Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az IE-ben ramesz a save as, vagy quicksave as, vagy save HTML, akkor le tudod menteni az egsz oldalt, amiben benne van a flash, meg a grafikak stb. Azt mar lehet buheralni!
En is gondolkodtam, hogy megcsinalom, de aztan stresszesnek talaltam es lusta voltam annyi idöt raszanni...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
1. Akil farmján a ház mellett, valahol azon a részen, ahol a hálószoba ajtaja van.
2. A térkép közepén lévõ fogadó és Onar farmja között az út mellett balra van egy goblinbarlang. A barlang szájánál van egy.
3. Ugyanettõl a fogadótól kicsit délre egy ligetben van még egy.
4. Sagitta barlangjánál van egy.
5. A Fekete Troll barlangjának a bejáratánál is van egy.
Na, ennyi csak elég lesz

Goblin csontvázat csak akkor éri meg megcsinálni, ha az elsõ fejezetben meg akarsz ölni mindenkit (ugyanis a 3. fejezetben találsz egyet).
Félelem rúnát kettõt is találsz, bár nem jó semmire.
Könnyû sebek gyógyítása is van egy a hágót õrzõ orkoknál.
A bányavölgy térképén van egy jégnyíl is, de ehhez csontvázakat kell megölni...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Gestath tanítja a bányavölgyben, de csak a negyedik fejezettõl (kérdezd a sárkányokról).
A sárkányölõ kardokhoz 5 sárkányvér kell, és 2 van minden sárkányban. Ez azt jelenti, hogy még a 6. fejezet két sárkányával (amibõl az egyik a fõellenfél) sem lesz meg az 5. Esetleg visszamehetsz a sárkányokhoz, elméletileg nem tûnik el a hullájuk, de gyakorlatilag ezt sosem néztem meg.
1. szint: tûznyíl (ezt muszáj a küldi miatt), esetleg goblin csontváz
2. szint: tûzlabda, jégnyíl
3. szint: jégtömb
4. szint: villámcsapás, esetleg élõhalottak megsemmisítése
5. szint: -
6. szint: tûzesõ, szent lövedék, esetleg halállehellet, illetve halálhullám
És ennél sokal több rúnakõre ne is nagyon számíts, nagyjából úgy 15-16 lehet, a 6. fejezetet leszámítva, ott még nem tudom.
Innos szeme a Nap-körnél van, a térképen a Fekete Trolltól nyugatra. Ha leugrasz a Kolostornál a hídról, ahogy Jorgen mutatja, és felúszol a folyón az útig (ahol a Csavargó van), akkor már csak a hullákat kell követned.
- Vadász ismeretek
- Ital receptek
- Rúna receptek
- Kovács ismeretek
2. Igen, és igen. Fejezetenként termelõdnek állatok/növények/szörnyek, de mindig egy fix mennyiség, tehát ha azokat megölöd, akkor csak a közetkezõ fejezetben lesznek újak.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
zoozoo:
Minden fullonm, 800*600*32, F1-gyel szeritnem elég korrektül elmegy, bár jobban örülnék minimum egy F2-F3-nak. Talán majd egy jobb konfigon.
Kezdetben mindig az erõt igyekeztem húzni mert ha eléri a 100at akkor mehetnek rá a potionok és egyebek.
Egyik döntes sem helytelen! A jateknak mas kimenete lesz, de nem lesz megoldhatatlan, vagy ilyesmi.
Mint az eletben :-)
En pedig nekiallok a hibajavitasnak es a magyar mondatok köze keveredett uj nemet szövegek leforditasanak :-)
Tudomasom szerint a jatekmentesek magyarra valnak, ha felrakod a magyaritast, de hat egyszerüen probaljatok ki es meglatjatok.
Ma elkezdem kiküldözgetni az uj anyagokat!
Csacsioff, küldök neked angolt, aztan meglatjuk, mennyire vagy jo! :-)
Volt meg kerdes? Nem emlekszem....
Bocs, ha nem tudok sürün benezni, dehat nem sok idöm van mostanaban...
Vadásszunk együtt Bartokkal! Menjünk oda x helyre, mert ott sok vad van.Odamegyünk, beveti magát a farkasok közé és azok meg kinyírják... Ekkora balfaszt.
Nélkülözhetõ Bartok vagy menjek visszább a játékban?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
már akinek. nekem sajnos 5 giga limitem van havonta, tehát nekem azért másba is kerülne. 😞
Egyetlen rúna marad nála amit õ is árul eredetileg.
Bizonyos esetben(ha jobbat kap mint a sajátja) az is elõfordulhat ,hogy CrossBow is eltûnik tõle.
Ha esetleg a rúna nagyon hiányzik akkor talán próbálj egy korábbi mentést.
Sengrath teszt : Save – eladni a dolgokat – majd újra megnézni ,hogy milye van és már itt elfog tûnni az ami késõbb sem lesz meg(rúna,páncél).
Vagy láma módon eldobtam......?
Jah amúgy egy tanács sokaknak. Óvakodjatok az ALT+Tab használatától,mert én dobtam már el így fegyverem:-))) Visszamentem a játékba,mászkáltam,s elsö szembejövö lénynél veszem észre hogy eltünt a kardom:-))))
War. War never changes.
Merthogy utána nekem is jött a sok (néha láma) kérdés. Mert hiába tudom hogy xy-nak hol kéne lennie,ha egyszer elbújt:-)) Lásd Talbin aki felett vagy 30* elmentem,s nem vettem észre hol van,pedig tudtam hogy ott kéne lennie.:-)))
Szal visszavonom amit anno lámákról mondtam,söt van egy-pár emberke aki a honlapon lévö német swf-es térképen sincs rajta.
Tehát ha meglesz a 100% akkor érdemes lesz egy teljesen új gamét indítani,vagy ha meglesz a teljes akkor a régi szövegek átíródnak?
Tüzsakit mikor gyaktam,elöször pancser voltam,s megölt. Mikor visszatöltöttem,akkor a szöveg végén "END" helyett "ENDE" volt:-))))