Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes amúgy úgy játszani a Gothicot,hogy elöször megcsinálsz minden chapter 1-ben megcsinálható questet,bejárod a térképet,amilyen szörnyet tudsz legyaksz,s utána VÁLASZTÁS ELÖTT csinálni egy nagy mentést,s onnan 3 féle képpen végigvinni a játékot.
A questekhez találsz végigjátszás linket itt a topic tetején.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
War. War never changes.
Ha már az egyikhez csatlakoztál?
Elöre is kösz!
de tényleg ilyen még nem fordult elõ velem soha... formatálni meg nagyon nincs kedvem
a detonator is tuti jó, mert másnak is megy, a codec pack nem zavar be mert leszetem és nem javult semmi, hát a directx 9 helyett nem rakom fel a 8.1b-t. Szal, asszem marad ez a félóránkénti fagyás-újraindítás-töltés játékmenet(ne tudjátok meg, mennyire idegesítõ)
War. War never changes.
Természetesen mi is tudjuk és te is tudod,hogy csak legális szoftverek fennt a gépeden,mert ha egy BSA-s emberke nézegeti ezt a forumot......:-)))
De csak a teljesség kedvéért.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Szegeny emberkek itt meg mar azt sem tudjak, mit tanacsoljanak es kezdenek magukban ketelkedni.
Gondolom a masodik legsürübb baj, hogy nincs minimum 512MB ram.
Leírnád, hogy honnan szedted? Vagy nem publikus?
Lehet,hogy XP-den kicsit kéne vakerálni. 1-2 dolog uninstall,stb.
Nálam pl volt olyan,hogy mikor felraktam egy levelezöprogit (huhh már neve nem ugrikbe,majd megmondom) akkor azt csinálta,hogy némely játékot ha indítottam,utána egyböl lerakta tálcára,s az istennek sem akarta onnan felengedni.Amint leszedtem azt a vackot egyböl minden megjavult,de mire rájöttem..... Minimum 20* raktam már újra az XP-t. Mindig úgy,hogy felraktam XP,game elindít,okes fut. Felraktam egy alkalmazást,game elindít,okes fut.....stb. Ezt egészen addig míg felraktam azt a lev.progit,s utána már nem futott a game,így jöttem rá.
Sima DirectX 9-et használsz?
Nekem Geforce 4 Ti 128mb ram, 43.45-ös driver.
War. War never changes.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
lehet hogy az ace mega codec pack zavar be?
War. War never changes.
War. War never changes.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
angol 1.39 asszem
War. War never changes.
War. War never changes.