21229
-
#9528 Van gothic 1 fórum....valahol a 20. oldalon. Oda nem jár senki. Itt zajlik az élet, ott a hangulat lapos -
#9527 Hát mi akarsz lenni? De végüléis mind1. Ha harcos, akkor a régi tábor a jó választás. Ha mágus...akkor is. Először, mindig csak egy amolyan közömbös vagy. Kapsz egy páncélt, oszt menj és foszd ki a tárnarákkirálynőt. Aztán, ha ez megvan, akkor választhatsz.
Régi táborban:
először:árny
utána
varázsló:tűzmágus
harcos:őr
Új táborban:
először:zsivány
utána
varázsló:vízmágus
harcos:zsoldos
Szekta táborban:
először:tanonc
utána
varázsló:Shámán
harcos:templomos
asszem, a 3. Chapterben válthatod át a kasztodat (aztán ha az új táborban vagy, akkor az 4. madj megint)
Amúgy a legrosszabb választás a szekta tábor, mert egy nagyrakás jutalomtól elesel. Mertugye a szektatagok, ingyenbérért csinálják. -
#9526 A szekta táborban nincs. Na de minek? Így is van 2! :) -
#9525 A fordításnak annyi. Nincs, volt, tönkrement, és valószínűleg nem is lesz....egyenlőre. majd...talán...egyszer... -
#9524 Regisztrált vagyok.
[email protected] vagy simonenrde&primposta.hu -
#9523 Na G1 kivégezve. Az Alvó tovább szundikál. -
#9522 Olvass kicsit vissza! -
Zoleeca #9519 Ez teccik
Mi szeretnél lenni? -
#9517 G1
Sziasztok valaki dobna egy mailt, hogy honnan lehet letölteni Gotgic1-et?
Nagyon megköszönném. -
Szid #9516 Kurty!
De hát van G1 fórum, csak ez forgalmasabb -
#9515 Most úgy is a Gothic 1 ről van szó... ennyiból nyithatnánk egy Gothic 1 fórumot is! -
#9514 Szerintem a Régi tábor a legjobb, mert később válthatsz is. Meg a játékot optimálisan ugyis az RT-hez tervezték. -
#9513 G1-ben melyik táborhoz érdemes csatlakozni? -
#9511 Ezt a csávót én nem is láttam. Csak a régi táborban, egy hülye állattot, aki mindenhová követett, és ha harc volt, akkor elszaladt. Már nagyon untam, úgyhogy levágtam. De még xp-t se adott (a zsugori fajtáját), úgyhogy betöltöttem egy másik mentést, oszt békén hagytam a hülyét. -
#9510 Persze hogy lehetsz vízmágus. Bár eléggé nem jól döntöttél. Ha mágikus karit akarsz, először álj be Gomezhez, tűzmágusnak. Aztán miután kitagadnak, menj át vízmágusba. Az a tuti :) Amúgy nem tudom. Miután kizárnak a régi táborból, azután beállhatsz vízmágusnak (asszem. Én nem voltam mágus, egyszer sem). Beszélj Nefrastussal (vagy valami ilyesmi a neve...) és...mit tudom én...kérdezd meg, jöhetsz e már vízmágusnak. Oszt majd mond valamit. Előbb utóbb, bevesznek... -
#9509 Fenn nagybetükkel "VÉGIGJÁTSZÁS MAGYARITÁS ITT" na katt oda
ott megtalálsz mindent amit nem tudsz, az is h mit hol találsz,bocs csak kurvalustavagyok leirni h ezek hol vannak... -
#9506 ugyanmá hasznád egésssssseggel -
#9505 ok megvan:) hálám a sírig üldöz;) -
#9504 ok tehát átment akko jo -
#9503 köszi, csorog lefelé -
#9502 nya elvileg átment
-
#9501 pillanat ha nem megy át akkor felteszem valahova mingyárt kiderül -
#9500 ja:) -
#9499 majszólok -
#9498 nem tudnád feltenni valahová? -
#9497 várj még át se ment -
#9496 nemigazán jön:(( -
#9495 nézem köszi:) -
#9494 Küldtem csak kérdés h tudsz e fogadni freemailen 4.80 mb ot:) -
#9493 jön már? -
#9492 -
#9491 na én olyan ügyes vagyok h van nekem az angolhoz is na erre varj gombot:) -
#9490 de:) -
#9489 nem a gothic 1-hez kell? -
#9488 eddig akárhol néztem mindenhol csak a német verzióhoz van meg és az olyan 8 MB körül van... -
#9487 de most milyen peccset küldesz el nekem?
-
#9486 [email protected] -
#9485 adgy mélcimet küldöm a pecstet... -
#9484 és honnan lehet letölteni? nekem angol verzióm van meg -
#9483 ja van