Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy tudod mit?
rakjunk be ide lefordítandó mondatokat és mindenkinek írni kell rá egy változatot, így a végén fordítónak ezt kell kiírni:
A Supergamez Gothic 2 fórumának tagjai😊))
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
'Ki itt a fõnök?'
War. War never changes.
War. War never changes.
Egy fa alá futott ugye közel a kikötõhöz? Itt dumálni kell vele visszavenni a pénzt és mondani neki, hogy feldobod. Ha "Get lost!..." szöveggel elküldöd, akkor Lord Andrénál nem lehet feldobni. Legalábbis nálam ez volt.
War. War never changes.
War. War never changes.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
War. War never changes.
Gothic 2 térkép
War. War never changes.
Próbáljátok ki azt, hogy leszeditek a ACE Megacodec pack 5.0-t nálam WinXP-n ez kavart be. Leszedtem (és felraktam a ACE Megacodecpack 4.31-t)azóta nem fagy le a Gothic 2.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Khorinisban hol van a város csatornarendszere?
War. War never changes.
Én meg itt udvariaskodtam vele, meg holmi felejtõ varázslatokkal próbálkoztam! 😊
No akkor elnáspángolom!
visszamész a küldiadó fickóhoz és kész
Már végigcsináltam, de újrakezdtem és ezt a problémát is szeretném megoldani.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Fasza volt,mondjuk kis idöbe telt míg rájöttem hogy kell lejönni a hegy másik oldalán:-)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ha esetleg a bányavölgyben is felveszed a másik ilyen gyûrût, akkor már minjárt a Kõtörõ (Stonecrusher) lesz a legjobb fegyver, ami már 35-öt sebez (1kezes).