Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Köszi... nem akarlak sürgetni, csak várok a játékkal amíg meglessz...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Aha kosz, hat az gazos😞 De zene ugye van?? Meg esetleg atvezeto animok?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Attol D-re, jobbra lesz 1 hegyre felfele meno ut, meg az ehes favago elott, azon kell felmenni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

dracoon
nagyon egyszeru, a ripben nincs hangja a parbeszedeknek 😊

PhantomW
mind1 1 küldi
Onar tanyája mellet hol van a rablók barlangja ahol vanak a tárnárrákok😄?

The World is Yours

Melyik van meg? ISO vagy RIP? Mert RIP-et mar szedem...

Nem az a gond hogy nem azonnali, en is fireballrl valtanek pl heal woundsra. Az a gaz hogy messze vannak a kurzor billektol a non-numpad szamok.

Többek között

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Viszont más állat karma nem jó. Ha azt nem szerezted meg, akkor nem tudod teljesíteni a küldit. Bocsi😞

PhantomW
drakeX azt a falka vezért kihagytam az életembõl😄 szóval nincs meg a karma más állat kéne

The World is Yours

I.C.ram
Ez a nagy kombó? 😄
Ja, bekészítés ugyanúgy, mint fegyvernél. A scroll pedig varázstekercs😊

Na akkor üss elõre. Sokat. De a sárkány ellen csak kettõket😊

I.C.ram
Kombó??? Milyen kombók vannak? 😄 Én mindig a jobbra balra ütést nyomom felváltva, így tök gyorsan ütök még kétkzessel is.
Töröld le a 2-t, az úgyse kell senkinek...

A tekercseket, ha van elég manád, akkor bekészítheted, és ezután a mellette megjelenõ számmal hívod elõ a klavin. Ha behívtad, akkor ugyanúgy használod, mint az ütést. Egyébként a két banditát egyesével is megölheted, amikor megtámadnak, fuss ki a barlangból, és a le a lépcsõn, végig a bal oldalon. Így elég sûrûn beakad az egyik, és akkor elintézheted õket egyesével.

Randal
Ez igaz, csak nincs felrakva mert nincs helyem😞
De ha sokan kérnek akkor megteszem😊

Igyál egy gyorsaság italt, fuss oda, és üsd csak kombóval. Üss kettõt, majd amikor elrepül, menj egy lépést felé, és megint üss kettõt. Szóhoz sem fog jutni...

Randalnak megvan, kérdezd õt, vagy olvass vissza kicsit, többször leírta, melyik hubokon van fent.

Nincs!

Onar farmján a konyhában ül (a baloldali épület).

Hunnenkoenig
Nem tudom. HornOx nem jelentkezett.
Azonnal szolok, ha van valami.

Zsoldos vagy? Akkor csak lopakodással fog menni.

Ezt nem értem. Nekem tökéletesen megy varival a játék. Mondjuk én csak varázslat és varázslat között váltok, az meg azonnali...

A kikötõben Lares, illetve a kaszárnyában Ruga tanít, sõt, a tolvajcéhben Cassia is, õ ráadásul egészen 90-ig. Nézd meg a fejléc linkjében a guide-ot, ott le vannak írva a tanárok.

Azért nem láttál ilyet, mert nincs is😊

Az alap Morrowindben?

Egy speciális Snapper karma kell neki, ezt csak a 2. fejezetben, a bányák keresgélésekor tudod megszerezni. Abban a bányában, ahol Snappereket kell irtanod, beszélj Bilgottal, és akkor megjelenik a falkavezér kicsit északra, a torony tövében.

Tölts le egy rendes cracket mondjuk a gamecopyworld-rõl.

Hi!Bocsi,hogy ezzel jövök elõ,mert már volt róla szó,de nekem nem derült ki egyértelmûen,hogy mit csináljak a copy protectionos problémával,ami az immersionos verzióval jön elõ.Légyszives segitsetek,mert meghülyülök,már hónapok óta vártam a megjelenést,de most,hogy megvan,nem tudok vele rendesen játszani!Elõre is kösz
Hmuda
Kösz megnézem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Randal
Hmuda:

Ezt a Direct Connect fórumban vagy ezen az oldalon leírják mit tegyél:
http://dcinfo.sytes.net/

Hat ha engem 1x hatralokott, meg 2x probalkoztam es sikerult megin ele ernem.

I.C.ram
Ami Goradnak, Lotharnak, Haegannek van?
I.C.ram
Mikor kapo már olyan durva paladin pancélt?
I.C.ram
Nem az a baj, hogy sebez, hanem az, hogy ha hátradob, akkor nemtudom megutni, ahányszor közel megyek hozzá hátradob. Lövésben meg nem vagyok valami jó 😊
Megvan vkinek fullos Gothic1 iso-ban?(jol jonne, pl dc++on)
A Gothic1 ripben ugye van zene? Meg mi a kulonbseg teljes meg rip kozott?

dracoon
beszelj csak a sajat moncsid neveben 😛

dracoon
van, 1.31, es 3 CD

Szerintem nem eleg eszreveheto. Csak a 10%-at tolti be a moncsinak

tibor16
Sziasztok, - na mi van, van vmi újdonság az angol magyarítással??? (úgy volt, hogy estére meglessz)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

van vmilyen patch már a játékhoz?

War. War never changes.

Hunnenkoenig
Nezd meg a fejlecet, ha meg nem szurta ki a szemed! :-)

Hmuda
Köszi. Idõközben elindult a DC++ úgyhogy valaki elmagyarázhatná, hogy mit csináljak. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A hatradobas ellenn nincs modszer. Mondjuk nalam a hatradobas kb. a hp-m 7-8%-at vette le, a tuzgolyok meg alig sebeztek. Ugy sejtem alacsony karival gyakod szerencsetleneket😊

Abban a fejezetben ahol jarsz csak 4 sarkany van. A 4. amit nem talalsz az a kosarkany, ami a terkep DK-i reszen van, asszem a terkep 1 toronnyal jeloli, jo magasra kell menni, meg maszni is kell hogy elerd, ja es nincs messze a tuz-sarkanytol, attol K-re van. Amugy a kosarkany fele vezeto uton van a krapek aki meg tud tanitani a sarkanyborok lehuzasara, es a sarkanyver kinyeresere.

merre találom meg Bullco-t?
dracoon
az kiraly! akkor februar-marcius kornyeken lesz angol is, hurra!!! 😊

DIEGO
Augusztus 20-tol kaphato a GOTHIC2 -ADD-ON VERSION
"Die Nacht des Raben" (A HOLLOK ÉJSZAKÁJA) cimmel.