Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
A könyvet a könyvtartón az asztal mellett és a térképet amit az asztalon találtál.

Merre találhatom meg a Sárkányrablót?
I.C.ram
De mit viszgáljak, ha nincs újdonság? 😊
Ráadásul a kutya meg is halt.
Ez az ügy engem k****** felhúzott!!! Hogy lehet valaki ilyen mocsok dög? Õt kéne így megkínozni bakker.
CS@
Vizsgáld meg az újdonságokat. (Az olvasást írta õ is).

CS@
Ja ezt tegnap néztem a tívíbe ,elég ocsmány dolog.

I.C.ram
Meg könyvek olvasásáért.
I.C.ram
Már megitn elakadtam! Lent votlam a kolostor aljában, kinyítottam az ajtót, leöltem a demonokat, felszedtem mindent, megcsináltam a kardot (100dmg 50 erõ) A Journalban sincs semmi új info.
CS@
Dehogynem ,sõt nekem még a 3.ikat is bekérte.

CS@
Ha 4 szintet lépsz akkor igen.
Mihez képest.
Igen.
Kihat.
EXP-t még kaphatsz küldetések teljesítéséért is (tanulásért nem).

lwb
én is ezt hallottam.
lobbbizni meg nem itt kell, hanem az Országgyûlésnél, õk hozzák Mo-n a törvényeket, mint amilyen a Btk. is.

bocs lehet hogy tévedek de én vhol azt hallottam hogy a kutyus már elpusztult

War. War never changes.

PhantomW
egykezes sárkányérc kardod lehet venni, szerezni vagy nekem kell csinálni?

The World is Yours

Alexease
OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Stotoo
Nektek nem volt olyan hogy telepiteskor kéri a 2. cdt? ugytudom 1 cds a game. a cyclone -os változat van nekem

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

I.C.ram
Tehát 7000 arany kell a kardhoz?
Randal
Sanca:

sajna ma nem. esetleg holnap du. szombat reggelig.
amúgy meg vasárnaptól, remélem.

Hali!
Ha lenne oly kedves valaki, aki még nem piszkált bele a Gothic.ini -be, megvan neki az eredeti ini fájl az elküldené nekem mailben! Sikerült úgy beállítanom a grafikát, hogy szinte játszhatatlan. mail to : jediknight
CS@
Köszi megvan ! HolyExecutioner lett a neve és kerek 100-at üt.
Csak az elsõ fázisért kért 5000et a TearsOfInnosal való meglocsolást már ingyen csinálta.

Igen,azzal sem javult...
Hyder_work
NoCD crackel probálkoztál?

A gamecopyworld.comról a crack sem segit,ugyanúgy kiirja a copy protectionos hibát harc közben...
Nincs valakinek meg az 1.cd clonecd verzióban?Ha igen,akkor légyszi szóljon,hogy hogy tudnám letölteni?Nagyon fontos lenne
zoozoo
Nagyon köszönöm 😊

Én most járok az elsõ fejezet Sekob tanyai küldetéseknél, és 10. szinten vagyok.
Hyder_work
elõbb kell a milicia és csak utána lehet majd Paladin, amikor lovaggá ütnek

Galy
41. szint??????

én most tartok 8-nál 😊

dracoon
hat varazslo csak akkor lehetsz, ha a kolostorba allsz be, amugy csak scrollokrol tudsz varazsolni...

manabol 250 a max, dexbol, strbol 100 korul, de ez csak amit tanulni tudsz a mesterektol, szoval ezekutan elixirekkel meg novelheted, amennyit csak talalsz... szintbol sincs max, de 40-nel tobbel ne nagyon szamolj igy pontok szempontjabol 😄

en magussal kb igy fejeztem be:

str 90
mana 400
dex 50
1 kezes 40%
szint 41

zoozoo
Vázzz.
Kell az akár "csak" 35%-os fordítás is, mert már egy kiló küldim van és még a negyedével nem beszéltem. Már keverem a neveket 😊 Kell egy Cavinton 😛 Hunnenkoenig?
Hajtsak a militziára, vagy egybõl lehet lovagokhoz csatizni pár küldi után?
Annyira eke vagyok angolból 😞((

Hyder_work
mert utána már kész is van

dracoon
bar nemtom, lehet, az erc harci pengeket is csak kovacsolni lehet 😄

dracoon
bizony meg kell tanulni 😊 de szerintem csak akkor eri meg, ha mercenary leszel, es sarkanyolo kardot akarsz 😄

magus
kovacsolni csak akkor tudsz ha megtanultad. 5 learning point. lenti varrosban asszem a kovacstol tudsz ha az o alkalmazottja vagy, es barakkban vkitol biztos tudsz.

dracoon
mar nem emlekszem, de csak chapter 5-ben lett meg, de akkor talan mar venni is lehet ilyet

ezek a top fegyverek, lasd a magyarositas oldalon:
Megszentelt ércpenge STR40/DMG70/1H
Érc harci penge STR65/DMG75/1H
Érc Sárkányölõ STR80/DMG90/1H
Rohamfejsze STR80/DMG80/2H
Sárkánypenge STR80/DMG80/2H
A Lovagrend Kardja STR50/DMG85/2H
Nehéz érc harci penge STR90/DMG90/2H
Nagy Érc Sárkányölõ STR100/DMG110/2H

magus
olyan jo kardot hol talaltal?

magus
olyat hol lehet szerezni? csak a paladinok kaphatnak?

dracoon
nemtom, nekem 80dmg/80str-es kardom volt a vegere, bar en magus voltam... 😛

Hyder_work
hmm, hát én a szentelt (vagy áldott) palakardot használom 70dmg / 40str kell, elég uber..csakhát az az 5000 amennyiért megszentelik

Shaman
Chapter 3 ban vagyok.De még mindig az egykezes orkölöt vagy mit használom.Lesz itt jobb fegyver?? Ha igen azt kovácsolnom kell? És ha igen akkor elözö kérdésem,hol van még ore??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Magic ore kéne még 1 db hol lehet találni??? A dexter mögöii barlangot máér kiürítettem.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hyder_work
4: siman lehet, énis 21en szedtem szét mint floki a lábtörlõt

magus
ja es a chapter 5ben mit kell emgtanulni ahhoz hogy megcsinaljam azt a jo kardot? megeri a chapter4ben raaldozni annyit, vagy jo az orc slayer is?

magus
1. hol lehet lump of oret talalni meg?
2. a dragon slayert keretem azon a tisztason, de nem talaltam egyszeruen sehol😞
3. amugy hova tunik gorn meg a tobbi? mert most ujra kellet kezdenem a chper4-et mert hallottam, hogy ott lehet tanulni somo mindent, ahogyjovok le a banyatol, ott allnak. de ha visszamegyek a akstelybol mar nem lesz ott senki.
4. lehet sarkanyto nli 20as szinten?😊

amugy azon elmelkedtem, hogy nem emlexem hanyas szinten voltam a ajtek vegere a gothic1-ben, de itt meg csak 20as vagyok es elegge a jatek elejen vagyok. oke, hogy ott iszonyat sokat voltam csak ugy fejlodni kinn az ejszakaban, de akkoris.

Hyder_work
meg kell tanulnod mestereknél a "magic weapon" gyártást

a 30.82-re mondtam azt hogy régi

War. War never changes.

nekem 44.03-as detonatorom van fent, és az õsrégit nem a 43.45-re értettem

War. War never changes.

PhantomW
hogy lehet több fegyvert csinálni én csak self-forged kardod tudok csinálva mást hogy lehet vannak nálam ércek de azt hogy lehet használni?

The World is Yours

dracoon
ja tuti nem menne semmi a 43.45-os oskovulettel, nehogy visszarakd 😛

dracoon
en tartok egy tartalek windowst masik vinyomon ilyen esetekre, 8.1-es dx-el 😊))

szerinted akkor mi trakjak újra? szerintem a régi detonatorral nem menne rendesen a többi játék

War. War never changes.