Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tüznövény rengeteg van a játékban. Indulj el a Piramis felé vezetö úton,s ott lesz egy csomó.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szerzel minden potionból 1-et (erö,életerö,ügyesség,mana),s ezzel a módszerrel feltápolod magad,akkor már chapter 1-ben überistenkirály leszel. És elunod sztem.....
Mi élvezet van abban,hogy semmi kihívás nincs a játékban?
Aztán kiraboltam a kastélyt....
Orkmészárlót meg már rég eladtam. De van nálam Torturer's Axe, ami szintén 65/65-ös. Szóval az Inquisitort majd lecserélem rá, ha egy picit megnyomom az Erõt.
Ja, és hogy minek? Mire költsem azt a sok LP-t? Kellett nekem teljesen leírtani a Bányvölgyet. Most nem tudok mit csinálni a sok LP-vel.
Persze mindez csít nélkül (nem is ismerek hozzá cheatet).
nem tom én ugy vagyok vele ha valamire nem nagyon akarok költeni tanulopontot akkor csak 1szerüen kihasználom a game 1ik ari kis bugját vagyis 1 darab elikszirrel feltornázom addig azt a tult amelyiket akarom jó sokra😊
pl: varázsloval már az 1.chapterben 550 volt a mannám amit 1db lélekelixirrel értem el
a lényeg h akkor kell meginni amikor valami gagyi monsti éppen üt és akkor a manát v azt amit fejlesztesz megadja de az ütés miatt az elixir megmarad uhogy 1 db ala akármekkorára nyomhatod a kivánt tulajdonságot..
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Na jó nem tom,mert még Milíciával nem nyomtam végig. A varázslómnak volt amúgy 107-es dexe. (mondjuk ha 5-öt adtam rá a játék folyamán sokat mondok)
Mindenesetre a legjobb egykezes, amid lehet, az Orkmészárló (vagy a Mesterkard, ha az Ügyességed jobb). 65 Erõ kell hozzá (vagy 65 Ügyesség). Innos haragja csak a lovagoké, egyébként is Innos Könnyét neked jobb meginni, mint kardhoz felhasználni.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
).Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Lopakodást eccer megtanulod,s kész. Bármikor bárhova be tudsz lopakodni.
Zzebmetszést is eccer tanulod meg,de nem mindenkitöl fogsz tudni lopni(illetve megpróbálhatod,de lebuksz). Ha növeled a dexterityt,akkor egyre nehezebb lopásokat is végre tudsz hajtani.
Nem tom pontosan hogy müxik,de ki kell próbálni. Akinél easy,child`s play,vagy simple van azoktól szerintem olyan 30-40-es dexel simán tudsz lopni.
Akinél meg almost impossible van attól én 107-es dex-el sem tudtam lopni,mert észrevett. Szal ki kell tapasztalni.
Egyébként tök mind1 milyen kasztú vagy,zsebmetszeni érdemes,mert XPt!!! kapsz érte.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
, akkor már mûködött a dolog. Én is a tolvajtudások elsajátításán gondolkozom, mer milicia/lovag akarok majd lenni és ugye oda kell a táp. Tényleg -szerintetek???http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Zsoldosnak eleve jobb fegyvere van/lesz.
Mágénak meg minek?
Én a lopakodást már nagyon hamar lav2 vagy3 körül megtanultam,s egy szép éjszakán végigraboltam a város minden házának minden ládáját:-)))
Nagyon szépet szólt,pl a piactéren:-)))
'F2', 'insert itmi_flask', 'Esc'
'b', '42', 'b'
Észrevettem valamit, de lehet hogy bugi volt nem tom. amikor a 3. fejezet végén felkerestem Sengrath-t hogy eladjam mindenem, igy is tettem. Még mielött a 3. fej befejeztem volna. Varázslóval játszom és az inos megjavitását szinte csak a nálam lévõ runákkal csináltam meg a többit eladtam. Amikor meglett a küldi kezdödött a 4. fej. Felvettem a cuccaim és visszamentem a kolostorba megtanultam a 4.kört és körülnéztem a bort tucskoltató vazsinál és lám 4db üres rúna volt nála. Na ez nekem érdekes mert volt egy állásom amiben ez nem történt meg 😊)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Na ott én az egyik bányában kalapáltam ez Ore rögöt vagy egy órán át abban a reményben háthe lesz valami,de semmi sem történt:-)))))))
Ez így tök jó.nehogy már mindenre legyen valami.Pl ha leülsz egy székbe,ott se tudsz semmit csinálni csak ülni:-)))
Vannak ilyenek a játékban.
SZvsz érdemes olyan 2 óránként restartolni a géped,vagy softveresen üríteni a memóriát.(mint tudjuk windóz ezt magától nem nagyon szokta)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Valami most megjelent, ami teljesen clonecd: na arról semmit nem tudok 😊
Itt nincs gyagya ember, csak most ez.
Gyerekes.
A türelmet a játékban meg lehet tanulni: na ebben egyet értünk. 😊
Biztosan menstruál, és találomra kiszúrt egy topicot.
Személyesen nem lenne ekkora szája. Gyûlölöm a bajkeverõket. Semmi szükség rájuk.
öööö,de sztem te Nagurra gondoltál,nem? Egyébként szerintem Nagurnak érdemesebb odaadni a cuccot,mert több pénzt kapsz.
na csá..
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
nem az a baj, hogy TE nem regisztráltad magad, hanem hogy Õ.
Fikázni fikázzon úgy.
exp-et nem gyûjtünk, esetlep Xp-t, experience pointot avgy Tp-t, tapasztalati pontot.
Rozsdás kardokat se mindenki, mert nem muszáj. Szart nem gyûjtünk, minek?
Lehet, hogymi óvodások vagyunk, te viszont analfabéta, mert még írni se tudsz.
Fogadjunk, hogy az bassza a csõröd, hogy nem tudsz vele játszani, mert túl zokni vagy hozzá.
Ez mondjuk tuti, mert még be se ragisztrálod magad.
Miért kell fun topicba ilyeneket írni? Húzzál innen,s csinálj valami anti-gothic topicot,s ott írogathatsz.
Az meg, hogy idejössz az oltári nagy intelligenciáddal és köpködsz, arra enged következtetni, hogy Te is közéjük tartozol...
Gratula
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros