.0 van, Det 43.45-tel.

Braveheart: a DirectX-ed 9.0, vagy 9.0a?
(4.09.0000.0900 vs. 4.09.0000.0901)

Ha az utóbbi, akkor mindenképpen azt szedd le, ha az elõbbi, akkor inkább elõbb próbáld a detonatorokat.

dracoon
menj be a kapitany kabinjaba

dracoon
igaz, 43.45-os detonatorral

dracoon
nalam dx9 van, de nem fagyott le vagy lepett ki 😊

A program neve, amivel a dx9-et leszedheted: 'DirectX Buster'.
De nem csak ez lehet a megoldás. Megpróbálhatsz ablakban játszani, vagy felrakhatod a 43.45-ös vagy 30.82-es Detonatort a 44.03 helyett.

Az attól függ, mennyire vagy alapos. Áltag 40, de akár 45-ig is elmehetsz, sõt tovább is (de sokkal már nem).

Nálam csak úgy fél óránként vág ki a desktop-ra.
XP Sp1, AMD1.2Ghz, gef3ti200 128MB, 786 DDR RAM Dx9, 44.03 Detonator. Ja, és 100Mhz-n megy a frissítés.

Anizotrópikus szûrés?

zoozoo
Valakinek volt problémája itt már a Dx9-el, aztán nem tudom mi lett. Szerintem szedd le. És 8.1-et tegyél fel. Van rá valami spec progi. Ha nem találod, akkor töröld a regeditben szépen mindegyik dx-es bejegyzést - de csak saját felelõsségre!; nekem sikerült így leszedni anno, amikor még nem volt dx9uninstaller. Most már van sztem.
Egyszóval a Dx9 a hibás.

jó hát a legújabb detonator van fent meg a directx9-es...
10percenként kifagy, tök idegesítõ

War. War never changes.

Randal
Szia!
gyere fel ide:
soldat.myip.hu

Ha van ICQ-d keress itt:
176403387

zoozoo
Olvasod, amit írok?

Hmuda
No akkor tud vki adni egy HUB-ot ahol fent van a Gothic2 ISO?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

egyre többször fagy ki, mit lehet tenni ellene?

War. War never changes.

zoozoo
Köszönd meg az írójának 😊

zoozoo
Ja a directx9.0-t sem bírja

Shaman
Nem találom Gestath-ot pls help,merre van!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Galy
mennyi a max. level, amit el lehet érni?

zoozoo
Szerintem vga driver

na felraktam a játékot, és 1 óra játékidõ alatt 3szor fagyott le vagy lépett ki. Nálatok nem volt ilyen? 1.31-es angol verzióm van, a gépem:
amd athlon xp 2000+, 512 mb 400mhz ddrram, gef3 ti
nemtom mi a baja

War. War never changes.

DIEGO
Na az nem olyan biztos.

elirtam magam helyesen : A Holló éjszakája.
Shaman
!!!Figyelem!!!
Van olyan hogy néha elszáll hibaüzenettel a Gothic 2 és utána nem hajlandó az utolsó,vagy quicksave-s állást betölteni,mert ugyanúgy kifagy.Na rájöttem a megoldásra.
Betöltessz egy nagyon régi állást,amit enged,s utána MENÜBÖL (nem F9-el) betöltöd a quicksave-t,vagy az utolsó mentést. Ekkor már be fogja tölteni,szal nem száll el.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Az a holnap tegnap volt

Mindenesetre még mindig nem mûxik.

SoDI---
Ja látom is az oldalon.

Figyelem: Az angol verzió úgy néz ki, hogy egyelöre nem müködik! (...) Ha minden jol megy, holnap lesz egy müködö verzió!

Aha... Jó, akkor visszanézek holnap, addig nem rakom föl...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Koszi a segitseget!
SoDI---
Ja hogy magyarítottátok a német verziót!!

AHA!! Cseles megoldás 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Úgy, hogy ez a fórum nem az angol verzióval kezdõdött.

Anno én egyszerûbben oldottam meg kicsit, de most hirtelen ezt találtam😊

SoDI---
Még csak néhány napja jött ki az angol verzió...
Hogy a francba ilyen hosszú ez a fórum?

***SPOILER***

1. Teleport a bányavölgyi hágóhoz, majd elindulsz erre:
kép 1
felmászol itt:
kép 2
jobbra fordulsz erre:
kép 3
átmész itt:
kép 4
balról kerülöd ezt:
kép 5
valahogy így:
kép 6
és veszel egy 90 fokos fordulatot jobbra itt:
kép 7
és ugrasz egyet. Ha mindent jól csináltál, akkor a többi már menni fog.

Varunk😊)
Nahh, várjatok egy kicsit, megnézem nektek.

Gondolod, hogy a végigjátszás írásához nem csinálok/csináltam külön mentést minden fejezet végén minden karakterrel?

Enis probaltam megmaszni a hegyet de nem sikerult.Kicsit pontosabban le tudnad irni hogy hol kezdjek el maszni?Aztan mar menni fog.
CS@
Egy rúnát árul õ is ,lehet pont a szent fényt(erre nem emlékszem) az meglesz de amiket én adok az nem.
Páncélból mind eltûnik.
Az 55-ös nyílpuskát adtam el neki ez eltûnt (gondolom azért mert felveszi magára ,de mikor megtalálod akkor már a sajátjának kell nála lenni).
Szórakoztam vele egy kicsit és arra jutottam ,hogy amint eladom a dolgokat és újra megnézem mit árul már akkor eltûnik az ami késõbb sem lesz meg(úgyhogy nem kell az egész fejezetet megcsinálni azért ,hogy kipróbáld).

Állítólag több helyen is be lehet jutni, de nekem csak egy helyen sikerült. Menj át a bányavölgybe a kerülõúton (ne arra, amerre az orkok voltak), és azt a hegyet mászd meg, amiben az átjáró van. Innen, ha a megfelelõ helyeken csúszol le (sokat kell futni is), akkor be tudsz jutni. Ennél pontosabban most így hirtelen nem tudom leírni.

Hunnenkoenig!

Az új verziós fordítésban minden 'û' betû helyett '©' van!!! Nagyon idegesítõ, asszem visszaváltok a régire...

Ahaaaaaaaa!OK!Koszi!
A megoldás: 5. Fejezet. Akkor már nem halhatatlan.

nem Hardtól, hanem HARADtól

Gondoltam hogy nala van de zsebmetszeni nem tudok,es hiaba utom nem tudom megsebezni.Igy nem tudom elvenni tole.Mi a megoldas?Talan altatas?
Elõször is venned kell Hardtól egy kétkezes ércpengét (2000 arany). Utána ezt vidd el a kolostorba, beszélj Mardukkal a szentély elõtt, majd menj be, és az oltárnál szenteld fel a kardot (5000 arany). A többit majd csak egy kicsit késõbb tudod megoldani, ha már nálad van Innos Könnye. Ekkor ismét megáldhatod a kardot (újabb 5000 arany). Asszem a végén 95 a sebzése a kétkezesnek, és valami potom 50-es Erõ kell csak hozzá...

A kapu melletti mellvéden (bentrõl nézve a job oldalon) áll a fõkapuõr, nála van a kulcs.

Menj Xardas tornyához. Õ a szerzetes, akitõl korábban a teleport rúnát is kaptad (3. fejezet elején), amivel Xardashoz mehetsz.

Na ez már érdekesen hangzik, bár én a szent fény rúnát megtaláltam nála (bár ez egy elég gagyi rúna). Gyanítom viszont, hogy a legjobb páncél és a legjobb nyílpuska tényleg igaz. OK, utánajárok, köszi😊

I.C.ram
Ja hogy az egykezes? UBAZZ! és van kétkezes változat is? Hol merre?