Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tekercsed is van?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Bocsi, egy picit félretettem a dolgot, mert beszálltam a PoTC fordításába (sürgõs volt), de amint az megvan (legkésõbb jövõ csütörtök, bár most már csak a tesztelés lesz hátra), folytatom.

Ha megnézed a térképeket azon az oldalon, akkor látni fogsz az erdõ északkeleti részén egy barlangot (a Nap-körtõl balra). Annak a bejáratánál van egy csomó hulla (csontváz), az egyik mellett van a nyílpuska.

tárnarák ollói - minecrawler mandibles

Koszonet a Gothic 2 forditasert sracok !
Mikor lesz kesz?Sok sikert , hajra!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Na rájöttem mi a baj... nincs great fire ball scrollom... csak a 4. fejezetben lehet majd szerezni?

War. War never changes.

Randal
Hali!

mire is fordítottuk le a Barriert?
mi lett az elfogadott?

Hi kellene egy kis segítség: most raktam össze Innos szemét, és beléáptem a 4. circle of magic-be. Megtanultam a nagy tûzlabda varázslatot, és hiába van nálam 4 rúna, 10 kén és 10 szurok, mikor a rúnakészítõ asztalon megpróbálom csinálni, azt írja a játék, hogy "not enough resources." Most mi a baj? Mi kell még neki???

War. War never changes.

Randal
500 sort lefordított Esrohnoil, most 500 kinnt van nála, azóta nem szólt
Yellowcab eltûnt
Gothic úgyszintén
drakeX csinálja a maga 500 sorát
Nvl (HWSW fórumról) 1000-et csinál

én meg folyamatosan fordítom.

Szal jelenleg a 8000 sorból kész van 2300, ehhez jön még drakeX meg Nevl akkor lesz 3800. addigra én is lenyomok még egy csomót, mert most csak ezt csinálom és nem játszom.

szal ha minden jól megy lassan kész lesz a fele.

Bandew
Tényleg Gothic1 fordítás hogy áll?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Randal
Mindenki aki kapott fordítanivalót a G1-bõl!!!

Yellowcab
Esrohnoil
Gothic
DrakeX

Jelentkezzetek légyszi hogy hol tartotok, kész avgytok-e vagy csináljátok-e még a fordítást!

Azt hiszem amikor varázslóvá válsz, onnantól kezdve minde trainer dupla annyi Tp-ért tanít fegyveres képzettségeket és tulajdonságokat.Ezért vagy elötte érdemes tanulni és erõsödni, vagy utánna elixírekkel.
Na megtanultam a 3 gyógyító és a 3 manatöltõ ital elkészítését+ a 4 elixírt (erõ, ügyesség, mana,élet) van még vmi? Ja és nem baj az ha varázslóval vagyok és inká
bb strengt elixíerekkel erõsítem magam, és nem trainerekkel?

War. War never changes.

Még egy kérdésem lenne, ezúttal a magyarítással kapcsolatban:
Angolul melyik skill lenne a "tárnarák ollójának kinyerése" ?
Nem tudom, hogy a minecrawlert fordítottátok-e tárnaráknak.
Egyébként nagyon jó a magyar oldal köszönet minden közremûködõnek érte.....
Hmm...akkor egyenlõre marad a gyaloglás a város és a bánya között.
1000 köszi a segítséget.
A két térkép között nem tudsz teleportálni.Tehát csak azokat a rúnákat tudod használni amik arra a térképre szólnak ahol éppen vagy.

Hali
Most találtam az elsõ teleport rúnámat, és nem tudom hogyan használjam....
Úgy használom mint a a varázsrúnáimat, jön is az effekt, de azt írja: YOU ARE TOO FAR
Hogyan,vagy honnan használjam ?
Észrevettem hogy a new worldben sokkal gyakrabban kifagy a játék, mint az old worldben... ja és a 2. fejezet végén a régi ork õrtoronynál találtam egy tûzsárkányt, de nem tudtam megsebezni... gondolom a jeges meg a mocsaras vidéken van a többi is. Na most megyek és megtranulok pár új varázslatot... kár hogy csak 3 üres rúnám van, lehet venni/találni a 3. fejezetben?

War. War never changes.

Randal
"ugyan mar, engem ugyan nem erdekel masok mit gondolnak"

Hidd el, minket se, hogy te mit gondolsz.
1000 arany nem a világ, viszont nagyon megkönnyíti a játékot

Én is így csináltam.

Csak ne flame-elj, ha kérhetem, ennyit szerettem volna elérni. Köszönöm

Mike at home
na ez se rossz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
huha, de megmondta valaki

most feljek?

ugyan mar, engem ugyan nem erdekel masok mit gondolnak

1000 arany pedig nem a vilag

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DarkHorSe
hogy verjem le ? kardal ?

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
miért van az hogy ha megõlõm moe-t egy páran kõrûlõtte rámtámadnak ? de ha nem ölöm meg akkor nem tok bemenni a kocsmába ..

tibor16
Köszi, a fénytekercsek kimentek a fejembõl, talán azért mert a valóságban sem használok zseblámpát éjjel az erdõben. Tényleg nem lehet az alvást megejteni, csak ágyban???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

21. szint elég jó a 3. fejezet elején. Nam minden szörny termelõdik újra, de az elsõ térképen lesz egy rakás fekete csuhás varázsló.

Egyébként ezt miért írtad? Hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásod a csalás miatt? Vagy azért, hogy megmutasd, te vagy a kemény csávó, és tudsz csalni, sõt, nem is rettensz vissza a dologtól?
Miért nem csalsz be mindjárt 500.000 Xp-t és a legjobb páncélt/fegyvert is? Úgy sokkal hamarabb végzel a játékkal, nem?

kérdezd meg Vatrast megint, és mondd neki az igazat.

Tudod mivel jáccál? Persze, hogy tudod

Miért nem kaptál? Nekem adott.

Most lettem 21-es szintû és elkezdtem a 3. fejezetet, ez jó? Újratermelõdnek most is a lények mind2 pályán?

War. War never changes.

Mike at home
a premes faszihoz, ha sokat akarsz keresni

DarkHorSe
a játék elején kihez éredemes elmenni tanítványnak ?

Mike at home
en aztan csak tudom 😊

Mike at home
honnan veszed, hopgy egyaltalan szeretek-e fps-zni?

latom mindenkeppen a foldbedongolnel, aert mert azt irtam kocsog jatek

az is

azzal meg hogy mivel jatszak, nem igazan szorulok segitsegre

Mike at home
ennyi idegessg!
frusztralt vagy mostanaban?

Hmuda
Köszi. Csak érdekelt, hogy ennyi mapot érdemes-e leszednm.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Randal
"ha nem is istenkiralycsaszar, de nem is vmi nyomi idiota"

Hmm, ha láttad volna az elõzményeket akkor enm mondanád ezt.

amúgy szerinted melyik játékban nem "nyomi idiótaként" kezdesz?

általában minden RPG-ben és olyan játékban amiben lehet feljlõdni így van.

tudod mit? mennyé FPS-ezni, ott istenkirálycsászár lehetsz.

Randal
Bakker, akkor minek játszol vele ha nem tetszik?
senki se kért meg rá.
Ha nem tetszik akkor játsz a Fallouttal.
Játsz amivel akarsz.

Mike at home
ha nem is istenkiralycsaszar, de nem is vmi nyomi idiota

Mike at home
azt hittem az elso mondat szemleletsen bemutatja a lelkiallapotomat

ugyanis mar ezzel jatszom vagy 4 napja, es szinte egesz nap

Mike at home
es azt is utalom, ha nem jokat mondasz, elbaszod

ebben eddig a Fallout volt a legjobb

itt meg csak max kamu dontesi helyzetek vannak

Randal
ha ez egy köcsög játék akkor miért játszol vele?

Utálom az ilyen embereket. bakker akkor ne játsz!
vagy te az olyan játékot szereted ahol egybõl te vagy az istenkirálycsászár???

Mike at home
ez egy ujabb kocsog jatek, ami csak arra jo, hogy elvegye az idomet 😞(

elkezdem ujra, de most becsalok 1000 aranyat, mert unom a csoreszsagot

Onar farmján, a középsõ házban, az elõszobából jobbra az elsõ ajtón kell bemenned.

A tolvajcéhet a város alatti csatornarendszerben találod (a kikötõ északi/jobboldali végében, ha lenézel a mólóról, akkor látni fogsz egy ajtót a fal tövében), de csak akkor juthatsz be oda, ha megszerezted a kulcsot Attilától. Nézd meg a fenti linken a végigjátszást...

#5402, a többire rá fogsz jönni. Vigyázz az esésekkel.

Többé kevésbé igen. Van még egy barlangrendszer a hatodik fejezetben, de az nem olyan nagy. Mellesleg az a játéktér egyáltalán nem olyan kevés

Az eloé nem mögötte van, hanem a barlang bejáratánál, tehát elõtte. Mindenesetre ajánlom figyelmedbe a 'Fény' varázslat tekercseit...

Hmuda
Szasztok, lenne egy kérdésem. A Címben levõ linken találtam 3 térképet. A Kezdõ helyszín, Város és valami Bánya. Ennyi az össz játéktér?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun