Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a memória is kezd kiakadni.
Esetleg refresh állítása DX alatt?
Az megold minden ilyen gondot. Ha rákérdezne utána egy-két dologra nyomj nyugodtan "yes"-t.
:-)))))))))))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Esetleg át kell alatta úszni?? Ilyen trükköt el tudok képzelni....
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
En amugy kb 10-et talaltam, es 10-et vettem a kereskedoktol.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
hiába raktam újra az összes driverem,directx-em, meg a Gothic2-t, ugtyanúgy kifagy. Mostmár kib*szottul ideges vagyok
War. War never changes.
War. War never changes.
még vmi az imádkozásokról: a leírásban az van, hogy 11-szer lehet 100 aranyért áldást kapni. De ha én áldoztam 1-2szer már 10 vagy 50 aranyat, azok ugye nem tartoznak bele a 11 alkalomba?
War. War never changes.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Egyébként Bosper csak akkor veszi meg a böröket,mikor mondod neki,hogy van egy-pár bõröd. Szal te szúrtad el.Õ automatikusan nem vesz semmit.
Mondjuk ha Zsoldos akarsz lenni akkor ez gáz,mert a troll bör szerzés elég fontos küldetés asszem.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
De azért ha gyilkolási vágyad van elég sok egyéb embert kinyírkálhatsz,az már a te bajod,ha utána 1-2 questet nem tudsz megcsinálni.
Szal átmész bányavölgybe,s lejössz a szerpentinen a folyóig (ott ahol elöször mikor átjöttél áldogált egy ember). Szembeállsz a folyóval,s jobbra (folyásiránnyal ellentétesen) elkezdessz úszni (mehetsz a parton is). Úszol-úszol-úszol egészen addig amíg a folyó el nem éri a jeges területet,itt végetér egy vízesésben.Itt kimész a folyó bal oldalára,s ott lesz Hokurn a cimboráival egy barlang elött.
Mondjuk a chapter elején rögtön ott állnak ahol átmész bányavölgybe.(ahogy átmész kicsit haladsz le a szerpentínen,s ott lesznek) Ha ott beszélsz velük utána kerülnek le a folyó partjára.
ezért kell olyan mentéseket csinálni, amik jók.
mondjuk olyankor amikor mestert választasz ill. "kasztot"
War. War never changes.
Az életben megmondja neked valaki,hogy kit szabad és kit nem szabad kinyírni?:-))
Ezért jobb a Gothic.
de most a Gothic2-vel akarok játszani, úgyhogy addig nem nyugszom amíg nem megy (ja és nem higyjétek, hanem higgyétek)
War. War never changes.
Szal a Kriptában lévö kapcsoló az mit nyit,vagy mit aktivál??????
directx 9.0a (ha nem jó akkor vhonnét szerzek sima 9.0-t)
Detonator 43.45 (nektek is ez van vagy 44.03?)
és a Gothic2
War. War never changes.
War. War never changes.
na jó asszem újrarakom az egész játékot, letörlöm a töltéseimet és kezdek egy varázslót.
War. War never changes.
leggtöbbször csak simán kilép vagy acces violation hibaüzenettel lép ki, és egy csomó számot meg betût mutat csak-egy kukkot sem lehet érteni belõle. Ugfye nem csak 1 fekete troll van Khorinis szigetén? Véletlenûl eladtam Bospernek a fekete troll bõrét, pedig Onar táborába kellett volna vkinek odaadnom...
War. War never changes.
2.Páncél:Attól függ milyen típus vagy.Én csak a zsoldost tudom elmondani,mert én az voltam.2 lehetöség van.Vagy veszel Lee-nél,vagy vársz egy kicsit,s mikor szabadítod ki Gorn-t akkor a bányavölgyi várban ad egy ugyanolyat,mint Lee ingyen. (én mondjuk megvettem Lee-jét,mert annyi pénzem volt,mint szemét:-)))
most hogy elkezdtem a 2. fejezetet, mindenhol újratermelõdtek a szörnyek?
War. War never changes.
De én azé nem találtam 20-at belöle chapter 1-ben. Te merre találtál??? (tudom van 1-2 az elsö tanyánál a kötömböknél,van egy pár az alkimistáknál,de hol a többi?
A másik: most kezdtem el a 2. fejezetet, hol és mikor kapok jobb páncélt?
War. War never changes.