Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
nincs akármilyen dolog, amin ha állítok nem fagyna le a program? Ha akarjátok bemásolom ide a gothic2.ini fájlom tartalmát
War. War never changes.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
geforce3HackWBufferBug=1
War. War never changes.
War. War never changes.
kifogytam az ötletekbõl; a 30.38-as detonatorral nem megy a gép, a 43.45-ös és a 44.03-as meg nem jó. Akkor mi lehet a gond...
War. War never changes.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
tök furcsa ablakban játszani, de sokkal stabilabb lett. Tegnap történt egy furcsa dolog: elindítom ablakban, erre magától átrakja teljes képernyõre, átállít minden felbontást meg beállítást, és az egyik mentésem el is szált. Jólvan, újraindítom és elkezdek játszani, és azt vettem észre hogy a karakterem dumáját néha nem csak felülre hjanem alulra is kiírja piros betûkkel, tök idegesítõ 😊
War. War never changes.

En ugy vetem eszre hogy idonkent regeneralodnak a kereskedoknel ezek(kiralyszar is), de lehet hogy csak mar uj csapterben voltam. Konstantinonal meg a boszinal biztos.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az innos szemenek feltoltese nekem is csapter 6.ba jutott eszembe, mikor talaltam 1 alkemi bencset az 1ik dungeon szobaba😊 Amugy mikor 1 oran at gyokted a sarkanyt aszitted hogy ilyen kemeny?😊)
Amúgy sárkányfü: Miután ez az elixírek fö alapanyaga,ezt nem csak a földön találhatsz,hanem vehetsz az alkimistáktól is. Söt asszem chapterenként van nekik újabb adag.
Mondjuk így jól belegondolva,szvsz max olyan 10-12-t találsz a játékban,szal olyan marha sok elixírt nem tudsz azért készíteni,de lehet,hogy csak én nem kerestem eléggé.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szal gond ez?
Amúgy kira volt elfelejtettem feltölteni a szemet,s a sárkányt próbáltam gyakni,de az istennek sem ebzödött,mondom mi a f*** van itt?? Aztán nagy nehezen rájöttem,hogy elöször beszélni kéne vele:-) Szegény utána élt vagy 1 percig,pedig elötte vagy 1 órán át gyaktam:-)))
Mielött bemész a jégsakihoz,van egy jégboltív,amit 2 jéggólem öriz,na ott kell balra felmenni a hegyen,végig,s ott lesz Angar,nekem legalábbis ott vót,asszem:-))
Remélem nem kevertem a nevet,mert ha igen akkor bocs,s akkor másról beszéltem:-)))

Az érc sárkányölõket nem veszed, hanem tanulod (jó tudom, te is erre gondoltál, viszont nem így lehetett érteni)
Nem 10-zel ad több sebzést az egykezes, hanem 25-tel, a kétkezesrõl meg ne is beszéljünk.
Ha ott tanulod meg a fegyverek elkészítését, ahol én mondtam, akkor nem kerül 1 LP-be sem, nemhogy 5-be...;-)
2. Az ötödik fejezetben a kolostor alatti titkos könyvtárban van egy könyv, ha azt elolvasod, akkot tudsz magadnak sárkányölõket csinálni. Ebbõl az egykezes 90-et, a kétkezes 110-et sebez. Az egykezeshez 4 ore kell, a másikhoz 5. viszont mindkettõhöz kell 5 sárkányvér (Gestath tanítja). Nekem vol elég ércem mindkettõt megcsinálni. A nehéz sárkányvadász vérthez szintén ugyanazt a könyvet kell elolvasnod, amit a fegyverekhez, és ettõl kezdve Bennetnél veheted meg 20k-ért.
Ha pénzgondjaid vannak, javaslom Sanca megoldását, vagy a Sengrath trükköt (végtelen arany).
Sorry, mostanaban 2 forumra korlatoztam magam a supergamezen belül, mert mar igy is orakat töltök neten valo olvasassal :-)
Ha merc vagy Onar tanyajan a stuffolotol vehec majd erc sarkanyolot, de csak csapter 5be, a 2 fegyver kozott pedig csak 1 van vmi erc mittomen, de csak 10-el ad tobb dmg-t mint az orkolo, es ugye 5lp az 5lp.
Spoiler:
En miutan megvettem a pancelt 12k-ert idegesitett hogy csak 100 aranyam van, ezert kinyirtam azt a kovacsot, volt nala 24k.😊) Es az orok nem szoltak, es asszem meg 100 aranyat sem kellet fizetni a helytartonak.
Randal akkor majd vmikor raersz? Majd irok 1 E-mailt es belovom az ftp-t.
1. hol van Angar?
2. 12 rongy egy nyuves pancelert? nem adok ki annyit ha akovben viszont meg mar 20ert jobbat veheetek. de honnan szerezzek en annyi penzt. sarkanyonkent kapok vagy 300-at... az igazan nemsok. meg az a nehany zacsi. igy van vagy 5 rugom...
3. fegyvernek meg mindig az orc slayert hasznalom. a chapter5 ben hol lehet jo fegyvert kovacsoltatni? mert olyat hallottam hogy bennetnel, meg oylat is hogy majd a sarkany szigeten. mert most van 5 ore-om. amugy melyiket erdeme megvenni? az egykezest, vagy a ketkezeset, mert mindekttore gyurok majd. egykezes 60 ketkezes 30, de feltom huzni, 60ig azt is. melyikre redemesebb elkolteni az ore-t? a heavy dragon hunter armorhoz mi kell?
amugy komoly, metanultam 3as szinten az egykezest, es allitom roszabb mint ha csak 2esen lenne, mert igy nehezbben tok vedekezni...
), csak úgy, hogy a kép egy része nem látszik.Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
War. War never changes.
War. War never changes.
Ugyanott, ahol az ablakba raktad a játékot a gothic.ini-ben, 3-4 sorral feljebb állíthatod a felbontást is.
War. War never changes.
Ablakban azért javul(hat)na meg, mert ott más rutinokkal dolgozik a windows.
Egyik megoldást sem véletlenül írtam, volt, akinek ezek oldották meg a próblémáját.
War. War never changes.
War. War never changes.
Hanna a fogadós a városban.