Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Teljesen elöröl nem kell,ha van a választás elöttröl mentett állásod akkor onnan. Ennyi.
Érdemes amúgy úgy játszani a Gothicot,hogy elöször megcsinálsz minden chapter 1-ben megcsinálható questet,bejárod a térképet,amilyen szörnyet tudsz legyaksz,s utána VÁLASZTÁS ELÖTT csinálni egy nagy mentést,s onnan 3 féle képpen végigvinni a játékot.
A questekhez találsz végigjátszás linket itt a topic tetején.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
lehet el kéne már az Nvidiás dógokat felejteni.Vegyetek ATI-t azon semmi gond!!!:-))

Miért, hol tartasz?
Azaz most akkor kezd hetém elõröl?
bocs, reload
nekem is olyan volt egészen addig amíg kicseréltem a gef2 mx400-amat gef3Ti-re, rögtön megjavult minden

War. War never changes.

reloaded
Hogy lehet csapatot változtatni?
Ha már az egyikhez csatlakoztál?

Elöre is kösz!
Már csak harmadikak vagyunk, húzzunk már bele.
Szerintem valami illesztõprogi nem tetszik neki.
majd ha egyszer lesz kb 48 unalmas órám, akkor leírom 😊
de tényleg ilyen még nem fordult elõ velem soha... formatálni meg nagyon nincs kedvem
a detonator is tuti jó, mert másnak is megy, a codec pack nem zavar be mert leszetem és nem javult semmi, hát a directx 9 helyett nem rakom fel a 8.1b-t. Szal, asszem marad ez a félóránkénti fagyás-újraindítás-töltés játékmenet(ne tudjátok meg, mennyire idegesítõ)

War. War never changes.

tyehol tyenki?
Na lökjed õket.
Shaman
upsz ez kicsit értelmetlen lettm,szal: "legális szoftverek VANNAK fennt..."

Shaman
No soroljad fel az összes alkalmazást ami fel van telepítve az XP-dre,s akkor megmondjuk melyik a ludas.
Természetesen mi is tudjuk és te is tudod,hogy csak legális szoftverek fennt a gépeden,mert ha egy BSA-s emberke nézegeti ezt a forumot......:-)))

Shaman
drakeX: Ha már ilyen szépen meg van szinte végig írva a végigjátszás,akkor már a Chapter6-ot is leírhatnád,igaz az ott már nem nagy kaland,elég nehéz elakadni:-))Sztem max ha 20 sor lenne az egész.
De csak a teljesség kedvéért.

Estetleg más felesleges illesztõprogram?
Na, a codeceket rakhatom vissza...

War. War never changes.

Akkor gyerünk!!!
Shaman
Nem igaz,hogy nem bírjuk megelözni a MI VAGYUNK A JÓ ARCOK topicot a top10-ben:-((

Bocs, az elõzõ Braveheart-nak ment.
én is 9-eset használok
elõször letölröm a codec packot

War. War never changes.

Shaman
De,nekem is az van.Bár nálam nem,de korábban írták,hogy az okozhatja a gondot,tegyél fel régebbit mondjuk 8.1-est. Egy direktx cleanerrel le tudod szedni.

ti milyen directx-et használtok? nem a 9-es a legjobb?

War. War never changes.

szerintem az ace mega codec pack okozza,nem lehet vhogy letiltani (ha meg kell, akkor engedélyezem)

War. War never changes.

Shaman
Srácok gyerünk kifele föoldalra. Jobb oldalt ott van szép nagy Gothic 2 cikk. Tessék hozzászólni és isteníteni!!! Ne csak én tegyem ezt:-))))

512 mb 400mhz ddr

War. War never changes.

Ollé!!! Ma estére hoznak új hûtõt a vidkártyához!
Hunnenkoenig
Bazeg jok vagytok! Rezsón jatszotok, aztan csodalkoztok, hogy meghal a jatek.

Szegeny emberkek itt meg mar azt sem tudjak, mit tanacsoljanak es kezdenek magukban ketelkedni.

Gondolom a masodik legsürübb baj, hogy nincs minimum 512MB ram.

Nálam a Hitman 2-vel volt ugyanez a problem. Beszereztem egy másik verziót, és mûködött.
Leírnád, hogy honnan szedted? Vagy nem publikus?
Shaman
Tutkó valami alkalmazás öli meg szvsz.
Lehet,hogy XP-den kicsit kéne vakerálni. 1-2 dolog uninstall,stb.
Nálam pl volt olyan,hogy mikor felraktam egy levelezöprogit (huhh már neve nem ugrikbe,majd megmondom) akkor azt csinálta,hogy némely játékot ha indítottam,utána egyböl lerakta tálcára,s az istennek sem akarta onnan felengedni.Amint leszedtem azt a vackot egyböl minden megjavult,de mire rájöttem..... Minimum 20* raktam már újra az XP-t. Mindig úgy,hogy felraktam XP,game elindít,okes fut. Felraktam egy alkalmazást,game elindít,okes fut.....stb. Ezt egészen addig míg felraktam azt a lev.progit,s utána már nem futott a game,így jöttem rá.

Lehet, hogy az zavar be.
Sima DirectX 9-et használsz?
Nekem Geforce 4 Ti 128mb ram, 43.45-ös driver.
CS@
De ez az és be is lehet jutni így(kipróbáltam).

Megint kifagyott... mindig akkor írok ide mikor éppen kilép. Asszem csak egy jó kis format segíthetne, de 100x-szor többet vesztenék, mint amit nyernék

War. War never changes.

Shaman
én nem tom,nekem dirketx 9 van fennt,meg fentt van eca codec pack is,söt még divx5.0.5-t is és semmi baja a gaménak,jah és Xp+ATI graf kártya.

Tud vki linket magyar Gothic 1 guide-ra?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Shaman
Erre már ne válaszoljatok,mert megtaláltam a Guildben,hogy mire jó a sárkánytojás.

nem, a legújabb directx9 van fent
lehet hogy az ace mega codec pack zavar be?

War. War never changes.

DirectX 8.1b-t próbáltad már?
Igen. Vki meg azt mondta, hogy 98-on nem ment, aztán mikor felrakta az XP-t, akkor minden megjavult...nem értem mi a baja

War. War never changes.

Shaman
De át lehet. drakeX-ék írták,hogy át lehet. Azt én se tudom biztosan,hogy ez a komment arra vonatkozott-e,de biztos hogy át lehet,mert a készítök oda egy Easter Egg-et is elrejtettek.

Ez sztem nem az ork vedofalon valo atjutas, asszem ez teljesen mashova vezet, bar nem biztos.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem nem lehet atjutni az ork vedofalon.

XP-t használsz?
Jo, de nem ertem hogy az miert jo neked hogy veglegesen kinyirod. Nekem eszembe sem jutott ilyen.

ISO, a hely nem fontos
angol 1.39 asszem

War. War never changes.

Shaman
Huhh télleg thx. Emlékeztem erre a kommentre,csak nem tudtam,hogy erre vonatkozik,azt hittem máshova lehet vele menni.

A játékot honnan szerezted be? Milyen version?
Geforce 3 Ti 128mb ram, és ace mega codec pack van telepítve, de az kell

War. War never changes.