Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Francokat, csak mindenki játszik, meg DrakeX végigjátszását olvassa, így nincs szükség kérdésekre😊

Vagy tudod mit?

rakjunk be ide lefordítandó mondatokat és mindenkinek írni kell rá egy változatot, így a végén fordítónak ezt kell kiírni:

A Supergamez Gothic 2 fórumának tagjai😊))

Küldesz nekem dxdiag.txt-t?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

'Ki diktálja itt a szabályokat?'
'Ki itt a fõnök?'

Az elsõ kettõt most hirtelen nem tudom, meg kellene néznem a játékban, hogy melyik melyik volt, de a 'Bouncer' az kidobó (verõlegény).

Jobb páncélt a 2. fejezetben tudsz venni a bányavölgyi várban.

Mármint a tovalcéhet.

Nézd meg a végigjátszásban;-)

igen, de már felülírtam és nincs kedvem 2 órát újrajátszani, úgyhogy ugrott ez a quest de nem baj mert lesz még sok. Na asszem megyek a mining colonyba, most leszek 11-es szintû. Mikor kapok jobb páncélt a miliciában?

War. War never changes.

gothic1
Akkor Load Game ...

igen nálam is ez van most....

War. War never changes.

gothic1
Hagytad elmenni???

Egy fa alá futott ugye közel a kikötõhöz? Itt dumálni kell vele visszavenni a pénzt és mondani neki, hogy feldobod. Ha "Get lost!..." szöveggel elküldöd, akkor Lord Andrénál nem lehet feldobni. Legalábbis nálam ez volt.

Kardif semmitsem mond.. gondolom nem szabadott volna elengednem Rengarut

War. War never changes.

oké

War. War never changes.

jam@
Addig nem is lesz ott amíg Kardif nem mondja azt, hogy vár rád valaki halárus háza mögött! Beszélj Kardiffal újra!

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

jam@
Király, nagyon ügyes vagy!

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

na Beszéltem Joraval, elkaptam Rengarut és visszavette mtõl e az 50 aranyat, és hagytam elmenni. Attila nincs ott most sem, gondolom azért, mert nem dobtam fel Rengarut...szerintetek most mi legyen?

War. War never changes.

jam@
Van itt egy térkép, ha nem találnál valakit 😉
Gothic 2 térkép

én elszedtem de ugyanúgy fagyott

War. War never changes.

gothic1
Persze csak akkor ha az ACE 5.x van feltelepítve. Ha nincs feltelepítve akkor nem kell leszedni 😊

jam@

gothic1
Egy tipp a fagyások ellen:

Próbáljátok ki azt, hogy leszeditek a ACE Megacodec pack 5.0-t nálam WinXP-n ez kavart be. Leszedtem (és felraktam a ACE Megacodecpack 4.31-t)azóta nem fagy le a Gothic 2.

Más játék egyáltalán nem fagy?
aha oké köszi

War. War never changes.

jam@
Halvor a neve és a kikötõben van, Edda a hallevest fõzõ nõszemélytõl keletre van Atilla, Halvor háza mögött vár rád. Ha Halvort vagy Rengarut feldobtad Lord Andre-nal akkor meg kell ölnöd, hogy a kulcsot megszerezd!

gothic1
Ha szemben állsz a piactéren a kijárattal akkor jobbra lesz az az árus.

gothic1
Akit fel kellett dobni, az valami Regrau vagy ki... ott álldogált a piactéren.

na, ezt a küldetést nem csináltam még meg. Hol van az az árus? A piactéren?

War. War never changes.

gothic1
Elõszõr beszélni kell a kocsmárossal. Ha korábban feldobtad Lord Andrenál azt a fickót, aki 50 aranyat lopott az egyik árustól, akkor bepöccentek rád a tolvajok és rád küldték Attilát. A kocsmáros (a kikötõben) fogja mondani, hogy vár téged egy fickó aki "beszélni" kiván veled a halárus háza mögött.

nem volt ott senki!

War. War never changes.

kösz

War. War never changes.

jam@
Menj este a kikötõben a halárus háza mögé, ott találod Atilla-t.

beszéltem a harbor districtben lévõ kocsmárossal, õ nem említette meg Attilát. Elmentem a barakknál lévõ kocsmába, az a kocsmáros sem mond semmit. Most akkor hova is menjek?

War. War never changes.

sztem nem miért? nincs semmi túlhajtva

War. War never changes.

na beugrottam a vízbe, és találtam egy ajtót a várfalban, de nem nyílik. Ez a csatorna bejárata? És kulcsokat honnét lehet szerezni?

War. War never changes.

figyu, a hûtõddel nincs semmi probléma?
Randal
Az angol részben vannak német szövegek is a G1-ben.
Ezeket lefordítsam?

Randal
Az angol részben vannak német szövegek is a G1-ben.
Ezeket lefordítsam?

Randal
ho calls the shots around here?
Who's in charge here?

Randal
Ti ezeket hogy fordítanátok?

Chargeable Spell
Investment Spell
Bouncer

Na rekord: 1 óráig ment fagyás nélkül...
Khorinisban hol van a város csatornarendszere?

War. War never changes.

De csak óvatosan, nehogy megöld.
gothic1
Ja csak ennyi!? 😊

Én meg itt udvariaskodtam vele, meg holmi felejtõ varázslatokkal próbálkoztam! 😊

No akkor elnáspángolom!

Utána meg beszélni vele.
Hyder_work
ha már megvan mint küldi, akkor dumálj fele sokat, küld el a fenébe, de csak kalapál...ekkor kard elõ, lever =) ezekután duma vele ismét, és máris csend lesz..

visszamész a küldiadó fickóhoz és kész

Meg kell verni.
gothic1
Egy kérdés. Tudom tök fölösleges, gondolom alig kapok érte xp-t, de hogy a fenébe kell a házát állandóan kalapácsoló fickót leállítani. 😊
Már végigcsináltam, de újrakezdtem és ezt a problémát is szeretném megoldani.

Shaman
Mondjuk kisit gáz,hogy a fal a másik oldalról átlátszó:-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
HEHE na átjutottam az orc fal másik oldalára,s megtaláltam a .......:-)))
Fasza volt,mondjuk kis idöbe telt míg rájöttem hogy kell lejönni a hegy másik oldalán:-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hunnenkoenig
Nekem jön rendesen!
Lehet, hogy temporalis hiba volt...probald ujra!

Ha felveszed az Erõ gyûrût, akkor a legjobb fegyver a Nemes Rövidkard (Noble Shortsword), ezt a Harad mûhelyénél lévõ õrtoronyban találod (a kulcs a kaszárnyában van, egy olyan ládában, amit nem õriz senki).
Ha esetleg a bányavölgyben is felveszed a másik ilyen gyûrût, akkor már minjárt a Kõtörõ (Stonecrusher) lesz a legjobb fegyver, ami már 35-öt sebez (1kezes).