Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merre találhatom meg a Sárkányrablót?
Ráadásul a kutya meg is halt.
Ez az ügy engem k****** felhúzott!!! Hogy lehet valaki ilyen mocsok dög? Õt kéne így megkínozni bakker.
Már megitn elakadtam! Lent votlam a kolostor aljában, kinyítottam az ajtót, leöltem a demonokat, felszedtem mindent, megcsináltam a kardot (100dmg 50 erõ) A Journalban sincs semmi új info.
Ha 4 szintet lépsz akkor igen.
Mihez képest.
Igen.
Kihat.
EXP-t még kaphatsz küldetések teljesítéséért is (tanulásért nem).
Mihez képest.
Igen.
Kihat.
EXP-t még kaphatsz küldetések teljesítéséért is (tanulásért nem).
én is ezt hallottam.
lobbbizni meg nem itt kell, hanem az Országgyûlésnél, õk hozzák Mo-n a törvényeket, mint amilyen a Btk. is.
lobbbizni meg nem itt kell, hanem az Országgyûlésnél, õk hozzák Mo-n a törvényeket, mint amilyen a Btk. is.
bocs lehet hogy tévedek de én vhol azt hallottam hogy a kutyus már elpusztult
War. War never changes.
OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Nektek nem volt olyan hogy telepiteskor kéri a 2. cdt? ugytudom 1 cds a game. a cyclone -os változat van nekem
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Hali!
Ha lenne oly kedves valaki, aki még nem piszkált bele a Gothic.ini -be, megvan neki az eredeti ini fájl az elküldené nekem mailben! Sikerült úgy beállítanom a grafikát, hogy szinte játszhatatlan. mail to : jediknight
Ha lenne oly kedves valaki, aki még nem piszkált bele a Gothic.ini -be, megvan neki az eredeti ini fájl az elküldené nekem mailben! Sikerült úgy beállítanom a grafikát, hogy szinte játszhatatlan. mail to : jediknight
Köszi megvan ! HolyExecutioner lett a neve és kerek 100-at üt.
Csak az elsõ fázisért kért 5000et a TearsOfInnosal való meglocsolást már ingyen csinálta.
Csak az elsõ fázisért kért 5000et a TearsOfInnosal való meglocsolást már ingyen csinálta.
Igen,azzal sem javult...
A gamecopyworld.comról a crack sem segit,ugyanúgy kiirja a copy protectionos hibát harc közben...
Nincs valakinek meg az 1.cd clonecd verzióban?Ha igen,akkor légyszi szóljon,hogy hogy tudnám letölteni?Nagyon fontos lenne
Nincs valakinek meg az 1.cd clonecd verzióban?Ha igen,akkor légyszi szóljon,hogy hogy tudnám letölteni?Nagyon fontos lenne
Én most járok az elsõ fejezet Sekob tanyai küldetéseknél, és 10. szinten vagyok.
hat varazslo csak akkor lehetsz, ha a kolostorba allsz be, amugy csak scrollokrol tudsz varazsolni...
manabol 250 a max, dexbol, strbol 100 korul, de ez csak amit tanulni tudsz a mesterektol, szoval ezekutan elixirekkel meg novelheted, amennyit csak talalsz... szintbol sincs max, de 40-nel tobbel ne nagyon szamolj igy pontok szempontjabol 😄
en magussal kb igy fejeztem be:
str 90
mana 400
dex 50
1 kezes 40%
szint 41
manabol 250 a max, dexbol, strbol 100 korul, de ez csak amit tanulni tudsz a mesterektol, szoval ezekutan elixirekkel meg novelheted, amennyit csak talalsz... szintbol sincs max, de 40-nel tobbel ne nagyon szamolj igy pontok szempontjabol 😄
en magussal kb igy fejeztem be:
str 90
mana 400
dex 50
1 kezes 40%
szint 41
Vázzz.
Kell az akár "csak" 35%-os fordítás is, mert már egy kiló küldim van és még a negyedével nem beszéltem. Már keverem a neveket 😊 Kell egy Cavinton 😛 Hunnenkoenig?
Hajtsak a militziára, vagy egybõl lehet lovagokhoz csatizni pár küldi után?
Annyira eke vagyok angolból 😞((
Kell az akár "csak" 35%-os fordítás is, mert már egy kiló küldim van és még a negyedével nem beszéltem. Már keverem a neveket 😊 Kell egy Cavinton 😛 Hunnenkoenig?
Hajtsak a militziára, vagy egybõl lehet lovagokhoz csatizni pár küldi után?
Annyira eke vagyok angolból 😞((
bizony meg kell tanulni 😊 de szerintem csak akkor eri meg, ha mercenary leszel, es sarkanyolo kardot akarsz 😄
kovacsolni csak akkor tudsz ha megtanultad. 5 learning point. lenti varrosban asszem a kovacstol tudsz ha az o alkalmazottja vagy, es barakkban vkitol biztos tudsz.
mar nem emlekszem, de csak chapter 5-ben lett meg, de akkor talan mar venni is lehet ilyet
ezek a top fegyverek, lasd a magyarositas oldalon:
Megszentelt ércpenge STR40/DMG70/1H
Érc harci penge STR65/DMG75/1H
Érc Sárkányölõ STR80/DMG90/1H
Rohamfejsze STR80/DMG80/2H
Sárkánypenge STR80/DMG80/2H
A Lovagrend Kardja STR50/DMG85/2H
Nehéz érc harci penge STR90/DMG90/2H
Nagy Érc Sárkányölõ STR100/DMG110/2H
ezek a top fegyverek, lasd a magyarositas oldalon:
Megszentelt ércpenge STR40/DMG70/1H
Érc harci penge STR65/DMG75/1H
Érc Sárkányölõ STR80/DMG90/1H
Rohamfejsze STR80/DMG80/2H
Sárkánypenge STR80/DMG80/2H
A Lovagrend Kardja STR50/DMG85/2H
Nehéz érc harci penge STR90/DMG90/2H
Nagy Érc Sárkányölõ STR100/DMG110/2H
hmm, hát én a szentelt (vagy áldott) palakardot használom 70dmg / 40str kell, elég uber..csakhát az az 5000 amennyiért megszentelik 

Chapter 3 ban vagyok.De még mindig az egykezes orkölöt vagy mit használom.Lesz itt jobb fegyver?? Ha igen azt kovácsolnom kell? És ha igen akkor elözö kérdésem,hol van még ore??
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Magic ore kéne még 1 db hol lehet találni??? A dexter mögöii barlangot máér kiürítettem.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ja es a chapter 5ben mit kell emgtanulni ahhoz hogy megcsinaljam azt a jo kardot? megeri a chapter4ben raaldozni annyit, vagy jo az orc slayer is?
1. hol lehet lump of oret talalni meg?
2. a dragon slayert keretem azon a tisztason, de nem talaltam egyszeruen sehol😞
3. amugy hova tunik gorn meg a tobbi? mert most ujra kellet kezdenem a chper4-et mert hallottam, hogy ott lehet tanulni somo mindent, ahogyjovok le a banyatol, ott allnak. de ha visszamegyek a akstelybol mar nem lesz ott senki.
4. lehet sarkanyto nli 20as szinten?😊
amugy azon elmelkedtem, hogy nem emlexem hanyas szinten voltam a ajtek vegere a gothic1-ben, de itt meg csak 20as vagyok es elegge a jatek elejen vagyok. oke, hogy ott iszonyat sokat voltam csak ugy fejlodni kinn az ejszakaban, de akkoris.
2. a dragon slayert keretem azon a tisztason, de nem talaltam egyszeruen sehol😞
3. amugy hova tunik gorn meg a tobbi? mert most ujra kellet kezdenem a chper4-et mert hallottam, hogy ott lehet tanulni somo mindent, ahogyjovok le a banyatol, ott allnak. de ha visszamegyek a akstelybol mar nem lesz ott senki.
4. lehet sarkanyto nli 20as szinten?😊
amugy azon elmelkedtem, hogy nem emlexem hanyas szinten voltam a ajtek vegere a gothic1-ben, de itt meg csak 20as vagyok es elegge a jatek elejen vagyok. oke, hogy ott iszonyat sokat voltam csak ugy fejlodni kinn az ejszakaban, de akkoris.
a 30.82-re mondtam azt hogy régi
War. War never changes.
nekem 44.03-as detonatorom van fent, és az õsrégit nem a 43.45-re értettem
War. War never changes.
hogy lehet több fegyvert csinálni én csak self-forged kardod tudok csinálva mást hogy lehet vannak nálam ércek de azt hogy lehet használni?
The World is Yours
szerinted akkor mi trakjak újra? szerintem a régi detonatorral nem menne rendesen a többi játék
War. War never changes.