Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomW
megötem a jég sárkányt nagyobbra számítotam kb akkora mint PAFF 😄

The World is Yours

Hunnenkoenig
Drake, az a terkep fent van az oldalamon! Vagyis a link hozza.
Ha az IE-ben ramesz a save as, vagy quicksave as, vagy save HTML, akkor le tudod menteni az egsz oldalt, amiben benne van a flash, meg a grafikak stb. Azt mar lehet buheralni!

En is gondolkodtam, hogy megcsinalom, de aztan stresszesnek talaltam es lusta voltam annyi idöt raszanni...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Van egy német térkép errõl, de amíg nem fordítottam le, addig nem rakhatom ki sehová, viszont elfelejtettem a linket ahol elõször láttam (én a készítõktõl megkaptam külön)...

Goblinberry:
1. Akil farmján a ház mellett, valahol azon a részen, ahol a hálószoba ajtaja van.
2. A térkép közepén lévõ fogadó és Onar farmja között az út mellett balra van egy goblinbarlang. A barlang szájánál van egy.
3. Ugyanettõl a fogadótól kicsit délre egy ligetben van még egy.
4. Sagitta barlangjánál van egy.
5. A Fekete Troll barlangjának a bejáratánál is van egy.

Na, ennyi csak elég lesz

Mindjárt keresek neked egyet...

Mármint Moe-ra gondolsz? Nekem eddig mindig csak egyszer kellett megvernem, és utána fülét-farkát behúzta. 4 játékból 4szer így volt.

de nem úgy van...

Randal
elméletileg, szeritnem, ha úgy van mint az 1-ben akkor talán Chapterenként újratermelõdik...

Honnan tudhattam volna?

Ja, még valami. Az a 15-16 becsült szám, a legutóbbi végigjátszáskor csak 11-et tudtam szerezni, és ebben benne volt az a 4 is, amit küldetésért kapsz.
Goblin csontvázat csak akkor éri meg megcsinálni, ha az elsõ fejezetben meg akarsz ölni mindenkit (ugyanis a 3. fejezetben találsz egyet).
Félelem rúnát kettõt is találsz, bár nem jó semmire.
Könnyû sebek gyógyítása is van egy a hágót õrzõ orkoknál.
A bányavölgy térképén van egy jégnyíl is, de ehhez csontvázakat kell megölni...

Shaman
Na már vagy 3 órája megcsináltam. A hullájuk nem tünik el,s ha Gestathnál megtanulom a vérkinyerést,akkor ki tudom szedni a hullájukból:-))) Hála Istennek nem kellett újranyomnom a fejezetet.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hmmm... Nem akarom elrontani a játékodat, de ezt a sárkányok megölése elõtt kellett volna...
Gestath tanítja a bányavölgyben, de csak a negyedik fejezettõl (kérdezd a sárkányokról).
A sárkányölõ kardokhoz 5 sárkányvér kell, és 2 van minden sárkányban. Ez azt jelenti, hogy még a 6. fejezet két sárkányával (amibõl az egyik a fõellenfél) sem lesz meg az 5. Esetleg visszamehetsz a sárkányokhoz, elméletileg nem tûnik el a hullájuk, de gyakorlatilag ezt sosem néztem meg.

Nem te kerülöd a rúnaköveket, hanem szimplán kevés van a játékban. A varázslatok, amiket ÉRDEMES megcsinálni (tehát a többit nem):
1. szint: tûznyíl (ezt muszáj a küldi miatt), esetleg goblin csontváz
2. szint: tûzlabda, jégnyíl
3. szint: jégtömb
4. szint: villámcsapás, esetleg élõhalottak megsemmisítése
5. szint: -
6. szint: tûzesõ, szent lövedék, esetleg halállehellet, illetve halálhullám

És ennél sokal több rúnakõre ne is nagyon számíts, nagyjából úgy 15-16 lehet, a 6. fejezetet leszámítva, ott még nem tudom.

Innos szeme a Nap-körnél van, a térképen a Fekete Trolltól nyugatra. Ha leugrasz a Kolostornál a hídról, ahogy Jorgen mutatja, és felúszol a folyón az útig (ahol a Csavargó van), akkor már csak a hullákat kell követned.

Tekintettel arra, hogy a naplóbejegyzések szövegét a játék közvetlenül beírja a mentett állásba, a már meglévõ bejegyzések olyan nyelven maradnak, amilyen nyelven belekerültek.

Egészen pontosan ezek a dolgok vannak németül a nemzetközi verzióban:
- Vadász ismeretek
- Ital receptek
- Rúna receptek
- Kovács ismeretek

1. Nincs, és mégsem tök fölösleges az egykezesre hajtani, mert sok mindenben jobb, mint a kétkezes.

2. Igen, és igen. Fejezetenként termelõdnek állatok/növények/szörnyek, de mindig egy fix mennyiség, tehát ha azokat megölöd, akkor csak a közetkezõ fejezetben lesznek újak.

1000+1 bocsi... CS@ már jelezte ezt, de még nem tudtam megnézni és kijavítani. Ha nagyon kell a rúna, akkor megszerezhetem neked a Marvin insert kódját, és azzal vissza tudod tenni.

Hmuda
Csak akar a fene fizetni. Akkor már inkább megveszem jogtisztán.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Szóval senki nem tud olyan oldalt ahol fent van az ISO? 😞

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Randal
Sziasztok!

zoozoo:

Minden fullonm, 800*600*32, F1-gyel szeritnem elég korrektül elmegy, bár jobban örülnék minimum egy F2-F3-nak. Talán majd egy jobb konfigon.

Shaman
! Sárkányvért hol lehet találni?? Én a sárkányokban,csak szívet találtam a chapter 4-ben. De most az 5-ben jó lenne az extra fegyvert kikovácsolni

CS@
Nem muszáj várnod csak leírtam ,hogy én ezért igyekszem az erõvel.

CS@
Minden kérdésedre választ kapsz a fenti linken található guide-ban és végigjátszásban.
Kezdetben mindig az erõt igyekeztem húzni mert ha eléri a 100at akkor mehetnek rá a potionok és egyebek.

Hunnenkoenig
Hat ez a szerepjatek lenyege. Egyszerre csak egy valasztasod van es az a te döntesed! Tudnod kell, hogy mi a fontos a TE szamodra!?

Egyik döntes sem helytelen! A jateknak mas kimenete lesz, de nem lesz megoldhatatlan, vagy ilyesmi.

Mint az eletben :-)

Hunnenkoenig
Ok, forditanivalok kimentek!
En pedig nekiallok a hibajavitasnak es a magyar mondatok köze keveredett uj nemet szövegek leforditasanak :-)

PhantomW
ok thx

The World is Yours

Shaman
sorry a folyóból BAL oldalon kell kijönni.

Shaman
Ahogy átmész Bányavölgybe,s lemézs a szerpentínen a folyóhoz,ha szemben állsz a folyóval akkor el kell kezdeni jobbra úszni,vagy követni a folyópartot. El fogsz menni egészen egy vízesésig,ott kijössz a jobb oldalon,s rögtön ott lesz egy barlangban.

Shaman
de

PhantomW
Hokurn barlangja nem tudj avalaki hol van?

The World is Yours

Hunnenkoenig
Szoval akkor:

Tudomasom szerint a jatekmentesek magyarra valnak, ha felrakod a magyaritast, de hat egyszerüen probaljatok ki es meglatjatok.

Ma elkezdem kiküldözgetni az uj anyagokat!
Csacsioff, küldök neked angolt, aztan meglatjuk, mennyire vagy jo! :-)

Volt meg kerdes? Nem emlekszem....
Bocs, ha nem tudok sürün benezni, dehat nem sok idöm van mostanaban...

lwb
észrevettétek, hogy az international verzió is tele van német szöveggel? pl. a quest lognál a már megtanult állatkinyerés mind németül van, vagy amikor találtam egy paladin spellt, akkor spell helyet zaubert írt ki, ami ua. csak németül.

zoozoo
Vazze.
Vadásszunk együtt Bartokkal! Menjünk oda x helyre, mert ott sok vad van.Odamegyünk, beveti magát a farkasok közé és azok meg kinyírják... Ekkora balfaszt.
Nélkülözhetõ Bartok vagy menjek visszább a játékban?

tibor16
Az elõzõ üzit Hunnenkoenignek szántam....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Aha, erre nem is gondoltam, -ezér engem is érdekel "Tehát ha meglesz a 100% akkor érdemes lesz egy teljesen új gamét indítani,vagy ha meglesz a teljes akkor a régi szövegek átíródnak?"

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

lwb
"ez egy kis idõbe kerül, másba nem"
már akinek. nekem sajnos 5 giga limitem van havonta, tehát nekem azért másba is kerülne. 😞

CS@
Igen tudom ,hogy ez van ,de szóltam drakeX –nak ezzel kapcsban ,hogy vizsgálja meg õ is mert a rúnák és páncélok nálam sem maradtak meg.
Egyetlen rúna marad nála amit õ is árul eredetileg.
Bizonyos esetben(ha jobbat kap mint a sajátja) az is elõfordulhat ,hogy CrossBow is eltûnik tõle.
Ha esetleg a rúna nagyon hiányzik akkor talán próbálj egy korábbi mentést.
Sengrath teszt : Save – eladni a dolgokat – majd újra megnézni ,hogy milye van és már itt elfog tûnni az ami késõbb sem lesz meg(rúna,páncél).

Üres rúnaköveket és anyagi komponenseket lehet venni varázslóknál a kolostorban? Ja, és mikortól lehet a rúnakészítést megtanulni?
Shaman
öööö De végigjátszásban az volt,hogy MINDENT el lehet neki adni,mert a hullájánál megtaláljuk. És meg is van mindenem kivéve ezt. (okes mondjuk teleport rúnákat nem adtam neki oda,mert az nekem is kellett,szal lehet hogy RÚNA kivételével bármit oda lehet neki adni). Mondjuk nem is volt igazán más rúnám,csak teleport meg gyógyítás. (talán még Holy light,de azt asszem késöbb szereztem)

Köszi, akkor megnézem és remélem tetszeni fog mert, a g2-öt(és a G1-et is) már jópárszor kijátszottam, és vágyom már egy új hasonló nagy élményre.

CS@
Ha odaadtad Sengrath-nak ,annak sajna vége nem kapod vissza.

Shaman
Hogy fagy ki? Milyen hibaüzenettel?

Shaman
Jah mégegy kérdés,nekem volt gyógyítás rúnám,de az most valamiért nincs meg. Odaadhattam én azt valakinek??? Vagy elvehették Sengrathtól? Mivel mindenemet (páncél fegyver kivétel) eladtam neki a chapter 3 végén:-))) Hogy aztán a hullájától visszeszerezzem.
Vagy láma módon eldobtam......?
Jah amúgy egy tanács sokaknak. Óvakodjatok az ALT+Tab használatától,mert én dobtam már el így fegyverem:-))) Visszamentem a játékba,mászkáltam,s elsö szembejövö lénynél veszem észre hogy eltünt a kardom:-))))

én is így voltam vele, 2 napja szereztem meg és nagyon tetszik, bár még mindig nem tudtam megcsinálni hogy ne fagyjon ki 10 percenként

War. War never changes.

Shaman
DrakeX: Amúgy most már értem. Sokat haragudtam azokra,akik írták hol van ez meg az,mit kell itt meg ott csinálni,de ez csak addig tartott míg el nem kezdtem játszani.:-)))
Merthogy utána nekem is jött a sok (néha láma) kérdés. Mert hiába tudom hogy xy-nak hol kéne lennie,ha egyszer elbújt:-)) Lásd Talbin aki felett vagy 30* elmentem,s nem vettem észre hol van,pedig tudtam hogy ott kéne lennie.:-)))
Szal visszavonom amit anno lámákról mondtam,söt van egy-pár emberke aki a honlapon lévö német swf-es térképen sincs rajta.

Üres rúnaköveket és anyagi komponenseket lehet venni varázslóknál a kolostorban? Ja, és kitõl lehet a rúnakészítést megtanulni?
Shaman
Hunnenkoenig: felteszem a fordítást,s ha betöltök egy mentett állást akkor csak az lesz magyar ami azután történik,ugye? Amit korábban megcsináltam hiába van lefordítva angol marad igaz?
Tehát ha meglesz a 100% akkor érdemes lesz egy teljesen új gamét indítani,vagy ha meglesz a teljes akkor a régi szövegek átíródnak?

Shaman
Jah amúgy valaki említette,hogy az angol verzióban is van német szöveg (most nem a fordításról beszélek,hanem sima angol). Én is találtam 1-et:-)))
Tüzsakit mikor gyaktam,elöször pancser voltam,s megölt. Mikor visszatöltöttem,akkor a szöveg végén "END" helyett "ENDE" volt:-))))

CS@
Grafika-Jó ,Játékmenet-Jó ,Játszhatóság-Jó ,Feeling-Jó ,Minden egyéb-Jó.
Remélem sokat segítettem.